T&D Prawko Ośrodek Szkolenia Kierowców

 651 opinii w tym 526 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

T&D Prawko Ośrodek Szkolenia Kierowców
ul. Długa 110 Duczki
05-200 Wołomin

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Indywidualne podejście, sprawdzone metody szkolenia, bezstresowe nauczanie, doskonała kadra instruktorska oraz atrakcyjna lokalizacja sprawiają, że T&D Prawko to idealny wybór.EGZAMIN W OSTROŁĘCE 

ZAUFAJ NAM - SZKOLIMY Z PASJĄ

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Ekspresowy

3890 zł

codziennie

ul. Długa 110 Duczki

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3390 zł

19.08.2024

ul. Długa 110 Duczki

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Fiat Panda)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B po B1, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

2390 zł

codziennie

ul. Długa 110 Duczki

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ
120 PLN dla kursantów T&D Prawko

cena za pakiet: 280 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Dominik Witkowski

Dominik Witkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkołę T&D wybrałem że względu na dobre opinie i mogę z całą pewnością powiedzieć że szkoła zasłużyła na te opinie ponieważ mają kompetentnych instruktorów którzy nauczyli mnie poprawnie prowadzić samochód w praktyce nie tyko na egzamin. Sam egzamin po naukach nie był trudny oraz przerobiliśmy wszystkie trasy egzaminacyjne i na moim egzaminie trasa którą jechałem była mi dobrze znana ze wszystkimi pułapkami.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agata C .........a ip: 163.116.189.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Na szkołę T&D Prawko trafiłam przez znajomą, po kilku nieudanych próbach zdania egzaminu w Bydgoszczy. Polecam Pana Tomka - przede wszystkim uczy jak jeździć, a nie jak zdać egzamin.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Karolina Dudziak

Karolina Dudziak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.10.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo trafne i przydatne wskazówki. Szczególnie pomocne przy zdawaniu praktyki, instruktor z którym miałam okazję jeździć ma świetną znajomość tras egzaminacyjnych ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Aleksandra K Kur ip: 31.0.90.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście do kursanta, miła atmosfera, zero stresu, porządne i szczegółowe tłumaczenie. Bardzo Polecam!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak
Mariusz Rosa

Mariusz Rosa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Fajna atmosfera, profesjonaliści, dobre przygotowanie do egzaminu

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Monika Sowka

Monika Sowka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę T&D, dobre podejście do kursantów więc nauka w miłej atmosferze.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
David Puchalski

David Puchalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę pana Tomka, nauka szybka i efektywna w luźnej atmosferze.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Wiktor Górecki

Wiktor Górecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, miła atmosfera mili instruktorzy oraz dobre przygotowanie do egzaminu!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Walter

Julia Walter
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.10.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkoła jazdy . Pan Tomek ma super podejście :) .

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Martyna Michalak

Martyna Michalak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! Świetna atmosfera podczas jazd. Pan Tomasz super przygotowal mnie do jazd i zdane za pierwszym!!!!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Bartosz Klimczak

Bartosz Klimczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam OSK T&D Prawko!! Fachowe przygotowanie do egzaminu, podejście prokursanckie, Pan Tomek oaza spokoju:) Zdane za drugim w Ostrołęce

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Joanna Szymańska

Joanna Szymańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wspaniała szkoła jazdy! Z całego serca polecam ją każdemu kto rozgląda się za kursem. Cudowni instruktorzy, którzy zarówno wszystko dokładnie wytłumaczą jak i cierpliwie zniosą nasze błędy. Szczególnie polecam Pana Tomka, który ciekawie prowadzi nie tylko jazdy ale także wykłady. Dzięki temu przygotowaniu zdałam egzaminy za pierwszym razem!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Urbanowicz

Wiktoria Urbanowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.08.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam, brałam w tej szkole jazdy lekcje doszkalające i zdecydowanie był to dobry wybór. ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kamil Cziosnek

Kamil Cziosnek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam kurs w T&D prawko, tutaj w sposób profesjonalny i przystępny dla każdego przygotują Cię do egzaminów i nauczą jazdy samochodem! Cześć teoretyczna prowadzona przez Pana Tomka, w sposób ciekawy i angażujący wszystkich kursantów od początku do końca wykładów, gwarantuje, że nie poczujesz się pominięty, ani nie pośpisz w ukryciu ;) Stres za kółkiem? Pozbędziesz się go szybko z takimi instruktorami, atmosfera jazd jest wspaniała, spokojnie, z humorem, ale na najwyższym poziomie. Do tego indywidualne podejście do kazdego kursanta, dopasowanie godzin jazd do Twojego grafiku, dobry kontakt, a nawet pomoc i zainteresowanie już po ukończeniu kursu, to tylko kilka dodatkowych atutów, które wymienię, a jest ich więcej, bo T&D prawko tworzą ludzie z prawdziwą pasją. Dzięki Panom instruktorom Tomkowi i Kamilowi, na egzaminy szedłem na luzie, pewny tego, że posiadam pełną wiedzę i odpowiednie umiejętności do jazdy. Wszystkie egzaminy zdane za pierwszym podejściem na 100%. Przypadek? Nie sondzem;) Jak prawko to tylko z T&D!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Łukasz Gójski

Łukasz Gójski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam jazdy u Pana Tomka, świetna atmosfera nie jest sztywno, można pogadać dobrze zagospodarowane godziny jazd nie tylko pod egzamin. Pan Tomasz również przykłada dużo uwagi do prawidłowego stylu jazdy i zwraca uwagę na wszystkie błędy. Przygotowanie do egzaminu w Ostrołęce również świetne, nie ma problemu z niespodziankami na egzaminie. Egzamin zdany za 1 podejściem. Na uwagę zasługuje jeszcze świetny stan samochodu (przynajmniej ten którym jeździłem).

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzia Pazio

Zuzia Pazio
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepszy kurs prawa jazdy na świecie! Zanim przystąpiłam do kursu bardzo się tego bałam oraz z wielką niechęcią podchodziłam do tematu. Jednak Pan Tomek, który prowadził mnie przez cały kurs aż do egzaminu rozwiał wszystkie wątpliwości. Każda godzina jazdy była na wagę złota a to jaka atmosfera towarzyszyła przy tym tylko my wiemy. Na prawdę, człowiek do rany przyłóż. Konsekwentny, przyjazny oraz anielsko cierpliwy. Egzamin zdany za pierwszym razem, lecz cofnęłabym się znowu do tych jazd z kursu. Bardzo przyjemne wspomnienia.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Błażej Książek

Błażej Książek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam wszystkim tą szkołę jazdy jeśli chcecie nauczyć się dobrze jeździć. ????????

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Roguski

Michał Roguski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.08.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Zdecydowanie polecam dla osób, które chcą nauczyć się by zdać egzamin i prawidłowo jeździć, i szczególnie dla tych co trochę za bardzo stresują się egzaminem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Dilajla Soczuk

Dilajla Soczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem zachwycona! Część teoretyczna bardzo porządnie wytłumaczona zarówno jak część praktyczna!???? Pan Tomek - właściciel, wspaniały instruktor, profesjonalny i ma dużo cierpliwości. Reszta instruktorów też super - widać, że robią to z pasji. ☺️ Bardzo polecam T&D Prawko!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kacper M ......i ip: 31.0.50.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cieplutko polecam!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Tocicka

Wiktoria Tocicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy T&D Prawko. Miła atmosfera i dobre podejście do kursanta.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak
Antoni Sawicki

Antoni Sawicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy T&D Prawko. Szkoła ma Indywidualne podejście do każdego z kursantów. Poza super przygotowaniem do egzaminu przygotowują również do jazdy w życiu codziennym.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Adamczyk

Kacper Adamczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam każdemu szkołę jazdy T&D Prawko

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Mateusz Załęski

Mateusz Załęski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy T&D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ruslana Pashtepa

Ruslana Pashtepa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam szkołę jazdy T&D Prawko-jest najlepsza szkoła jazdy ma indywidualne podejście do każdego kursanta. Instruktorzy-profesjonaliści swojej sprawy.Polecam Pana Tomka i Pana Kamila. Instruktorzy potrafią porządnie przygotować do jazdy na egzamin, ale przede wszystkim do jazdy w życiu.Do tej pory strasznie bałam sie jezdzic i myślałam, że nie uda się jazda i nie zdam egzaminów. Podczas jazd panuje miła i przyjemna atmosfera, jednak zawsze da się odczuć profesjonalizm w wielu wskazówkach i staranności wobec szczegółów. Na szkoleniach zero stresu,dużo przekazywanych rad i uwag co do poruszania się w ruchu drogowym. Szkolenia na najwyższym poziomie!! Egzamin teoretyczny i praktyczny zdałam bezstresowo i za pierwszym podejściem. Jestem z Ukrainy i naprawdę tylko w tej szkole jazdy każdy potrafi zostać kierowcą. Z góry dziękuję szkole jazdy T&D Prawko

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sebastian Rowinski

Sebastian Rowinski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Uwierzcie lub nie, udalo mi sie zdac kurs prawa jazdy za pierwszym razem! Instruktorzy byli swietni i naprawde przylozylem sie do nauki. Teraz moge dumnie powiedziec, ze jestem mistrzem drogi!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Irek Powała

Irek Powała
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, super atmosfera zarówno podczas wykładów jak i jazd. Indywidualne i profesjonalne podejście do kursanta. Polecam!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Weronika Wnuk

Weronika Wnuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam! Cudowna atmosfera podczas jazd, ogromna cierpliwość do kursanta, pełne wsparcie od pierwszych jazd do samego egzaminu praktycznego! Przede wszystkim nauczyłam się praktycznie jeździć i myśleć za kierownicą ???? Jeszcze raz dziękuję za wszystko i polecam każdemu ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jan Demzała

Jan Demzała
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie! Super wykłady, miła atmosfera, profesjonalne podejście instruktora do kursanta.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Patryk Kaczkowski

Patryk Kaczkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam!! Ciekawe wykłady miło spędzony czas na jazdach, bardzo dobre podejście do kursanta ze strony instruktora.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak