Akademia Jazdy

 229 opinii w tym 191 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Akademia Jazdy
ul. Podwale 33
43-300 Bielsko-Biała

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Akademia Jazdy to nowoczesny Ośrodek Szkolenia Kierowców oferujący naukę jazdy w zakresie prawa jazdy kategorii B, w którym nauczysz się nie tylko teorii ale przede wszystkim praktycznej jazdy samochodem oraz prawidłowych zachowań na drodze, wykorzystując najnowsze techniki prowadzenia pojazdu.

Zdajemy sobie sprawę z tego, iż początki za kierownicą są bardzo trudne, jak i stresujące, dlatego nasz zespół składa się z doświadczonych instruktorów pasjonujących się motoryzacją ale też potrafiących indywidualnie przekazać zdobytą wiedzę. Skutkuje to bardzo dobrym przygotowaniem do rozpoczęcia przygody z samochodem, a przy okazji bezproblemowym zdaniem Egzaminu Państwowego na Prawo Jazdy.

Musicie również wiedzieć, że cały czas staramy się pogłębiać naszą wiedzę oraz umiejętności uczestnicząc w różnego rodzaju szkoleniach, aby jeszcze lepiej nauczyć Was prawidłowych zachowań za kierownicą.

Jak sami widzicie jesteśmy przygotowany na każdą ewentualność i pewni, że zapewnimy Wam najlepszą opiekę oraz nauczymy wszystkiego co niezbędne do zdobycia upragnionego prawka oraz bezstresowego poruszania się po drodze.
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3200 zł

codziennie

ul. Podwale 33

WIĘCEJ cena dla uczniów i studentów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3400 zł

codziennie

ul. Podwale 33

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3200 zł

codziennie

ul. Podwale 33

WIĘCEJ Cena kursu dla uczniów i studentów

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3400 zł

codziennie

ul. Podwale 33

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Ola Joka

Ola Joka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła. Profesjonalni instruktorzy. Polecam każdemu! Bardzo dziękuję Pani Anecie za przygotowanie do egzaminu, który zdałam za pierwszym razem!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Adam Boba

Adam Boba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super Szkoła. Dobre przygotowanie do egzaminu i do warunków na drodze. Super Instruktorzy. Jak ktoś się zastanawia serdecznie polecam. Egzamin zdałem za pierwszym razem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Olena Halushko

Olena Halushko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła i z profesjonalnym podejściem. Najlepszy instruktor na świecie którego mogę polecić to Kuba,bardzo dobrze przygotował do ekzaminu. Polecam z całego serca

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Marta Nowakowska

Marta Nowakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, zarówno praktycznego jak i teoretycznego. Wykłady były ciekawie i zrozumiale prowadzone. Jazdy z instruktorem Michałem odbywały się w bardzo dobrej atmosferze. Świetne podejście, wyrozumiałe i profesjonalne, dzięki czemu nie stresowałam się jazdą. Bardzo polecam, najlepsza szkoła jazdy!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak
Agnieszka Jama

Agnieszka Jama
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.02.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Miła atmosfera, duża cierpliwość i co najważniejsze bardzo dobre przygotowanie pod egzamin, polecam!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Aleksandra Czyż

Aleksandra Czyż
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam jeśli ktoś chce w miłej atmosferze i bez stresu zdać prawko :) Podejście do kursantów bardzo przyjazne i profesjonalne. Miałam przyjemność jeździć z Panem Arkiem, który przekazał mi dużo cennych uwag na drodze. Dzięki nauce w tej szkółce zdałam egzamin za pierwszym razem bezbłędnie za co jestem wdzięczna!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Agata Ka

Agata Ka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ogromnie dziękuje wam chłopaki, za poświecony mi czas na naukę! Wyrozumiałość w czasie jazd z Arkiem. Dziekiii wielkiemu zaangażowaniu, Arka udało mi się zdac egzaminy za 1 razem! Polecam Akademię jazdy! Ps. Wykłady z Michałem pierwsza klasa

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Olejnik

Julia Olejnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Fantastyczna szkółka. Super instruktorzy, bardzo fajna atmosfera i przede wszystkim idealne przygotowanie do egzaminu. Naprawdę z całego serca polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ola Czarnota

Ola Czarnota
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy! Dobrze prowadzone wykłady, bardzo dobre podejście do kursantów, profesjonalne przygotowanie do egzaminu!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jakub Malinowski

Jakub Malinowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna organizacja, doświadczeni instruktorzy, nauczyłem się jeździć nie tylko pod egzamin ale ogólnie mając przy tym świetną atmosferę w aucie, każdy błąd był dokładnie omówiony. Zdałem za pierwszy razem i gorącą polecam, najlepsza akademia w Bielsku

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kinga Jasiewicz

Kinga Jasiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam w szczególności instruktora Kubę który do każdego podchodzi indywidualnie.Zawsze jazdy przeprowadzane były w dobrej atmosferze oraz każdy szczegół, bądź problem był omawiany.Dzięki temu zdałam swój egzamin za pierwszym razem! :)Wykłady również przeprowadzane były bardzo ciekawie, a aplikacja do nauki teorii jest bardzo dużym ułatwieniem w przygotowaniu się do egzaminu.Gdybym miała podjąć drugi raz decyzję o szkole jazdy,wybrałabym tylko tą ! Pozdrowienia od kursantki Kingi ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Юрій Пасічник

Юрій Пасічник
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Fajna szkoła, podoba mi się że możesz wybrać godziny jazdy, kiedy masz wolny czas. Studiowałem w instruktorem Kubu wszystko dobrze opowiadam i tłumaczę, a z praktyką nauczysz się jeździć, wszystkie egzaminy zdałem za pierwszym razem, dziękuję bardzo za nauczenie mnie)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Wania Kozmenko

Wania Kozmenko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

jestem bardzo wdzięczny tej szkolę za kurs, szczególnie jestem wdzięczny Arku z którym uczenie się to sama przyjemność

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Czarnik

Karolina Czarnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście i przyjazna atmosfera, która sprzyja nauce. Serdecznie polecam instruktora Kubę który wykazał się ogromną cierpliwością i pomocą. Bardzo polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mikołaj Kruczek

Mikołaj Kruczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam instruktora Arka. Dobrze nauczył, egzaminy zdane za pierwszym razem.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Julia Kiełbowicz

Julia Kiełbowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Bielsku! Ciekawie prowadzone wykłady, dostęp do łatwej w obsłudze aplikacji z testami i egzaminami, a przede wszystkim super bezstresowa atmosfera podczas jazd. Z całego serca polecam instruktora Michała, który zna się na tym co robi, ma dużo cierpliwości i świetne poczucie humoru, a zarazem dobrze tłumaczy i przygotowuje do egzaminu jak i do codziennej jazdy. Cieszę się, że trafiłam właśnie na to miejsce i polecam każdemu kto chce zacząć swoją przygodę z prawkiem. A sam egzamin zdałam za pierwszym razem! Kursantka Julia :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Ewelina Kaleta

Ewelina Kaleta
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wybierając szkołę nauki jazdy kierowałam się głównie podejściem instruktorów do kursantów i nie zawiodłam się tym wyborem. Wykłady były dobrze zorganizowane, a na drodze instruktor Arek wykazał się dużą cierpliwością i wyrozumiałością, jazdy przebiegały w miłej atmosferze. Znalazł się czas na rozmowy i żarty ale i także na pełne skupienie, tak jak na egzaminie państwowym. Zostałam przygotowana na każdą możliwość na drodze i zdałam oba egzaminy bezbłędnie za pierwszym razem, mimo że byłam trudnym uczniem i jazda samochodem początkowo szła mi bardzo słabo. Jestem zadowolona ze szkoły i polecam każdemu :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marta Kurowska

Marta Kurowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Bielsku!! Na kursie pełen profesjonalizm. Instruktor Arek to najlepszy instruktor, cierpliwy, spokojny i zawsze można było o czymś ciekawym porozmawiać. Z całego serca polecam Akademię Jazdy.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Kocoń

Julia Kocoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca! Najlepsza szkoła nauki jazdy, z jaką miałam do czynienia. Kursy prowadzone w miłej i luźnej atmosferze. Podczas jazd miałam przyjemność jeździć z instruktorem Arkiem, który również wykazał się profesjonalizmem, a atmosfera sprawiała, że chciało się przyjść na kolejne jazdy, dzięki czemu cały kurs przebiegał sprawnie i z przyjemnością. To właśnie dzięki wiedzy, która została mi przekazana, zdałam oba egzaminy za pierwszym razem i to BEZBŁĘDNIE! Jestem ogromnie wdzięczna i serdecznie polecam Kursantka Julia

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Lamparska

Julia Lamparska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Rozpoczęłam kurs końcem marca w tej szkole. Wykłady były bardzo dobrze zorganizowane. Dużym plusem było to, że grupy na wykładach były małe. Wszystko było dobrze wytłumaczone dzięki czemu pytania z testu teoretycznego rozwiązywałam z łatwością i nie sprawiły mi żadnego problemu. Również dostałam dostęp do aplikacji w której rozwiązałam testy w wolnym czasie. Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona moim instruktorem Michałem, który przez całą ilość jazd był bardzo wyrozumiały i dawał dużo wsparcia. Trzydzieści godzin wyjeździłam w niecały miesiąc ze względu na dużą ilość dostępnych terminów. W momencie w którym szłam na egzamin nie obawiałam się go ponieważ czułam się bardzo dobrze przygotowana i zdałam za pierwszym razem początkiem czerwca. Dużym plusem są też nowe samochody którymi super się jeździ. Nie było żadnych dodatków kosztów i wszystko było w cenie. Polecam tą szkołę każdemu bo jest na wysokim poziomie. Pozdrawiam, kursantka Julia.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Justyna Skrzypczyk

Justyna Skrzypczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam!!! Super atmosfera podczas całego kursu. Dzięki cierpliwości i podejściu Arka zostałam świetnie przygotowana do egzaminu państwowego ;). Dobra robota! Dziękuję!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Lidzia Sierek

Lidzia Sierek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście instruktorów.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Анеиса Яворская

Анеиса Яворская
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.04.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Fajna szkoła! Nauczyłam się jeździć od zera :) Wszystkie instruktorzy są super) Na wykładach i jazdach panowała bardzo miła atmosfera)) Moim instruktorem był Pan Arek) Zdałam egzamin z drugiej próby. Polecam serdecznie :) Powodzenia!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Martyna Mleczko

Martyna Mleczko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Zostałam swietnie przygotowana do egzaminu i zdałam wszystko za 1 razem!:) Bardzo miła atmosfera i podejście do kursanta. Robicie dobrą robotę!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Zajas

Kacper Zajas
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam!!!Już od samego początku wzbudzało przogromne wrażenie,pierwsze były wykłady szybko i na temat potem jazdy sama przyjemność jezdzic z Panem Arkiem najlepszy instruktor i człowiek.Szybko i profesjonalnie przekazane wiadomości naprawdę super!!To co słyszałem od niektórych kolegów co się dzieje w innych szkołach to dramat z mojego doświadczenia i wysłuchanych wiadomości od moich kolegów to Serio nie sugerujcie się cena że gdzieś jest taniej,owszem będziesz miał taniej,ale będziesz m.in. śmierdzieć papierosami,nie przygotujesz się w 100% do egzaminu i wiele innych a nie wspomnę o wyzywaniu itp. Moim zdaniem najlepsza szkola w Bielsku już od pierwszego telefonu wszystko wiesz i jesteś pozytywnie nastawiony. Bardzo Polecam!!! Zdane za pierwszym bo jakby inaczej z Panem Arkiem!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Iga Potępa

Iga Potępa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Bielsku super atmosfera, dzięki cierpliwości i profesjonalizmowi Kuby zdałam za pierwszym razem czego nigdy nawet nie oczekiwałam. Super podejście do kursanta i dobre tłumaczenie błędów.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Дарья Хотенчик

Дарья Хотенчик
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Bielsku! Dzięki wykładom z Michałem i jazdom z Kubą czyję się pewnie na drodze. Przygotowali mnie przede wszystkim do jazdy na codzień, a nie tylko pod egzamin, który zdałam bezbłędnie. Mega polecam wszystkim ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Radek Rybarski

Radek Rybarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.03.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam tą szkołę jazdy z całego serca, w ciągu 4 sesji nauczyłem się więcej niż podczas 30 godzin w poprzedniej szkole, w trakcie jazd panuje bardzo miła atmosfera, instruktor odpowie na każde pytanie i zawsze doradzi jak robić coś najlepiej. Po jazdach doszkalających egzamin zdany w pierwszym podejściu. Jeszcze raz z całego serca polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Julian Joka

Julian Joka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę Akademia Jazdy. Wykłady i nauka jazdy prowadzone są w profesjonalny i przystępny dla każdego sposób. Instruktorzy w miłej atmosferze i z dużą cierpliwością pomagali opanować techniki jazdy i teorię dając pewność siebie. Zdanie za pierwszym razem Uważam za ogromny sukces dzięki fajnemu podejściu i dużej wiedzy pana Arka !!!!!Gorąco polecam!!!!!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Igor Binda

Igor Binda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkółka w bielsku, nie ma co się oszukiwać. Mega polecam, jeżeli chodzi o stan samochodów 10/10, podejście do kursanta również świetne. Profesjonalne podejście do wszystkiego. Z dałem za 1 razem tylko i wyłącznie zdałem dzięki Michałowi który świetnie tłumaczy błędy które popełniałem na drodze.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak