Szkoła Jazdy Andrzej Liszka

 469 opinii w tym 398 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła Jazdy Andrzej Liszka
ul. Hugona Kołłątaja 2
38-300 Gorlice

Kontakt

Opis

Szkoła jazdy Andrzej Liszka pod nowym adresem prowadzi działalność od lipca 2012 - wcześniej przez wiele lat z powodzeniem kształcąca kandydatów na kierowców jako szkoła zarejestrowana na ulicy podkościelnej.
Posiadamy własny plac manewrowy oraz dobrze wyposażone i przestronne biuro (Kołłątaja 2 Gorlice). Oferujemy kursy i szkolenia na prawo jazdy kategorii B;
naukę prowadzimy samochodem Mitsubishi Colt.
Organizujemy badania lekarskie w biurze;
dla uczestników kursu podstawowego testy i egzamin wewnętrzny gratis.
Stawiamy na dynamikę jazdy, a wykłady teoretyczne staramy się przeprowadzać w sposób przystępny i ciekawy - w tym celu wzbogacamy je o najnowsze materiały dydaktyczne i treści multimedialne.
Godziny jazdy zawsze dostosowujemy do preferencji kursantów,możliwość jazdy również w soboty.
Kurs można opłacić w elastycznych ratach bez ponoszenia dodatkowych kosztów.
Zapraszamy do kontaktu telefonicznego (600 172 488), mailowego (andrzej.liszka1@gmail.com), przez formularz na tej stronie, osobiście w biurze lub na naszej stronie internetowej www.szkola-jazdy-liszka.pl
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Andrzej Liszka

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

ul. Hugona Kołłątaja 2

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Baleno)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Klaudiusz Zięba

Klaudiusz Zięba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam w 100% Szkołę Jazdy Pana Andrzeja Liszki! Miła atmosfera Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za pierwszym razem.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Natalia Czaja

Natalia Czaja
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera, instruktorzy bardzo mili, zdane za pierwszym razem oba egzaminy, lepszej szkoły w powiecie nie ma!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Motyka Gabriela

Motyka Gabriela
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam w 100% tę szkołę, wyrozumiali i przede wszystkim cierpliwi instruktorzy, miła atmosfera. Egzaminy zdane za pierwszym razem! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kinga Bernadyn

Kinga Bernadyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szukasz szkoły, która pomoże przygotować Cię najlepiej jak potrafi do uzyskania prawa jazdy? Serdecznie polecam Szkołę Jazdy Pana Andrzeja Liszki!✨ Znajdziesz tutaj nie tylko przyjemną atmosferę czy super kontakt, a przede wszystkim wykwalifikowanych pracowników, którzy działają na gorlickim rynku od lat i cieszą się jedną z najlepszych opinii wśród kursantów. To właśnie tutaj dostaniesz najważniejsze wskazówki, które przydadzą Ci się na jeździe z egzaminatorem. Zdałam za pierwszym i serdecznie polecam!????????

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Rak

Klaudia Rak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy Pana Andrzeja Liszki. Kurs został przeprowadzony profesjonalnie. Wspaniała atmosfera, świetni instruktorzy pełni spokoju i przede wszystkim cierpliwi. Egzaminy zdane za pierwszym razem. Serdecznie polecam każdemu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Grzegorz Liana

Grzegorz Liana
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy Pana Liszki. Super atmosfera, Pan Andrzej jest bardzo wyrozumiałym i profesjonalnym instruktorem. Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za pierwszym razem. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Adrian Szymanek

Adrian Szymanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy na najwyższym poziomie! Pan Andrzej dba o to, aby wszystko było zrozumiałe oraz wykonane z jak największą precyzją. Lekcje teoretyczne oraz praktyczne przeprowadzane są w bardzo miłej atmosferze. Mocno polecam wszystkim, którzy mają wątpliwości z wybraniem szkoły.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kuba Cetnarowski

Kuba Cetnarowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super kurs i fajna atmosfera polecam każdemu .

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jan B ......k ip: 31.0.64.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalizm, indywidualne podejście i prawdziwe zainteresowanie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra Czajka

Aleksandra Czajka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołe jazdy Pana Andrzeja Liszki. Pełen profesjonalizm, instruktorzy wyrozumiali i cierpliwi. Jazdy ustalane pod kursanta, teoria przerobiona w całości. Egzaminy zdane za pierwszym razem, polecam najlepsza szkoła jazdy!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Filar-Bochenek

Paulina Filar-Bochenek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nie można lepiej trafić! Świetni instruktorzy, którzy wspaniale przygotowują nie tylko do samego egzaminu, ale też do jazdy w różnych warunkach i okolicznościach. Zajęcia teoretyczne prowadzone są w taki sposób, że wszystko jest jasne i klarowne, zajęcia praktyczne w przyjaznej atmosferze, Pan Andrzej ma niewyczerpane pokłady cierpliwości i zaraża stoickim spokojem :) Gorąco polecam!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magdalena Święch

Magdalena Święch
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam tą szkołe jazdy. Podejście do kursanta niesamowicie profesjonalne. Pan Andrzej potrafi świetnie przygotować do egzaminu jak i do późniejszej jazdy. Jazdy przeprowadzane są dokładnie, z cierpliwością i spokojem. Zajęcia teoretyczne bardzo ciekawe i pouczające. Z pewnością wybór tej szkoły był najlepszym jaki podjęłam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Sekuła

Mateusz Sekuła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy Pana Andrzeja Liszki, profesjonalna obsługa. Dbałość o kursantów jest na najwyższym poziomie. Szkoła świetnie przygotowuje nie tylko do egzaminów, które zdałem za pierwszym razem, ale też oczywiście do późniejszej samodzielnej jazdy. Bardzo polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Adriana Grądalska

Adriana Grądalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie mogę polecić tę szkołę jazdy. Całość kursu przebiegła w bardzo miłej atmosferze. Instruktorzy wykazali się olbrzymią cierpliwością oraz pełnym zaangażowaniem. Dzięki odpowiednim dopasowaniem godzin mogłam zarówno pogodzić naukę w szkole jak i kurs prawa jazdy. Szkoła zwraca uwagę na istotne szczegóły i rzetelnie przygotowuje do egzaminu zarówno praktycznego jak i teoretycznego. Jeżeli coś nie było jasne, nie było problemu, żeby coś powtórzyć lub zrobić jeszcze raz. Bardzo gorąco polecam tę szkołę jazdy, ponieważ uważam, że świetnie przygotuje ona zarówno do egzaminów, jak i późniejszej samodzielnej jazdy.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Zuzanna T ..... ip: 5.173.80.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkołę jazdy zdecydowanie godna polecenia; całokształt kursu przebiegł w naprawdę przyjaznej atmosferze, terminy jazd były dostosowywane w odpowiedni sposób do potrzeb kursanta, a doświadczeni instruktorzy, dbający o dokładność w technice jazdy, przekazywali wiedzę na najwyższym poziomie. Szczerze zachęcam do odbycia kursu w tej szkole!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Marta Gwóźdź

Marta Gwóźdź
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam najlepsza szkoła w mieście bardzo profesjonalna nauka miłe podejście cierpliwość do kursantów. Panowie instruktorzy bardzo dokładnie wszystko wytłumaczą bez nerwów ze spokojem podchodzą do każdego swojego ucznia i zawsze z uśmiechem i miłym słowem służą. Pani która przyjmuje w szkole również zawsze wspiera uśmiechem i swoim bardzo miłym podejściem. Z własnego doświadczenia mówię nigdzie bym się tyle nie nauczyła co u Pana Andrzeja z wielką radością chodziłam na jazdy zarówno jak i na wykłady zawsze sprawiało to uśmiech i przyjemnie słuchało się wykładów. Jeszcze raz serdecznie polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Tomasz Kudławiec

Tomasz Kudławiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołe jazdy Pana Liszki!! Instruktorzy są profesjonalni i doświadczeni, a atmosfera podczas jazd bardzo przyjazna. Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdałem za pierwszym razem, co również wskazuję na wysoki poziom nauczania w tej szkole. Liczne wzkazówki udzielane przez instruktorów napewno będą przydatne podczas codziennej jezdy. Wybór tej szkoły to była najlepsza decyzja.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ola Osikowicz

Ola Osikowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminów. Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem. Gorąco polecam !!

+ Zaletydobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak
Wiola Wojtas

Wiola Wojtas
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze mogę polecić Szkołę Jazdy Pana Andrzeja. Wykłady bardzo ciekawe z których dużo się wynosi. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminów. Jazdy bardzo przyjemne w wspaniałej i miłej atmosferze. Po kursie w tej szkole nie obawiałam się egzaminu oraz dalszej jazdy. Najlepszy wybór jakiego mogłam dokonać, polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Milten App

Milten App
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam! Jazdy prowadzone są w bardzo przyjemnej, sympatycznej atmosferze. Pan Andrzej prowadzi kursantów w miejsca najczęściej uczęszczane przez egzaminatorów, dokładnie tłumacząc na co uważać. Wysoki nacisk kładziony jest na błędy popełniane przez kursantów, dzięki czemu na egzaminie czułem się pewnie i zdałem za pierwszym razem. Również na zajęciach teoretycznych materiał jest dokładnie i jasno wykładany. Przez cały okres kursu czuć wyraźnie dbałość przede wszystkim o efekt, ale nie tylko w postaci zdanego egzaminu, ale przede wszystkim poprawnej, płynnej i bezpiecznej jazdy. Polecam wszystkim!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marta L ..... ip: 37.47.87.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam najlepsza szkoła w mieście bardzo profesjonalna nauka miłe podejście cierpliwość do kursantów. Panowie instruktorzy bardzo dokładnie wszystko wytłumaczą bez nerwów ze spokojem podchodzą do każdego swojego ucznia i zawsze z uśmiechem i miłym słowem służą. Pani która przyjmuje w szkole również zawsze wspiera uśmiechem i swoim bardzo miłym podejściem. Z własnego doświadczenia mówię nigdzie bym się tyle nie nauczyła co u Pana Andrzeja z wielką radością chodziłam na jazdy zarówno jak i na wykłady zawsze sprawiało to uśmiech i przyjemnie słuchało się wykładów. Jeszcze raz serdecznie polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiki Ksenicz

Wiki Ksenicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Oba egzaminy zdane za pierwszym razem. W tej szkole można się na prawdę wiele nauczyć i dobrze przygotować. Instruktorzy podchodzą do kursantów z dużą serdecznością i cierpliwością, a zarazem można mieć pewność, że będzie się właściwie przygotowanym. Jest to kurs na prawojazdy , który mogę serdecznie polecić :)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Maria Przybylska

Maria Przybylska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam. Teorie i praktykę zdałam za 1 razem. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminów.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Małgorzata Sarnecka

Małgorzata Sarnecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam Szkołę Jazdy Andrzeja Liszki, zajęcia teoretyczne jak i praktyczne są prowadzone z zangażowaniem i pełnym profesjonalizmem przez Pana Andrzeja Liszkę. Pan Andrzej to instruktor z powołania, każda godzina nauki jazdy odbywała się w spokojnej atmosferze bez stresu. W moim przypadku egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdałam za pierwszym razem. Jeszcze raz serdecznie polecam Szkołę Jazdy Andrzeja Liszki????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Łukasz M ..z ip: 83.26.227.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy. Profesjonalne podejście do nauki zarówno teoretycznej jak i praktycznej. Elastyczne godziny jazdy oraz wyrozumiałość i cierpliwość dla kursanta. Nauka jazdy z dbałością o najmniejsze szczegóły. Na egzaminie bez niespodzianek, nie było miejsc ani manewrów, których nie ćwiczyliśmy na drodze. Instruktor "z powołania". Serdecznie polecam. Najlepsza szkoła jazdy w Gorlicach.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Ruchała

Wiktoria Ruchała
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepszy wybór jakiego dokonałam. Rzetelne i profesjonalne przygotowanie do egzaminu teoretycznego i praktycznego. Spokojna atmosfera podczas jazdy i mili instruktorzy. Polecam każdemu

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magdalena Bąk

Magdalena Bąk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wybór tej szkoły jazdy okazał się idealny. Początkowe uczęszczanie na wykłady teoretyczne pozwalały z precyzją poznać wszystkie zasady ruchu drogowego. Prowadzone były sumiennie, z pełnym profesjonalizmem i cierpliwością Pana Andrzeja. Część praktyczna nauki jazdy była świetna, taka, której nie mogłam sobie lepiej wyobrazić. Panowie instruktorzy są bardzo wyrozumiali, w swoją pracę wkładają całe serce, a przy słuchaniu ich rad zdanie egzaminu nie sprawia problemów. Każda z porad jest indywidualna, dopasowana do umiejętności kursanta co pozwala idealnie przygotować się do odpowiedzialnego udziału w ruchu drogowym. W sposób elastyczny można umawiać się na jazdy, co jest naprawdę świetnym rozwiązaniem. Naprawdę szkołę jazdy Pana Andrzeja polecam w 100%. Nie wyobrażam sobie zdobywać kwalifikacji w innej szkole. Z całego serca wszystkim polecam.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Anna Szurek-Pabisz

Anna Szurek-Pabisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.03.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mój wybór to strzał w dziesiątkę. Profesjonalizm,miła atmosfera. Warto chodzić na wykłady, które prowadzone są rzetelnie, przy pełnym zaangażowaniu Pana Andrzeja. Po każdym wykładzie byłam bogatsza o wiedzę, którą potem mogłam wykorzystać w części praktycznej. Pan Andrzej uczy jak jeździć, a przede wszystkim jak w przyszłości być dobrym kierowcą. Wykazuje się dużą cierpliwością, ale też wymaga, co owocuje zdanym egzaminem. W moim przypadku za drugim podejściem. Polecam.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Grzegorz S ... ip: 213.238.116.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.02.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu mili i spokojni instruktorzy z wieloletnim doświadczeniem. Polecam i pozdrawiam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Monika Żydło

Monika Żydło
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.02.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Szkoła jazdy Pana Andrzeja to najlepszy wybór jakiego dokonałam. Sam instruktor bardzo wyrozumiały i cierpliwy z profesjonalnym podejściem do swojego zawodu. Dokładnie tłumaczy wszystko tak aby kursant nauczył się na 100% i zrozumiał. Wspiera i motywuje bardzo pozytywnie do nauki jazdy. Nie pozwala się poddać pod żadnym pozorem. Poświęca tyle czasu na naukę ile dana osoba potrzebuje. Dogodne terminy dla kursanta kiedy byś nie zadzwonił zawsze miał czas pojeździć z Tobą i poćwiczyć nigdy nie stwierdził że nie może albo nie da rady. Jestem pod wrażeniem Jego spokoju cierpliwości i wytrwałości. Każdemu polecam tę szkołę jazdę bo naprawdę warto.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak