Szkolenie Kierowców Włochacz

 335 opinii w tym 278 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkolenie Kierowców Włochacz
ul. Sarańska 5
98-200 Sieradz

Kontakt

Opis

Witamy wszystkich na naszym profilu . Jestesmy firmą z wieloletnim doswiadczeniem. Działamy na rynku od 1989 roku. Jesteśmy nie tylko instruktorami ale też pasjonatami motoryzacji. Pracujemy również jako instruktorzy techniki jazdy w ośrodkach doskonalenia jazdy w całej Polsce. Naszym celem podczas szkolenia jest nie tylko przygotowanie kursanta do egzaminu państwowego Ale przede wszystkim przygotowanie do najtrudniejszego egzaminu jakim jest samodzielna jazda w ruchu publicznym. Dysponujemy sprzętem najwyższej jakości. U nas Masz możliwość szkolenia z przyczepą lekką w ramach kursu na kategorie B. Wybierz naszą szkołę i sprawdź jak działamy. Zapraszamy
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Piotr Włochacz

Piotr Włochacz

Łukasz Tatucha

Łukasz Tatucha

Patryk Dąbrowski

Patryk Dąbrowski

Maciej Parzybót

Maciej Parzybót

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

ul. Sarańska 5

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
materiały dla kursantów - 30 zł

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

ul. Sarańska 5

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT-07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
materiały dla kursantów - 30 zł

kat. B+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

1600 zł

ul. Sarańska 5

WIĘCEJ W cenie kursu:
15 godzin (po 60 min) jazd (Renault Traffic + Przyczepa)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2500 zł

ul. Sarańska 5

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
30 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
materiały dla kursantów - 30 zł

kat. C+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

2500 zł

ul. Sarańska 5

WIĘCEJ W cenie kursu:
25 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240 + Przyczepa)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

ul. Sarańska 5

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
materiały dla kursantów - 30 zł

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1800 zł

ul. Sarańska 5

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (KTM Duke 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
materiały dla kursantów - 30 zł

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1000 zł

ul. Sarańska 5

WIĘCEJ W cenie kursu:
6 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
5 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha Neos)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
materiały dla kursantów - 30 zł

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Szymon Grzegorzewski

Szymon Grzegorzewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobrzy instruktorzy, super atmosfera ???? Polecam ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak
Kinga Gołdyn

Kinga Gołdyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wspaniali instruktorzy, profesjonalnie podchodzą do kursanta. Nauka w świetnej atmosferze. Polecam bardzo ! :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agata Łukawska Gil

Agata Łukawska Gil
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, świetni instruktorzy, nauczą najbardziej opornych. Zdane za pierwszym razem.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Marcin Kubas

Marcin Kubas
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobrzy instruktorzy przygotowujący do egzaminu jak i do dalszej jazdy. Polecam bardzo serdecznie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Weronika Krzyżańska

Weronika Krzyżańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najważniejsza zaleta, to nauka nie tylko pod zdanie egzaminu.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Plina Irreplaceable

Plina Irreplaceable
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.12.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo Fajna atmosfera, mili instruktorzy, Zero stresu! Przede wszystkim bardzo fajne i profesjonalne podejście do kursanta :) :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Monika Pytel

Monika Pytel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam ! Świetni instruktorzy, przemiła atmosfera, punktualność, dobre przygotowanie. Wszystko udało się zdać za pierwszym razem :D .

+ Zaletybrak ukrytych kosztów
- Wadybrak
Marta Musialska

Marta Musialska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne przygotowanie do egazaminu, świetni instruktorzy oraz przemiła atmosfera, polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Mateusz Kaczmarek

Mateusz Kaczmarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.12.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

jedna z lepszych szkół jazdy w moim odczuciu. Na wykładach można pochłonąć wystarczająco wiedzy żeby teorię zdać za 1 razem, natomiast instruktorzy potrafią dobrze przekazać wiedzę potrzebną do prawidłowej jazdy oraz zdania praktyki za 1 razem.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Karolina K ........ ip: 37.248.160.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła, świetni instruktorzy Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Bilski

Michał Bilski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Błażej Bronka

Błażej Bronka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, dobre przygotowanie wszystko udało się za 1 razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Weronika Piekarek

Weronika Piekarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Czarek Skoczylas

Czarek Skoczylas
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Powiem szczerze, nie mogłem wybrać lepiej ;) Świetni instruktorzy przygotowują nie tylko do zdania egzaminu ale i do codziennej bezpiecznej jazdy. Zarówno egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdałem za pierwszym razem. Polecam z całego serca

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wika EL

Wika EL
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktorzy , ktorzy naprawdę potrafią nauczyć , miła atmosfera , brak problemu z dogadaniem

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Martyna Maciołek

Martyna Maciołek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wspaniałe przygotowanie do egzaminu ze strony instruktorów. Przyjazna atmosfera. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak
Lukasz Oracz

Lukasz Oracz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Wiktoria Szwed

Wiktoria Szwed
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera! Instruktorzy pomocni, polecam serdecznie !!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Dawid .........i ip: 83.29.98.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super Szkoła dobry klimat połączony z bardzo kokretnom naukom i sama pozytywną energią ze strony instruktorów polecam konkretna nauka wiadomo dlatego zdałem za pierwszym razem. Pozdrawiam

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Maciej Musiałek

Maciej Musiałek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdałem i to się liczy polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak
Piotrek Szydzisz

Piotrek Szydzisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.09.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła, instruktorzy świetni,nic tylko się zapisywać. Polecam serdecznie !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kuba Grądkowski

Kuba Grądkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Krzysiek Olbiński

Krzysiek Olbiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła świetne przeszkolenie i najlepsi instruktorzy

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Michał Baranowski

Michał Baranowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.08.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dzisiaj egzamin państwowy kat a zdany. Instruktor Łukasz super sprawa, wiedza i sposób przekazania trafiło idealnie. Szkoła suuupeerrr. Kat B za 1 razem, Kat C za pierwszym razem, Kat C+E za pierwszym razem i dzisiaj Kat A za pierwszym razem. Najważniejsze, że nie uczą zdać egzamin tylko jeździć. Pozdrowienia dla całej ekipy..

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Michał Wolski

Michał Wolski
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 28.08.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, profesjonalne rady - same plusy!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Dominik Gizler

Dominik Gizler
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.08.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Byłem sceptycznie nastawiony do zdawania egzaminu ale dzięki radom instruktora Łukasza i Piotrka zmieniło się moje podejście. Nauczyli mnie wszystkiego od podstaw. Dzięki nim zdałem za 1 razem. Bardzo miła atmosfera całego kursu, indywidualne podejście do każdego kursanta i elastyczne godziny. Jestem bardzo wdzięczny za wszelkie informacje i uwagi dot. jazdy motocyklem. Gorąco polecam wszystkim niepewnym siebie, w tej Szkole Jazdy na pewno każdy sobie poradzi. Do zobaczenia w trasie !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ania Miłek

Ania Miłek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła! Świetni instruktorzy i miła atmosfera.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiśniewski T ....z ip: 5.173.177.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Zuzia Szczepaniak

Zuzia Szczepaniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera, świetne przygotowanie do egzaminu i ogromne wsparcie ze strony instruktorów. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jarosław Dąbek

Jarosław Dąbek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.07.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoliłem się u instruktora Łukasza na kat. A. Polecam szkołę i jego nauki w 100%. Teraz jak jeżdżę swoim Moto to sobie mówię Łukasz mi kazał jeździć tak i tak, i to działa!!! Było super i było warto. Z ceną też się można troszkę potargować.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak