Akademia Nauki Jazdy

 368 opinii w tym 271 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Akademia Nauki Jazdy
ul. Stefana Wyszyńskiego 36
65-536 Zielona Góra

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Konto do wpłat

78 1050 1911 1000 0090 8155 5949

KMP sp z o.o. 

65-536 Zielona Góra, 

ul. Wyszyńskiego 36


O NAS 

OSK Akademia Nauki Jazdy istnieje na rynku zielonogórskim od 2011r. Szkoła od początku istnienia zajmuje czołowe miejsca w rankingach zdawalności egzaminów na prawo jazdy, a jej instruktorzy to certyfikowani pasjonaci z branży nauki jazdy, którzy do każdego kursanta podchodzą indywidualnie. Kurs prawa jazdy kategorii B w Akademii obejmuje:

  • szkolenie na placu Word przed egzaminem 
  • 30 godzin zajęć teoretycznych 
  • 30 godzin praktycznej nauki jazdy (możliwość dokupienia jazd dodatkowych egzamin wewnętrzny, w cenie nieograniczona liczna bezpłatnych jazdy w roli obserwatora)
  • strona internetowa z funkcją panelu kursanta, dostępnego po zalogowaniu
  • profesjonalni, certyfikowani instruktorzy - Trenerzy Nauki Jazdy 
  • sms-owe przypomnienia o umówionych jazdach z możliwością ich odwołania on-line 
  • możliwość szkolenia na pojeździe podstawianym na egzaminy państwowe WORD 
  • możliwość rozłożenia płatności na raty 
  • materiały szkoleniowe wypożyczamy za pobraniem kaucji 30zł


Regulamin OSK

W celu zapoznania się z regulaminem naszej szkoły jazdy KLIKNIJ TUTAJ

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne, Weekendowy, Popołudniowy

3100 zł

codziennie

ul. Stefana Wyszyńskiego 36

WIĘCEJ Pakiet Podstawowy:

30 godzin zajęć teoretycznych (po 45 min);
30 godzin zajęć praktycznych (po 60 min) (Kia Rio)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały szkoleniowe dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
plac manewrowy na terenie WORD - 50zł (opcjonalnie)

Informacje na temat kursu:

- zapisy codziennie w biurze ośrodka lub przez internet;
- zajęcia z teorii prowadzone stacjonarne lub zdalnie;
- elastyczne godziny zajęć praktycznych (również w dni wolne od pracy);
- formy płatności - gotówka, przelew, możliwe raty;

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat, Weekendowy, Niepełnosprawni, Raty własne

3400 zł

codziennie

ul. Stefana Wyszyńskiego 36

WIĘCEJ Automat
30 godzin zajęć teoretycznych (po 45 min)
30 godzin zajęć praktycznych (po 60 min) (Kia Rio'21)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały szkoleniowe dla kursantów


Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
plac manewrowy na terenie WORD - 50zł (opcjonalnie)
podstawienie auta na egzamin (drugie podejście)

Informacje na temat kursu:

- zapisy codziennie w biurze ośrodka lub przez internet;
- zajęcia z teorii prowadzone stacjonarne lub zdalnie;
- elastyczne godziny zajęć praktycznych (również w dni wolne od pracy);
- formy płatności - gotówka, przelew, możliwe raty;
- egzamin państwowy jest zdawany na aucie szkoleniowym;

kat. B, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Automat, Ekspresowy

3600 zł

codziennie

ul. Stefana Wyszyńskiego 36

WIĘCEJ Kurs ekspreowy
30 godzin zajęć praktycznych po 60 min (Kia Rio skrzynia manualna lub automatyczna),
Jazdy codziennie,
egzamin wewnętrzny praktyczny,
możliwość ćwiczenia manewrów na terenie WORD.

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ jazdy dodatkowe autem z manualną lub automatyczną skrzynią biegów

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Darek j ...... ip: 85.128.58.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor bardzo fajny była fajna atmosfera .bardzo dobrze mnie nauczył jazdy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Tola M ........ ip: 89.64.15.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.08.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Prowadzone jazdy ze spokojem, wszystko profesjonalnie i życiowo wytłumaczone, tak że naturalnie się przyswaja wiedzę:) instruktor świetnie przygotowany! Jeślibym miała powtarzać kurs na prawo jazdy to tylko tam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamil Kęsik

Kamil Kęsik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.08.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam jazdy z panem Piotrem. Potrafi fantastycznie przygotować pod egzamin i udzielić wielu rad przydatnych w przyszłości. Pełen profesjonalizm i humorystyczne podejście do tematu

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Cymbaluk

Julia Cymbaluk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.08.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam. Po kilku nie udanych próbach zdania egzaminu, wzięłam dodatkowe lekcje u pana Piotra i dzięki niemu w końcu się udało. Jazdy odbywały się w bardzo przyjemniej atmosferze i zostałam na nich nauczona rzeczy których nie poznałam w poprzedniej szkole jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Monika G ................t ip: 37.248.223.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.08.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam wszystkim tę szkołę nauki jazdy, po kursie tutaj każdy bez problemu może zdać egzamin, super podejście i duże doświadczenie. Ogromne podziękowania dla Pana Piotra. ☺️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz C ...y ip: 83.23.229.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karol M ........k ip: 37.128.65.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.08.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, profesjonalizm
- Wadybrak
Anna Kremer

Anna Kremer
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła na wysokim poziomie. Dająca satysfakcje z osiągniętych wyników oraz pewność siebie.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Anna Kremer

Anna Kremer
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła na wysokim poziomie. Daje poczucie pewności siebie oraz satysfekcje z osiągnętych wyników.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Urszula M ........a ip: 91.233.251.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem po pół roku od zdania prawka. Czuję, że zostałam naprawdę dobrze przygotowana, dzięki temu nie boję się teraz jeździć i robię to bezpiecznie i sprawnie. Ceny niskie w porównaniu do konkurencji, a jakość naprawdę dobra. Szczerze polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Robert Paprzycki

Robert Paprzycki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z czystym sumieniem polecam tę szkołę nauki jazdy. Podczas jazd doszkalających więcej się nauczyłem niż w poprzedniej przez 30h. Instruktor z powołania, dzięki któremu nabrałem pewności podczas jazdy, a na egzamin poszedłem pewny siebie. Duza wiedza i indywidualne podejście do kursanta. Od razu stres mniejszy. Polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Małgorzata Najdek

Małgorzata Najdek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam z czystym sumieniem. Cudowni instruktorzy p.Karolinka p.Mirosław.Jazdy odbywają się w miłej atmosferze .Wszystko dokładnie tłumaczone. Dodają wiary. Dziękuję Wam serdecznie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Mateusz P .....k ip: 94.75.111.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła nauki jazdy! Bardzo miły Pan instruktor, jazdy udało się zrobić bardzo szybko, bez zbędnego czekania na wyjeżdżenie godzin. Egzamin po naukach w ANJ zaliczony za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Diana M .......k ip: 188.33.242.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera, świetne przygotowanie do egzaminu praktycznego, elastyczne godziny jazd, profesjonalne podejście, nauka na najwyższym poziomie, wszystko dokładnie i cierpliwie wytłumaczone. Polecam

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Krystian Kempa

Krystian Kempa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera. Zdałrm za pierwszym razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kewin Socha

Kewin Socha
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam super instruktorzy ????????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Inez Kurek

Inez Kurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście do kursantów. Nie zabrakło również miłej atmosfery podczas zajęć. Polecam Pana Mirosława- świetny instruktor!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Jackowska

Natalia Jackowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Szkoła jazdy godna polecenia, Pan Mirek instruktor z powołania, wprowadza rewelacyjną atmosfere,wszystko klarownie wyjasnia, świetnie przygotowuje pod egzamin, polecam z całego serca!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Gosc Ínne

Gosc Ínne
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B78

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę. Można się uczyć na automatycznej skrzyni biegów co jest rzadkością w OSK. Do tego prowadzącym zależy na tym aby kusant zdał, w myśl zasady sukces kursanta ( zdany egzamin) to sukces szkoły.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Michał R .....t ip: 31.60.87.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super kurs! Profesjonalna i miła obsluga

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Fornal

Julia Fornal
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy. Przesympatyczny Instruktor Mirosław, przygotował mnie w 100% do egzaminu. Za pierwszym razie zdane egzaminy

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Małgorzata Jurecka

Małgorzata Jurecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy w mieście. Bardzo wysoki profesjonalizm. Pani instruktor Karolina - przesympatyczna, dodawała mi wiary w siebie. Bardzo dziękuję za przygotowanie mnie do egzaminu. I tu chciałabym złożyć serdeczne podziękowania. Dziękuję bardzo za wszystko. Oczywiście POLECAM!!! Jednym słowem, dobrze, że trafiłam na taką szkołę.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jolanta S ....z ip: 89.70.234.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam prawdziwa fachowa szkoła nauki jazdy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ali Kamińska

Ali Kamińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, pełen profesjonalizm . Pani instruktor Karolina - cierpliwa i zawsze uśmiechnięta . Oba egzaminy zdane za pierwszym razem . Polecam , a całej ekipie życzę powodzenia

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Inna Inna

Inna Inna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko jest super!!! Bardzo Dziekuje!!!! Najlepsza szkoła w Zielonej Gorze! Polecam!!!!❤️

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Jan Oles

Jan Oles
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy i przyzwoita cena miła atmosfera polecam bardzo szczerze

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Edwin Wachowski

Edwin Wachowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Co tu dużo pisać, najlepsza szkoła w Zielonej, instruktora lepszego nie znajdziecie nigdzie. Polecam z całego serducha!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oliwia Andrys

Oliwia Andrys
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolona z wyboru tej szkoły. Instruktor potrafił nauczyć mnie kompletnie zieloną w tej sprawie w 30 godzin i z cierpliwością jeździć co myślałam, że graniczyło z cudem.Jestem pewna, że gdyby nie to, że jestem panikara to zdałabym za pierwszym razem. Mimo to jestem zadowolona z tego, że udało się za drugim i to zasługa mojego instruktora. Na pewno będę polecała tą szkołe. Dziękuje bardzo.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marek K ....... ip: 31.179.245.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko super

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agnieszka Fornal

Agnieszka Fornal
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam tę szkołę! Profesjonalizm, niskie ceny i zdane prawko za 1 razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak