Szkoła Nauki Jazdy Skręt

 1125 opinii w tym 988 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła Nauki Jazdy Skręt
al. Niepodległości 14
39-300 Mielec

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Wszystkie aktualne i niezbędne informacje znajdziesz na naszej stronie internetowej:

www.skret.mielec.pl
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2100 zł

al. Niepodległości 14

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Filip W ..... ip: 185.116.255.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cały personel OSK Skręt to odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu. Kursant od początku wszystko wie i szybko dostaje odpowiedzi na wszelkie zadane pytania.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Anna C .......... ip: 94.172.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dzięki nim zdałam bez żadnego problemu za pierwszym razem:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Weronika C ....a ip: 77.87.4.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Mielcu, dobry kontakt z biurem oraz wykłady w formie filmików, co jest bardzo wygodne. Szczególnie polecam instruktora Karola, świetnie uczy (nie tylko pod egzamin, ale normalną jazdę już po zdaniu), a każda jazda była przyjemna i na wesoło :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Daniel K ...k ip: 213.136.245.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo duża pomoc, konkretni instruktorzy, atmosfera świetna. Wyśle tam dziecko

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Sebastian G .... ip: 79.139.114.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu, polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak

Kamil M .....a ip: 89.231.254.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczególnie na pochwały zasługują instruktorzy, którzy dzięki swojej wiedzy i kulturze przygotowali mnie pewnie do egzaminów, jak i samej obecności na naszych trudnych drogach :) Dziękuję również za profesjonalizm biura, jasna i wyraźna organizacja od początku do końca. Egzaminy mnie nie zaskoczyły, przygotowanie było solidne. Dziękuję Szkole Nauki Jazdy „SKRĘT". Serdecznie Polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak

Kamil W ......n ip: 31.0.60.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła ogólnie bardzo dobre podejście do kursanta. Polecam pana instruktora Gabriela bardzo dobrze mnie wszystkiego nauczył i ma super podejście.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Andżelika L ....... ip: 91.240.31.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy! Bardzo miła atmosfera. Pofesjonalni instruktorzy. Kontakt bardzo sprawny. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu teoretycznego i praktycznego!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karolina W .....k ip: 46.204.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Mielcu. Świetna organizacja, przyjazna atmosfera, genialne przygotowanie praktyczne. Oprócz tego profesjonalni instruktorzy, szczególnie polecam pana Karola:)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Kacper C Ch ip: 31.6.162.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nie wiem od czego zacząć.... Wspaniała szkoła, doskonała nauka jazdy oraz niesamowici ludzie, których mogłem poznać i nauczyć się prawidłowego jeżdżenia. Moim instruktorem był Karol. Nie ma słów by opisać tak wybitnego człowieka, dosłownie instruktor z powołania! Jak najbardziej polecam!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maksymilian P ...k ip: 185.63.202.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła nauki jazdy, Instruktor Bogdan dobrze przygotował mnie do zdawania. Szybko się załatwia sprawy i można dopasować godziny oraz odwołać godziny według swoich potrzeb. Zdałem za pierwszym razem egzamin teoretyczny i praktyczny. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadywysoka cena,

Filip K ..a ip: 89.231.159.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam! Zdałem za pierwszym razem a większość miejsc na których byłem na egzaminie znałem na pamięć z jazd. Jako instruktora polecam Bogdana, miły i konkretny gość.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Wiktoria W ....... ip: 87.116.220.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Rewelacyjna szkoła jazdy. Serdecznie polecam Pana Bogdana. Bardzo miłe i konkretne podejście. Super atmosfera podczas jazd.

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Klaudia K .....s ip: 89.64.4.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła, z najlepszym instruktorem BARTKIEM. Polecam każdemu z całego serduszka mojego

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kalina R ..... ip: 5.184.227.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor Karol uczy na najwyższym poziomie i w przyjaznej atmosferze, interesuje się losami wszystkich swoich kursantów. Bardzo polecam !!!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Jagoda B ........ ip: 31.0.75.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajnie się jeździło. Polecam mocno Karola Mleczko

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kinga K ...... ip: 31.0.81.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy pod słońcem! Szczególnie polecam instruktora Karola - świetna pomoc na każdej płaszczyźnie (techniczna, psychiczna). Więc jeśli jeszcze się wahasz którą szkołę jazdy wybrać - przestań! I wybierz Skręt!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patryk K .... ip: 46.134.84.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalna obsługa w biurze. Instruktor na bardzo wysokim poziomie - Pan Bogdan. Polecam serdecznie ta szkole jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Jarosław J .... ip: 5.173.32.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Mielcu, dobry kontakt z biurem, doskonale podejście do kursanta, oraz najlepszy instruktor Karol Mleczko

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patryk Skiba

Patryk Skiba
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 27.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Naprawdę dobra szkoła, polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Martyna Z ...h ip: 31.0.43.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

wszystko super

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kacper K ....a ip: 83.31.140.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście do kursantów i profesjonalne przygotowanie do egzaminu. Polecam instruktora Karola Mleczko.

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Tomasz K ......r ip: 5.173.51.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nic dodać, nic ująć. Jakbym miał zdawać jeszcze raz, dalej moim wyborem byłby skręt.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paweł ..z ip: 87.206.177.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.02.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo sprawnie działający ośrodek, mili instruktorzy i Pani obsługująca biuro, fajna atmosfera - z czystym sumieniem można przychodzić robić prawko!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kamil C .....r ip: 213.136.245.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.01.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pelna profeska

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Kinga F ..... ip: 89.64.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.01.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

super atmosfera, wykładów po prostu nie chciało się omijać, indywidualne podejście do każdego kursanta! Polecam serdecznie!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak

Anna N .......a ip: 5.173.56.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak najbardziej można się dużo nauczyć <3 Instruktor zawsze pomocny i ratujący w desperackich sytuacjach! Bardzo dobra komunikatywność z biurem :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mariusz K ......a ip: 31.6.161.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.05.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę nauki jazdy Skręt. Kurs i przygotowanie do egzaminu na najwyższym poziomie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patrycja K ...a ip: 31.6.174.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.05.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Podchodzą do tematu bardzo profesjonalnie. Pomagają i przede wszystkim mobilizują do szybkiego zdania egzaminu. Moim instruktorem był Karol Mleczko którego polecam, wszystko dokładnie tłumaczy że nawet kopertę zrobisz z zamkniętymi oczami :) Polecam, polecam i jeszcze raz polecam !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Urszula J ......o ip: 31.0.37.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.08.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dzięki nim zdalam za pierwszym razem, świetny kontakt z osoba ustalajaca jazdy i bardzo dobrzy instruktorzy.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak