Szkoła Jazdy L-OK

 618 opinii w tym 520 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła Jazdy L-OK
ul. Słowackiego 35
27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

  • Brak godzin otwarcia

Opis

Wybierając Szkołę Jazdy L-OK! wybieramy nie tylko kurs prawa jazdy , ale także wysoką jakość , gwarancję zaangażowania i ogromne doświadczenie kadry instruktorów . Naszą misją jest nauczyć osoby jak poradzić sobie w ruchu drogowym , opanować strach i stres oraz zdać pomyślnie egzamin . Twoi koledzy i koleżanki już Nam zaufali sprawdż to ! Wykłady prowadzimy : wtorek i czwartek godz.16 Przeprowadzamy również wykłady na odległość tz. e-learning ( nauka w domu )Dla osób, które mają problemy z zdaniem egzaminu zapraszamy na jazdy dodatkowe w miejscach i sytuacjach egzaminacyjnych WORD OSTROWIEC . Na prośbę zainteresowanego uczestniczymy podczas egzaminu praktycznego w charakterze obserwatora - gratis ! ZAPRASZAMY ! EGZAMIN w OSTROWCU ŚW.NOWOŚĆ ----- Podstawiamy pojazdy Toyota Yaris oraz Hyundai  na egzamin państwowy. Pojazd wyposażony w pomocną kamerę cofania !!! znajdziesz nas na : www.facebook.com/pages/Szkoła-Jazdy-LOK                         

          POSIADAMY POJAZDY : TOYOTA YARIS , HYUNDAI i 20 ZAPRASZAMY !

                  NAJLEPSZA ZDAWALNOŚĆ za 2023 r. 66% 

 wg. STAROSTWA POWIATOWEGO w OSTROWCU ŚW.

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2700 zł

2900 zł

codziennie

ul. Słowackiego 35

WIĘCEJ Nauka teorii w domu !

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne, Popołudniowy, Poranny, J.Ukraiński

2950 zł

codziennie

ul. Słowackiego 35

WIĘCEJ Płacąc całość za kurs PROMOCJA 2 godz. jazdy GRATIS !!!
PAKET VIP --- JAZDY Z : DOMU, PRACY, SZKOŁY !!!

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy z ratownikiem medycznym)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris, Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny
Możliwość zdawania egzaminu naszym pojazdem z kamerą cofania !!!
E-learning NAUKA TEORII W DOMU !!!
Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Raty własne, Indywidualny

3500 zł

codziennie

ul. Słowackiego 35

WIĘCEJ KURS EKSPRESOWY realizacja w około 2 tygodnie !

W cenie kursu:
Kurs pierwszej pomocy z ratownikiem medycznym
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris, Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Igor Polakowski

Igor Polakowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła przyjemna atmosfera i fajni instruktorzy którzy potrafią wszystko dokładnie wytłumaczyć

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Damian Kosiarski

Damian Kosiarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy, zwłaszcza instruktora Pana Grzegorza, bardzo miły i cierpliwy człowiek. Egzamin zdany za pierwszym podejściem :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Natalia Goraj

Natalia Goraj
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy.Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Instruktor Pan Grzegorz bardzo miły, cierpliwy, wyrozumiały. Przyjemna atmosfera podczas jazd.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Natalka Cymerys

Natalka Cymerys
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam!!! Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem! Bardzo miła atmosfera oraz sympatyczni, pełni wiedzy instruktorzy. Bardzo dziękuję panu Sławkowi za tak wspaniałe przygotowanie!:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Daria Tomaszewska

Daria Tomaszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, profesjonalne przygotowanie do egzaminu państwowego, miła atmosfera. Instruktor Pan Grzegorz cierpliwy, miły i wyrozumiały.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Mateusz Olszewski

Mateusz Olszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę LOK. Świetnie przygotowują do egzaminy, instruktorzy bardzo mili,cierpliwy,podczas jazd jest bardzo miła atmosfera. Serdniecznie polecam pana Sławka????????

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kacper Babiarz

Kacper Babiarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam, egzamin zdany za 1 razem, bezbłędnie. Pan Grzegorz wspaniały instruktor, do wszystkiego podchodzi z ogromną cierpliwością.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Wiktor Cwik

Wiktor Cwik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkole LOK. Zdane wszystko za 1 razem. Bardzo dobrze się jeździ i dobrze nauczą Pan Grzegorz. Podczas jazdy tłumaczy wszytko dokładnie jak czegoś się nie rozumie to pokaże i wytłumaczy jeszcze raz. Dobra atmosfera i profesjonalizm jeszcze raz dziękuję za przygotowanie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Brajan Kryszczyński

Brajan Kryszczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem mogę polecić szkołę jazdy L-OK. Świetne przygotowanie do egzaminu, wzorowa organizacja oraz dobra atmosfera. Szczególne podziękowania dla Pana Sławka za perfekcyjne przygotowanie i cierpliwość!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Małgorzata Świtoń

Małgorzata Świtoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.06.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z całego serca mogę polecić szkołę a zwłaszcza Pana Grzegorza i jego spokojne i profesjonalne podejście do każdego kursanta,co prawda były to tylko jazdy doszkalające,ale bardzo pomogły opanować stres i doszlifować umiejętności niezbędne do zdania egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Maja Sitarska

Maja Sitarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Idealne przygotowanie do egzaminów Wszystko tłumaczone na spokojnie i w dobry sposób Dziękuje Panu Sławkowi za tak dobre przygotowanie i życze innym spotkania tak wspaniałego instruktora w samochodzie Polecam ????????

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Sepioło

Julia Sepioło
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam Szkole Jazdy LOK, instruktorzy bardzo profesjonalni, cierpliwi, wyrozumiali, punktualni, wspaniała atmosfera. Zdane za pierwszym razem!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oliwia Plaskota

Oliwia Plaskota
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkole jazdy. Profesjonalni instruktorzy bardzo mili i przede wszystkim cierpliwi. Świetna atmosfera i przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Agata Szafraniec

Agata Szafraniec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.05.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam szkołę jazdy a zwłaszcza instruktora Pana Sławka bardzo miły i pozytywny człowiek wiele mnie nauczył oraz dawał dużo cennych uwag dzięki którym zdałam egzamin po roku przerwy! Najlepsza szkoła jazdy pod słońcem!

+ Zaletydobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michal Kam

Michal Kam
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.04.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę. Miła atmosfera i przede wszystkim profesjonalne podejście do kursanta co pozwoliło mi bez problemu zdać egzamin za pierwszym podejście. Jeszcze raz serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Alicja S ...t ip: 46.134.171.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.04.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Całym sercem i z pełną odpowiedzialnością polecam LOK. Szczególne podziękowania kieruję do Pana Grzegorza-nauczyciela z powołania, o ogromnej kulturze osobistej, cierpliwości, niezwykle zaangażowanego i profesjonalnego. Serdeczna atmosfera panująca podczas nauki, ogrom przekazanej wiedzy oraz zdobyte umiejętności pozwoliły mi zdać oba egzaminy państwowe za pierwszym razem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Alicja Sabat

Alicja Sabat
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.04.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca i z pełną odpowiedzialnością polecam LOK. Dziękuję Panu Grzegorzowi za profesjonalizm, niespotykane zaangażowanie, serdeczną atmosferę, ogrom przekazanej wiedzy i umiejętności. Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Damian Pronobis

Damian Pronobis
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.04.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

serdecznie polecam szkołę jazdy. Przyjazna atmosfera, wspaniali instruktorzy podchodzą z pełnym profesjonalizmem i wyrozumiałością do kursantów, wszystko tłumaczone jest jasno, dokładnie i ze spokojem, że przygotowanie do egzaminu teoretycznego i praktycznego to bajka. Szczególnie polecam każdemu Pana Sławka!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktor Czupryński

Wiktor Czupryński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.04.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam dokładne przygotowanie, cierpliwość i wyrozumiałość to słowa które opisują proces nauki jazdy ze szkołą LOK!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Agata Dąbrowska

Agata Dąbrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam szkołę jazdy L-OK. Przemiła, bezstresowa atmosfera podczas jazd. Pełen profesjonalizm w przygotowaniu zarówno do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego. Szczególnie polecam każdemu jazdy z Panem Grzegorzem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marcin Sokół

Marcin Sokół
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo gorąco polecam. Pan Grzegorz to mistrz w swoim fachu, wspaniały nauczyciel. Bardzo miły i cierpliwy. Osobiście nie żałuje i ponownie wybrałbym LOK, gdybym musiał.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Alina Skrucha

Alina Skrucha
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam Szkołę Jazdy L-OK. Dziękuję panu Grzegorzowi za profesjonalne przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kinga Cisak

Kinga Cisak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam! Na lepszą szkołę jazdy trudno trafić. Oba egzaminy zdane bez problemu, świetna atmosfera podczas jazd oraz pełen profesjonalizm instruktorów. Dziękuję w szczególności Panu Grzegorzowi za przygotowanie. Polecam!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Martyna Lipiec

Martyna Lipiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.02.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam każdemu Szkole Jazdy L-OK. Przemiła atmosfera, instruktorzy podchodzą z pełnym profesjonalizmem do kursantów,wszystko tłumaczone jest jasno, dokładnie i ze spokojem, a także miła atmosfera. Z czystego serduszka polecam każdemu Pana Sławka!❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Paulina Pastuszka

Paulina Pastuszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.02.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Szkołę Jazdy LOK, są tam kompetentni instruktorzy i przemiła atmosfera, dzięki którym łatwo przyswaja się wiedze i umiejętności. Dobra organizacja kursu umożliwiła mi zdanie egzaminu teoretycznego i praktycznego za pierwszym razem!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Witek Sierpniak

Witek Sierpniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam, wysoka jakość nauczania i dobra atmosfera. Odbywałem kurs z Panem Grzegorzem i udało mi się zdać za 1 razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oliwia Sfugier

Oliwia Sfugier
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.01.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam szkołę jazdy L-OK. Dokupiłam 8 godzin jazd z panem Grzegorzem i nauczyłam się więcej niż w 30 godzin na kursie w innej szkole. Wszystko tłumaczone jasno, dokładnie i ze spokojem, a także miła atmosfera dzięki której czułam się pewniej.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Radek Zawada

Radek Zawada
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.01.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam instruktora Pana Grzegorza. Jazda doszkalająca z Nim to pełen profesjonalizm. Człowiek niezwykle serdeczny i opanowany, który potrafi podbudować kursanta.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Filip KA

Filip KA
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła! Nauczą jeździć każdego, skoro nauczyli jeździć autem nawet mnie tak, że zdałem za pierwszym razem...!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Aleksandra Gajewska

Aleksandra Gajewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.12.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z całego serca polecam wszystkim Szkołę jazdy L-OK. Pan Grzegorz to instruktor z powołania, pełen profesjonalizm, szeroka wiedza, niesamowite wskazówki, które przydają się na długie lata prowadząc samochód. Po 5 latach przerwy,gdzie w innej szkole odbyłam cały kurs, nie nauczyłam się tyle, co w tej szkole w jazdach doszkalających. Atmosfera przemiła w czasie jazdy, cierpliwość i uprzejmość Pana Grzegorza to coś cennego. Naprawdę jeszcze raz polecam i będę wszystkim polecać tę Szkołę, którzy będą zaczynać naukę prawa jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak