Szkoła z Klasą. Ośrodek Szkolenia Kierowców Rafał K

 145 opinii w tym 131 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła z Klasą. Ośrodek Szkolenia Kierowców Rafał K
ul. Młyńska 8 (dawniej PKS-y)
83-400 Kościerzyna

  • Godziny:
  • Otwarte
  • • Zamknięcie: 16:00

Kontakt

Opis

RABAT !! RABAT !! RABAT !!

- cenny i przydatny upominek dla nowych kursantów 

- z kartą dużej rodziny -100zł na kat.B

- rabat przy jednorazowej wpłacie za kurs na kat.B

- zniżka na badania lekarskie

- Raty  (1 RATA - 200zł)

- vouchery na prezent

- zdjęcie do prawa jazdy GRATIS (usługa na miejscu)

- darmowy egzamin wewnętrzny

- z drugą osobą 1h jazdy gratis dla Ciebie i przyprowadzone osoby

- specjalna oferta dla grup 3 i więcej osób 

RABAT !! RABAT !! RABAT!!


Szukasz dobrej szkoły? 

Chcesz szybko zdać egzamin? 

Solidnie, tanio i bezpiecznie nauczyć się jeździć? 

To dobrze trafiłeś :) 

Rzetelne wykłady i dobry instruktor to podstawa Twojego sukcesu! 


Ogromnym atutem naszego ośrodka jest doświadczona i wykwalifikowana kadra instruktorów. Główną rolę przywiązujemy do tego, aby każdy klient ukończywszy u nas kurs na prawo jazdy, wyszedł od nas zadowolony. Dlatego też, staramy się rozwiązywać każdy problem indywidualnie z każdym kursantem. Kandydaci na kierowców mają do dyspozycji: - 4 pojazdy marki KIA RIO IV,- skuter Kymco, motorower Romet router ws50, - motocykl Honda CB650R, - motocykl Honda CB125R.

2 place manewrowe z oświetleniem - (asfaltowy oraz z kostki brukowej) znajdują się w Kościerzynie. Ponadto w naszym ośrodku kursanci mają prawo wyboru miasta, w którym chcą zdawać egzamin państwowy. Do wyboru mają Chojnice, Gdynia lub Gdańsk. Każdy w ramach kursu prawa jazdy kat.B może odbyć 5 wyjazdów do Chojnic, Gdyni lub Gdańska. Kurs prawa jazdy można rozpocząć po dostarczeniu do OSK numeru PKK. 

Zajęcia teoretyczne odbywają się w poniedziałki, środy lub piątki w godzinach od 15.00 do 18.00 (istnieje możliwość dopasowania się wykładowcy do grupy). Zaś zajęcia z jazd praktycznych odbywają się między godziną 6.00 a 21.00. Po zakończonym szkoleniu teoretycznym i praktycznym, przeprowadzany jest egzamin wewnętrzny- według zasad przeprowadzania egzaminu wewnętrznego na kursie dla kandydatów na kierowców. 


Oferta - Kat.B (od 17 lat i 9 miesięcy)

1. KURS PODSTAWOWY 3100zł 

(3100zł - przy jednorazowej wpłacie, 3150zł - przy płatności ratalnej)


- 30 godzin wykładów stacjonarnych lub nauka zdalna: e-learning 

- 30 godzin zegarowych jazd praktycznych

- materiały szkoleniowe (książka + KOD/CD z testami egzamin. PWPW & ITS + aktualizacja + e-learning) GRATIS

- Raty 

- profesjonalne wykłady ratownictwa medycznego

- darmowe konsultacje z instruktorem 

- darmowy egzamin wewnętrzny

- darmowy dowóz na 1 egzamin państwowy 

- badania lekarskie na miejscu z RABATEM

- do dyspozycji kursantów: 2 place manewrowe, mieszczące się w Kościerzynie

- możliwość jazdy po placu egzaminacyjnym w PORD (Gdańsk, Gdynia & Chojnice)

- ubezpieczenie od nieszczęśliwych wypadków 


2. JAZDY DODATKOWE Kat.B 120zł/1godz.

- godzina zegarowa jazdy 


3. SZKOLENIA DOKSZTAŁCAJĄCE Kat.B (TEORETYCZNE I PRAKTYCZNE) 

10h + 1h GRATIS


Polecamy: 

- kurs expresowy - gwarancja odbycia kursu praktycznego w 2 tygodnie (+600zł)



Oferta - Kat.A (od 24 lat lub 20 lat jeśli posiadasz min. 2 lata prawo jazdy kat.A2)

1. KURS PODSTAWOWY 2800zł (gdy posiadasz kat.A2 - 1400zł, bez wykładów, 10h praktyki)

- 30 godzin wykładów teoretycznych

- 20 godzin zegarowych jazd praktycznych

- materiały szkoleniowe (książka + KOD/CD z testami egzamin. PWPW & ITS + aktualizacja + e-learning) GRATIS

- RATY 0%

- profesjonalne wykłady ratownictwa medycznego

- darmowe konsultacje z instruktorem 

- badania lekarskie na miejscu z rabatem

- do dyspozycji kursantów: 2 place manewrowe z oświetleniem, mieszczące się w Kościerzynie

- możliwość jazdy po placu egzaminacyjnym w PORD (Gdańsk, Gdynia & Chojnice)

- z drugą osobą 100zł taniej lub 1h jazdy Gratis

- ubezpieczenie od nieszczęśliwych wypadków 

- motocykl marki Honda CB650R, identyczny jakim będziesz zdawać egzamin państwowy w PORD 


2. JAZDY DODATKOWE Kat.A 150zł/1godz.

- godzina zegarowa jazdy 


3. SZKOLENIA DOKSZTAŁCAJĄCE Kat.A 

 (TEORETYCZNE I PRAKTYCZNE) 5h+1hGRATIS


Oferta - Kat.A1 (od 16 lat)

1. KURS PODSTAWOWY 2700zł

- 30 godzin wykładów teoretycznych

- 20 godzin zegarowych jazd praktycznych

- materiały szkoleniowe (książka + KOD/CD z testami egzamin. PWPW & ITS + aktualizacja + e-learning) GRATIS

- RATY 0%

- profesjonalne wykłady ratownictwa medycznego

- darmowe konsultacje z instruktorem 

- badania lekarskie na miejscu z rabatem

- do dyspozycji kursantów: 2 place manewrowe z oświetleniem, mieszczące się w Kościerzynie

- możliwość jazdy po placu egzaminacyjnym w PORD (Gdańsk, Gdynia & Chojnice)

- z drugą osobą 100zł taniej lub 1h jazdy Gratis

- ubezpieczenie od nieszczęśliwych wypadków 

- motocykl marki Honda CB125R, identyczny jakim będziesz zdawać egzamin państwowy w PORD 

2. JAZDY DODATKOWE Kat.A1 130zł/1godz.

- godzina zegarowa jazdy 

3. SZKOLENIA DOKSZTAŁCAJĄCE Kat.A1

 (TEORETYCZNE I PRAKTYCZNE) 5h+1hGRATIS


Oferta - Kat.AM (od 13 lat i 9 miesięcy)

Skrzynia biegów manualna lub automatyczna

1. KURS PODSTAWOWY 900zł

- 950zł przy płatności ratalnej 

- 6-30 godzin wykładów teoretycznych

- min.5 godzin zegarowych jazd praktycznych

- materiały szkoleniowe (książka + CD z testami egzamin. PWPW & ITS + aktualizacja + e-learning) GRATIS

- do dyspozycji kursantów: 2 place manewrowe, mieszczące się w Kościerzynie

- profesjonalne wykłady ratownictwa medycznego

- darmowe konsultacje z instruktorem 

- badania lekarskie na miejscu z rabatem

- ubezpieczenie od nieszczęśliwych wypadków 

Uwaga:

Zdawalność egzaminu teoretycznego i praktycznego w PORD Gdańsk na kat.AM za 2023r. wyniosła w naszej szkole 100%.


2. JAZDY DODATKOWE Kat.AM 120zł/1godz.

- godzina zegarowa jazdy 


3. SZKOLENIA DOKSZTAŁCAJĄCE Kat.AM (TEORETYCZNE I PRAKTYCZNE) 5h + 1h GRATIS


Ponadto kandydat na motocyklistę musi mieć odpowiedni strój:

- spodnie z długimi nogawkami

- kurtkę z długimi rękawami

- rękawice zakrywające całe dłonie

- obuwie motocyklowe lub wiązane na płaskiej podeszwie


BIURO CZYNNE:

poniedziałek : 15.00-18.00

wtorek : 13.00-16.00

środa : 15.00-18.00

czwartek : 13.00-16.00

piątek : na telefon 

sobota : nieczynne

niedziela : nieczynne


ZAPISY NA KURS: 

on-line, osobiście lub telefonicznie pod nr 697-456-357


Nasze motto:

szybko - solidnie - bezpiecznie

Adres e-mail: prawko.kaszuby@wp.pl


Płatność za kurs:

- blik

- karta

- przelew

- gotówka


Nr konta bankowego: Millenium SA

38 1160 2202 0000 0005 9832 2601

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Automat, Ekspresowy, Weekendowy, Rozszerzony, Raty własne

900 zł

31.07.2024

ul. Młyńska 8 (dawniej PKS-y), Zapisy: telefonicznie/osobiście do dnia rozpoczęcia kursu.

WIĘCEJ 900zł - przy 1-razowej wpłacie za kurs
950zł - przy płatności ratalnej

W cenie kursu:
6-30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
5 godzin (po 60 min) jazd (uczymy na identycznym motorowerze Romet Router WS50 jakim będziesz zdawał egzamin lub skuter Kymco)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów.

Wiek: od 13 lat 9 m-cy
- zniżka na badania lekarskie
- z drugą osobą 1h GRATIS
- darmowy egzamin wewnętrzny

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Rozszerzony, Raty własne, Indywidualny, Poranny, Raty bank, J.Ukraiński

2800 zł

31.07.2024

ul. Młyńska 8 (dawniej PKS-y), Zapisy: telefonicznie/osobiście do dnia rozpoczęcia kursu.

WIĘCEJ 2800zł - przy jednorazowej wpłacie za kurs
2850zł - przy płatności ratalnej

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Honda CB650R)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Wiek: od 23 lat 9 m-cy
- zniżka na badania lekarskie
- z drugą osobą 1h jazdy GRATIS dla Ciebie i przyprowadzone i osoby

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Rozszerzony, Raty własne

3100 zł

31.07.2024

ul. Młyńska 8 (dawniej PKS-y), Zapisy: telefonicznie/osobiście do dnia rozpoczęcia kursu.

WIĘCEJ 3100zł - przy jednorazowej wpłacie za kurs
3150zł - przy płatności ratalnej

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów, nauka stacjonarna lub zdalna (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Egzamin: Chojnice, Gdańsk, Gdynia

Wiek: od 17 lat 9 m-cy
- rabat przy jednorazowej wpłacie za kurs
- zniżka na badania lekarskie
- zdjęcie do prawa jazdy GRATIS (usługa na miejscu)
- z drugą osobą 1h jazdy gratis dla Ciebie i przyprowadzone osoby
- z kartą dużej rodziny -100zł
- dowóz na pierwszy egzamin państwowy
- darmowy egzamin wewnętrzny
- Raty

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Rozszerzony, Indywidualny, Poranny, Raty własne, Raty bank, J.Ukraiński

2700 zł

31.07.2024

ul. Młyńska 8 (dawniej PKS-y)

WIĘCEJ 2700zł - przy jednorazowej wpłacie za kurs
2750zł - przy płatności ratalnej

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Honda CB125R)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Wiek: od 15 lat 9 m-cy
- zniżka na badania lekarskie
- z drugą osobą 1h jazdy GRATIS dla Ciebie i przyprowadzone i osoby

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ 10h + 1h gratis

cena za pakiet: 120 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A

WIĘCEJ 5h +1h GRATIS

cena za pakiet: 150 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria AM

WIĘCEJ 5h + 1h GRATIS

cena za pakiet: 120 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A1

WIĘCEJ 5h + 1h gratis

cena za pakiet: 130 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Marika Klasa

Marika Klasa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera i podejście.. Najlepsza szkoła jazdy

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Os Kar

Os Kar
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Szymon Pepliński

Szymon Pepliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę!!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, punktualność
- Wadybrak
Weronika Breza

Weronika Breza
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

.

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Łukasz Słowik

Łukasz Słowik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marcin Jankowski

Marcin Jankowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Genialna szkoła, od zera wszystko wytłumaczyła, instruktor z dużą cierpliwością do kursantów

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Gołuńska

Natalia Gołuńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Genialna Szkoła jazdy. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Szymon Zabrocki

Szymon Zabrocki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Kościerzynie, polecam!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Klaudia Klinkosz

Klaudia Klinkosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy, polecam każdemu!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Zaborowska

Wiktoria Zaborowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Czarek Wierciński

Czarek Wierciński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dominika Gołuńska

Dominika Gołuńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam !!!!

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Maciej Landowski

Maciej Landowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Mateusz Skiba

Mateusz Skiba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsz szkoła

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Paweł Wernicki

Paweł Wernicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Amelia Sabisz

Amelia Sabisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła; teoria dobrze wyłożona na wykładach, więc państwowy test teoretyczny, to tylko formalność. Jeśli chodzi o instruktorów, to tutaj też bez zarzutów, a nawet lepiej: wszystko tłumaczą od podstaw, aż do skutku. Pomimo dużej przerwy od ostatniej jazdy do egzaminu państwowego z jazdy, pamiętałam wszystko. Bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jakub Ringwelski

Jakub Ringwelski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre podejście do kursanta, egzaminy zdane za pierwszym razem, polecam.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Adriana R ........a ip: 31.11.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołe ! Wsiadłam za kółko pierwszy raz właśnie w tej szkole i zdałam za drugim razem! Pan Rafał cierpliwie wszystko tłumaczy a nawet narysuje jak potrzeba :D (przynajmniej dla mnie trzeba było:D) Brał pod uwagę moją nie dyspozycyjność i umawiał tak abym mogła jeździć. Jak najbardziej polecam ! Jeżeli mnie nauczył to już każdego :D i to jak szybko! Pozdrawiam i dziękuję.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Adrian F ........ ip: 188.147.37.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam, świetna szkoła, potrafią przygotować do egzaminu, instruktorzy przykładają się do swojej pracy, miałem okazję szkolić się u Pana Rafała - spokój, opanowanie, dokładność, wiedza, doświadczenie a przede wszystkim ogromna cierpliwość i miłe podejście do kursanta

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Majkowska

Julia Majkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy, kurs teoretyczny i praktyczny daje świetne przygotowanie do egzaminu, sympatyczny instruktor (Bartek) i dobra atmosfera, pozdrawiam ;))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dominik Kinowski

Dominik Kinowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo profesjonalna szkoła, dobre podejście do kursantów, znają się na rzeczy. Pan Bartek wspaniały instruktor !!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Mateusz Świeczkowski

Mateusz Świeczkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.05.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak najbardziej polecam +

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Augustyn Żurawski

Augustyn Żurawski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam "Szkołę z Klasą", instruktorzy wykwalifikowani, prowadzą po trasach egzaminacyjnych, aż 5 jazd do Gdyni/Gdańska, w przypadku braku dojazdu możliwość dojazdu po kursanta, kod do testów przy rozpoczęciu kursów. WIELKA cierpliwość instruktora do popełnianych błędów, dobrze oświetlony plac manewrowy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Bartosz Trzebiatowski

Bartosz Trzebiatowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy, polecam serdecznie

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Krzysiek Kleinschmidt

Krzysiek Kleinschmidt
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobry instruktor dobre podejście do kursanta, szybkie wyjaśnianie błędów

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Piotr Wiercigroch

Piotr Wiercigroch
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za 1!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Dawid Domachowski

Dawid Domachowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy z powołania, super atmosfera, każdy błąd na bieżąco wyjaśniany, profesjonalne podejście do kursantów. Polecam szkołę z Klasą! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Maciej Wajer

Maciej Wajer
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Eulalia Knuth

Eulalia Knuth
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Kościerzynie, gorąco polecam!

Odpowiedź:

Dziękujemy:-)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Paweł Gilmeister

Paweł Gilmeister
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Kościerzynie !!!

Odpowiedź:

Dziękujemy:-)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak