Szkoła Nauki Jazdy "Malinowscy"

 109 opinii w tym 75 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła Nauki Jazdy "Malinowscy"
Wyszyńskiego 15
86-100 Świecie

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Jesteśmy rodzinną firmą ze Świecia, szkolącą kandydatów na kierowców kategorii B. Naszym głównym celem jest zapewnienie jak najlepszej jakości świadczonych przez nas usług w dziedzinie kształcenia kursantów. Stawiamy przede wszystkim na dokładność i sumienność, gwarantując pełne zaangażowanie w naszą pracę, nie zapominając o dobrej atmosferze. Mamy nadzieję sprostać oczekiwaniom naszych klientów, zachęcając do odwiedzenia naszej szkoły.
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, J.Angielski, Indywidualny, Poranny, Raty własne

2600 zł

12.08.2024

Wyszyńskiego 15, Poniedziałki i czwartki 17:00 - 18:30

+4 inne terminy

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 80 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Klaudia Aniszewska

Klaudia Aniszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.09.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Uczęszczałam do tej szkoły jazdy 4 lata temu. Od tego momentu każdemu polecam gorąco! Najlepsza szkoła, profesjonalni i bardzo mili instruktorzy, przede wszystkim bardzo elastyczni godzinowo. Wszystko zostało wytłumaczone od A do Z tak jak być powinno!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Julia C ....r ip: 188.147.0.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetny instruktor, super atmosfera, elestyczne godziny jazd

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Jakub Schulz

Jakub Schulz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ogromne podziękowania dla instruktorów, dzięki nakładaniu nacisku na bezpieczną i poprawną jazdę egzamin był tylko formalnością. Naprawdę gorąco polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Wiktor P ......... ip: 5.173.30.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła warta spróbowania. Dobre przygotowanie do egzaminu, fajni instruktorzy i dobre podejście do ludzi zaczynających od zera. Polecam

Odpowiedź:

Na spotkaniu organizacyjnym kursanci informowani są o tym, co wchodzi w skład ceny i egzamin państwowy nie jest jedną z tych rzeczy. Dodatkowo opłatę pobiera WORD, toteż jak można uznać to za "ukryty koszt dodatkowy" po stronie szkoły?

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadyukryte koszty dodatkowe
Kasia Tatarowicz

Kasia Tatarowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po długiej przerwie postanowiłm ponownie podejść do egzaminu. Malinowscy to świetny wybór na jazdy doszkalające. Egzamin zdany za 3 razem. Mateusz najlepszy instruktor cierpliwy i sookijny

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Leszek Borkowski

Leszek Borkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam wszystkim super podejście do kursanta profesjonalnie prowadzone zajęcia !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Olaf Szymański

Olaf Szymański
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy bardzo przyjaźni i wyrozumiali. Nauka na wysokim poziomie, dzięki podejściu i pozytywnym nastawieniu instruktorów udało mi się zdać egzamin bez większych problemów. Polecam serdecznie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Joanna Sobecka

Joanna Sobecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście do kursanta, świetna atmosfera. Ogromny plus dla szkoły. Egzamin zdany za pierwszym razem. Polecam każdemu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julita S ........a ip: 31.0.61.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, profesjonalne wykłady i nauka jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Nicolas Han

Nicolas Han
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, wszystko odpowiednio wytłumaczone przed egzaminem. Polecam !!! ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartosz Rojek

Bartosz Rojek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Szkoła godna polecenia ;)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Marta B ............ ip: 37.30.32.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktorzy z bardzo dobrym podejściem do kursantów

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michalina Podkańska

Michalina Podkańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepesza szkoła w mieście!! Dzięki niej zdałam za pierwszym razem! Ogromny plus za bezstresową atmosferę i indywidualne podejscie do kurstana! Teoria jak i praktyka przedstawiona w sposób jasny i zrozumiały!!! Polecam z całego serca :))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Igor Mindykowski

Igor Mindykowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni instruktorzy, dobra atmosfera i wszystko super wytłumaczone.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mikołaj Treichel

Mikołaj Treichel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy polecam każdemu. Dzięki niej zdałem za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Adrian Karpinski

Adrian Karpinski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam wszystkim, zdane za pierwszym!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marianka Szwarc

Marianka Szwarc
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, najlepszy wybór !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Daria Substyk

Daria Substyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Indywidualne podejście do kursanta. Więcej się nauczyłam na dodatkowych 15 godzinach w tej szkole, niż w poprzedniej gdzie odbywałam cały kurs. Polecam jak najbardziej !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra Papierowska

Aleksandra Papierowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super szkoła jazdy polecam z całego serca, instruktorzy potrafią przekazać wiedzę i mają dużą cierpliwości do kursanta. Najlepsza szkoła w naszym mieście.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Adrian L .......... ip: 5.173.26.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super podejście do kursantów, miałem okazje skorzystać z usług dwóch instruktorów i obu mogę polecić, według mnie najlepsza szkoła jazdy w mieście

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Zuzia Maselewska

Zuzia Maselewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera, duże zainteresowanie kursantem, profesjonalnie prowadzone zajęcia teoretyczne i praktyczne!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Daniel h ...e ip: 46.169.9.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Ogólnie wszystko pozytywnie, instruktor bardzo pomógł opanować plać manewrowy.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Krzysztof L .........i ip: 83.23.34.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy pierwsza klasa, zdawalnosc za pierwszym razem.Profesjonalizm na najwyższym poziomie.wielkie dzięki

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Przemek P .....a ip: 31.0.93.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre podejście do kursanta . Cały kurs prowadzony w miłej rodzinej Atmosferze polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Fabian Tysiączny

Fabian Tysiączny
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Teoria i praktyka zdane za pierwszym , bardzo polecam ta szkole.Super instruktorzy !

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Szymon J ......i ip: 188.146.97.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy potrafiący w łatwy i zrozumiały sposób przekazywać wiedzę oraz udzielać cennych porad praktycznych.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dawid ...... ip: 178.235.184.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra atmosfera i na kursie i na jazdach polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patrycja D .......... ip: 46.204.32.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkoła nauki jazdy w Świeciu! Super instruktorzy którzy mają ogromną cierpliwość, dzięki Panu Mateuszowi łuk zrozumiany w 1h gdzie w innej szkole przez 30h nie było to jasne. Polecam z całego serca każdemu kto chce zdać ❤ Instruktorzy z powołania !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Ejankowski

Michał Ejankowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam gorąco!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktoria T ...r ip: 178.235.188.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak