Liczba odwiedzin: 26537 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Tanie Prawko mgr Ryszard Majchrzak

  460 opinii w tym 374 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.03.2020

Rafal Wieczorek

Rafal Wieczorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy. Na egzamin państwowy byłem w pełni przygotowany. Podejście do kursanta profesjonalne i cierpliwe (szczególnie Pani Moniki) Prawo jazdy robiła również moja dziewczyna i była bardzo zadowolona. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.03.2020

Marta Ficek

Marta Ficek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.03.2020

Patrycjusz Ścieszka

Patrycjusz Ścieszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kursy są ciekawe, jeśli chodzi o nauke praktyczną jest świetnie. Polecam wszystkim

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.02.2020

Robson Jakubiec

Robson Jakubiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, szybko przystępna cena i fajna atmosfera, miałem okazję jeździć z każdym z instruktorów i nie mam zastrzeżeń, mili i pomocni ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.02.2020

Mariusz Szarek

Mariusz Szarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminów,super instruktorzy spokojni życzliwi dla kursanta,możliwe jazdy rano i wieczorem naprawdę bardzo polecam tą szkołę jazdy.Pozdrowienia dla pana Zbyszka

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.01.2020

Nataliia Salnyk

Nataliia Salnyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałam jazdy doszkalające w tym ośrodku. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminów państwowych. Profesjonalne podejście instruktorów Pana Ryszarda i Pani Moniki, możliwość nauki na różnych autach. Bardzo polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.12.2019

Agnieszka Lenart

Agnieszka Lenart
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, profesjonalne podejście do kursanta, gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.11.2019

Faustyna Kubica

Faustyna Kubica
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, super szkoła!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.11.2019

Patrycja Kubica

Patrycja Kubica
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, super instruktorzy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.10.2019

Wojciech Kubica

Wojciech Kubica
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry osrodek, swietna cena. Chcialbym podziekowac pani Monice za dobre przygotowanie. Dziękuję!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.10.2019

Kamil Waluś

Kamil Waluś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra szkoła jazdy , dodając do tego niską cenę jak i odpowiednie podejście instruktora do kursanta , polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.10.2019

Kasia Leśniak

Kasia Leśniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej polecam szkołę jazdy, którą prowadzi Pan Ryszard oraz Pani Monika. Pełen profezjonalizm, miła atmosfera, wszystko na najwyższym poziomie. Szkołę poleciła mi moja siostra, która także się tu uczyła. Ja swój kurs robiłam w przyśpieszonym tempie, super sprawa ! Jak najbardziej polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.10.2019

Noemi Dudziak

Noemi Dudziak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam ten ośrodek! Duża cierpliwość do kursantów i przyjazna atmosfera :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.10.2019

Szymon Cygonik

Szymon Cygonik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę, miła atmosfera, cierpliwość do kursantów, dużo porad, dobrze przekazywana wiedza, zdane za drugim, z powodu stresu, ale jest. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.09.2019

Mateusz Świst

Mateusz Świst
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W pełni polecam szkołe ! Dużo cierpliwości do kursanta, spokój i przyjazna, luźna atmosfera. Samochody wygodne i w bardzo dobrym stanie. Zdałem za pierwszym razem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.09.2019

Weronika Korczyk

Weronika Korczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam ośrodek, a szczególnie panią Monikę, która jest bardzo miła i profesjonalna. Cena kursu bardzo dobra. Egzamin zdany za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.09.2019

Sebastian Skoczylas

Sebastian Skoczylas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ośrodek jak i Panią Monikę, która przez większość kursu mnie doszkalała dzięki czemu zdałem egzamin państwowy za 1 razem. Dobra cena i przyjazna atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.08.2019

Sergij Dembitskyi

Sergij Dembitskyi
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ten ośrodek, dobra cena, przyjazna atmosfera. Generalnie ja jestem obcokrajowcem, więc dla mnie zdobywanie prawa jazdy w Polsce jest trudniejsze. Jednak w tym ośrodku dostałem niezbędną wiedzę i wspaniałą praktykę jazdy, dzięki którym zdałem za pierwszym razem i teorie (74 pkt z 74) i praktykę w WORDzie. Za godzinę do ekzaminu praktycznego jeździłem 2 godziny dodatkiwo z Panią Moniką. Polecam tą instruktorke))

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.07.2019

Kacper Krężelok

Kacper Krężelok
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ten ośrodek, miła atmosfera, instruktorzy z dużą cierpliwością i wiedzą, samochody w dobrym stanie. Za pierwszym razem zdana teoria i praktyka.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.06.2019

Agnieszka Burejza

Agnieszka Burejza
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, egzamin państwowy zdany za pierwszym podejściem. Fajna szkoła potrafią nauczyć jeździć każdego, fajna atmosfera super instruktorzy zwłaszcza Pani Monika, bardzo miła cierpliwa i sympatyczna osoba.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.04.2019

Marcin Machalica

Marcin Machalica
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super Szkoła. Teoria i Praktyka zdana za pierwszym razem. Gorąco polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.04.2019

Agnieszka Szczęść

Agnieszka Szczęść
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak dla mnie to cudotwórcy.polecam każdemu kto chce dobrze przygotować się do egzaminu,tak by z WORD-u wyjść z uśmiechem na twarzy.Polecam każdemu,kto chce zostać dobrym kierowcą, a w Bielsku-Białej to jest sztuka.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.04.2019

Emilia Kruczek

Emilia Kruczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę ze względu na profesjonalne i indywidualne podejście instruktorów do kursanta, szybki kurs teoretyczny i rozsądną cenę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.03.2019

Natalia Komędera

Natalia Komędera
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Tanio i profesjonalnie. Pan Sylwester-instruktor z powołania. Dogodne terminy jazd. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu-zdany za pierwszym razem! Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 29.03.2019

Dorota Zienkiewicz

Dorota Zienkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

To bardzo dobra szkola,atmosfera przyjazna,dogodne terminy jazd,profesjonalne przygotowanie do egzaminu panstwowego.No i trudno nie wspomniec Pana Sylwka,cierpliwy,skuteczny i przemily nauczyciel!Goraco polecam te szkole!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.03.2019

Kamil Cygonik

Kamil Cygonik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zawsze miła atmosfera zarówno na wykładach jak i podczas jazd. :) Profesjonalne i cierpliwe podejście do kursanta. Bardzo dobre przygotowanie (teoretyczne i praktyczne) do egzaminów. Szczerze polecam! Pozdrawiam. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.02.2019

Karol Skrudlik

Karol Skrudlik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zawsze profesjonalnie. Egzamin państwowy zdany za pierwszym podejściem, Jak najbardziej polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.02.2019

Michał Kostrzewski

Michał Kostrzewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Robiłem kurs z bezrobocia i 6 razy nie zdałem egzaminu praktycznego przez co się podałem i przez 18 miesięcy nie podchodziłem ponownie. Po takiej przerwie Pan Ryszard pojeździł zemną 10 godzin i zdałem za pierwszym razem. Polecam gorąco wszystkim!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.01.2019

Paweł Stats

Paweł Stats
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeśli chodzi o tę szkołę jazdy, to mogę polecić ja z czystym sumienie. Profesjonalnie i pewnie. Cena zadowoli każdego a jeśli chodzi o poziom przygotowania do egzaminu państwowego- to jeśli nie zapomnimy w stresie o światłach egzamin staję się formalnością. Indywidualne podejście do każdego kursanta to kolejny duży plus szkoły pana Ryszarda.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.01.2019

Natalia Szczepanowska

Natalia Szczepanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca mogę polecić kurs u Pana Ryszarda. Wykłady konkretne, w dobrej atmosferze, a jazdy bez stresu. Świetne przygotowanie praktyczne z pomocą świetnego instruktora Pana Sylwka w bardzo dobrej cenie. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak