Liczba odwiedzin: 15331 Jesteś właścicielem tej szkoły?

SzybkiePrawko

  229 opinii w tym 186 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 04.09.2019

Karol Stańczyk

Karol Stańczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor z głosem anioła, poczuciem humoru. Kurs w tej autoszkole to przyjemność.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 09.05.2019

Anna Pilecka

Anna Pilecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza auto szkoła, instruktorzy bardzo wyrozumiali. Indywidualne podejście do każdego kursanta. Super atmosfera podczas jazd. Gorąco polecam ! ❤

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.04.2019

Aldona Dz

Aldona Dz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szybkie prawko to najlepsza auto szkola, instruktor Adam człowiek ktory informacje i technike jazdy jest w stanie przekazac kazdemu z pozytywnym skutkiem. Egzamin Państwowy z nim u boku bede zawsze wspominac z wielkim uśmiechem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.03.2019

Kasia Misiak

Kasia Misiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera wyrozumiali instruktorzy . Dziękuję za naukę i wspólnie spędzony czas. Najlepsza auto szkoła w Zgierzu polecam w 100 % ❤????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.03.2019

Monika Król

Monika Król
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dużo cierpliwości miła atmosfera jazda z szybkim prawkiem to prawdziwa przyjemność Polecam! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 01.03.2019

Ania Izydorczyk

Ania Izydorczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs jak i jazdy doszkalające prowadzone w przyjaznej atmosferze. Zajęcia są prowadzone przez przyjaznych instruktorów. Polecam tę autoszkołę

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.01.2019

Joanna Skowron

Joanna Skowron
Opinia zweryfikowana przez Facebook

polecam!super instruktorzy,zdecydowanie najlepsza szkoła w Zgierzu! :)

Plusy

dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.01.2019

Ania Biadała

Ania Biadała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!!!! Jazdy przygotowują do jeżdżenia na codzień co skutkuje późniejszym pozytywnym wynikiem na egzaminie. Miła atmosfera.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.01.2019

Piotr Cheliński

Piotr Cheliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie , Zdałem Za drugim razem prawko. Instruktorzy na wysokim poziomie. Zdecydowanie najlepsza Autoszkoła w Zgierzu.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.01.2019

Wiktor Żołowicz

Wiktor Żołowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany za pierwszym samochodem Auto szkoły

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.01.2019

Karolina Szymczak

Karolina Szymczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyszłam na kurs do autoszkoły „„Szybie Prawko” zestresowana, nie wierząc w to, że uda mi się kiedykolwiek zdać egzamin na prawo jazdy. Miła atmosfera, cierpliwi instruktorzy pozwolili mi na poczucie się pewnie i bezpiecznie za kierownicą. Dzięki instruktorom, mogłam nauczyć się wszystkim manewrów bezstresowo, a czas spędzony na kursie był dla mnie prawdziwą przyjemnością. Moje postrzeganie o jeździe autem zmieniło się diametralnie i pomimo początkowego sceptycznego nastawienia nie mogę doczekać się zdania egzaminu państwowego.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.12.2018

Kuba Leduchowski

Kuba Leduchowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza auto szkoła na świecie. Miła atmosfera , super instruktorzy . Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.10.2018

Adam Wojcieszczyk

Adam Wojcieszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera fajnie się jeździło polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.10.2018

Jan Cichecki

Jan Cichecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fajna i miła atmosfera, super instruktorzy Egzamin zdany samochodem z autoszkoly za drugim razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.10.2018

Katarzyna Jędrzejczak

Katarzyna Jędrzejczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza auto szkoła. Super atmosfera, profesjonalne podejście do kursanta. Gorąco polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.10.2018

Daria Pijewska

Daria Pijewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza autoszkoła, świetna atmosfera, instruktorzy. Super spędzony czas ❤

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.10.2018

Daria Helińska

Daria Helińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza auto szkoła, indywidualne podejście do kursanta, cierpliwi instruktorzy, którzy wszystko dokładnie wytłumaczą oraz oczywiście wspaniała atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.10.2018

Karolina Kudźma

Karolina Kudźma
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Atmosfera w auto szkole wspaniała. Instruktorzy bardzo cierpliwi i chętni do dzielenia się swoim doświadczeniem. Indywidualnie podchodzą do każdego kursanta. Dobre przygotowanie do egzaminu zaowocowało pozytywnym wynikiem już za pierwszym podejściem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.10.2018

Edyta Patrycja

Edyta Patrycja
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, instruktorzy cierpliwi I bardzo sympatyczni. Bardzo dobre podejscie do kursanta

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanego za 1 podejsciem egzaminu ????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.10.2018

Magdalena Zielewska

Magdalena Zielewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera

Plusy

brak ukrytych kosztów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 03.10.2018

Ewelina Tomczak

Ewelina Tomczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza Auto Szkoła ???? Instruktorzy podchodzą do każdego kursanta indywidualnie, jednym słowem są to Instruktorzy z powołania. W czasie całego kursu jest miła i uprzejma atmosfera. Chłopaki posiadają ogromną wiedzę, umieją odpowiedzieć na każde zadawane pytania. Fakt były ciężkie momenty, ale co się dziwić, wkoncu jest to szkoła i trzeba się uczyć, oraz wynieść ogromną wiedzę. Największym plusem tej Auto Szkoły jest to, że można zdawać egzamin Państwowy samochodem na którym się uczymy. Z czystym sumieniem Polecam tą Auto Szkole i tym starszym jak i młodym, którzy chcą nauczyć się jeździć samochodem ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.10.2018

Telimena Terczyńska

Telimena Terczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorów cechuje szczerość i profesjonalizm w podejściu do kursantów. Podczas kursu były momenty trudne, ale to przecież szkoła, w której nabywa się pewnych umiejętności, nie od razu, lecz stopniowo. Polecam każdemu, tę szkołę tworzą ludzie z powołaniem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.10.2018

Klaudia Woźna

Klaudia Woźna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza auto szkoła. Przyjemna atmosfera w czasie jazd. Instruktorzy sympatyczni z ogromnym doświadczeniem i super podejściem do kursanta oraz cierpliwością. Bardzo profesjonalna nauka jak instruktorzy, którzy odpowiadają na każde zadawane pytanie. Plusem jest również możliwość zdawania egzaminu autem którym uczymy się praktyki. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.10.2018

Iga Jagusińska

Iga Jagusińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ogólnie, lepiej trafić się nie da :D

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.08.2018

Patrycja Niemowna

Patrycja Niemowna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca ! Szybka nauka, dużo cierpliwości, a to wszystko w super atmosferze ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.08.2018

Kasia Nadskakuła

Kasia Nadskakuła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna autoszkoła, w porównaniu do innych bardzo dobrze tłumaczą, bardzo mili i dokładni instruktorzy, którzy podchodzą indywidualnie do każdego kursanta, wszystko odbywa się w miłej atmosferze, polecam każdemu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.07.2018

Alan Rzeszutek

Alan Rzeszutek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy, która oferuje najwyższy poziom profesjonalizmu, prócz tego zachowując swobodę pomiędzy instruktorem i kursantem. W moim przypadku kiedy nie czułem się pewnie za "kółkiem" dostałem cierpliwość oraz możliwość ćwiczenia do skutku aspektów, które wymagały pomocy, tłumaczenia oraz niejednokrotnie treningu. Z pełną świadomością oraz pewnością polecam każdemu autoszkołę Szybkie Prawko, ponieważ na tle konkurencji jest to doskonała perła w morzu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.06.2018

Grzegorz Iwaniuk

Grzegorz Iwaniuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjazna atmosfera i profesjonalna szkola. Która nie tylko sprawnie przygotuje Cię do egzaminu ale również do przyszłej jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.06.2018

Angelika Szczepaniak

Angelika Szczepaniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rodzinna atmosfera Polecam wszystkim

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.05.2018

Martyna Marciniak

Martyna Marciniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia! Nigdy bym jej nie zamienila na żadną inną :)Instruktorzy przemilii,przesympatyczni z ogromnym doświadczeniem i super podejściem do kursanta.POLECAM !!! Martyna

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak