Liczba odwiedzin: 18565 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Szkoła Poprawnej Jazdy

  120 opinii w tym 74 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.05.2020

Gosia Trzaskowska

Gosia Trzaskowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście do kursanta, świetna atmosfera :) Polecam każdemu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.05.2020

Cezary Ślusarski

Cezary Ślusarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Otwocku polecam serdecznie każdemu :) Zdałem za 2 razem jak prawdziwy kierowca

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.05.2020

Zuzia Spychalska

Zuzia Spychalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tę szkołę jazdy. Pan Sławek to bardzo cierpliwy i spokojny instruktor, tłumaczy każdy błąd. W ośrodku panuje miła atmosfera. Egzamin (zarówno teoretyczny jak i praktyczny) zdany za pierwszym podejściem.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.05.2020

Julia Łukasik

Julia Łukasik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne podejście do nauki, wszystko zdane za pierwszym!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.05.2020

Weronika Cieślak

Weronika Cieślak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2020

Ola Stępień

Ola Stępień
Opinia zweryfikowana przez Facebook

świetna szkoła jazdy, wszystko zdane za pierwszym polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za wpis- zespół spj. Szerokiej drogi!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.02.2020

Aleksandra Bolek

Aleksandra Bolek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam:)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie zespól spj !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.01.2020

Marysia Karwińska

Marysia Karwińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

bardzo dobra szkoła jazdy, profesjonalni instruktorzy i dobra atmosfera

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie zespół spj !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.01.2020

Patrycja Szlendak

Patrycja Szlendak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta ze strony instruktora. Egzamin zdany za pierwszym! Serdecznie polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię spj !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.01.2020

Tomasz Sulima

Tomasz Sulima
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moim zdaniem najlepsza szkoła jazdy

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.12.2019

Szymon Walicki

Szymon Walicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko zdane za pierwszym razem, polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię ! Szerokiej drogi ! Czekam na ruch Julki ! ?

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.12.2019

Igor Kostrowicki

Igor Kostrowicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Teoria zdana za pierwszym razem na 74 punkty, praktyka też za pierwszym, polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.12.2019

Taras Derkach

Taras Derkach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, teoria za pierwszym 73/74 praktyka za drugim (za pierwszym było dużo stresu)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.12.2019

Ola Wasiak

Ola Wasiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam. Egzamin zdany za pierwszym razem.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.11.2019

Jakub Żajewski

Jakub Żajewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Lepiej trafić nie mogłem wszytko zdane za pierwszym razem! Polecam .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.11.2019

Wioletta Gawrońska

Wioletta Gawrońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałam przyjemność odbywać w tej szkolde kurs. Wyrozumiałość i zaangażowanie z strony Pana Sławka bardzo pomogło mi pokonać strach przed ruchem. Super podejście do kursanta, cenne wskazówki, które warte są do zapamiętania. Solidnie i rzetelnie Pan Sławek przygotował mnie do egzaminu praktycznego, przejechał ze mną wszystkie egzaminacyjne trasy, wskazał wszystkie haki i powtarzał mi całą tę wiedzę tajemną tyle razy, aż się nauczyłam:) Prawo jazdy zdane za pierwszym razem :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.10.2019

Pola Misiak

Pola Misiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany za pierwszym razem! Polecam serdecznie tą szkołę

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.09.2019

Agnieszka Szewczyk

Agnieszka Szewczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany bez żadnych problemów Bardzo polecam!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.09.2019

Gabriel Cichecki

Gabriel Cichecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Solidne przygotowanie do egzaminu. Najlepszy instruktor - Pan Sławek. Miła atmosfera podczas całego kursu. Pani Ela z biura zawsze gotowa pomóc. Egzaminy zdane za pierwszym podejściem - POLECAM

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.09.2019

Dawid Szostak

Dawid Szostak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany bezbłędnie. Serdecznie polecam :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.09.2019

Zuzia Czajka

Zuzia Czajka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam!!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.06.2019

Maciek Lewandowski

Maciek Lewandowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła! Polecam !

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.06.2019

Szymon Puszkarski

Szymon Puszkarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miły personel i świetna atmosfera. Egzamin zdany za 1 razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.06.2019

Piotrek Jałocha

Piotrek Jałocha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszytko było na najwyższym poziomie :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.06.2019

Sara Żołnik

Sara Żołnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mili instruktorzy, dobra atmosfera, zdane za pierwszym razem ???? według mnie najlepsza szkoła nauki jazdy w Otwocku i okolicy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.05.2019

Patryk Floriańczyk

Patryk Floriańczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza Szkoły jazdy w okolicy . Wszystko z myślą o kursancie

Plusy

profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy zespół spj! Szerokiej drogi ! Udanych praktyk !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.04.2019

Zuzanna Przybysz

Zuzanna Przybysz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Atmosfera bardzo przyjemna, wszyscy mili, cierpliwi, wyrozumiali i pomocni. Gwarancja dobrego przeszkolenia w zakresie wiedzy teoretycznej i praktycznej.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy ! Szerokiej drogi !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.03.2019

Karol Cwalina

Karol Cwalina
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! Super atmosfera świetni instruktorzy oraz bardzo Pomocna Pani Ela. Dzięki tej szkole jazdy, zdane za pierwszym ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Szerokiej drogi !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.03.2019

Michal Lupa

Michal Lupa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobrzy instruktorzy w Garwolinie jeśli się przyłożysz to na kursie jesteś wstanie nauczyć się na tyle że niewiele zaglądasz do książki ja zdałem za pierwszym w Garwolinie utworów a praktyka przez instruktorów jest na 100 % wyrozumiali i cierpliwi :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy zespół spj!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.03.2019

Maciek Stopa

Maciek Stopa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym razem w Garwolinie. Jestem zadowolony. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Szerokich dróg !