Liczba odwiedzin: 5280 Jesteś właścicielem tej szkoły?

WSK. Warmińska Szkoła Kierowców.

  18 opinii w tym 9 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.11.2019

Martyna Kaćkiewicz

Martyna Kaćkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera!!! Polecam w 100% !!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.10.2019

Sylwia Płoska

Sylwia Płoska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.10.2019

Maria Magdalena

Maria Magdalena
Opinia zweryfikowana przez Facebook

WSK jest NAJLEPSZĄ szkołą jazdy w Olsztynie. Instruktor bardzo konkretny, zarazem sympatyczny, a co ważne - cierpliwy. Cena bardzo atrakcyjna. Nauka tam to sama przyjemność. Polecam ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.09.2019

Patrycja Staśkiewicz

Patrycja Staśkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktor który nie stresuje kursantów oraz potrafi wszystko wspaniałe wytłumaczyć . Można się umawiać na dowolne godziny i nigdy nie miałam z tym problemu. Serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.08.2019

Ola Kaczyńska

Ola Kaczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniały instruktor, który ma cierpliwość do swoich kursantów i potrafi na spokojnie im wszystko wytłumaczyć. Na każdy temat można z nim porozmawiać i jest bardzo sympatyczny dzięki czemu, jazdy mijają w miłej atmosferze! :) Ale niestety smutno mi, że mój kurs dobiegł już końca :( SERDECZNIE POLECAM!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.07.2019

Sebastian Zimerman

Sebastian Zimerman
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam te naukę jazdy

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.07.2019

Agata Siemianowska

Agata Siemianowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

[...] instruktor polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.05.2019

Joanna Nasierowska

Joanna Nasierowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam,super profesjonalne podejscie do kursanta,mila atmosfera pod czas nauki jazdy podziekowania w szczególności dla Pana Darka super Instruktor

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.04.2019

Magda Oliwia

Magda Oliwia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy, super instruktor Pan Dariusz Olkowski....Bardzo dobre podejście do kursanta rodzinna atmosfera... Bardzo gorąco polecam instruktora lepszego nigdzie nie znajdziecie????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak