Szkoła Nauki Jazdy Skręt

 1125 opinii w tym 988 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła Nauki Jazdy Skręt
al. Niepodległości 14
39-300 Mielec

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Wszystkie aktualne i niezbędne informacje znajdziesz na naszej stronie internetowej:

www.skret.mielec.pl
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2100 zł

al. Niepodległości 14

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Mariusz Jacek

Mariusz Jacek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo profesjonalna szkoła, dużo wymagają ale też wszystkiego nauczą dokładnie i zawsze na spokojnie. Polecam!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Asia Czech

Asia Czech
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsze przygotowanie do egzaminu, super instruktorzy. Polecam!! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karol Babiec

Karol Babiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre podejście.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartosz Betlej

Bartosz Betlej
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nie mam żadnych zastrzeżeń. Wszystko mi sie podobało

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Gabriel Strzępka

Gabriel Strzępka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera i super instruktorzy. Bardzo dobrze wytłumaczone krok po kroku wszystkie etapy zdawania, większością dokumentów zajmuje się Skręt dla tego o nic nie musiymy się martwić. Naprawdę z całego serca polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Angelika Kalicka

Angelika Kalicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.09.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne przygotowanie do egzaminu! Instruktor Bartek bardzo pozytywny, świetnie uczy. Ogromnie polecam!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ola Myszka

Ola Myszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Mielcu, świetne przygotowanie do egzaminu

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Angelika Gałda

Angelika Gałda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Moim instruktorem był Karol Mleczko W szkole nauki jazdy SKRĘT. Nigdy nie było żadnych problemów z jazdami i porozumiewaniem się. Wszystko dokładnie wytłumaczył i uczył za każdym razem nowych rzeczy. Dzięki kursowi z Karolem zdałam za 1 razem bezproblemowo tylko z jednym błędem !!!. Polecam tą szkołę z całego serca.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kornelia Godek

Kornelia Godek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsze przygotowanie do egzaminu, szybki kontakt z biurem. Instruktorzy na najwyższym poziomie, wszystko na spokojnie wytłumaczone, wiele pomocnych rad, świetna bezstresowa atmosfera podczas jazdy z Panem Karolem, pełen profesjonalizm. Bardzo polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kamila Stokłosa

Kamila Stokłosa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsze przygotowanie do egzaminu, szybki i łatwy kontakt z biurem. Świetna atmosfera podczas jazdy tylko z instruktorem Karolem!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Kozik

Wiktoria Kozik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsze przygotowanie do egzaminu! Pan Karol świetny instruktor, świetnie uczy, bardzo miły, spokojny. Ogromnie polecam!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oliwia Pstrąg

Oliwia Pstrąg
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsze przygotowanie do egzaminu, a co najważniejsze do późniejszej już jazdy. Instruktorzy na najwyższym poziomie, wszystko dokładnie pokazane i wytłumaczone na spokojnie i bez stresu, wiele praktycznych wskazówek, świetna atmosfera i łatwy kontakt z biurem. Bardzo polecam

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Magdalena Erazmus

Magdalena Erazmus
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem polecam tę szkołę nauki jazdy! Kontakt z biurem i załatwianie formalności na najwyższym poziomie (tutaj podziękowania dla Pameli za świetną organizacje, bezproblemowy kontakt). Szczególnie dziękuję instruktorowi Karolowi, który z cierpliwością i wyrozumiałością przekazał mi ogromną wiedzę i cenne wskazówki nie tylko pomocne na egzaminie, ale także na samodzielną jazdę tuż po nim. Świetna atmosfera i pełen profesjonalizm.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Jeż

Mateusz Jeż
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy, bardzo dobry kontakt z biurem, oraz z moim instruktorem Karolem, który nie tylko nauczył mnie jak bardzo dobrze jeździć, ale również był bardzo miły, wyrozumiały oraz przyjacielski wspominam z nim każda jazdę bardzo dobrze

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Adam Podraza

Adam Podraza
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Uważam, że jedna z najlepszych szkół nauki jazdy w całym mieście. Świetna komunikacja z biurem, jak z instruktorem (potrafią odpisać/oddzwonić w dosłownie kilka minut). Aplikacja i wykłady na e-mail super opcja, bardzo profesjonalnie wytłumaczony każdy filmik. Szczególnie polecam instruktora Karola, który przygotowywał mnie od samego początku aż do wymarzonego prawa jazdy. Serdecznie polecam każdemu!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Simona Posłuszny

Simona Posłuszny
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo mocno:)! Wszystkie sprawy organizacyjne załatwiane na najwyższym poziomie, (i tutaj propsy dla Pameli, która jest w biurze) Szczególne ogromne podziękowania dla instruktora Karola, który przygotował mnie do egzaminu i dzieki któremu nic nie bylo w stanie zaskoczyć mnie na egzaminie. Poza pełnym profesjonalizmem i prze ogromną wiedzą na ten temat, super życzliwość i miła atmosfera:)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Julita Kardyś

Julita Kardyś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy, pełen profesjonalizm i bardzo dobre przygotowanie a także pomoc. Z całego serca polecam instruktora Karola. Świetne przygotowanie i ciągłe wsparcie :) Polecam

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Aleksandra Łącz

Aleksandra Łącz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najważniejsze na plus: -powiadomienia SMS dzień przed ustaloną jazdą, -dogodne ustalanie godzin jazd, czy to w biurze, czy przez telefon, -każda lekcja konkretna i przemyślana, -dostępna cała gama materiałów szkoleniowych, -możliwość rozpoczynania jazd z dowolnego miejsca dla kursanta, -możliwość jazdy na placu manewrowym WORD w Rzeszowie, -duże zaangażowanie instruktora, dzięki czemu człowiek czuje, że idzie na egzamin w pełni przygotowany Dziękuje szczególnie Karolowi i Pameli za pełen profesjonalizm i miłą atmosferę???? Będę polecać Skręcik” każdemu????

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzanna Stasiak

Zuzanna Stasiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.06.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam. Miałam dwóch instruktorów i oboje byli bardzo w porządku, ale szczególnie dobrze zapamiętałam Karola. Niewątpliwie ma swoje zasługi w tym, że w końcu zdałam egzamin praktyczny!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Julia Rzeszutek

Julia Rzeszutek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy! Szybki kontakt z biurem, przyjazna atmosfera i dobre przygotowanie do egzaminu. W szczególności polecam instruktora Karola, który do nauki podchodzi bardzo profesjonalnie i z cierpliwością. Serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Zielińska

Julia Zielińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Mielcu! Super atmosfera i podejście do kursantów . Bardzo dobra organizacja i punktualność. Polecam szczególnie instruktora Karola :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magda Bielaszka

Magda Bielaszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wspaniała szkoła jazdy! Wszystko sprawnie, szybko i profesjonalnie. Polecam w szczególności instruktora Karola.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kinga Pieniek

Kinga Pieniek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera, profesjonalizm i dobre przygotowanie do egzaminów. Polecam w szczególności instruktora Karola :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Jakub Sukiennik

Jakub Sukiennik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy, z pewnością najlepsza w mieście. Super podejście zarówno w biurze, jak i na jazdach. Polecam instruktora Karola, który przygotował mnie do jazdy nie tylko po to, by zdać egzamin, ale również by poradzić sobie w życiu codziennym!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Paweł Styczeń

Paweł Styczeń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam zdane za pierwszym

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Klaudia Kapinos

Klaudia Kapinos
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam gorąco, wszystko bez problemów i bardzo profesjonalnie. W szczególności polecam instruktora Karola, właściwy człowiek na właściwym miejscu!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Michal Husiatynski

Michal Husiatynski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam każdemu ,,Skręt" a w szczególności pana Karola instruktor na big 5 !!!!!!!!!!!!!!!pozdrawiam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Łukasz Kobos

Łukasz Kobos
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam każdemu, super szkoła jazdy. Wszystko na profesjonalnym poziomie. W szczególności dziękuje najlepszemu instruktorowi Karolowi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Patryk Zuba

Patryk Zuba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera oraz super instruktorzy. Serdecznie polecam, w szczególności instruktora Karola :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Stępień

Mateusz Stępień
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam SKRĘT ze względu na dobrą atmosferę, punktualność, elastyczność i bardzo dobre przygotowanie do egzaminów. Polecam instruktora Karola super podejście tzw. instruktor z powołania.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak