Akademia Jazdy

 240 opinii w tym 194 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Akademia Jazdy
ul. Podwale 33
43-300 Bielsko-Biała

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Akademia Jazdy to nowoczesny Ośrodek Szkolenia Kierowców oferujący naukę jazdy w zakresie prawa jazdy kategorii B, w którym nauczysz się nie tylko teorii ale przede wszystkim praktycznej jazdy samochodem oraz prawidłowych zachowań na drodze, wykorzystując najnowsze techniki prowadzenia pojazdu.

Zdajemy sobie sprawę z tego, iż początki za kierownicą są bardzo trudne, jak i stresujące, dlatego nasz zespół składa się z doświadczonych instruktorów pasjonujących się motoryzacją ale też potrafiących indywidualnie przekazać zdobytą wiedzę. Skutkuje to bardzo dobrym przygotowaniem do rozpoczęcia przygody z samochodem, a przy okazji bezproblemowym zdaniem Egzaminu Państwowego na Prawo Jazdy.

Musicie również wiedzieć, że cały czas staramy się pogłębiać naszą wiedzę oraz umiejętności uczestnicząc w różnego rodzaju szkoleniach, aby jeszcze lepiej nauczyć Was prawidłowych zachowań za kierownicą.

Jak sami widzicie jesteśmy przygotowany na każdą ewentualność i pewni, że zapewnimy Wam najlepszą opiekę oraz nauczymy wszystkiego co niezbędne do zdobycia upragnionego prawka oraz bezstresowego poruszania się po drodze.
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3400 zł

codziennie

ul. Podwale 33

WIĘCEJ cena dla uczniów i studentów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3600 zł

codziennie

ul. Podwale 33

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3400 zł

codziennie

ul. Podwale 33

WIĘCEJ Cena kursu dla uczniów i studentów

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3600 zł

codziennie

ul. Podwale 33

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Andrzej S ..a ip: 185.234.91.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.06.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne przygotowanie do egzaminów. Jeździłem z Panią Anetą. Pofesjonalne podejście. Atmosfera naprawdę bardzo przyjemna na wykładach jak i na jazdach :) Zdałem wszystko za pierwszym razem i polecam wszystkim.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ewa W Wie ip: 46.204.109.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.06.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetny kurs! Zdane za pierwszym razem, bez żadnych problemów. Jeździłam z Panią Anetą, która jest bardzo kompetentną i zarazem cudowną instruktorką. Atmosfera bardzo przyjemna, cały kurs przebiegł sprawnie. Gorąco polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Estera K ...a ip: 37.47.92.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.06.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam! Miałam przyjemność jeździć z Panią Anetą – niezwykle ciepłą, wyrozumiałą i pełną pasji osobą. Każde zajęcia były dla mnie źródłem radości i ekscytacji. Dzięki Pani Anecie, zdałam prawo jazdy za pierwszym podejściem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kamil N .... ip: 46.112.110.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.05.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Broniłem się przed kursem na prawko 10 lat gdy finalnie się przemogłem trafiłem w dobre ręce. W sposób profesjonalny i rzetelny przygotowano mnie na każdą sytuację na bielskich drogach. Jedyne na co nie byłem gotowy to na to, że zdam za pierwszym

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

magdalena g .....k ip: 77.253.144.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.05.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor Kuba- kopalnia wiedzy i umiejętności. Żadnego pytania nie pozostawia bez odpowiedzi. Uczy tak, by nie tylko zdać egzamin, ale także by umieć się zachować w każdej nieprzewidzianej sytuacji na drodze. Do tego sympatyczny, ciepły człowiek z którym można pożartować i pogadać na poważne tematy ???? Serdecznie polecam-egzamin zdany za pierwszym podejściem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dominika M ........ ip: 91.192.199.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.05.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam!!! Pełen profesjonalizm i miła atmosfera. Miałam przyjemność jeździć z Panią Anetą, która jest niesamowicie cierpliwą osobą. Jestem bardzo zadowolona☺️❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktoria A ......r ip: 87.239.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nazwa adekwatna do atmosfery. To nie jest miejsce, w którym idziesz zaliczyć godziny, odbędnić swoje i do widzenia, idziesz po to, by nauczyć się porządnie i bezpiecznie jeździć. Czuć szczere zaangażowanie od strony instruktorów, atmosfera akceptacji i wyrozumiałości pomaga uczyć się w swoim tempie, pozwala popełniać błędy i się na nich uczyć. Moją największą obawą w wybieraniu kursu była myśl, że mogę trafić na dziwne komentarze i odzywki - jeśli jesteś kobietą i też się tego obawiasz, spokojnie, tutaj dziwne zachowania i komentarze są niedopuszczalne, pełen profesjonalizm i szacunek. Na wykładach wszystko zostało wytłumaczone w prosty do zrozumienia sposób, praktyka również nie zniechęcała do nauki jazdy. Umawianie się na jazdy nie stanowiło problemu, nie ważne czy studiujesz, czy się uczysz, pracujesz, znajdzie się dla ciebie czas. Jeżeli boisz się samochodu i masz wrażenie, że nie będziesz się czuć bezpiecznie i komfortowo w samochodzie, to przejście przez ten kurs rozwieje twoje wątpliwości. Nikt tutaj nie wrzuca na głęboką wodę, nie krzyczy, nie wyśmiewa. Jeśli jesteś wrażliwą osobą, Pani Aneta oaza spokoju będzie idealną instruktorką dla ciebie. Bardzo polecam, bałam się samochodu, byłam uprzedzona do zrobienia prawka, kurs minął mi bardzo dobrze, a zdane było za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Estera S ... ip: 5.185.106.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam!! Prawo jazdy udało mi się zrobić w krótkim czasie i zdać za pierwszym razem. ✅ Jazdy odbywały się w bardzo przyjaznej atmosferze, pod czujnym okiem Michała, który z cierpliwością i poczuciem humoru podchodził do nauki, dzięki czemu jazdy były przyjemne i bezstresowe. !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jola K ....a ip: 5.184.248.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Akademię Jazdy można opisać czterema słowami: zaangażowanie, pasja, profesjonalizm i niesamowicie pozytywna atmosfera. Miałam przyjemność jeździć z Michałem, człowiek z niesamowitą cierpliwością i ogromną wiedzą. Każda z jazd odbywała się bezstresowo i z wielkim uśmiechem na twarzy. Michał nie tylko świetnie przygotował mnie do zdania egzaminu, ale też nauczył jak prawidłowo poruszać się po drodze w codziennej samodzielnej jeździe. Jeśli ktoś z Was jeszcze się waha nad wyborem szkoły to nie ma się nad czym zastanawiać tylko migiem zapisać się na kurs do Akademii Jazdy :) Z całego serca polecam tę szkołę, nie mogłam trafić lepiej.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dariia M ...... ip: 31.0.176.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Rewelacyjna szkoła. Bardzo wyrozumiali instruktorzy. Wysoka zdawalność. Serdecznie polecam. Egzamin zadałam za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Daria Z Z ip: 46.205.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.03.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super szkoła oraz wspaniali instruktorzy. Polecam każdemu! Bardzo dziękuję Panu Michałowi za przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Magdalena D ..... ip: 185.234.91.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Akademia Jazdy, gdzie miałam przyjemność uczyć się jazdy, zasługuje na najwyższe pochwały. Ich podejście do szkolenia było niezwykle profesjonalne, przyjazne i kompleksowe. Instruktorzy nie tylko wykazywali się ogromną cierpliwością, ale także indywidualnie dostosowywali program nauki do moich potrzeb i tempa przyswajania wiedzy. Systematyczne lekcje praktyczne i teoretyczne były perfekcyjnie zorganizowane, co pozwoliło mi szybko opanować zarówno techniczne aspekty jazdy, jak i zasady ruchu drogowego . Dzięki ich zaangażowaniu i wysokim standardom nauczania, nie tylko zdałam egzamin bez żadnych problemów, ale również czuję się komfortowo i pewnie na drodze w każdych warunkach. Gorąco polecam Akademię każdemu, kto pragnie nie tylko opanować sztukę jazdy samochodem, ale również doświadczyć profesjonalnej i przyjaznej atmosfery, która sprawia, że nauka staje się przyjemnością.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Volodymyr S ......... ip: 5.173.111.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkola jazdy, polecam kazdemu. Podobalo mi sie wszystko od poczatku do konca. Zajecia teoretyczne prowadzone przez Michala, ciekawie i z humorem. Moim instruktorem byl Arek. Szkolenie praktyczne przebiegalo w milej i spokojnej atmosferze, nie stresowalem sie, Arek szczegolowo wyjasnial kazdy blad. To naprawde profesjonalny instruktor. Zdalem egzamin za drugim razem, super wynik! Jestem bardzo zadowolony.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Paulina B ........a ip: 5.173.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.01.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę, wykłady przeprowadzane są w ciekawy sposób, a sama jazda przebiega w miłej i bezstresowej atmosferze. Wszelkie błędy są dokładnie tłumaczone i powtarzane dzięki czemu jesteśmy przygotowani do egzaminu idealnie oraz na każdą możliwą sytuację. Szkoła godna polecenia, polecam wybrać ją każdemu kto zaczyna swoją przygodę z nauką jazdy :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Emilia S ...y ip: 5.173.119.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy z profesjonalnym podejściem. Wykłady jak i same jazdy prowadzone w świetnej atmosferze. Polecam ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Maja W ..... ip: 91.146.248.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkółka przygotowała mnie do egzaminu jak najlepiej mogła, podchodzą do każdego kursanta indywidualnie i z cierpliwością. Polecam

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Julia G ...l ip: 46.204.101.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera, elastyczne dopasowanie terminów, dzięki temu zdałam egzamin za pierwszym razem!Serdecznie polecam wybór tej szkoły.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Urszula K ......k ip: 46.204.101.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Wykłady były prowadzone w ciekawy i zrozumiały sposób. Instruktorzy mają bardzo dobre podejście do kursanta. W szczególności polecam instruktora Kubę, duża cierpliwość, profesjonalizm, mimo mojego przekonania, że nie zdam za szybko, to wszystko udało się za pierwszym razem, bez stresu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kaja K ....s ip: 5.173.112.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Do szkoły trafiłam z polecenia. Nie zawiodłam się. Serdecznie polecam instruktora Michała, który wykazał się dużą cierpliwością. Doskonale przygotował mnie do egzaminów, dzięki czemu zdałam wszystko za pierwszym razem. Polecam kursantka Kaja!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maja Z ....k ip: 83.22.77.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy i cierpliwe podejście do kursanta. Zdałam egzamin za pierwszym razem, a dzięki spokojnej i przyjaznej atmosferze na moich lekcjach czułam, że byłam dobrze przygotowana do egzaminu. Polecam z całego serca!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak

Julia b .......... ip: 188.146.122.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super, zdałam egzamin za pierwszym razem, instruktor przekazał mi konkretne informacje i dobrze przygotował do egzaminu. Miła atmosfera i łatwa komunikacja. Zdałam wszystkie egzaminy (wewnętrzne i państwowe) za pierwszym razem. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ania K .......a ip: 46.134.123.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wybierając szkołę jazdy zależało mi na profesjonalizmie dobrym podejściu oraz na sprzyjającej, swobodnej atmosferze. Instruktor Michał wspierał mnie i motywował na kazdnym kroku. Mimo licznych błędów które popełniałam zachował anielską cierpliwość i jasno objaśniał każdy z nich bym wiecej ich nie popełniała. Polecam każdemu komu zależy na dobrym oraz pewnym przygotowaniu do egzaminu jak i jazdy w ruchu drogowym. Kursantka Ania

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paulina T .....a ip: 46.204.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam cudowna atmosfera, wykłady super prowadzone do szkoły trafiłam z polecenia i się nie zawiodłam. Instruktor Kuba świetnie przygotował mnie do egzaminu ale i codziennej jazdy i nauczył by nie bać się gazu ;) oba zdane za pierwszym razem. Nie można trafić lepiej.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia K .....a ip: 94.254.188.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Bielsku!! Atmosfera na kursie super. Został mi przydzielony instruktor Kuba, dzięki któremu zdałam egzamin państwowy za pierwszym razem. Profesjonalne podejście do kursanta i świetne przygotowanie do egzaminu. Polecam z całego serca!!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patrycja J .......... ip: 5.173.115.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, super atmosfera i wspaniale podejście:))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kacper Z ...s ip: 31.0.47.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam!!!Już od samego początku wzbudzało przogromne wrażenie,pierwsze były wykłady szybko i na temat potem jazdy sama przyjemność jezdzic z Panem Arkiem najlepszy instruktor i człowiek.Szybko i profesjonalnie przekazane wiadomości naprawdę super!!To co słyszałem od niektórych kolegów co się dzieje w innych szkołach to dramat z mojego doświadczenia i wysłuchanych wiadomości od moich kolegów to Serio nie sugerujcie się cena że gdzieś jest taniej,owszem będziesz miał taniej,ale będziesz m.in. śmierdzieć papierosami,nie przygotujesz się w 100% do egzaminu i wiele innych a nie wspomnę o wyzywaniu itp. Moim zdaniem najlepsza szkola w Bielsku już od pierwszego telefonu wszystko wiesz i jesteś pozytywnie nastawiony. Bardzo Polecam!!! Zdane za pierwszym bo jakby inaczej z Panem Arkiem!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dariusz w ...... ip: 46.204.100.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.03.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Kurs robiłem w 2018 roku w Stargardzie, a teraz po 5 latach przyjechałem do Bielska zdawać egzamin. Wykupiłem 4 godziny jazd i Pana Jakuba Górnego żeby poznać Bielsko i wszystko sobie przypomnieć. Super wytłumaczone i pokazane najważniejsze rzeczy i miejsca. Zdałem za drugim razem, dziękuję bardzo i polecam każdemu Dariusz W

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Stefaniia K ........a ip: 46.134.65.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Bielsku, super indywidualne podejście do ucznia oraz miła atmosfera! Jestem bardzo wdzięczna Arkowi za naukę (ma nerwy ze stali :))) Bardzo Polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Grzegorz K ...... ip: 31.0.45.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.01.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepszy Instruktor Arek!!! Polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Zuza S ....k ip: 83.22.81.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Akademia jazdy to profesjonalizm, nowoczesne i indywidualne podejście. Cały kurs odbył się w miłej i luźnej atmosferze bez stresu. Zostałam perfekcyjnie przygotowana do egzaminu, który zdałam za pierwszym razem. Dziękuje bardzo instruktorom Michałowi i Kubie. Polecam wszystkim! To zdecydowanie najlepsza szkoła w Bielsku!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak