Szkoła Motocyklowa Motoelka

 68 opinii w tym 43 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 2 siedziby. Wybierz:

Szkoła Motocyklowa Motoelka
ul. Karmelicka 57/1
31-128 Kraków

Kontakt

Opis

O nas

Jesteśmy krakowską szkołą, która specjalizuje się w szkoleniach motocyklistów od 2012 roku.

Szczególną uwagę przykładamy do bezpieczeństwa, a także pracujemy nad wyrobieniem odpowiednich nawyków, które sprawią, że jazda będzie bezpieczna oraz będzie sprawiała dużo przyjemności.

Szkolenia prowadzą doświadczeni instruktorzy, którzy są czynnymi motocyklistami. Wszyscy regularnie podnoszą swoje kwalifikacje, wiedzą jak jeździć na motocyklu i jak nauczyć Ciebie. Mamy przygotowany swój autorski program szkoleniowy, który zapewnia szybkie przyswajanie zagadnień związanych ze szkoleniem.

Jesteśmy doświadczonymi nauczycielami, cechuje nas spokój , cierpliwość i opanowanie.

Zadania egzaminacyjne ćwiczymy na placu manewrowym, który jest ogrodzony, oświetlony oraz wyłączony z ruchu innych pojazdów. Konfiguracja placu zapewnia możliwość wykonywania wszystkich zadań egzaminacyjnych. Po wykonaniu manewrów, gdzie prędkość jest powyżej 50 km/h, dysponujemy dużą ilością miejsca w celu wytracenia prędkości.

Oddajemy do dyspozycji naszych kursantów motocykle o różnych pojemnościach, dostosowując pojemność motocykla do etapu szkolenia i umiejętności kursanta. Oferujemy naszym kursantom możliwość zdawania egzaminu państwowego na motocyklu naszej szkoły, który podstawiamy w dniu egzaminu do ośrodka egzaminowania w KRAKOWIE

Dla naszych kursantów bezpłatnie przeprowadzamy zajęcia warsztatowe, podczas których zrealizujemy następujące tematy: wymiana klocków hamulcowych, wymiana i regulacja układu napędowego (rozkuwanie i zakuwanie łańcucha), regulacja oraz smarowanie linek, wymiana płynu hamulcowego, odpowietrzanie hamulców oraz wiele innych czynności, które pomogą wam w samodzielnym przygotowaniu motocykla do sezonu.

Kursanci MOTOELKI mogą korzystać z kasków ochronnych, rękawic, odzieży przeciwdeszczowej w pełnej rozmiarówce.

Dysponujemy bezprzewodowym systemem do pomiaru prędkości przy wykonywaniu zadań egzaminacyjnych. W związku z tym masz możliwość kontrolowania swoich postępów w szkoleniu oraz wiesz, czy manewry wykonujesz z właściwą prędkością.

W naszej szkole instruktor ma pod opieką TYLKO jednego kursanta.

Instruktorzy MOTOELKI na mieście szkolą w układzie motocykl – motocykl. W wyjątkowych sytuacjach szkolenie może odbywać się w układzie motocykl – samochód. Natomiast nigdy nie szkolimy w układzie kursant – instruktor na tym samym motocyklu.

Każdy nasz kursant otrzymuje bezpłatnie komplet materiałów szkoleniowych.


W czasie szkolenia zarówno na placu jak i na mieście używamy łączności bezprzewodowej, przez co szkolenie staje się bardziej efektywne.


Zapewniamy profesjonalne zajęcia z pierwszej pomocy.


Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Bogdan Kuca

Konrad Żurek

Łukasz Makowski

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1200 zł

ul. Karmelicka 57/1

WIĘCEJ W cenie kursu:
1) 10 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
2) 10 godzin (po 60 min) jazd (Romet Zetka 50)
3) każdy egzamin wewnętrzny z teorii
4) pierwszy egzamin wewnętrzny z praktyki
5) materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
1) kolejny egzamin z praktyki (70 zł)
2) badania lekarskie (200 zł)

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2100 zł

ul. Karmelicka 57/1

WIĘCEJ W cenie kursu:
1) 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
2) 20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha YBR Custom 125)
3) każdy egzamin wewnętrzny z teorii
4) pierwszy egzamin wewnętrzny z praktykii
5) materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
1) kolejny egzamin wewnętrzny z praktyki
2) badania lekarskie (200 zł)

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2300 zł

ul. Karmelicka 57/1

WIĘCEJ W cenie kursu:
1) 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
2) 20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT 07, Suzuki Gladius)
3) każdy egzamin wewnętrzny z teorii
4) pierwszy egzamin wewnętrzny z praktyki
5) materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
1) kolejny egzamin wewnętrzny z praktyki (80 zł)
2) badania lekarskie (200 zł)

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2300 zł

ul. Karmelicka 57/1

WIĘCEJ W cenie kursu:
1) 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
2) 20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT 07, Suzuki Gladius)
3) każdy egzamin wewnętrzny z teorii
4) pierwszy egzamin wewnętrzny z praktyki
5) materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
1) kolejny egzamin wewnętrzny z praktyki (80 zł)
2) badania lekarskie (200 zł)

kat. A1, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2150 zł

codziennie

ul. Karmelicka 57/1

WIĘCEJ W cenie kursu:
1) kurs teoretyczny e-learningowy
2) kurs z pomocy przedmedycznej
3) 20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha YBR Custom 125)
4) każdy egzamin wewnętrzny z teorii
5) pierwszy egzamin wewnętrzny z praktyki
5) materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
1) kolejny egzamin wewnętrzny z praktyki (80 zł)
2) badania lekarskie (200 zł)

kat. A2, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2350 zł

codziennie

ul. Karmelicka 57/1

WIĘCEJ W cenie kursu:
1) kurs teoretyczny e-learningowy
2) kurs z pomocy przedmedycznej
3) 20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT 07, Suzuki Gladius))
4) każdy egzamin wewnętrzny z teorii
5) pierwszy egzamin wewnętrzny z praktyki
5) materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
1) kolejny egzamin wewnętrzny z praktyki (80 zł)
2) badania lekarskie (200 zł)

kat. A, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2350 zł

codziennie

ul. Karmelicka 57/1

WIĘCEJ W cenie kursu:
1) kurs teoretyczny e-learningowy
2) kurs z pomocy przedmedycznej
3) 20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT 07, Suzuki Gladius))
4) każdy egzamin wewnętrzny z teorii
5) pierwszy egzamin wewnętrzny z praktyki
5) materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
1) kolejny egzamin wewnętrzny z praktyki (80 zł)
2) badania lekarskie (200 zł)

kat. A2, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2200 zł

codziennie

ul. Karmelicka 57/1

WIĘCEJ W cenie kursu:
1) kurs z pomocy przedmedycznej
2) 20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT 07, Suzuki Gladius)
3) każdy egzamin wewnętrzny z teorii
4) pierwszy egzamin wewnętrzny z praktyki
5) materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
1) kolejny egzamin wewnętrzny z praktyki (80 zł)
2) badania lekarskie

kat. A, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2200 zł

codziennie

ul. Karmelicka 57/1

WIĘCEJ W cenie kursu:
1) kurs z pomocy przedmedycznej
2) 20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT 07, Suzuki Gladius)
3) każdy egzamin wewnętrzny z teorii
4) pierwszy egzamin wewnętrzny z praktyki
5) materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
1) kolejny egzamin wewnętrzny z praktyki (80 zł)
2) badania lekarskie (200 zł)

kat. A1, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2000 zł

codziennie

ul. Karmelicka 57/1

WIĘCEJ W cenie kursu:
1) kurs z pomocy przedmedycznej
2) 20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha YBR Custom 125)
3) każdy egzamin wewnętrzny z teorii
4) pierwszy egzamin wewnętrzny z praktyki
5) materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
1) kolejny egzamin wewnętrzny z praktyki (80 zł)
2) badania lekarskie (200 zł)

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria A

WIĘCEJ Jazdy w dowolnych dniach i godzinach ustalanych bezpośrednio z instruktorem (7 dni w tygodniu).

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Mikołaj Jachna

Mikołaj Jachna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A2 po A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne podejście do kursanta, sprawne załatwianie spraw i świetny instruktor Łukasz. :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Adam Wieczorek

Adam Wieczorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, super instruktorzy, elastyczne godziny kursu ,dobry sprzęt do nauki , egzamin zdany za pierwszym podejściem, dziękuję Bogdan.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jo Ulivieri

Jo Ulivieri
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkola w Krakowie i wspaniale instrukorzy! Zdalem piewszy raz, dzieku Konradzie! Bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kuba Bała

Kuba Bała
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście instruktorów do kursanta bardzo polecam! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Grzesiek Komenza

Grzesiek Komenza
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
A2

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepszy wybór na szkołę nauki jazdy, instruktorzy świetnie znający się na rzeczy, potrafią bardzo dobrze przekazać swoją wiedzę i nauczyć jeździć. Jeździsz z Motoelką, egzamin masz zdany!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Krzysiek Lewandowski

Krzysiek Lewandowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście do kursanta! Na teorii wszystko fajnie pokazane i wytłumaczone. Każde zadane pytanie dostawało odpowiedź. Jazdy świetne! Pan Bogdan wszystkiego umie świetnie nauczyć! Bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Mateusz Bartosz

Mateusz Bartosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Chłopaki wiedzą co robią. Turboprofesjonalne podejście do nauki żółtodzioba takiego jak ja, który denerwuje się byle porażką. Szybka korekta błędnych zachowań, nawyków i cyk. Jedno podejście i egzamin za pasem :). Chłopaki świetnie przekazują widzę i zachęcają do poprawy swoich umiejętności. Szczerze polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Błachno

Kacper Błachno
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo serdecznie, super przygotowanie do egzaminu i świetna atmosfera.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak
Marcin Oleś

Marcin Oleś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Domowa atmosfera, kadra super przygotowana merytorycznie i praktycznie, elastyczne godziny, przystępna cena ... Gorąco polecam i pozdrawiam Bogdana i Konrada.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jagoda Kasińska

Jagoda Kasińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła motocyklowa. Świetni instruktorzy (Konrad i Bogdan). Polecam wszystkim przyszłym motocyklistom tą szkołę. !!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Klaudia Gabara

Klaudia Gabara
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z całego serca polecam tą szkołe, Pan Bogdan jest instruktorem na Medal! Wypracował ze mną złe nawyki dzięki czemu zdałam egzamin bez problemu !!!! instruktorzy z Motoelka pomocni i zaangażowani nawet dla nie swoich kursantów !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Damian Bożek

Damian Bożek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem polecam! Cena może nieco wyższa niż konkurencja, ale jest to w pełni uzasadnione. Kadra Instruktorów z powołaniem. Plac manewrowy duży i bezpieczny z infrastrukturą do mierzenia prędkości co okazuje się nie w każdej szkole jest standardem. Motocykle do wyboru do koloru. Dla zupełnych amatorów rozpoczynamy na 125 i przechodzimy do wyższych pojemności wraz z nabieranym doświadczeniem. Ja co prawda zdałem dopiero za 3 razem, ale to tylko przez nerwy towarzyszące mi podczas egzaminu praktycznego. Jak widać wiara instruktora w moje umiejętności spowodowała, że w końcu sie udało. :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marcin Wodz

Marcin Wodz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo profesjonalne podejście instruktora, miło, I bez problemu zdane egzaminy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Michał Bodzoń

Michał Bodzoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkole, i Konrada jest cały czas uczy tłumaczy nie znika!!!, egz zdany za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paweł Martynowicz

Paweł Martynowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca . Świetna atmosfera, profesjonalna i przemiła ekipa szkoły . Duża ilość motocykli w doskonałym stanie . Dobrze zorganizowany plac manewrowy. Chętnie wybiorę się z nimi na wyjazd doskonalący techniki jazdy .

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Nikodem Rzechowicz

Nikodem Rzechowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kiedy zastanawiałem się nas wyborem szkoły i czytałem opinie w sieci i na forach motocyklowych, pomyślałem że to kolejna wybita szkoła na opiniach robotów. Zaufałem koledze motocykliście który polecił mi wybranie MOTOELKI. Zachwalał instruktorów jak i sam plac manewrowy. On się nie mylił a ja tylko potwierdzam. Wiedza i umiejętność przekazana jej przez instruktorów na NAJWYŻSZYM POZIOMIE. Plac manewrowy przygotowany pod kursantów idealnie. Bogdan „Bodzio” (mój główny instruktor) - stwierdzenie właściwy człowiek na właściwym miejscu pasuje w punkt. Instruktor z powołania, sam jeździ przepięknym V-Storm. Wymaga i niema głaskania po głowie. Robisz coś źle, niepoprawnie, powielasz błąd - poprawia natychmiast Gdy już masz dość i masz ochotę zsiąść i iść do domu zmotywuje do jeszcze cięższej pracy. Konrad „Kondziu” praktycznie zawsze był ze swoim kursantem/ kursantką w tym samym czasie na placu i równie uważnie co Bogdan obserwował i zwracał uwagę jak poprawić technikę jazdy. W tej szkole niema gapienia się w telefon czy palenia fajek i pogaduszek z kolegami byleby kursant wyjeździł 20 godzin i później płacił za dodatkowe lekcje bo nic nie potrafi. Niema jakoś to będzie, poradzi sobie na egzaminie. Egzamin zdany za pierwszym razem mówi sam za siebie. Panowie dziękuje za wypite kawki o 6 rano i pogaduchy w przerwach gdy już brakowało siły do jazdy po 3 godzinach manewrów.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marek Frej

Marek Frej
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem polecam szkołę jazdy MotoElka :) Bardzo fajna współpraca z całą ekipą.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Iwona Smitka

Iwona Smitka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem mogę polecić Motoelke Moim instruktorem był Konrad, który nauczył mnie wszystkiego od podstaw (nigdy wcześniej nie jeździłam na motorze) fajna atmosfera, indywidualne podejście, zaangażowanie, wspieranie w chwilach zwątpienia które również pojawiły się podczas kursu Ogromna wiara w swojego kursanta za co dzisiaj mogę podziękować Finałem całego kursu był wczorajszy egzamin, który zdałam za 2 razem Szczerze polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Piotr Skipper

Piotr Skipper
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobrzy instruktorzy super atmosfera Polecam każdemu

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Darek Szeliga

Darek Szeliga
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Witam szkoła bardzo solidna i konkretna godna polecenia!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Paweł Proszowski

Paweł Proszowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pierwsza szkoła którą wybrałem z polecenia kolegi który sam robił tam kurs i nie zawiodłem się w 100 %. Szybka teoria i profesjonalne podejście instruktora Bogdana i Łukasza. Jazdy i plac manewrowy na egzaminie wszystko za pierwszym razem i za pierwsza próbą dzięki Konradowi mistrz i zaangażowany instruktor zawsze stoi z boku i mówi co trzeba poprawić. POLECAM I BĘDĘ POLECAŁ :) :) :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paweł Szczurek

Paweł Szczurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkołę bardzo polecam. Możliwość stopniowania pojemności motocykli dla mnie była dużym plusem. Instruktor Konrad od pierwszej lekcji starał się nauczyć dobrych nawyków i wyeliminować błędy. Zdane za pierwszym razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Malinowski

Michał Malinowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko szybko i sprawnie, po 2 miesiącach od rozpoczęcia kursu jestem już po egzaminie zdanym za pierwszym razem. Instruktor Konrad pełen profesjonalizm na placu i w mieście, dobrze objaśnia jak najlepiej podejść do zadań na egzaminie oraz jak być dobrym kierowcą i nie zrobić sobie krzywdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agnieszka Głowacka

Agnieszka Głowacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajna szkoła, składa się z ludzi, którzy znają się na rzeczy i lubią to co robią. Nauka z instruktorem Bogdanem i Konradem nie poszła w las, teoria i praktyka zdane za 1 razem. Uzyskałam też dużo wskazówek jeśli chodzi o sam sprzęt, technike jazdy i ogólnie zagadnienia motocyklowe. Bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Wojciech Łaskawiec

Wojciech Łaskawiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam!!! Świetna szkoła, świetni instruktorzy, profesjonalne podejście. Egzamin zdany za 1 razem!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dawid Kaja

Dawid Kaja
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła ! Polecam. Instruktorzy bardzo fajni, naprawdę konkret. Najwięcej godzin miałem z Panem Bogdanem i super instruktor, widać że ma chęci przekazać swoją wiedzę kursantowi, dobrze tłumaczy zaangażowanie 101%

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Damian Utylski-Janik

Damian Utylski-Janik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szybko sprawnie i zdane za pierwszym razem , Konrad super instruktor :) gorąco polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jacob Borkowski

Jacob Borkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolony z profesjonalnego i indywidualnego podejścia instruktora, Bogdan już na pierwszych zajęciach na placu zauważył moje słabe punkty, skupiliśmy się na nich co pozwoliło mi na zdanie za pierwszym podejściem. Bogdan jest tez przemiłym człowiekiem, bezstresowe podejście do kursanta pozwala na odbywanie zajęć w miłej atmosferze. Gorąco polecam!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Artur Kedzierski

Artur Kedzierski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko super. Poziom nauczania mega wysoki. Egzamin teoretyczny i praktyczny zdane za pierwszym razem. Motocykle te same co egzaminie. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Radek Litewka

Radek Litewka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A2 po A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołe, Robiłem tutaj dwie kategorie prawa jazdy, obydwie u Instruktora Łukasza i obydwie zdałem za 1 razem :), co świadczy o umiejętności nauczania oraz profesjonalnemu podejściu instruktora do kursanta.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak