Szkoła Motocyklowa Motoelka

 68 opinii w tym 43 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 2 siedziby. Wybierz:

Szkoła Motocyklowa Motoelka
ul. Karmelicka 57/1
31-128 Kraków

Kontakt

Opis

O nas

Jesteśmy krakowską szkołą, która specjalizuje się w szkoleniach motocyklistów od 2012 roku.

Szczególną uwagę przykładamy do bezpieczeństwa, a także pracujemy nad wyrobieniem odpowiednich nawyków, które sprawią, że jazda będzie bezpieczna oraz będzie sprawiała dużo przyjemności.

Szkolenia prowadzą doświadczeni instruktorzy, którzy są czynnymi motocyklistami. Wszyscy regularnie podnoszą swoje kwalifikacje, wiedzą jak jeździć na motocyklu i jak nauczyć Ciebie. Mamy przygotowany swój autorski program szkoleniowy, który zapewnia szybkie przyswajanie zagadnień związanych ze szkoleniem.

Jesteśmy doświadczonymi nauczycielami, cechuje nas spokój , cierpliwość i opanowanie.

Zadania egzaminacyjne ćwiczymy na placu manewrowym, który jest ogrodzony, oświetlony oraz wyłączony z ruchu innych pojazdów. Konfiguracja placu zapewnia możliwość wykonywania wszystkich zadań egzaminacyjnych. Po wykonaniu manewrów, gdzie prędkość jest powyżej 50 km/h, dysponujemy dużą ilością miejsca w celu wytracenia prędkości.

Oddajemy do dyspozycji naszych kursantów motocykle o różnych pojemnościach, dostosowując pojemność motocykla do etapu szkolenia i umiejętności kursanta. Oferujemy naszym kursantom możliwość zdawania egzaminu państwowego na motocyklu naszej szkoły, który podstawiamy w dniu egzaminu do ośrodka egzaminowania w KRAKOWIE

Dla naszych kursantów bezpłatnie przeprowadzamy zajęcia warsztatowe, podczas których zrealizujemy następujące tematy: wymiana klocków hamulcowych, wymiana i regulacja układu napędowego (rozkuwanie i zakuwanie łańcucha), regulacja oraz smarowanie linek, wymiana płynu hamulcowego, odpowietrzanie hamulców oraz wiele innych czynności, które pomogą wam w samodzielnym przygotowaniu motocykla do sezonu.

Kursanci MOTOELKI mogą korzystać z kasków ochronnych, rękawic, odzieży przeciwdeszczowej w pełnej rozmiarówce.

Dysponujemy bezprzewodowym systemem do pomiaru prędkości przy wykonywaniu zadań egzaminacyjnych. W związku z tym masz możliwość kontrolowania swoich postępów w szkoleniu oraz wiesz, czy manewry wykonujesz z właściwą prędkością.

W naszej szkole instruktor ma pod opieką TYLKO jednego kursanta.

Instruktorzy MOTOELKI na mieście szkolą w układzie motocykl – motocykl. W wyjątkowych sytuacjach szkolenie może odbywać się w układzie motocykl – samochód. Natomiast nigdy nie szkolimy w układzie kursant – instruktor na tym samym motocyklu.

Każdy nasz kursant otrzymuje bezpłatnie komplet materiałów szkoleniowych.


W czasie szkolenia zarówno na placu jak i na mieście używamy łączności bezprzewodowej, przez co szkolenie staje się bardziej efektywne.


Zapewniamy profesjonalne zajęcia z pierwszej pomocy.


Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Bogdan Kuca

Konrad Żurek

Łukasz Makowski

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1200 zł

ul. Karmelicka 57/1

WIĘCEJ W cenie kursu:
1) 10 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
2) 10 godzin (po 60 min) jazd (Romet Zetka 50)
3) każdy egzamin wewnętrzny z teorii
4) pierwszy egzamin wewnętrzny z praktyki
5) materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
1) kolejny egzamin z praktyki (70 zł)
2) badania lekarskie (200 zł)

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2100 zł

ul. Karmelicka 57/1

WIĘCEJ W cenie kursu:
1) 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
2) 20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha YBR Custom 125)
3) każdy egzamin wewnętrzny z teorii
4) pierwszy egzamin wewnętrzny z praktykii
5) materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
1) kolejny egzamin wewnętrzny z praktyki
2) badania lekarskie (200 zł)

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2300 zł

ul. Karmelicka 57/1

WIĘCEJ W cenie kursu:
1) 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
2) 20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT 07, Suzuki Gladius)
3) każdy egzamin wewnętrzny z teorii
4) pierwszy egzamin wewnętrzny z praktyki
5) materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
1) kolejny egzamin wewnętrzny z praktyki (80 zł)
2) badania lekarskie (200 zł)

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2300 zł

ul. Karmelicka 57/1

WIĘCEJ W cenie kursu:
1) 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
2) 20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT 07, Suzuki Gladius)
3) każdy egzamin wewnętrzny z teorii
4) pierwszy egzamin wewnętrzny z praktyki
5) materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
1) kolejny egzamin wewnętrzny z praktyki (80 zł)
2) badania lekarskie (200 zł)

kat. A1, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2150 zł

codziennie

ul. Karmelicka 57/1

WIĘCEJ W cenie kursu:
1) kurs teoretyczny e-learningowy
2) kurs z pomocy przedmedycznej
3) 20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha YBR Custom 125)
4) każdy egzamin wewnętrzny z teorii
5) pierwszy egzamin wewnętrzny z praktyki
5) materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
1) kolejny egzamin wewnętrzny z praktyki (80 zł)
2) badania lekarskie (200 zł)

kat. A2, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2350 zł

codziennie

ul. Karmelicka 57/1

WIĘCEJ W cenie kursu:
1) kurs teoretyczny e-learningowy
2) kurs z pomocy przedmedycznej
3) 20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT 07, Suzuki Gladius))
4) każdy egzamin wewnętrzny z teorii
5) pierwszy egzamin wewnętrzny z praktyki
5) materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
1) kolejny egzamin wewnętrzny z praktyki (80 zł)
2) badania lekarskie (200 zł)

kat. A, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2350 zł

codziennie

ul. Karmelicka 57/1

WIĘCEJ W cenie kursu:
1) kurs teoretyczny e-learningowy
2) kurs z pomocy przedmedycznej
3) 20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT 07, Suzuki Gladius))
4) każdy egzamin wewnętrzny z teorii
5) pierwszy egzamin wewnętrzny z praktyki
5) materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
1) kolejny egzamin wewnętrzny z praktyki (80 zł)
2) badania lekarskie (200 zł)

kat. A2, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2200 zł

codziennie

ul. Karmelicka 57/1

WIĘCEJ W cenie kursu:
1) kurs z pomocy przedmedycznej
2) 20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT 07, Suzuki Gladius)
3) każdy egzamin wewnętrzny z teorii
4) pierwszy egzamin wewnętrzny z praktyki
5) materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
1) kolejny egzamin wewnętrzny z praktyki (80 zł)
2) badania lekarskie

kat. A, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2200 zł

codziennie

ul. Karmelicka 57/1

WIĘCEJ W cenie kursu:
1) kurs z pomocy przedmedycznej
2) 20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT 07, Suzuki Gladius)
3) każdy egzamin wewnętrzny z teorii
4) pierwszy egzamin wewnętrzny z praktyki
5) materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
1) kolejny egzamin wewnętrzny z praktyki (80 zł)
2) badania lekarskie (200 zł)

kat. A1, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2000 zł

codziennie

ul. Karmelicka 57/1

WIĘCEJ W cenie kursu:
1) kurs z pomocy przedmedycznej
2) 20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha YBR Custom 125)
3) każdy egzamin wewnętrzny z teorii
4) pierwszy egzamin wewnętrzny z praktyki
5) materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
1) kolejny egzamin wewnętrzny z praktyki (80 zł)
2) badania lekarskie (200 zł)

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria A

WIĘCEJ Jazdy w dowolnych dniach i godzinach ustalanych bezpośrednio z instruktorem (7 dni w tygodniu).

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

ip: 5.15.80.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

kat.A Super szkola Bardzo polecam instruktora . Konrada Cierpliwy i kompetentny. Bardzo dobrze umie przekazać wiedze i dzięki temu zdałem egzamin za pierwszym razem .

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Filip J .....i ip: 176.115.27.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przybyłem, pojezdzilem i zaliczyłem :)…. Cała jazda na placu czy w mieście zawsze konkretnie wytłumaczone a i opier….L się załapał nie raz. Elastyczny grafik, super podejście. Bogdan miażdży system ;) Polecam !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Lukasz P ......i ip: 5.173.32.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za 1 razem (teoria i praktyka). Polecam

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Robert K .......i ip: 185.107.67.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam. Profesjonalne podejście do kursanta, bardzo łatwo dostosować kurs pod godziny pracy. Specjalne podziękowania dla Instruktora Konrada. Jest to przesympatyczny i niezwykle inteligentny facet, który zupełnie bezstresowo i na luzie nauczy żółtodzioba jazdy na motocyklu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał L .......i ip: 37.47.94.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy, nauczyła mnie od podstaw przepisów drogowych oraz praktycznej jazdy, bardzo polecam instruktora Konrada , pełen profesjonalizm i super atmosfera. Dzięki niemu zdałem egzamin.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Eryk C ........i ip: 37.248.175.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, polecam gorąco! Instruktor Konrad świetnie przygotowuje do kategorii A, gdyby nie on na pewno bym nie zdał za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Krzysztof Z ...... ip: 5.173.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę! Instruktorzy mają ogromną wiedzę i chęć nauczania, skupiają maksymalnie uwagę na kursancie, korygując na bieżąco błędy jakie się popełnia w bardzo przystępny sposób, miła atmosfera i elastyczny grafik. Polecam w 100%. Egzamin zdany za pierwszym razem bez jakichkolwiek problemów

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

ip: 94.254.144.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam,, Instruktorzy mają ogromną wiedzę nauczania,, poświęcają maksymalnie uwagi na kursancie, i korygują błędy jakie się popełnię, miła atmosfera i elastyczny grafik.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maciek W ......i ip: 77.252.44.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetna szkoła! Trafiłem do Motoelki na jazdy doszkalających po zakończonym kursie w innej szkole, Panowie Bogdan I Łukasz szybko uporali się z moimi błędami - egzamin zdany! Super atmosfera i przemili ludzie, do tego świetny sprzęt i wygodny plac. Polecam Motoelkę wszystkim chcącym rozpocząć przygodę z motocyklem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Przemek S ...a ip: 176.221.120.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A po A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs prowadzony w świetniej atmosferze. Duża uwaga przykładana jest do szkolenia techniki jazdy. Motocykle w bardzo dobrym stanie technicznym. W razie deszczu szkoła dysponuje kombinezonami przeciwdeszczowymi. Konrad instruktor z którym miałem kurs w sposób łatwy i zabawny potrafił przekazać wiedzę na temat jazdy motocyklem. Jazdy można było umawiać od 6 rano co było bardzo wygodne. Super doświadczenie i egzamin zdany za pierwszym razem. Dzięki!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Michał K ....k ip: 156.67.88.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
AM

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo dobra szkoła i bardzo mili instruktorzy

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadynerwowa atmosfera

Igor W ..z ip: 87.239.222.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo profesjonalni i przyjaźnie nastawieni instruktorzy, szkoła dobrze przygotowywuje do egzaminu zarówno teorii jak i praktyki, panuje bardzo dobra atmosfera.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Maciej K .....a ip: 89.64.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła żeby rozpocząć moto przygodę! Jestem bardzo zadowolny ze szkolenia jakie dostałem - świetnie przygotowało mnie do egzaminu. Panie Bogdanie, nie moc będzie z Panem!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Mateusz S ......a ip: 93.159.190.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła z kadrą instruktorów z dużą wiedzą i doświadczeniem. Od początku kursant jest cały czas pod okiem opiekuna, który od razu reaguje i koryguje błędy, motywuje i podpowiada na co zwrócić uwagę. Wybór na tą szkołę padł po przeczytaniu opinii i po zdaniu egzaminu za pierwszym razem mogę to z czystym sumieniem potwierdzić.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mariusz R Rak ip: 83.142.187.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie Polecam szkołę jazdy MOTOELKA!!! Ekipa Mega!!! Pan Bogdan, Konrad , sercem za kursantem. Nauczyli więcej niż się spodziewałem. Zdałem za pierwszym razem :-) Jestem w 100 % zadowolony. Jeszcze raz dziękuję. Do zobaczenie gdzieś na drodze.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Adam C ....h ip: 87.206.46.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wzorowo przeprowadzony kurs, od początku do końca pod skrzydłami super instruktora. Pomimo trudnych warunków ( egzamin 4.11.20 - lało jak z cebra)egzamin zdany. Polecam na 100%

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Marcin Z ......j ip: 83.26.199.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia. Wszystko co jest potrzebne do zaliczenia egzaminu państwowego tam się znajduje. Począwszy od fachowej wiedzy instruktorów (od Pana Bogdana można dużo się nauczyć) po materiały dydaktyczne i sprzęt z placem manewrowym. Jestem zadowolony że kurs w którym uczestniczyłem nie był czasem straconym i zdałem za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Piotr S .....g ip: 83.10.185.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy świetni...nawet jak masz przydzielonego jednego to zawsze kiedy potrzebujesz pomocy cała ekipa służy dobrymi radami. Atmosfera idealna, kiedy nie idzie wspierają psychicznie i pomagają się wziąć w garść a kiedy idzie za dobrze to sprowadzają na ziemie żeby nie obrosnąć w piórka :) bo zawsze jest coś do doskonalenia. Zależy im na tym żeby zdać. Polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jakub D ......... ip: 80.49.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko nauczyłem się po kolei i w miłej atmosferze, polecam.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Iwo W ... ip: 89.64.50.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam tą szkołę jazdy, a w szczególności Pana Bogdana. Egzamin zdałem bez problemu, za pierwszym razem, a sam kurs odbywał się w miłej i profesjonalnej atmosferze.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Anton L ......d ip: 159.205.22.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkole! Profesjonalni instruktorzy, bardzo dobry klimat, szybkie i łatwe ustawianie na jazdy. Egzaminy zdane za pierwszym razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Marcin D ........ ip: 37.47.123.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.05.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajna szkoła dużo można się nauczyć Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Tomasz G ....... ip: 37.47.81.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam ,sprawie i dogodnie można ustalić terminy jazd po swój harmonogram. Ukończyłem jazdy i zdałem za pierwszym razem egzamin praktyczny na kat.A! Więcej nie muszę dodawać !!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Agnieszka R ..........a ip: 92.40.248.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.09.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Witam wszystkich !!! Chciałbym Wam poleci najlepszego instruktora Bognana . Wspaniały człowiek , profesjonalista , Jestem osoba ,która dużo mówi .Trafiłam do niego przez przypadek .Po egzaminie teoretycznym poznałam dziewczynę ,która była odemnie o wiele niższa i lżejsza ,byłam w szoku że zdała egzamin na kategorie A za pierwszym razem????Polecila mi Bogdana ,fakt był taki że już miałam instruktorów z których nie byłam zbyt zadowolona .Czułam że brakuje mi kogoś profesjonalnego .Dodzwoniłam się do niego opowiadając co mi brakuje w jeździe ????On na to że ''Przyjedź i zobaczymy ''????Podobało mi się ,jego motywujące słowa ,profesjonalne podejście .Każdy szczegół był omówiony ,przeanalizowany ,balans na motorze jest mega ważny.Miedzy uczniem a nauczycielem jest to że nauczyciel może cię nauczyć ,ale zależy jak przekaże wiedzę .Uważam że nie każdy może być instruktorem.Bogdan jest teraz nie tylko dla mnie instruktorem ale wspaniałym człowiekiem.Jeszcze Ci raz dziękuję .pozdrawiam Kategoria A jest zaliczona ,a teraz praktyka .

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marcin Z ....a ip: 37.30.26.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.08.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ogólnie szkoła bardzo dobra.Profesjonalne podejście do każdego kursanta.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadydługi czas trwania kursu,