Liczba odwiedzin: 1937 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Usługi Instruktorskie Mariusz Pelc

  294 opinie w tym 165 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.02.2020

Czarek Duliński

Czarek Duliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Mariusz Pelc to zdecydowanie instruktor godny polecenia, bardzo cierpliwy, a przy tym niesamowicie profesjonalny i skuteczny, egzamin zdany za pierwszym razem, bardo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 30.01.2020

Katarzyna Dziewulska

Katarzyna Dziewulska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybór szkoły jazdy i instruktora ( Mariusz Pelc)wybrałam z opinii internetowych.Nie było tam żadnych negatywnych komentarzy! W czasie trwania kursu wszystko się potwierdziło,co było wielkim PLUSEM....Poprostu instruktor ,,z powołania""! Mariusz daje wiele cennych wskazówek ,mega profesjonalne podejscie ,zaangażowany,wymagający ,uświadamia nad czym pracować i na co zwrocić szczególną uwagę.Polecam w 100% .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.01.2020

Karolina Aleksandra

Karolina Aleksandra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Mariusz jest bardzo cierpliwym oraz rzeczowym instruktorem. Na czym zależało mi najbardziej. Jeżeli komuś zależy na swobodnej bezstresowej atmosferze A zarazem na konstruktywnej krytyce i poprawie błędów, szczerze mogę polecić. Pracowaliśmy nad błędami do ostatniej chwili no i się udało! Prawko zdane :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.01.2020

Agnieszka Cisak

Agnieszka Cisak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybór szkoły i instruktora był tylko jeden. Na jego wpływ miały przeczytane opinie w internecie oraz opinie znajomych. Instruktor pan Mariusz wymagający. Dostosowuje się do umiejętności i możliwości kursanta. Rzeczowy. Zaangażowany. Atmosfera podczas jazd była wspaniała. Opanowany. Spokojnie tłumaczył ewentualne błędy. Miałam ogromny problem ze stresem przed egzaminem, ale Pan Mariusz ciągle powtarzał, że będzie dobrze, że trzyma kciuki. Podbudował moją wiarę w siebie i w końcu się udało! :) Polecam wszystkim z całego serca!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.01.2020

Natalka Jankowska

Natalka Jankowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z ręką na sercu mogę polecać Pana Mariusza każdemu początkującemu kierowcy, a także osobą które chcą jeszcze się doszkolić. Pan Mariusz ma anielska cierpliwość do kursantów, każda godzina jazd miała mi fajnej atmosferze, bez stresu i niepotrzebnych nerwów!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.01.2020

Ola Zdzieszek

Ola Zdzieszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przed wyborem instruktora skrupulatnie przejrzałam opinie w internecie. Wśród nich ciągle pojawiało się nazwisko Pana Mariusza. Nie znalazłam ani jednej złej opinii na Jego temat, więc postanowiłam, że spróbuję i ja:) i to był strzał w dziesiątkę! Pan Mariusz był 10/10 pod każdym względem. Atmosfera podczas jazd była wspaniała, można było nawet wspólnie pośpiewać! Nie czułam żadnego stresu. Nawet gdy coś nie wychodziło wiele razy, Pan Mariusz nigdy nie tracił cierpliwości i spokojnie tłumaczył od nowa. Uczy jazdy prawidłowo i praktycznie, a nie na sposoby, daje wiele cennych wskazówek. Przygotowuje do jazdy codziennej, a nie wyłącznie pod egzamin. Ogromnym plusem jest też dyspozycyjność- nigdy nie było problemu z umówieniem się na jazdy- czy to w godzinach porannych czy wieczornych. Nawet gdy pisałam dzień, czy dwa przed, Pan Mariusz zawsze starał się mnie gdzieś "wcisnąć". Jednak dla mnie, Jego największym atutem jest wiara w swoich kursantów:) Miałam ogromny problem ze stresem przed egzaminem, ale Pan Mariusz ciągle powtarzał, że będzie dobrze, że trzyma kciuki. Podbudował moją wiarę w siebie i w końcu się udało!:) Polecam wszystkim z całego serca!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.10.2019

Aneta Ceglinska

Aneta Ceglinska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do Mariusza poszłam z polecenia innych byłych kursantów. I mieli rację pisząc tylko Mariusz Pelc. Jeździłam z Mariuszem od początku do końca. Egzamin zdany za drugim razem, za pierwszym zjadł mnie stres. Mariusz uczy prawidłowo a nie na sposoby i ma anielską cierpliwość, a przy tym jest bardzo sympatyczny i po prostu miło się z nim spędza czas za kółkiem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.10.2019

Michał Skrzypiec

Michał Skrzypiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam Mariusza. Wielu moich znajomych odbywało z nim kurs i mi również go polecono i poziom zadowolenia 100%. Egzamin zdany za drugim podejściem ( pierwsze podejście poziom stresu był u mnie zbyt duży)>

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.09.2019

Paulina Brandebura

Paulina Brandebura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Pana Mariusza . W miłym i profesjonalym towarzystwie sie miło jeździło :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.09.2019

Ola Toporowicz

Ola Toporowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor z powołania. Jazda doszkalająca minęła w sympatycznej atmosferze. Nie było problemu z dyspozycyjnością nawet o później godzinie na której mi zależało. Bardzo wyrozumiały i opanowany instruktor nawet jeżeli nie wychodził jakiś manewr. Polecam z całego serca. Jeszcze raz dziękuje :)

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 03.09.2019

Iga Żurek

Iga Żurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Trafiłam na Pana Mariusza z polecenia i w żadnym stopniu się nie zawiodłam :) Nie brak mu cierpliwości i zaangażowania, jazda z Nim jest bezstresowa, a to jest fakt na którym bardzo mi zależało przymierzając się do wyboru instruktora. Nie ujmuje mu to jednak profesjonalizmu, a nawet powiedziałabym, że stworzenie tak miłej atmosfery na jazdach Mu go dodaje. Pan Mariusz jest bardzo miłą i serdeczną osobą, bardzo dobrze wszystko tłumaczy, a jeżeli coś jest niejasne to będzie to wałkował aż do skutku :) wielokrotnie poruszaliśmy się trasami egzaminacyjnymi, ale oprócz przygotowania do egzaminu, zależało Mu na bardzo dobrym przygotowaniu do codziennej jazdy po drodze, co bardzo cenię. Z całego serca polecam Pana Mariusza, nie tylko ze względu na super podejście do kursanta, ale także na świetne przygotowanie do egzaminu. Mi osobiście udało się zdać za 3 razem, ale winę zrzucam na stres, a nie na jakiekolwiek braki w przygotowaniu przez instruktora. Serdecznie polecam! :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.08.2019

Ania Wijatkowska

Ania Wijatkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moja pierwsza godzina lekcji jazdy była za równo pierwszym zetknięcie się z prowadzeniem auta. Poszło mi nie najlepiej. Pod koniec usłyszałam od Pana Mariusza "Zdasz za pierwszym". W żaden sposób nie byłam wstanie w to uwierzyć. Godzin ubywało błyskawicznie dzięki dyspozycyjności instruktora. Atmosfera była super, wszystko było jasne, a jeśli były wątpliwości to instruktor tłumaczył aż do skutku. Pod koniec dzięki Panu Mariuszowi udało się wypracować wystarczającą pewność za kierownicą jak na początkującego kierowcę. Przyszedł czas na egzaminy i słowa instruktora z pierwszej godziny stały się faktem. Teoria i praktyka za pierwszym. Dziękuję za wszystko i za to że wytrzymał Pan ze mną cały kurs ;). Nie wyobrażam sobie nikogo innego na tym miejscu!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.08.2019

Krzysztof Niedziałek

Krzysztof Niedziałek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Uważam Pana Pelca za najlepszego instruktora, dzięki niemu zdałem egzamin praktyczny na kategorie B. Atmosfera podczas kursu jest bardzo przyjemna c: czujesz wsparcie swojego instruktora, daje pięć gwiazdek i zachecam każdego do kursu z Panem Mariuszem Pelcem :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.07.2019

Bogunia Sz

Bogunia Sz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Konkretny instruktor z cierpliwością i poczuciem humoru. W idealny sposób przekazuje wiedzę potrzebną nie tylko do zdania egzaminu, ale (co najważniejsze!) do poruszania się po drogach. Z takim nauczycielem nauka jazdy to wi(ELKA) przyjemność !!!!! Po(L) ecam !!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 31.07.2019

Anita Jankowska

Anita Jankowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ja ze swojej strony mogę polecic instruktora MARIUSZA PELCA jest to instruktor bardzo profesionalny z powołaniem i dużym zaangażowaniem w swojej pracy, duza cierpiwoscia jest wielkim atutem do błedow kursanta,wszystko dokładnie wytlumacz na placu manewrowy i podczas jazda po miescie. Jazda z nim jest bezstresowa. Jest to człowiek bardzo serdeczny miły i poczuciem humoru????SEDRECZNIE POLECAM.

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.07.2019

Aleksandra Kozibąk

Aleksandra Kozibąk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam całym sercem. Byłam na lekcjach doszkalających i żałuje, że dopiero wtedy trafiłam do Pana Mariusza. Lekcje były prowadzone w fajnej atmosferze, profesjonalnie i z efektem pozytywnym na egzaminie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.07.2019

Dominika Glowinska

Dominika Glowinska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Człowiek mistrz oaza spokoju, opanowania, spokojnie nauczył mnie rozglądać się do okola Przewidywać sytuacje, jakie mogą się wydarzyć na drodze. Miałam tylko jazdy doszkalające, które mi B pomogły. Serdecznie wszystkim polecam nauczy jeździć każdego. Najlepszy instruktor w Legionowie. A do tego, mega sympatyczny wesoły Człowiek.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 31.07.2019

Angelika Mrozowska

Angelika Mrozowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna , przesympatyczna atmosfera i przede wszystkim ogromny talent i włożone serce instruktora do przekazywania wiedzy i nauczania ! Z czystym sumieniem mogę polecić , oby więcej takich ludzi którzy są tak dobrzy w tym co robią !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.07.2019

Aneta Czachorowska

Aneta Czachorowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Uważam że to instruktor z powołania. Robi wszystko by nauczyć kursanta i robi to z serca. Przy tym zapewnia świetna atmosferę i nadaje poczucie zaufania a to dla początkujących ma też znaczenie. Jestem bardzo wdzięczna za możliwość nauki i z przyjemnością polecę instruktora innym. Jeszcze raz dziękuję

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 31.07.2019

Łukasz Kublik

Łukasz Kublik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry instruktor, cierpliwy i zaangażowany w swoją pracę. Gorąco polecam!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.07.2019

Aneta Arkuszewska

Aneta Arkuszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny instruktor i człowiek. Nauka z Nim to wręcz świetna zabawa !!!! Lepszego instruktora nie znajdziecie. Polecam z czystym sumieniem. Zdałam za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.07.2019

Sandra Rostkowska

Sandra Rostkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

MISTRZ!!! Cudowny, ciepły człowiek. Wkłada serce i zaangażowanie w swoją pracę. Polecam absolutnie każdemu. Zero strachu, stresu. Pełen profesjonalizm, oaza spokoju, mnóstwo cierpliwości. Najlepszy w swoim fachu! Mariusz, dziękuję z całego serca! Do zobaczenia (pomachania) na trasie!!!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.06.2019

Kasia Sowińska

Kasia Sowińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełny profesjonalizm, dobra atmosfera, konkretny instruktor. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, zwracanie uwagi na szczegóły. Dziękuję :-)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.06.2019

Patrycja Nagrodzka

Patrycja Nagrodzka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nadrobiłam cały kurs z Panem Mariuszem w kilka godzin, dzięki niemu osiągnęłam sukces i zdałam Egzamin. Polecam z całego serca ! Jeszcze raz dziękuje za pomoc !!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.06.2019

Kuba Muszyński

Kuba Muszyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

świetny instruktor, bardzo miły i komunikatywny, godny dalszego polecenia!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 11.06.2019

Piotrek Świerczewski

Piotrek Świerczewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystko wytłumaczone dokładnie atmosfera także bardzo przyjemna

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 01.06.2019

Michał Czaplicki

Michał Czaplicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, bardzo dobre przygotowanie do jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 30.04.2019

Oliwia Boniecka

Oliwia Boniecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejście do kursanta, wszystko wytłumaczone tak jak być powinno po kursie czułam, że jestem na 100% przygotowana do egzaminu państwowego i tak tez się stało.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.04.2019

Hubert Krempin

Hubert Krempin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra atmosfera a zarazem profesjonalna nauka jazdy. Serdecznie polecam wystarczyły dwie godziny jazd doszkalajacych i egzamin zdany :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 11.04.2019

Maja Szafrańska

Maja Szafrańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam instruktora Mariusza, jest bardzo cierpliwy i widać ze zależy mu na kursancie. Umie dobrze przygotwać do egzaminu. Wszystkie jazdy odbywały się w miłej atmosferze. Jestem zadowolona z odbytego kursu.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak