AKADEMIA JAZDY OSK SIEDLCE ROBERT JÓŹWIK

 186 opinii w tym 108 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

AKADEMIA JAZDY OSK SIEDLCE ROBERT JÓŹWIK
ul. Swiętojańska 11
08-110 Siedlce

Kontakt

Opis

 Zapisy codziennie.

Zapraszamy na wykłady w klimatyzowanej sali.


Najbliższy kurs stacjonarny na kat. B - 20 grudzień 2021r. g 16:00



Motto: "Jakość obroni się sama" - jeżeli szukasz najwyższej jakości to zapraszamy.

Istniejemy na rynku siedleckim piąty rok. Nasze starania są nieustannie nagradzane opiniami osób przeszkolonych w Akademii Jazdy. Uczymy przede wszystkim logicznego myślenia za kierownicą oraz wypracowania własnej - bezpiecznej techniki jazdy. Każda osoba powinna prowadzić swój pojazd w sposób pewny i zdecydowany oraz mieć przekonanie, że bezstresowo poradzi sobie w różnych sytuacjach.

Istnieje możliwość wyboru instruktora, z którym będziemy się szkolić. Można również wybrać kilku instruktorów jednocześnie.

Priorytetem OSK Akademia Jazdy jest przekazanie wiedzy szybko i fachowo. Zajęcia prowadzone są grupowo lub tokiem indywidualnym, w zależności od potrzeb i możliwości czasowych. Każda osoba otrzymuje materiały szkoleniowe oraz wszelką pomoc od momentu wypełnienia wniosku do uzyskania prawa jazdy włącznie. Oprócz wyszkolenia świetnego kierowcy zależy nam również na utwierdzeniu w przekonaniu, że prowadzenie pojazdu sprawia przyjemność, a szybka i sprawna interpretacja sytuacji drogowych to tylko kwestia czasu. Dysponujemy pojazdami takimi jak na egzaminie w WORD.


Biuro czynne: Pn - Pt w godz. 8:30 - 16:30

Sb w godz. 9:00 - 11:00

Nr rachunku bankowego: 54 1050 1894 1000 0092 1010 3678


NOWOŚĆ - jako pierwsi w Siedlcach w ramach wykładów przedstawiamy i pokazujemy sposoby radzenia ze stresem w czasie egzaminu praktycznego.

Będą następne - śledź naszą stronę, termin ukaże się na tydzień przed wykładem.


Bardzo dziękuję Pani Joannie Chibowskiej - psycholog transportu, za poprowadzenie wykładu redukującego stres przed egzaminem na prawo jazdy. Czekamy z niecierpliwością na kolejny i pozytywne wyniki egzaminów naszych kursantów


Zapewniamy w cenie kursu pełny zakres szkolenia - 100% do wykorzystania przez osobę szkoloną, czyli 30 godzin teorii i 30 godzin praktyki na kat. "B" oraz książkę i płytę z dostępem do internetu.


Szkolimy kursantów na kat AM na skuterze Yamaha JOG z automatyczną skrzynią biegów, czyli po kursie i po zdaniu egzaminów w WORD młody kierowca uzyskuje  uprawnienia do kierowania pojazdem tylko z automatyczną skrzynią biegów.


Posiadamy 3 szt. Yamaha MT-07 kupione w salonie w Siedlcach w 2021, 2019 i 2017 roku.

1. KAT. A YAMAHA MT-07, po II faceliftingu - 2021 /furtka od 20 lat; nominalnie 24 lata/

2. KAT. A YAMAHA MT-07, po faceliftingu - 2019 /furtka od 20 lat; nominalnie 24 lata/

3. KAT. A YAMAHA MT-07, obniżona - lekka, zwinna, najlepsza na egzamin, 2017

4. KAT. A2 HONDA CB 500F /18 lat/ 2016

5. KAT. A1 YAMAHA YBR 125 /16 lat/ 2016

6. KAT. AM YAMAHA JOG "AUTOMAT"  /14 lat/ 2005

/Poza sezonem motocyklowym szkolimy tylko teorię/.


W sytuacjach szczególnych możliwe promocje, o które proszę pytać w biurze ośrodka.* promocje nie są kumulowane.



Codziennie rozpoczynamy kursy indywidualne po zdanym egzaminie z teorii w WORD.

Osoby zainteresowane proszę o kontakt tel.:792-721-108, 720-800-502 e-mail: akademiajazdy.siedlce@gmail.com



INFO Z WORD SIEDLCE: Egzaminy przy zachowaniu wszystkich standardów sanitarnych wymaganych przez przepisy prawne i zalecenia ochrony przeciwepidemicznej: Warunkiem dopuszczenia do egzaminu będzie: posiadanie dowodu osobistego, podpisanie oświadczenia i przekazanie egzaminatorowi przed egzaminem. Opcjonalnie w zależności od zaleceń lekarza - okulary, szkła kontaktowe.


KAŻDY ZDAJĄCY ZOBOWIĄZANY JEST WCHODZĄC NA TEREN OŚRODKA STOSOWAĆ MASECZKĘ OCHRONNĄ I RĘKAWICZKI.


AKADEMIA JAZDY prowadzi szkolenie na dwa sposoby;

Stacjonarnie oraz po zdanym egzaminie teoretycznym w WORD. Teraz już nie czekamy, szkolimy NON STOP. Organizuję kursy co dwa tygodnie. 2 tygodnie wykłady. Czasami rozkładam wykłady na trzy tygodnie (zawsze konsultuję z grupą intensywność szkolenia). Następnie zaczynamy jazdy - trwają w zależności od nas samych, to znaczy jak często możemy i jak szybko przyswajamy wiedzę oraz umiejętności praktyczne. Zazwyczaj ok. miesiąca. Na chwilę obecną jest możliwy e-learning. Można rozpocząć naukę w każdym momencie. Nawet bez przychodzenia do biura mogę przekazać kody i rozpoczynamy naukę. Pozdrawiam, Robert - w razie potrzeby proszę śmiało dzwonić: 792 721 108, z przyjemnością porozmawiam.


Każdy, kto ma jakiekolwiek wątpliwości lub zapytania bądź nie ma ochoty samodzielnie się uczyć pisze do mnie na e-mail. Będziemy wspólnie rozwiązywać problemy. Obiecuję szybką reakcję. Piszemy na: akademiajazdy.siedlce@gmail.com


Zapisy codziennie, czyli każdego dnia można rozpocząć naukę teorii. Po kontakcie telefonicznym przesyłam kody. Płacimy na raty.


Nr rachunku bankowego: 54 1050 1894 1000 0092 1010 3678


WIĘCEJ INFO: kierownik OSK: 792 721 108 Obsługa interesantów również drogą elektroniczną: akademiajazdy.siedlce@gmail.com lub tel.: Robert 792-721-108 oraz Danuta 720-800-502


NAJBLIŻSZY KURS: proszę dzwonić: 792-721-108; 720-800-502 lub e-mail: akademiajazdy.siedlce@gmail.com; 


PRZY JEDNOCZESNYM SZKOLENIU NA KILKA KATEGORII, Np.: KAT. B i A2 NIŻSZA CENA Z URZĘDU!


Jednocześnie informuję z wyprzedzeniem o zmianie cen za kursy prawa jazdy, które będą obowiązywały z dniem 1 czerwca 2021 roku. Nowy cennik wstawiłem 28 maja 2021.Tę trudną decyzję podejmuję po wnikliwej analizie rynku oraz głębokich przemyśleniach spowodowanych wzrostem kosztów utrzymania, wyższym minimalnym wynagrodzeniem oraz wzrostem cen paliwa. N/w ceny kursów będą obowiązywać od 1 czerwca 2021 roku:

1. Kat. B = 2200 zł. /30h/

2. Kat. B+E = 1500 zł. /15h/

3. Kat. B i A = 3800 zł. /30h+20h/

4. Kat. B i A2 = 3800 zł. /30h+20h/

5. Kat. B i A2 po A1 = 2850 zł. /30h+10h/

6. Kat. B i A po A2 lub A1 = 2850 zł. /30h+10h/

7. Kat. C = 3000 zł. /30h/

8. Kat. C+E = 2800 zł. /25h/

9. Kat. C i C+E = 5300 zł. /20h+25h/

10. Kat. A = 1800 zł. /20h/

11. Kat. A2 = 1800 zł. /20h/

12. Kat. A1 = 1500 zł. /20h/

13. Kat. AM "AUTOMAT" = 400 zł. /5h/

14. Kat. AM  "AUTOMAT" = 700 zł. /10h/

15. Kat. A po A2 = 850 zł. /sama praktyka 10h/

16. Kat. A po A1 = 850 zł. /sama praktyka 10h/

17. Kat. A2 po A1 = 850 zł. /sama praktyka 10h/

Informuję, że w Siedlcach zostają Corsy E na egzaminie państwowym, w związku z powyższym zamierzamy dokupić kolejne pojazdy dla sprawniejszego szkolenia.

OSK AKADEMIA JAZDY SIEDLCE - pragnie poinformować, iż z przyjemnością wspierała Międzynarodowy Turniej Karate Kiodokyokushin Polish Cup 2019 organizowany przez AKADEMIĘ SZTUK WALKI - Jacek Szymański II DAN.

Dziękuje osobom, które przyszły na wykład z BRD /Bezpieczeństwo Ruchu Drogowego/ 22 listopada 2018r. Super atmosfera - oczywiście, że to powtórzymy! :)

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Paweł Gąsior

Paweł Gąsior

Andrzej Wojnowski

Andrzej Wojnowski

Przemysław Rojek

Przemysław Rojek

Tomasz Rojek

Tomasz Rojek

Dariusz Centkowski

Dariusz Centkowski

Robert Jóźwik

Robert Jóźwik

Przemysław Krawczyk

Przemysław Krawczyk

Daniel Soszyński

Daniel Soszyński

Radosław Chromiec

Radosław Chromiec

Kazimierz Seliga /wykładowca/

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2200 zł

codziennie

ul. Swiętojańska 11, Codziennie rozpoczynamy kursy indywidualne po zdanym egzaminie z teorii w WORD.

+1 inny termin
WIĘCEJ Teoria 3 razy w tygodniu, jazdy bez problemu w ciągu miesiąca (w zależności od chęci, możliwości osoby szkolonej i zaangażowania).

Jest możliwość szkolenia w języku angielskim.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Opel Corsa E)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3000 zł

codziennie

ul. Swiętojańska 11, Prowadzimy również SZKOLENIE OKRESOWE oraz KWALIFIKACJĘ WSTĘPNĄ PRZYSPIESZONĄ(dodatkowo płatne) - materiały szkoleniowe w cenie kursu, dostęp do aktualnej bazy pytań egzaminacyjnych.

+1 inny termin
WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
30 godzin (po 60 min) jazd (Mann TGL 12.250)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
wypożyczenie pojazdu na egzamin

kat. C+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2800 zł

codziennie

ul. Swiętojańska 11

WIĘCEJ W cenie kursu:
25 godzin (po 60 min) jazd (Mann TGL 12.250+przyczepa)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1800 zł

codziennie

ul. Swiętojańska 11, Poza sezonem motocyklowym szkolimy tylko teorię. Po zdanym teoretycznym egzaminie w WORD 20h jazd na MT-07 albo 10h po kat. A1 lub A2.

+1 inny termin
WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (YAMAHA MT-07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
wypożyczenie pojazdu na egzamin państwowy

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1500 zł

codziennie

ul. Swiętojańska 11, Poza sezonem motocyklowym szkolimy tylko teorię. Po zdanym teoretycznym egzaminie w WORD 20h jazd na YBR-125.

+1 inny termin
WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (HONDA YBR 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
wypożyczenie pojazdu na egzamin państwowy

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1800 zł

codziennie

ul. Swiętojańska 11, Poza sezonem motocyklowym szkolimy tylko teorię. Po zdanym teoretycznym egzaminie w WORD 20h jazd na CB-500F albo 10h po kat. A1.

+1 inny termin
WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (HONDA CB 500F)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
wypożyczenie pojazdu na egzamin państwowy

kat. AM, Wykłady i praktyka

Raty własne, Automat

400 zł

13.12.2021

ul. Swiętojańska 11, W okresie zimowym sama teoria - za to od kwietnia ostro z jazdami :)

WIĘCEJ W cenie kursu:
6 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
5 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha JOG)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
wypożyczenie pojazdu na egzamin państwowy

kat. B+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1500 zł

codziennie

ul. Swiętojańska 11

WIĘCEJ W cenie kursu:
15 godzin (po 60 min) jazd
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C, C+E, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Weekendowy, Indywidualny, Raty własne

5300 zł

codziennie

ul. Swiętojańska 11

WIĘCEJ Kurs łączony C i C+E. W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
20 godzin (po 60 min) jazd (Mann TGL 12.250)
25 godzin (po 60 min) jazd ( Mann TGL 12.250+przyczepa)

egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
wypożyczenie pojazdu na egzamin na kat C

kat. AM, Wykłady i praktyka

Automat, Raty własne

700 zł

13.12.2021

ul. Swiętojańska 11, W okresie zimowym sama teoria - za to od kwietnia ostro z jazdami :)

WIĘCEJ W cenie kursu:
6 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
10 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha JOG)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów.

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
wypożyczenie pojazdu na egzamin państwowy

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 160 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

+ szczegółowy cennik

kategoria C, C+E

cena za pakiet: 240 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

kategoria A

cena za pakiet: 200 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

kategoria C+E

cena za pakiet: 240 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

kategoria AM

cena za pakiet: 180 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

kategoria C

cena za pakiet: 240 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

kategoria B+E

cena za pakiet: 200 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Maciek Jankowski

Maciek Jankowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serducha Akademię Jazdy w Siedlcach, Pani Danusia bardzo kompetentna osoba do danego stanowiska we wszystkim pomoże, Instruktor Przemysław Krawczyk jest świetną osobą która nauczy Ciebie nie tylko na egzamin, ale też przydatne rzeczy do jeżdżenia po zdanym egzaminie oba egzaminy zdane za pierwszym razem jeszcze raz Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Emilka Chazan

Emilka Chazan
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Akademie Jazdy! Super przygotowanie i bardzo miła atmosfera. Wszystko zdane za pierwszym razem!!!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartek Kochan

Bartek Kochan
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobrze przeprowadzone zajecia teoretyczne jak i zajecia praktyczne to juz 3 moje prawo jazdy zrobione w tej szkolce i nie zaluje!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Justyna S ....k ip: 85.202.110.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam Akademię Jazdy. Wybrałam tę szkołę jazdy i nie zawiodłam się. Miła atmosfera, pracownicy bardzo pomocni i profesjonalni. W szczególności polecam pana Andrzeja, dzięki któremu nauczyłam się jeździć samochodem. Pan Andrzej jest człowiekiem miłym, profesjonalnym i cierpliwym. Czas spędzony na jazdach to była dla mnie prawdziwa przyjemność!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mirek ........i ip: 31.132.65.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serducha OSK AKADEMIA JAZDY. Kurs upłynął błyskawicznie i w super atmosferze. Pani Danusia z biura - mega uprzejma i wyjaśni wszystkie zawiłości. Instruktorzy na prawdę z powołania. Robert - właściciel i guru szkolenia, motocykle ma we krwi. Przekazuje wiedzę nie "suchą" jak sztywny wykładowca ale jak motocyklista, który tym żyje. Pokazuje jak czerpać maksymalną radochę z jazdy motocyklem. Jego "... i bardzo lepiej" po każdym dobrze wykonanym zadaniu jest super. Motocykle w rewelacyjnym stanie. Zresztą Robert nie pozwoli, żeby było inaczej. Radek na placu robi mega robotę. jego uwagi bardzo cenne i pomocne. Nawet już po zdanym egzaminie, podczas koleżeńskiej wizyty, witają u siebie z pełną otwartością. Cóż więcej powiedzieć? Nie ma co gadać - po prostu POLECAM.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra Zwierzyńska

Aleksandra Zwierzyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo się cieszę, że wybrałam ten OSK. Od samego początku spotkałam się z miłą i kompetentną obsługą w biurze. Pełen profesjonalizm plus mnóstwo życzliwości. Podobnie instruktor, bardzo miły i cierpliwy, uczący naprawdę jak prowadzić auto, a nie kątów skręcania kierownicą. Po takim kursie można spokojnie zdawać egzamin.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Rafał G .. ip: 31.61.166.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Napisze tak są najlepsi w swoim fachu, profesjonalne podejście do człowieka to czego oczekujesz to i tak za mało bo dostaniesz więcej, idąc na egzamin nie miałem stresu ponieważ przygotowany zostałem nie na 100% tylko na 200% , z takimi kursantami nie da się nie zdać !!!!!! Serdecznie polecam !!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Grzegorz T ......i ip: 194.31.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs robiłem wiele lat temu, gdy OSK nazywał się Seliga. Nie miałem okazji zdawać do dzisiaj. Instruktor Paweł Gąsior w pięć godzin odświeżył mnie i przygotował na wszystkie ewentualności - wielki szacun. Na egzaminie nic nie było dla mnie zaskoczeniem. Dzięki i pozdrawiam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Monika Replin

Monika Replin
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Siedlcach! Pan Kazimierz Seliga wszystko dokładnie tłumaczy na wykładach. Pan Daniel Soszyński to najlepszy instruktor! Całą swoją wiedzę przekazuje najlepiej jak potrafi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karolina P ........a ip: 31.132.67.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Akademia jazdy to zdecydowanie najlepszy ośrodek. Pan Daniel bezbłędnie przygotowuje do egzaminu, do którego po skończonym kursie można podejść ze spokojem. Ma indywidualne podejście do kursantów, nigdy nie ma problemu, żeby coś ponownie wytłumaczyć lub pokazać. Co ważniejsze jazdy prowadzone są w miłej i luźnej atmosferze z wyrozumiałością i cierpliwością wobec kursanta. Bardzo polecam, po takim kursie zdane prawo jazdy są gwarantowane. :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartek Kochan

Bartek Kochan
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre podejście do kursanta , szybko zrobione jazdy i zdany egzamin !!! Polecam !!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Marcin Kowaluk

Marcin Kowaluk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła nauki jazdy, którą będę zawsze i wszędzie polecał KAŻDEMU!!! Zacznijmy od samego początku czyli od biura :) Pani Danusia Złota kobieta tak jak ona nikt nie załatwi spraw biurowych, wytłumaczy wszystko i każdemu (nawet czasami ruch na ulicy zblokuje, żeby formalności się zgadzały:). Właściciel i guru Robert człowiek niezwykle komunikatywny, pomocny i miły, zawsze uśmiechnięty i gotowy do działania. Na koniec zostawiłem wisienkę na torcie :) Tomasz, mistrz , master, sensei jak on Cię wyszkoli to chu.. we wsi nie ma musisz zdać za 1 razem (chyba, że na własne życzenie jak ja - ech ten słupek) tak jak on przekazuję wiedzę i uczy samej praktyki to istny majstersztyk. Niezwykle spokojny i opanowany instruktor z powołaniem do tego co robi. Widzi wszystko co robisz chociaż nawet nie patrzy. Można z nim gadać o wszystkim, zawsze uśmiechnięty i pozytywnie nastawiony (lubi batoniki i czekolady:) Dzięki wielkie i myślę, że jeszcze się spotkamy na jakimś kursie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Monika Chałubowicz

Monika Chałubowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wybierając szkołę jazdy kierowałam się największą liczbą pozytywnych opinii i się nie zawiodłam! Zarówno teoria jak i praktyka zdana za pierwszym razem! Panie w biurze bardzo sympatyczne i pomocne, dzięki nim wypełnianie dokumentów to czysta formalność :) Wykłady z p. Kazimierzem Seligą niezwykle ciekawe i rzetelnie przeprowadzone, po ich zakończeniu bardzo dużo zostaje w pamięci, więc warto na nie uczęszczać! :) Do egzaminu praktycznego przygotowywałam się pod czujnym okiem p. Andrzeja Wojnowskiego - fantastycznego człowieka! Ten instruktor bez dwóch zdań posiada bardzo dużą wiedzę i potrafi ją przekazać w sposób jasny i zrozumiały, poza tym ma super podejście do kursanta i potrafi go zmotywować. Uczy jak bezpiecznie jeździć, a nie tylko jak zdać egzamin, a jego spokój i opanowanie sprawia, że każda jazda odbywa się w miłej i luźnej atmosferze. Jestem mu bardzo wdzięczna za poświęcony czas oraz za wsparcie dzień przed egzaminem, kiedy wierzył we mnie bardziej niż ja sama! :) Podsumowując OSK AKADEMIA JAZDY stawia na ,,jakość” a nie „,jakoś”. Polecam! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Piotr Kondraciuk

Piotr Kondraciuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam. Godzina spędzona tutaj jest warta więcej, niż trzy w innych. Pan Andrzej uczy ze spokojem, bez pretensji w głosie. Pani w sekretariacie przemiła. Profesjonalizm i ogrom praktycznej wiedzy jaki zostaje przekazany w trakcie szkolenia to coś, co powinno być standardem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Elżbieta D ......... ip: 46.205.201.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm. Indywidualne podejście do kursanta,miła atmosfera..Szczególnie polecam Pana Andrzeja...Wspaniały instruktor z powołania...!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Monika ......... ip: 188.146.99.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Magdalena L ........a ip: 83.28.246.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam tę szkołę. Miałam jazdy z instruktorem Przemkiem, ma ogromną cierpliwość i wszystko dokładnie tłumaczy, podczas jazd była fajna atmosfera, żartuje ale wymaga:).

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność
- Wadybrak

Łukasz S .......... ip: 178.235.182.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam najlepsza szkoła do nauki jazdy i szczególnie polecam instrukora Pana Tomasza na kat C+E. Instruktor pomocny z podejście do kursanta, bardzo dobra możliwość dogadania się na termin jazd. Serdecznie polecam. Egzamin zdany za 1 razem :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Krzysztof Karabin

Krzysztof Karabin
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam szkołę oraz instruktora Tomasza do kategorii B+E. Instruktor skrupulatnie wyłapywał i zwracał uwagę na wszystkie złe manewry i nawyki ale jazdy przebiegały w przyjaznej atmosferze. Bardzo dobrze zostałem przygotowany do egzaminu. Zdany za 1 razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Rafał Golec

Rafał Golec
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 17.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
C1+E

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Indywidualne podejście do kursantów, miła atmosfera :) Pan Tomek super tłumaczy co i jak ! Egzamin zdany za pierwszym razem !! Serdecznie polecam :-)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Rafał Golec

Rafał Golec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Indywidualne podejście do kursantów, miła atmosfera :) Pan Tomek super tłumaczy co i jak ! Egzamin zdany za pierwszym razem !! Serdecznie polecam :-)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ela Gołuńska

Ela Gołuńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście do klienta, miła atmosfera, bez stresu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Michał Jóźwiak

Michał Jóźwiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Fajne podejście, dobry kontakt, możliwość dogadania terminów i godzin jazd. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Weronika Protasiuk

Weronika Protasiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak dla mnie super, profesjonalne podejście do kursantów, miła atmosfera, wszystko na wysokim poziomie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mariusz .......i ip: 193.108.219.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeśli chcesz nauczyć się jazdy samochodem ciężarowym i bez problemu zdać egzamin to jak najbardziej polecam OSK AKADEMIA JAZDY. Auto sprawne, zadbane i czyste, aż miło. Instruktor Tomasz to klasa sama w sobie, jak dla mnie mistrzostwo. Przygotuje Cię tak, że egzamin to bułka z masłem. Szczerze polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Monika Szmytka

Monika Szmytka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm dobra atmosfera i oczywiście pan Tomasz zna się na tym co robi, wytłumaczy wszystko od samych podstaw zawsze znajdzie sposób, gdy coś nie wychodzi z czystym sumieniem mogę polecić tą szkołę ????

Odpowiedź:

W 100% podpisuję się pod słowami na temat Tomasza. Dzięki za zaufanie.
Pozdrawiam, Robert Jóźwik OSK Akademia Jazdy.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maria Kałuska

Maria Kałuska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm, ogromne zaangażowanie, instruktorzy z powołania, szczególnie Pan Robert potrafi zarazić pasją i choć ciężko mi było uwierzyć w jego słowa że "niedługo te manewry będą Ci sprawiały przyjemność", to tak właśnie się stało i to co było zadaniem egzaminacyjnym dawało po prosru radość z jazdy. Atmosfera na luzie, świetne metodyczne tłumaczenie jak uniknąć błędów. Jak przyjdzie pora na kolejne kategorie napewno wrócę! Polecam!

Odpowiedź:

Dzięki Maria - fantastycznie, że pamiętasz takie szczegóły ze szkolenia. Jest to twoja pasja, a to że czerpiesz radość z wykonywania różnego rodzaju manewrów, to tylko formalność. Bardzo się cieszę, że mogłem "troszku" pomóc.
Pozdrawiam, Robert Jóźwik OSK Akademia Jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sebastian Jaroszczyk

Sebastian Jaroszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Daje 5 pełnych gwiazdek!!! Jestem bardzo zadowolony z kursu na kat. C. Instruktor Pan Tomasz Rojek wszystko po kolei tłumaczy bardzo dokładnie i pod czas jazd można sprawdzić sie na każdym poziomie trudności. Jeśli nawet się z wątpi to Pan Tomek nie da sie załamać i ciągnie w górę. Jest świetnym instruktorem. Jeśli ktoś chce pewnie nałapać praktyki i NAUCZYĆ sie prowadzić ciężarówkę to tylko w tym ośrodku.

Odpowiedź:

Sebastian dokładnie tak jak napisałeś staramy się szkolić - pokazać, wytłumaczyć, nauczyć, "zaszczepić bakcyla", zrozumieć i czerpać radochę z jazdy.
Jeżeli nam się to udaje i ktoś to doceni, to jest najpiękniejsze podziękowanie jakie można otrzymać.
Dziękuję w imieniu własnym i Tomasza.
Pozdrawiam, Robert Jóźwik OSK Akademia Jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Izabela P ..... ip: 31.178.27.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

P.Robert mega profesjonalista, ciepliwy, konkretny z dobrym podejściem do kursanta, uczy jak jeździć a nie tylko zdać egzamin. Motocykle w super stanie technicznym. Polecam całym sercem OSK Akademia Jazdy.

Odpowiedź:

Dziękuję Izabela za słowa uznania. Super, że zauważyłaś iż lubię mieć moto w perfekcyjnym stanie.
Pozdrawiam, Robert Jóźwik OSK Akademia Jazdy Siedlce.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał B ........i ip: 178.235.191.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolony z kursu na kat C. Instruktor Tomek prowadzi pewnie najtrudniejsze praktyki w tej szkole bo na kat. C i C+E, gdzie egzamin jest ciężko zdać a radzi sobie wyśmienicie. Od razu widać, że zna się na rzeczy, podaje tylko informacje, które są niezbędne a niepotrzebne wybija z głowy, co jest bardzo wskazane, aby pozbyć się złych nawyków kierowcy. Nie wypomina błędów tylko z nimi walczy aż do ich wyeliminowania. Dzisiaj zdałem egzamin, trafił mi się bardzo wymagający egzaminator, czułem się jakbym ćwiczył musztrę, skrupulatny i dokładny, ale tacy mają być, chodzi o prowadzenie ciężarówki i bezpieczeństwo na drodze. Jak chcecie nie tylko zdać egzamin ale też być dobrym kierowcą to tylko do OSK Robert Jóźwik i do instruktora Tomka. Pozdrawiam

Odpowiedź:

Dziękuję Michale w imieniu własnym oraz Tomasza za docenienie naszej trudnej i odpowiedzialnej pracy, która jednak daje ogromnego "kopa" do dalszego działania po otrzymaniu takiej opinii.
Pozdrawiam, Robert Jóźwik OSK Akademia Jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak