Szkoła Jazdy Andrzej Liszka

 469 opinii w tym 398 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła Jazdy Andrzej Liszka
ul. Hugona Kołłątaja 2
38-300 Gorlice

Kontakt

Opis

Szkoła jazdy Andrzej Liszka pod nowym adresem prowadzi działalność od lipca 2012 - wcześniej przez wiele lat z powodzeniem kształcąca kandydatów na kierowców jako szkoła zarejestrowana na ulicy podkościelnej.
Posiadamy własny plac manewrowy oraz dobrze wyposażone i przestronne biuro (Kołłątaja 2 Gorlice). Oferujemy kursy i szkolenia na prawo jazdy kategorii B;
naukę prowadzimy samochodem Mitsubishi Colt.
Organizujemy badania lekarskie w biurze;
dla uczestników kursu podstawowego testy i egzamin wewnętrzny gratis.
Stawiamy na dynamikę jazdy, a wykłady teoretyczne staramy się przeprowadzać w sposób przystępny i ciekawy - w tym celu wzbogacamy je o najnowsze materiały dydaktyczne i treści multimedialne.
Godziny jazdy zawsze dostosowujemy do preferencji kursantów,możliwość jazdy również w soboty.
Kurs można opłacić w elastycznych ratach bez ponoszenia dodatkowych kosztów.
Zapraszamy do kontaktu telefonicznego (600 172 488), mailowego (andrzej.liszka1@gmail.com), przez formularz na tej stronie, osobiście w biurze lub na naszej stronie internetowej www.szkola-jazdy-liszka.pl
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Andrzej Liszka

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

ul. Hugona Kołłątaja 2

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Baleno)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Ewa Pyrcioch

Ewa Pyrcioch
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo profesjonalne podejście do kursanta, miła atmosfera od wykładów po jazdy i świetne przygotowanie do egzaminów. Zdane za pierwszym razem. Serdecznie polecam!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patrycja Król

Patrycja Król
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam Szkołę Jazdy Pana Andrzeja. Wybór był najlepszy z możliwych. Zajęcia praktyczne są prowadzone w miłej i bezstresowej atmosferze. Pan Andrzej to instruktor z powołania i posiada dużo cierpliwości. Egzamin zdany za drugim razem.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Falisz

Julia Falisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminów, wszystko zdane za 1 razem, serdecznie polecam!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magdalena Cenkier

Magdalena Cenkier
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam Szkołę Jazdy Pana Andrzeja! Bardzo profesjonalne podejście i zaangażowanie instruktorów pomogło mi w krótkim czasie przygotować się do egzaminu przed wyjazdem za granicę. Zdane oczywiście za pierwszym razem. Z taką szkołą jazdy nic nie jest w stanie nas zaskoczyć podczas egzaminu teorytycznego jak i praktycznego.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Max Jamro

Max Jamro
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam!! Wykłady prowadzone w ciekawy sposób a same jazdy w bardzo luźnej atmosferze. Zero stresu.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kamila Wojciechowska

Kamila Wojciechowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy Pana Andrzeja!!! Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem. Świetna atmosfera podczas wykładów i jazd.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Joanna Tomasik

Joanna Tomasik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Lepiej trafić nie mogłam! Pełen profesjonalizm. Egzamin zdałam za pierwszym razem. Polecam gorąco!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kuba Mikowski

Kuba Mikowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo gorąco polecam szkołę jazdy Pana Andrzeja!! Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za 1 razem !! Super atmosfera na wykładach jak I jazdach, Pan Andrzej to ewidentnie instruktor z powołania!! Uczy od podstaw bardzo wielu rzeczy, zwraca szczególną uwagę na detale, które mogą przeszkodzić w zdaniu egzaminu oraz ma super podejście do kursantów! Zachęcam wszystkich do odwiedzenia Pana Andrzeja i spróbowania swoich sił z prawem jazdy!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Nina Czyżykiewicz

Nina Czyżykiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy Pana Andrzeja, egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem!!! Świetne podejście do kursanta, bardzo miła atmosfera i elastyczność godzin jazdy. Pan Andrzej to instruktor z powołania, pełen spokoju i przede wszystkim cierpliwości. Z wielką przyjemnością chodziłam na wykłady jak i na jazdy. Przygotowanie do egzaminu na najwyższym poziomie. Najlepsza szkoła jazdy pod słońcem!!! ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra Grabowska

Aleksandra Grabowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs odbył się bardzo sprawnie i bez zbędnego stresu. Teoria wykładana była w przystępny, zrozumiały sposób, a sama jazda odbywała się w miłej i spokojnej atmosferze. Ogromną zaletą jest również elastyczność godzin nauki. Bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jolanta Gąsior

Jolanta Gąsior
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam, miła atmosfera, profesjonalny instruktor, wszystko wytłumaczy i podpowie, świetne przygotowanie do egzaminu bez stresu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sylwia Rożeń

Sylwia Rożeń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Gorlicach! Przyjemna atmosfera i pełen profesjonalizm. Wszystko tłumaczone na spokojnie, bez nerwów. Szkołę polecili mi 4 bracia, którzy podobnie jak ja nie mieli żadnych problemów ze zdaniem egzaminów. Serdecznie polecam.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Dominik Brach

Dominik Brach
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam szkołę jazdy Pana Andrzeja! To że warto ją wybrać wiedziałem od mojej rodziny, ponieważ wszyscy ode mnie tj. mama, siostra i 3 braci wszyscy uczyli się u Pana Andrzeja i wszyscy zdali za pierwszym! To samo w sobie jest odpowiedź na to jak dobrze uczy Pan Andrzej. Pełen profesjonalizm.

+ Zaletydobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Ewelinka Kołtko

Ewelinka Kołtko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

instruktorzy profesjonalnie podchodzą do swojego zawodu. Miła atmosfera jak i idealne przygotowanie do egzaminów. Serdecznie polecam!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Jakub Nowak

Jakub Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Długo zastanawiałem się nad wyborem szkoły nauki jazdy. Dziś po zdaniu egzaminu mogę śmiało powiedzieć, że szkoła pana Andrzeja była najlepszym wyborem. Na szczególne uznanie zasługuje podejście do kursanta i anielski spokój instruktora. Dodatkowym atutem jest chęć dopasowania się instruktora pod wolny czas każdego kursanta z jazdami. Każdemu szczerze polecam wybór tej szkoły, bo każdego bezbłędnie przygotuje do egzaminu zarówno teoretycznego, jak i praktycznego.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra Chmielowska

Aleksandra Chmielowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę pana Andrzeja! Jeżeli chcesz zostać dobrym kierowcą i zdać egzaminy zapisz się tu. Pan Andrzej jest profesjonalnym instruktorem z powołania który potrafi nauczyć i wytlumaczyc. Jazdy prowadzone są w bez stresowej i miłej atmosferze. Dobrze zorganizowanie i elastyczne godziny. ⭐⭐⭐⭐⭐ Bardzo gorąco polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Hryc

Natalia Hryc
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo ale to bardzo polecam !!!!! Najlepszy instruktor jakiego można sobie wymarzyć !!!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Mateusz Koszyk

Mateusz Koszyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy. Nauczanie jest na najwyższym poziomie, i prowadzone w sposób bardzo dobrze zrozumiały. Naprawdę polecam. Miła atmosfera, profesjonalny instruktor.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Martyna Bargieł

Martyna Bargieł
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam, miła atmosfera, profesjonalny instruktor i świetne przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kornel Penar

Kornel Penar
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy Andrzeja Liszki. Pozytywna atmosfera, dobrzy instruktorzy, profesjonalna nauka jazdy. Naprawdę polecam każdemu, kto chce zdać prawko. :D

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Daniel Sandecki

Daniel Sandecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pelen profesjonalizm,Pan Andrzej bardzo mily człowiek .Wszystko wytlumaczy i podpowie .Polecam w 100%.Egzamin zdany za 1 razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartek Wałęga

Bartek Wałęga
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie mogę polecić Szkołę Jazdy Andrzej Liszka każdemu kto chce nie tylko zdać egzamin na prawo jazdy, ale nauczyć się jeździć oraz odpowiednio reagować i przewidywać różne sytuacje na drodze. Jazdy są dostosowywane w odpowiedni sposób do potrzeb kursanta, a doświadczeni instruktorzy, dbający o dokładność w technice jazdy, przekazywali wiedzę na najwyższym poziomie.Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem.Szczerze zachęcam do odbycia kursu w tej szkole!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Damian Dec

Damian Dec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę pana Andrzeja Liszki. Wykłady oraz jazdy odbywają się w miłej atmosferze oraz cechuję je pełen profesjonalizm. Egzaminy zdałem za pierwszym razem :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Haluch

Natalia Haluch
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca! Jazdy przebiegają w spokojnej i miłej atmosferze przez co i sama nauka jest dużo przyjemniejsza.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paweł Szpyrka

Paweł Szpyrka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam każdemu szkołę pana Andrzeja Liszki. Pełen Profesjonalizm, dokładność w nauce, rzetelne prowadzenie jazd oraz bardzo miła atmosfera.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Martyna Kempska

Martyna Kempska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy Pana Andrzeja Liszki. Jazda stała się dla mnie przyjemnością, a na egzamin poszłam świetnie przygotowana zdając i teorię, i praktykę za pierwszym razem. Co więcej w tej szkole cechą charakterystyczną i bardzo ważną w moim przypadku była cierpliwość, serdeczność i bardzo ograniczony poziom stresu. Polecam tą szkołę wszystkim tym, którzy chcą nie tylko dobrze zdać egzaminy, ale też dobrze jeździć w przyszłości.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Edyta Leśniak

Edyta Leśniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tą szkołę jazdy, miła atmosfera, dobre przygotowanie do egzaminu, instruktorzy z powołania.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Alex Sebastian Rzońca

Alex Sebastian Rzońca
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę Pana Andrzeja, obydwa egzaminy(teoria i praktyka) zdałam za pierwszym razem. Atmosfera wykładów była bardzo miła, Panowie instruktorzy byli bardzo profesjonalni, z induwidualnym podejściem do kursanta i dużą dozą cierpliwości :)Elastyczne godziny jazdy były bardzo pomocne. Jestem bardzo zadowolona!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Katarzyna Firlit

Katarzyna Firlit
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę Pana Andrzeja. Panowie mają świetne podejście do kursantów, cierpliwie tłumaczą wszystko krok po kroku, są bardzo dokładni oraz uczą jeździć nie tylko aby zdać egzamin, ale przede wszystkim żeby się odnaleźć na drodze, jak się już będzie jeździć samemu. Egzamin teoretyczny zdany za 1 razem, wykłady były bardzo rzetelne, egzamin praktyczny za 2 razem :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paweł Prorok

Paweł Prorok
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem polecam, pomimo tego, że nie byłem najłatwiejszym kursantem zdałem teorie jak i praktykę za pierwszym razem oraz egzaminator mnie pochwalił. Zawsze można się dogadać nawet jeśli zawaliło się przyjście na jazdę. Człowiek o anielskiej cierpliwości, nie widzę lepszej szkoły do nauki jazdy.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak