Szkoła Motocyklowa MOTOELKA (90)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.05.2024

Wiktoria Lemańska

Wiktoria Lemańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Czytając same pozytywne opinie o szkole jazdy Motoelka zdecydowałam się na jazdy doszkalające na kat. A2 u Pana Bogdana w dzień egzaminu, była to najlepsza decyzja odnośnie wyboru, dzięki niemu egzamin zdany bezbłędnie. Te 2 godziny jazdy po mieście dały mi dużo więcej niż 20 godzin w innej szkole jazdy..oraz w innej szkole dodatkowe godziny. Jestem pod wrażeniem to jak bardzo Bogdan jest komunikatywną osobą z ogromną wiedzą, wszystko dokładnie wytłumaczy i odpowie na każde zadane pytanie. Oczywiście przy tym wszystkim atmosfera jest super, tak samo jak w całej szkole jazdy, dodatkowo Pani z biura bardzo pogadana, pomocna i miła, w biurze woda i cukierki do dyspozycji dla kursantów bardzo miłe ;). Bardzo dobra organizacja pod względem umawiania jazd udało mi się szybko dostać termin na jazdy doszkalające co jest dodatkowym plusem! Polecam bardzo na pewno wrócę na kat. A.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.05.2024

Joachim Wróbel

Joachim Wróbel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę Motoelka z całego serca i instruktora Pana Bogdana. Wszystko odbyło się płynnie, od biura i spraw formalnych, aż po jazdy, ich umawianie i jazdy doszkalające o które sam wnioskowałem. W między czasie została odświeżona flota i miałem okazję rozkoszować się jazdą na "funkiel nówkach" :) Egazmin zdany za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.05.2024

Tomasz S ... ip: 37.47.85.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Kurs praktyczny zrobiony w ciągu niecałych 2 m-cy. Prawo jazdy zdane za pierwszym razem, bardziej nie trzeba rekomendować tej szkoły. Instruktorzy z którymi jeździłem pan Bogdan i Paweł duże doświadczenie i profesjonalizm. Polecam tą szkołę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.05.2024

Stefan D .....z ip: 5.184.230.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Fajna ekipa, przyjemna atmosfera, praktyka zdana za pierwszym razem, polecam serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.05.2024

Grzegorz M .....k ip: 83.29.139.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszystko ok.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.05.2024

Konrad W ..... ip: 91.230.98.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła pierwsza klasa! Szczególnie polecam instruktora Bogdana. Po szkoleniu podstawowym, które odbyłem w innej szkole, mój slalom szybki robiłem na dwa uda (albo się uda, albo się nie uda). Pan Bogdan gdy zobaczył moje "osiągnięcia", zaprosił mnie do biura i tam szczegółowo wyjaśnił przy tablicy, jak slalom szybki wykonać, aby wychodziło zawsze. Dzięki tej dawce teorii zacząłem świadomie kontrolować prędkość i tor jazdy motocykla i w krótkim czasie ku mojemu niedowierzaniu slalom szybki robiłem praktycznie 10/10 razy. Takie połączenie teorii z praktyką robi robotę. Po kilku jazdach doszkalających udało się zdać egzamin bez jednego błędu na placu manewrowym. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.05.2024

Tomasz F ...t ip: 46.204.98.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Prawko na kat. A zdane za pierwszym razem dzięki naprawdę świetnemu przygotowaniu. Szczerze polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.05.2024

Piotr Pawłowski

Piotr Pawłowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście instruktora Bogdana, szkoła uczy jak bezproblemowo zdać egzamin, wystarczy słuchać i korzystać z cennych rad instruktora.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.05.2024

Maciej K ...a ip: 5.173.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam. Fachowo, profesjonalnie, dokładnie, a jednocześnie w przyjaznej i przyjacielskiej atmosferze. Jeśli prawko A to tyłku tu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.04.2024

r .....k ip: 37.30.118.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Fajnie i peofesjonalnie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.04.2024

Jacek Radziszewski

Jacek Radziszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany za pierwszym razem. Podejście instruktorów (Bogdana i Pawła) bardzo rzeczowe , a zarazem z humorem. Polecam z całego serca.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.04.2024

Kamil B .....z ip: 37.47.89.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła, nie ma w Krakowie lepszej. Przygotowanie teoretyczne jak i praktyczne na super poziomie. Wszyscy instruktorzy bacznie obserwują swoich podopiecznych i służą zawsze cenna radą i wskazówkami, co owocuje mniejszym stresem na egzaminie i wysoką frekwencja zdawania. Mega polecam Kamil.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.04.2024

Mateusz P ...j ip: 46.204.106.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalne podejście do klienta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.04.2024

Artur Rum

Artur Rum
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ,a zwłaszcza Pana Bogdana, ,wystarczyło parę godzin i egzamin zdany bezbłędnie,,serdecznie polecam.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.04.2024

Karolina Byrska

Karolina Byrska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wzięłam z Motoelce 4 dodatkowe godzinki w nowym sezonie przed egzaminem. W tym czasie przekazano mi tyle wiedzy, że byłam w szoku ile małych rzeczy może mieć wpływ na pewność na motocyklu przy manewrach. Pan Bogdan świetnie przekazuje wiedzę, jest bardzo sympatycznym człowiekiem i nauczył mnie bardzo dużo. Po spotkaniach z Panem Bogdanem zdałam egzamin bez zająknięcia ;) Bardzo polecam tę szkołę - miłe Panie z biura również zasługują na wspomnienie. Choć byłam tylko 4 godziny zapamiętały mnie z imienia. Pozdrawiam całą ekipę Motoelka!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.04.2024

daniel t .....j ip: 185.188.116.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Trafiłem do instruktora Bogdana po kiepskim kursie w innej szkole i oblanym egzaminie na kat.A. Na jazdy doszkalające dojeżdżałam 80km. Dzisiaj wiem, że dla jazd z tym instruktorem warto przyjechać z każdego miejsca. Egzamin zdany, a do tego egzaminator z wordu pogratulował doskonałego przygotowania. Dyspozycyjnosc p. Bogdana też wyjątkowa. Znajdzie czas nawet o najbardziej "nienormalnej" porze. Polecam szczerze.

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.10.2023

Marcin O .......i ip: 5.173.65.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dobra organizacja i co najważniejsze - efekty. Stary dziad zdał egzaminy za pierwszym podejściem. No dobra, wewnętrzny za drugim :-). Brawa dla Łukasza za cierpliwość i Bogdana za rozgrzewkę przed egzaminem! Fajna atmosfera! Polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.10.2023

Mateusz N ...k ip: 46.170.128.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła! Polecam każdemu w 100%! Uczą nie tylko jak zdać, ale także jak nauczone umiejętności wykorzystać w przyszłości! Jeszcze raz polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.10.2023

Marcin B ........i ip: 5.173.127.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkola, bezstresowo, na luzie! Zdane za pierwszym :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.10.2023

Katarzyna P ....a ip: 31.0.80.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła jazdy godna polecenia. Instruktor prezentuje profesjonalne podejście do nauki, cały kurs odbywa się w bardzo pozytywnej i wspierającej atmosferze. W razie potrzeby istnieje możliwość wykupienia dodatkowych jazd, instruktorzy są dyspozycyjni, zawsze znająca czas dla uczącego się.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.09.2023

Marcin K ..... ip: 37.47.98.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła uczy nie tylko jak zdać egzamin. Można było odczuć, że instruktor chce przekazać jak bezpiecznie i sprawnie poruszać się motocyklem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.09.2023

Mateusz S ......a ip: 45.90.3.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Merytorycznie bardzo wysoki poziom, dostałem dużo informacji jak "przetrwać" w betonowej dżungli jako jeden z najbardziej narażonych uczestników ruchu drogowego. Po samym kursie, nie boje się wsiąść na motocykl i samemu dalej szlifować swoje umiejętności.

Plusy

dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.09.2023

Paweł O ...a ip: 31.0.45.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pełen profesjonalizm świetny kontakt.każdy z pracowników sumiennie podchodzi do swoich obowiązków . Gorąco polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.09.2023

Dorota S .... ip: 5.173.58.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła w mieście. Egzamin zdany!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.09.2023

Wojciech ......i ip: 89.64.58.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Duża elastyczność w godzinach zajęć/jazd. Niestety długi czas szkolenia/kursu. Fajna, luźna atmosfera.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.09.2023

Bartłomiej K ...........i ip: 5.173.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam. Życiowe podejście do nauki, elastyczne godziny praktyki.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.09.2023

Marcin Wodz

Marcin Wodz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła motocyklowa. Bardzo dobry i sprawny kontakt. Instruktorzy to osoby zdecydowanie na właściwym miejscu, pokazują zdecydowanie więcej niż tylko do zdania egzaminu i pokazują czym tak naprawdę jest jazda motocyklem. Wszelakie procesy przechodzą bardzo sprawnie, na przykład na odblokowanie pkk czekałem jeden dzień, wówczas w innej szkole trwało to tydzień,widać że robią to osoby z powołania.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.08.2023

Magdalena Bugaj

Magdalena Bugaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę motocyklową MOTOELKA! :) Super pod każdym względem. Już pierwsze kontakty ze szkołą zrobiły na mnie pozytywne wrażenie, ponieważ Panie z Biura od razu służyły pomocą, udzielały rad i wskazówek. Pani Magdalena cierpliwie odpowiadała na każde moje mailowe zapytanie - jeszcze raz dziękuję. :) Wykłady były ciekawe, jeżeli były u mnie jakiekolwiek braki po kursie z kat. B, już ich nie ma. Łukasz to świetny wykładowca, który wykazuje wiele cierpliwości, jest skory do odpowiedzi na dodatkowe pytania, podaje przykłady "z życia wzięte", podobały mi się jego metody przekazywania wiedzy, a wielką zaletą jest to, iż spotkania odbywały się w sympatycznej atmosferze. :) Kolejnym plusem jest to, iż w czasie części praktycznej kursu od początku panowała fajna atmosfera, otwartość, profesjonalizm oraz elastyczność godzin jazd. Łukasz w sposób kreatywny opisywał/pokazywał mi (wzrokowcowi) poszczególne manewry (w razie potrzeby i kilka razy), naprowadzał, doprecyzowywał. Mogłam liczyć na wsparcie, kiedy coś na początku nie wychodziło, tak jak powinno. Motywował do działania, dzięki temu państwowy egzamin zarówno teoretyczny, jak i praktyczny zdałam za pierwszym razem! :) Polecam serdecznie szkołę i Łukasza, powodzenia dla przyszłych kursantów i do zobaczenia na drodze! :) Magda

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 16.08.2023

Sebastian W .....k ip: 37.47.93.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła godna polecenia, wszystko na najwyższym poziomie, polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.08.2023

Stanisław ......a ip: 5.173.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super podejście do kursanta. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak