Liczba odwiedzin: 23853 Jesteś właścicielem tej szkoły?
427 Opinii
Suma opinii (427)
  • Bardzo dobry425 (100%)
  • Dobry1 (0%)
  • Neutralny1 (0%)
  • Słaby 0
  • Bardzo słaby 0
Statystyka zdawalności

Opinie o Tanie Prawko mgr Ryszard Majchrzak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.11.2018

Paulina Sroka

Paulina Sroka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam każdemu. Miła atmosfera, bezstresowe jazdy, ciekawe wykłady przy kawce oraz atrakcyjna cena.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.09.2018

Piotr Płoneczka

Piotr Płoneczka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę OSK Majchrzak. Konkurencyjna cena, super atmosfera, doświadczeni instruktorzy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.09.2018

Grzegorz Polak

Grzegorz Polak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia, wykłady odbywają się w miłej atmosferze, a jazdy są bardzo przyjemne. Jeżdżenie z Panem Sylwkiem było bardzo przyjemne a przy okazji przygotowało mnie do egzaminu do tego stopnia że udało mi się zdać egzamin za pierwszym razem. Rewelacyjna szkoła, bardzo dobrzy instruktorzy i niska cena. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

problemy z umawianiem na jazdy, ukryte koszty dodatkowe

Odpowiedź:

Zapłata lekarce za badania i egzaminy państwowe to nie "ukryte koszty",lecz koszty poza ceną kursu./obowiązkowe egzaminy w naszej szkole są i byly zawsze bezplatne./
Co do problemów z umawianiem się na jazdy to może być problem,jeżeli kursant dysponuje tylko czasem od godziny 19.00 i to nawet nie we wszystkie dni tygodnia.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.07.2018

Michał Zmijan

Michał Zmijan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam. W 2001 roku zdałem egzamin za pierwszym podejściem teorię oraz praktykę. Pan Ryszard jest profesjonalistą i polecam wszystkim osobą które szukają ośrodka nauki jazdy. Żona szkoliła się w innym ośrodku nauki jazdy i trzy razy oblała egzamin praktyczny, zadzwoniłem do Pana Ryszarda żeby ją doszkolił na placu oraz żeby wyeliminował jej wszystkie błędy które popełnia podczas jazdy. W 10-15minut nauczył żonę jak robić tunel, ruszanie pod górkę. Po dokupieniu paru godzin u Pana Ryszarda zdała egzamin. POLECAM!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.06.2018

Ewa Wiśniewska

Ewa Wiśniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam. Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Miła atmosfera. Dziękuję Panu Ryszardowi, że w 15-20min. nauczył mnie bezbłędnie pokonywać tunel na placu manewrowym, co wcześnie mnie przerażało. Pan Majchrzak jest cierpliwy,miły i ma poczucie humoru :) . Bardzo dziękuję, że nie pozwolił mi się Pan poddać i teraz mogę cieszyć się zdanym egzaminem Państwowym. :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.03.2018

Tomasz Tumicki

Tomasz Tumicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo profrsjonalny istuktarz jazdy i bardzo dobre przygotowanie . Zdałem za pierwszy razem teorje i praktykę ,osobiscie jestem badzo zadowolony z kursu w Tanim prawku !!!!! SERDECZNIE PLECAM TEN OŚRODEK PONIEWAŻ BARDZO DOBRZE WYSZKALA KUSANTÓW :))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.02.2018

Barbara Wróbel

Barbara Wróbel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystkim chętnym polecam wlasnie szkole Pana Ryszarda. Mila atmosfera i ciekawe wykłady na które z przyjemnoscia chodzisz. Jazdy dostosowane do Twojego wolnego czasu. Wyrozumialosc i cierpliwość ze strony świetnego instruktora który doskonale przygotowywuje do podejścia na egzamin Państwowy:)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.02.2018

Paulina Kania

Paulina Kania
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Pana instruktora Sylwka ponieważ jest bardzo doświadczonym, wymagającym ale i cierpliwym instruktorem który nauczy jeździć każdego bardzo polecam i bardzo dziękuje

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.01.2018

Elżbieta Koźmic

Elżbieta Koźmic
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzięki Panu Ryszardowi Majchrzakowi nie poddałam się i zdałam egzamin!!! Polecam przede wszystkim każdemu kto nie radzi sobie ze stresem. Pan Majchrzak to przemiły i najbardziej cierpliwy człowiek jakiego znam. DZIĘKUJĘ! :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.01.2018

Angelika Lewy

Angelika Lewy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam,szybko, tanio i bardzo profesjonalni instruktorzy .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.12.2017

Dawid Bogus

Dawid Bogus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zwracają uwagę na Wszystkie szczegóły jazdy,co pozytywnie rzutuje na egzamin.Atrakcyjna cena,raty.Zdecydowanie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.12.2017

Mikołaj Kotowicz

Mikołaj Kotowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam.Miło,fachowo,przyjemnie i bezstresowo.Indywidualne podejście do kursanta,a poza tym solidnie i tanio.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.12.2017

Patryk Niemczyk

Patryk Niemczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Tanie Prawko, świetna atmosfera duża zdawalność oraz dobrze wykwalifikowani instruktorzy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.12.2017

Aleksandra Jusinska

Aleksandra Jusinska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Spokojni, rzeczowi instruktorzy przekazują konkretną wiedzę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.12.2017

Damian Czader

Damian Czader
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm ze strony wszystkich instruktorów a także bardzo profesjonalne podejście do kursanta. Praktyka jazdy na najwyższym poziomie instruktorzy bardzo mili i doskonale znający się na swojej pracy. Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.11.2017

Paweł Szeląg

Paweł Szeląg
Opinia zweryfikowana przez Facebook

super szkoła nauki jazdy : -instruktorzy spokojni i cierpliwi (zrozumiali ze dopiero uczymy się jeździć) -dogodne godziny jazdy (umawiałem się kiedy mi pasuje a nie jak inni: narzucają terminy jazd) -podczas szkoleń wszystko dokładnie omawiają (główne popełnianie błędów przez nowych kierowców) -i nie wspomnę ze tanio.... ale to wiecie.... POLECAM BO WARTO!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.11.2017

Monika Niemczyk

Monika Niemczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła,super nauczanie,super cena>POLECAM

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.11.2017

Joanna Buk

Joanna Buk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

- przyjemna atmosfera na zajęciach - profesjonalni instruktorzy z powołania - skuteczne metody nauczania - jazdy stricte przygotowujące do egzaminu praktycznego w Bielsku-Białej

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.10.2017

Mariusz Mirocha

Mariusz Mirocha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

bardzo miło minęły mi jazdy większość z Panem Leszkiem serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.10.2017

Basia Augustyn

Basia Augustyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zajęcia bardzo w porządku, ciekawie prowadzone, instruktorzy dobrze tłumaczą, polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.10.2017

Kasia Mleczko

Kasia Mleczko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia.Ciekawe wykłady na wysokim poziomie prowadzone przy kawie przez p.Ryszarda.Szkolenie praktyczne bez zarzutów.Profesjonalne,cierpliwe i indywidualne podejście do kursanta.Na dodatek super atrakcyjna cena przy bardzo wysokim poziomie szkolenia.Wg nie tylko mnie najlepsza szkoła nauki jazdy w Bielsku Białej i okolicy.Jeszcze raz w 100 % POLECAM.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.10.2017

Sylwia Frańczuk

Sylwia Frańczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy.Pan Leszek ostoja spokoju ,profesjonalista z dużym poczuciem humoru. Pan Darek instruktor z uprawnieniami egzaminatora potrafi w super obrazowy sposób wytłumaczyć wszystkie tajniki techniki jazdy i zachowania w ruchu drogowym.POLECAM.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.10.2017

Julia Zienkiewicz

Julia Zienkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście oraz skuteczna nauka potrzebna do zdania egzaminu za pierwszym razem. Polecam bardzo gorąco!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.10.2017

Aga Stanclik

Aga Stanclik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Świetna atmosfera, trafne podejście do kursanta, ciekawe wykłady. Kulturalni i profesjonalni instruktorzy z poczuciem humoru. Nie mogłam trafić lepiej. Serdecznie pozdrawiam Panów Instruktorów i dziękuję za świetne przygotowanie do egzaminów! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.10.2017

Przemek Wilisz

Przemek Wilisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Większość jazd miałem z p..Leszkiem kulturalnym profesjonalistą z dużym poczuciem humoru.Polecam tą szkołę nauki jazdy i proponuję zmienić nazwę na SUPER Tanie Prawko.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.10.2017

Ulka Baca

Ulka Baca
Opinia zweryfikowana przez Facebook

polecam! Bardzo cierpliwi i wyrozumiali instruktorzy :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.09.2017

Dominika Bąk

Dominika Bąk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę nauki jazdy. Miła atmosfera,mili instruktorzy i atrakcyjna cena,co potwierdzają również moi znajomi.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.09.2017

Armanda Laszczak

Armanda Laszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Lepiej nie mogłam trafić- super atmosfera,profesjonalizm instruktorów,super przygotowanie di egzaminów i roli kierowcy oraz niska cena,czego chcieć więcej.Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.09.2017

Klaudia Fichowska

Klaudia Fichowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

polecam szkołe Tanie Prawko ciekawe wykłady,i miła atmosfera.Dobra zdawalnosc

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.08.2017

Maciek Prus

Maciek Prus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystkie godziny przejeździłem z Panem Leszkiem. Bardzo miła atmosfera i przyjemnie się jeździło. Polecam wszystkim!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak