Akademia Jazdy Robimy Prawko

 94 opinie w tym 87 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Akademia Jazdy Robimy Prawko
Plac Szczepański 8
31-011 Kraków

Kontakt

Opis

Po 20 latach pracy jako instruktor i kierownik w kilku ośrodkach szkolenia kierowców postanawiam założyć swoją Akademie Jazdy Robimy Prawko.W pierwszym roku działalności tj. 2019 Akademia osiąga 4 wynik zdawalności praktyki na 112 szkół w Krakowie (praktyka 52.9% przy średniej w Krakowie31.5%, teoria 70.6% przy średniej 59%). W drugim półroczu 2020 nasza zdawalność praktyki wzrasta do 55,56% a teorii do równych 80%

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Szymon Figiel

Szymon Figiel

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3000 zł

08.10.2021

Plac Szczepański 8, Zajęcia teoretyczne odbywają się w Krakowie: Plac Szczepański 8 lub on line. Zajęci praktyczne rozpoczynają się w Krakowie , w miejscu ustalonym z osobą szkoloną.

+4 inne terminy
WIĘCEJ Materiały do nauki i testy GRATIS.

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Zajęci praktyczne rozpoczynają się w Krakowie , w miejscu ustalonym z osobą szkoloną.

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Michalina Koc

Michalina Koc
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miło wspominam jazdy z Szymonem! Egzamin zdany za 1 razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Joanna PK

Joanna PK
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem mega zadowolona. Super rzeczowy instruktor i egzamin poszedł jak z płatka.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Tomaszewska

Paulina Tomaszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super profesjonalna atmosfera z dawka humoru. Bardzo miło wspominam cały kurs i wszystkie przydatne rady. Ja i brat zdane egzaminy za pierwszym razem. Polecam z czystym sercem. Jesli chcesz sie dobrze przygotowac to tylko Szymon, on nauczy Cie byc dobrym kierowca

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Małgorzata Wiater

Małgorzata Wiater
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalizm, dobra organizacja, cierpliwość, umiejętność dokładnego tłumaczenia

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamil Zych

Kamil Zych
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobry instruktor jazdy. Do każdego kursanta podchodzi inaczej. Podczas jazdy super atmosfera. Profesjonalnie potrafi wytłumaczyć kursantowi jak zachować się na drodze i jak bez problemu zdać egzamin. Naprawdę godny polecenia!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Ziemniak

Michał Ziemniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym razem. Przygotowanie do egzaminu genialne. Mega podejście do kursanta!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Przybycień

Natalia Przybycień
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepszy instruktor na świecie :) Gorąco polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ewelina Dębska

Ewelina Dębska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin zdany za 1 razem ! Instruktor z powołania i z czystym sercem polecam !!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Dorota Kalmuk

Dorota Kalmuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktor, dokładnie tłumaczy co na czym polega, zdałam za pierwszym razem. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamila Kowalczyk

Kamila Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepszy instruktor z indywidualnym podejściem do kursanta. Egzamin zdany za 1 razem. Polecam każdemu!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mariusz Luzar

Mariusz Luzar
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdałem za pierwszym ;) więcej dodawać nie trzeba

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Kamil Piątkiewicz

Kamil Piątkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetny instruktor, zdecydowanie wie jak wytłumaczyć i przygotować młodego kierowcę do egzaminu i przyszłej jazdy po mieście!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karina Mucha

Karina Mucha
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, bezstresowo, profesjonalnie. Polecam każdemu kto chce do egzaminu być przygotowany perfekcyjnie, kompletnie nic mnie nie zaskoczyło. Bardzo miło wspominam cały kurs . Pan Szymon jest niezwykle cierpliwy i rzetelny przy tym utrzymując świetna atmosferę. Polecam z czystym sercem na pewno nikt nie będzie żałował, a zaufanie zostanie nagrodzone zdanym egzaminem za pierwszym razem :-)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Domi Riahi-Lap

Domi Riahi-Lap
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wymagający ale profesjonalny intruktor. Uczy, żeby nauczyć a nie "pod egzamin"

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Marcin Wiater

Marcin Wiater
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Podejście Pana Szymona rewelacyjne, umie wszystko prosto wytłumaczyć, co w połączeniu z fenomenalną atmosferą daje idealny przepis na sukces, czyli zdanie za pierwszym razem :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartek Błeszyński

Bartek Błeszyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs u Pana Szymona. Podziwiam cierpliwość i wytrwałość instruktora. Egzamin zdany za pierwszym podejściem a znajomym w innych szkołach się nie udało. Luźna bezstresowa atmosfera. Polecam w 100%

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Magdalena Kleszcz

Magdalena Kleszcz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Katarzyna Sandra

Katarzyna Sandra
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dziękuję :) za fachowe podejście i super atmosferę!! Polecam!!!!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Żarów

Paulina Żarów
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Szymon potrafi świetnie wszystko wytłumaczyć, ma dobre podejście do kurstanta :) zarówno ja jak i moi znajomi( sporo osób) zdaliśmy za 1 razem. Polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamil Sakłak

Kamil Sakłak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs z panem Szymonem był dobrym wyborem, profesjonalnie uczy, a rozmowa zawsze się klei, zdecydowanie polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Tetiana Makieieva

Tetiana Makieieva
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdałam za pierwszym razem! To jest najlepsza ocena i opinia o instruktorze - Szymon, polecam wszystkim!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ilona Substelna

Ilona Substelna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szymon to chyba najlepszy instruktor pod słońcem. Świetnie tłumaczy! Jest mily, ma swietne poczucie humoru a przy tym mówi prostym językiem, dzięki czemu każdy zrozumie chyba o co chodzi w nauce jazdy ❤️❤️❤️ bardzo polecam każdemu jego szkołę. Dzieki niemu oba egzaminy zdane za 1 razem!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Anna Cerek

Anna Cerek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szymon, bardzo cierpliwy, wyrozumiały, z dobrym podejściem do kursanta. Polecilam niejednej osobie i będę polecać dalej.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Magdalena Berdychowska

Magdalena Berdychowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam rewelacyjne podejście do kursanta a przede wszystkim profesjonalizm który zapewnia zdanie za pierwszym razem. Polecam Szymona jazda z nim to sama przyjemność !!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Daniel Kucharski

Daniel Kucharski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam gorąco! Wszystko w najlepszym porządku zdane za 1 razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Krystian Dawid Kamil

Krystian Dawid Kamil
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne i indywidualne podejście do kursanta , elastyczny grafik , niesamowita atmosfera

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Tymoteusz Szyfko

Tymoteusz Szyfko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pelen profesjonalizm, szybko i na temat, zdałem ze 1 razem, polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kamila Prudło

Kamila Prudło
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szymon Figiel-instruktor z powołania. Świetne podejście, wyrozumiały, jazdy przebiegały w miłej atmosferze. Świetnie wszystko tłumaczy, jest bardzo cierpliwy! :) Dzięki niemu zdałam egzamin za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Krzysiek Kalemba

Krzysiek Kalemba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo profesjonalne i indiwidualne podejście do kursanta. Egzamin zdałem za 1 razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marcin Binda

Marcin Binda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

W 100% instruktor z pełnym zaangażowaniem :) świetna atmosfera, bardzo pomocne porady, wspaniałe przygotowanie do egzaminu i jazdy :) polecam w 100% !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak