Szkoła Nauki Jazdy PASJA Arkadiusz Przybyszewski

 1017 opinii w tym 957 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła Nauki Jazdy PASJA Arkadiusz Przybyszewski
ul. Polna 1c (blisko Kortowa)
10-059 Olsztyn

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

O SZKOLESzanowni Państwo, Bardzo miło nam poinformować, iż nasza Szkoła w sierpniu 2016 roku zajęła 2 miejsce w powiecie Olsztyńskim w plebiscycie Gazety Olsztyńskiej: "ELKA na 5 z plusem". Z dumą dodamy, że dzięki Państwa uznaniu to nie pierwszy nasz taki sukces, bowiem już w roku 2012 nasza Szkoła wygrała plebiscyt gazety Nasz Olsztyniak: "ELKA nad Elkami" a w roku 2013 zajęliśmy 2 miejsce w plebiscycie Gazety Olsztyńskiej "ELKA na 5 z plusem". Szczegóły dotyczące wszystkich sukcesów "Pasji" znajdą Państwo na naszej stronie www.pasja-naukajazdy.pl w zakładce NAGRODY.Dziękujemy !!Nazywam się Arkadiusz Przybyszewski. Jestem instruktorem-wykładowcą z wieloletnim doświadczeniem.Z wykształcenia jestem nauczycielem, co bez wątpienia pomagało mi w nauczaniu przyszłych kierowców. Zamiłowanie do motoryzacji, pedagogiczne wykształcenie, wiedza, duże doświadczenie w prowadzeniu zajęć teoretycznych i praktycznych oraz satysfakcja z umiejętnego przekazywania wiedzy przyszłym kierowcom spowodowały, iż praca jako instruktor nauki jazdy stała się moją pasją. Stąd też nazwa mojej własnej szkoły, do której serdecznie zapraszam. Instruktorki i Instruktorzy pracujący w „Pasji” to osoby, z którymi współpracowałem w poprzednich latach, dlatego wiem, że ich wiedza, wieloletnie doświadczenie, profesjonalizm i zaangażowanie są na tyle duże by sprostać Państwa oczekiwaniom. Dla nas najważniejsze jest zadowolenie i satysfakcja z wyboru mojej szkoły, dlatego gwarantuję, iż prowadzone przez nas szkolenia są najwyższej jakości bo u nas każdy kursant jest VIPem.Wyróżnia nas także to, iż prowadzimy tylko jedną kategorię prawa jazdy - kategorię "B", w której się specjalizujemy.Dla nas zajęcia teoretyczne są równie bardzo ważne jak zajęcia praktyczne, dlatego przeprowadzamy je w sposób od wielu lat preferowany przez naszych kursantów czyli w formie ćwiczeń i wykładów głównie "MÓWIONYCH" z Wykładowcą i Ratownikiem Medycznym w ustawowym wymiarze 30 godzin lekcyjnych (30 x 45 min.) Kładziemy tu nacisk na przekaz SŁOWNY,nie ograniczając się tym samym tylko do "puszczania" filmów którymi to jedynie ten przekaz uzupełniamy.(Kursanci w swoich opiniach dodanych nam poniżej to potwierdzają za co bardzo dziękujemy bo to świadczy o docenieniu naszej pracy i o potrzebie prowadzenia wykładów w taki właśnie sposób a nie inny.).Dobry PODRĘCZNIK i aktualne TESTY potrzebne do nauki udostępniamy każdemu BEZPŁATNIE na WŁASNOŚĆ.Jeśli chodzi o szkolenie praktyczne (jazda samochodem) kursantka czy też kursant odbywa w naszej Szkole od początku do końca z JEDNYM i tym samym,wybranym przez siebie instruktorem bądź instruktorką a dzięki temu NIE jeździ codziennie z innym,chociaż nie jest to obligatoryjne.Szkolenie praktyczne trwa u nas zgodnie z ustawą 30 godzin zegarowych.Dla Państwa komfortu i efektywności szkoleń dysponujemy profesjonalnie wyposażoną salą do przeprowadzania zajęć teoretycznych, a do zajęć praktycznych zarówno Fiatami Punto jak i samochodami marki Kia Rio takimi na jakich przeprowadzane są egzaminy państwowe.WSZYSTKIE nasze samochody szkoleniowe zostały zakupione jako nowe i są na bieżąco starannie przeglądane i serwisowane TYLKO w AUTORYZOWANYCH Stacjach Obsługi FIATA oraz KIA. Dodatkowym atutem jest miła i fachowa obsługa w biurze szkoły, gdzie będą mogli Państwo uzyskać wszelkie szczegółowe informacje, bądź zapisać się na kurs. Szkoły które w swojej ofercie mają kilka kategorii prawa jazdy takich jak kategoria A,B,C,C+E,D itd.naturalnie otrzymują więcej opinii od swoich kursantów ze względu na ich liczebność niż Szkoła taka jak nasza która prowadzi TYLKO JEDNĄ kategorię prawa jazdy czyli kategorię "B".Mimo to jesteśmy w ŚCISŁEJ CZOŁÓWCE rankingu a co za tym idzie jesteśmy wyjątkowo dumni że tak duża liczba opinii wystawionych nam dotyczy TYLKO JEDNEJ kategorii prawa jazdy którą się zajmujemy czyli kategorii "B" będącej naszą domeną,dlatego zachęcamy Państwa serdecznie do wzięcia pod uwagę tego faktu przy wyborze Szkoły gdzie każdy kursant dodając opinie swojej szkole w tym rankingu zaznacza jakiej kategorii prawa jazdy kurs przechodził co przekłada sìę na ilość opinii dla poszczególnych kategorii.Warto pamiętać iż kurs na prawo jazdy każdy z nas robi raz w życiu,dlatego jeżeli chcą Państwo solidnie i rzetelnie być przygotowani zarówno od strony teoretycznej jak i praktycznej,zapraszamy do naszej Szkoły!Prosimy sprawdzić na naszej stronie internetowej www.pasja-naukajazdy.pl aktualne promocje w zakładce CENNIK.Pozdrawiam.Arkadiusz Przybyszewski

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3300 zł

codziennie

ul. Polna 1c (blisko Kortowa)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd Kia Rio
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

3200 zł

codziennie

ul. Polna 1c (blisko Kortowa)

WIĘCEJ Rozpoczęcie kursu po zdanym państwowym egzaminie teoretycznym w ośrodku egzaminacyjnym WORD.

W cenie kursu:
4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
30 godzin (po 60 min) jazd KIA Rio
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Nadia Hołownia

Nadia Hołownia
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.10.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Wykłady przeprowadzone w miłej atmosferze. Instruktorzy cierpliwi i profesjonalni.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kinga Bartczak

Kinga Bartczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.10.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo zrozumiałe wykłady. Instruktorzy profesjonalni i mile nastawieni.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak
Zosia Pieczykolan

Zosia Pieczykolan
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.10.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ciekawe wykłady i super atmosfera podczas jazd! polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marysia Pawlikowska

Marysia Pawlikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.10.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Naprawdę super atmosfera od samego początku (Aż ciężko się rozstawać ;c) Instruktorzy niesamowici! podchodzą indywidualnie do każdego kursanta i co najważniejsze uczą, nie schematów do zdania egzaminu a myślenia na drodze, co w rezultacie kształci bezpiecznych i odpowiedzialnych kierowców. Z całego serduszka polecam.

Odpowiedź:

Dziękujemy Marysiu! powodzenia!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra Lisowska

Aleksandra Lisowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.10.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła! Polecam miła atmosfera i świetni ludzie! Serdecznie polecam

Odpowiedź:

Dziękujemy!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Antek Dałek

Antek Dałek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.10.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykłady przeprowadzone w bardzo dobry sposób, wszystko klarownie wytłumaczone. Cierpliwe podejście dla początkujących, Pan Zbyszek potrafi dobrze nauczyć.

Odpowiedź:

Dziękuję Antek.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Piotr Morawski

Piotr Morawski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.10.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ciekawe wykłady oraz fajna atmosfera podczas jazd.Moim zdaniem nie ma osoby, która by nie nauczyła się jeździć w tej szkole.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, punktualność
- Wadybrak
Amelia Gadomska

Amelia Gadomska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.09.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera na wykladach i podczas jazd, bardzo polecam :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzanna Szajner

Zuzanna Szajner
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.09.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

serdecznie polecam! bardzo podobały mi się wykłady, które odbywały się w milej atmosferze:) dzięki poczuciu humoru pani Doroty naukę przyswaja się łatwiej i przyjemniej

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak
Michał Baryła

Michał Baryła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.09.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dobra szkoła

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Paulina Szymańska

Paulina Szymańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.09.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne podejście do kursantów, profesjonalnie poprowadzone wykłady, bezproblemowy kontakt ze szkołą. Jazdy praktyczne świetnie nauczyły mnie prowadzić samochód, były prowadzone w prosty i przyjemny sposób. Polecam z całego serca.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Oliwia Chojnacka

Oliwia Chojnacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.09.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła! Polecam miła atmosfera i świetni ludzie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Anna Kojtek

Anna Kojtek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.08.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo ciekawe wykłady. Cierpliwi instruktorzy.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Krzysiek Niezgoda

Krzysiek Niezgoda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.08.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

bardzo dobra szkoła, miła atmosfera zarówno na kursie praktycznym jak i teoretycznym

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Weronika Łuniewska

Weronika Łuniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.08.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam, miła atmosfera, częste, bezproblemowe jazdy, świetne podejście do kursanta.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność
- Wadybrak
Lena Sadurska

Lena Sadurska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.08.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam! Wykłady były prowadzone w ciekawy sposób, a dzięki barwnym przykładom i poczuciu humoru Pani prowadzącej szybko mijał na nich czas. Dzięki przyjaznej atmosferze nawet podczas pierwszej jazdy czułam się bezpiecznie i swobodnie.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Martyna Leźnicka

Martyna Leźnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.08.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę. Wykłady ciekawe, nie dało się na nich nudzić, instruktorzy świetni, a przede wszystkim pomocni i cierpliwi.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Julia Oleśkiewicz

Julia Oleśkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.08.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła Pasja oferuje bardzo dobry kurs teoretyczny i praktyczny. Na wykładach z teorii panowała miła i produktywna atmosfera. W trakcie jazd praktycznych z Panią Asią (i dzięki jej świetnemu podejściu do kursantów) również się wiele nauczyłam. Szczerze polecam!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Mikołaj Durczak

Mikołaj Durczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.08.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę, największym plusem są ciekawe i wszechstronne wykłady. Dzięki nauczycielowi nie można się było podczas nich nudzić. Wszystko sprawnie przebiegło, a z jazd wyciągnąłem wiele doswiadczenia.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność
- Wadybrak
Marta Niestępska

Marta Niestępska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.08.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykłady teoretyczne przeprowadzony w sposób miły i przyjemny w dobrej atmosferze. Instruktor podczas jazd zwracał uwagę na rzeczy istotne na egzaminie, co sprawia, że czuje się przygotowana:-)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność
- Wadybrak
Kinga Szabla

Kinga Szabla
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.08.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę, największą zaletą są wykłady prowadzone w ciekawy i urozmaicony sposób. Dzięki pani wykładowczyni nie dało się na nich nudzić.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobry stan pojazdów
- Wadybrak
Kuba Niestępski

Kuba Niestępski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.08.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne podejście do kursanta, pomocni instruktorzy, zajęcia z teorii bardzo ciekawie prowadzone, bardzo polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Jakub K ...... ip: 31.60.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.08.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm. Znakomici instruktorzy zarówno w teści teoretycznej jak i w praktyce.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Przemek Dobek

Przemek Dobek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam, szybko ukończony kurs, szczegółowo i starannie przeprowadzone zajęcia z teorii oraz bardzo mili i kompetentni instruktorzy!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Paweł Czapliński

Paweł Czapliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.07.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dużo się nauczyłem, szybko skończyłem kurs, ogólnie bardzo miła atmosfera, na pewno mogę polecić

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Tosia Załuska

Tosia Załuska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.07.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo mili, pomocni instruktorzy, bardzo fajna szkoła.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja
- Wadybrak
Julia Mielnicka

Julia Mielnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.07.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne podejście do kursanta, na wykładach wiedza przekazana w miłej i spokojnej atmosferze. Jazdy z panią Asią były czystą przyjemnością - spokojnie i bez stresu. Bardzo polecam!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kinga Zuśka

Kinga Zuśka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.06.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkółkę, miła atmosfera, zajęcia z teorii bardzo ciekawie prowadzone, dużo cierpliwości dla początkujących a jazda z Panem Zbyszkiem to była czysta przyjemność.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Adam Szela

Adam Szela
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.06.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła polecam serdecznie.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Agnieszka Rakowska

Agnieszka Rakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.06.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykłady przeprowadzone w bardzo dobry sposób, wszystko łatwo wytłumaczone. Pracownicy pomocni i z pozytywnym nastawieniem do kursantów.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak