Liczba odwiedzin: 62051 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Szkoła z Klasą.Ośrodek Szkolenia Kierowców Rafał K

  100 opinii w tym 93 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.09.2020

Paweł Wernicki

Paweł Wernicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.08.2020

Amelia Sabisz

Amelia Sabisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła; teoria dobrze wyłożona na wykładach, więc państwowy test teoretyczny, to tylko formalność. Jeśli chodzi o instruktorów, to tutaj też bez zarzutów, a nawet lepiej: wszystko tłumaczą od podstaw, aż do skutku. Pomimo dużej przerwy od ostatniej jazdy do egzaminu państwowego z jazdy, pamiętałam wszystko. Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.07.2020

Jakub Ringwelski

Jakub Ringwelski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście do kursanta, egzaminy zdane za pierwszym razem, polecam.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.06.2020

Julia Majkowska

Julia Majkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy, kurs teoretyczny i praktyczny daje świetne przygotowanie do egzaminu, sympatyczny instruktor (Bartek) i dobra atmosfera, pozdrawiam ;))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.06.2020

Dominik Kinowski

Dominik Kinowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalna szkoła, dobre podejście do kursantów, znają się na rzeczy. Pan Bartek wspaniały instruktor !!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.05.2020

Mateusz Świeczkowski

Mateusz Świeczkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej polecam +

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.02.2020

Augustyn Żurawski

Augustyn Żurawski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam "Szkołę z Klasą", instruktorzy wykwalifikowani, prowadzą po trasach egzaminacyjnych, aż 5 jazd do Gdyni/Gdańska, w przypadku braku dojazdu możliwość dojazdu po kursanta, kod do testów przy rozpoczęciu kursów. WIELKA cierpliwość instruktora do popełnianych błędów, dobrze oświetlony plac manewrowy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.10.2019

Bartosz Trzebiatowski

Bartosz Trzebiatowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy, polecam serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.09.2019

Krzysiek Kleinschmidt

Krzysiek Kleinschmidt
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry instruktor dobre podejście do kursanta, szybkie wyjaśnianie błędów

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.09.2019

Piotr Wiercigroch

Piotr Wiercigroch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za 1!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.09.2019

Dawid Domachowski

Dawid Domachowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy z powołania, super atmosfera, każdy błąd na bieżąco wyjaśniany, profesjonalne podejście do kursantów. Polecam szkołę z Klasą! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.09.2019

Maciej Wajer

Maciej Wajer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.09.2019

Eulalia Knuth

Eulalia Knuth
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Kościerzynie, gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:-)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.07.2019

Paweł Gilmeister

Paweł Gilmeister
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Kościerzynie !!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:-)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.07.2019

Magdalena Czaja

Magdalena Czaja
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim "szkołę z klasa" bo lepiej trafić nie można.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziekujemy:-)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.06.2019

Hanna Mollin

Hanna Mollin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście instruktora do kursanta. Każdy błąd podczas jazdy był na bieżąco tłumaczony i wyjaśniany. Lekcje nauki jazdy indywidualnie dostosowywane do aktualnychumiejętności kursanta oraz stopniowo wprowadzane nowe i trudniejsze elementy nauki jazdy. W przypadku różnego rodzaju wątpliwości - dotyczącymi zarówno teorii jak i praktyki, możliwość zwrócenia się do instruktora celem uzyskania odpowiedzi. Instruktorzy dyspozycyjni i punktualni. Polecam bardzo serdecznie! Byłam przekonana, że nikt nie będzie w stanie nauczyć mnie jeździć samochodem - a zdałam za drugim podejściem! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziekujemy:-)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.02.2019

Dominika Wójcik

Dominika Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Lepiej trafić nie można!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.07.2018

Joanna Datta

Joanna Datta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim "Szkołę z Klasą" najlepsza szkoła. Super atmosfera i wspaniali instruktorzy ???? . Dzięki nim zdane za pierwszym razem.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.06.2018

Sebastian Chmieliński

Sebastian Chmieliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie zachęcam do rozpoczęcia kursu. Każdy przyszły kursant może się spodziewać miłej i swobodnej atmosfery oraz super podejścia instruktora do kursanta bardzo polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie:-)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.04.2018

Szymon Flisik

Szymon Flisik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w koscierzynie :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 14.02.2018

Mateusz Pepliński

Mateusz Pepliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkółka jazdy. Polecam w 100%

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.11.2017

Damian Edel

Damian Edel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.10.2017

Dominik Bobrowski

Dominik Bobrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.10.2017

Natalia Bednarek

Natalia Bednarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w miescie ! Prawko zdane za 1 razempolecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.08.2017

Oskar Opiński

Oskar Opiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Kościerzynie! Prawko zdane za 1 razem. Polecam !

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.08.2017

Kasia Wielewska

Kasia Wielewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym razem, gorąco polecam każdemu tą szkołę jazdy. Nazwa mówi sama za siebie "Szkoła z Klasą " polecam raz Jeszcze. Pozdrawiam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.06.2017

Aleksander Kozikowski

Aleksander Kozikowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za 1 razem dzięki tej szkole jazdy :-)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.06.2017

Aleksander Jaromek

Aleksander Jaromek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy! Instruktorzy z powołania, profesjonaliści. Zdane za pierwszym razem to mówi chyba samo za siebie . Polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.05.2017

Agata Karczyńska

Agata Karczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła !! Wszyscy instruktorzy bardzo dobrze wszystko oraz jasno tłumaczą . Popełniane błędy wychwytują i od razu powtarzają aby wszystko dobrze i prawidłowo wyszło .Górowała miła atmosfera w czasie jazd i wykładów .Serdecznie polecam !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.04.2017

Kacper Worzała

Kacper Worzała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo gorąco,świetni instruktorzy,świetna atmosfera. Bez dwóch zdań,najlepsza szkoła jazdy w Kościerzynie. Pozdrawiam /MAJSTER

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak