Szkoła Jazdy Andrzej Liszka

 469 opinii w tym 398 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła Jazdy Andrzej Liszka
ul. Hugona Kołłątaja 2
38-300 Gorlice

Kontakt

Opis

Szkoła jazdy Andrzej Liszka pod nowym adresem prowadzi działalność od lipca 2012 - wcześniej przez wiele lat z powodzeniem kształcąca kandydatów na kierowców jako szkoła zarejestrowana na ulicy podkościelnej.
Posiadamy własny plac manewrowy oraz dobrze wyposażone i przestronne biuro (Kołłątaja 2 Gorlice). Oferujemy kursy i szkolenia na prawo jazdy kategorii B;
naukę prowadzimy samochodem Mitsubishi Colt.
Organizujemy badania lekarskie w biurze;
dla uczestników kursu podstawowego testy i egzamin wewnętrzny gratis.
Stawiamy na dynamikę jazdy, a wykłady teoretyczne staramy się przeprowadzać w sposób przystępny i ciekawy - w tym celu wzbogacamy je o najnowsze materiały dydaktyczne i treści multimedialne.
Godziny jazdy zawsze dostosowujemy do preferencji kursantów,możliwość jazdy również w soboty.
Kurs można opłacić w elastycznych ratach bez ponoszenia dodatkowych kosztów.
Zapraszamy do kontaktu telefonicznego (600 172 488), mailowego (andrzej.liszka1@gmail.com), przez formularz na tej stronie, osobiście w biurze lub na naszej stronie internetowej www.szkola-jazdy-liszka.pl
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Andrzej Liszka

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

ul. Hugona Kołłątaja 2

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Baleno)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Klaudiusz K ....o ip: 83.10.80.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jazdy prowadzone sa na najwyzszym poziomie. Bardzo profesjonalne podejscie do kursantow i skuteczne metody nauki. Jestem bardzo zadowolony i super polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jan B ......k ip: 31.0.64.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalizm, indywidualne podejście i prawdziwe zainteresowanie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Zuzanna T ..... ip: 5.173.80.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkołę jazdy zdecydowanie godna polecenia; całokształt kursu przebiegł w naprawdę przyjaznej atmosferze, terminy jazd były dostosowywane w odpowiedni sposób do potrzeb kursanta, a doświadczeni instruktorzy, dbający o dokładność w technice jazdy, przekazywali wiedzę na najwyższym poziomie. Szczerze zachęcam do odbycia kursu w tej szkole!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Marta L ..... ip: 37.47.87.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam najlepsza szkoła w mieście bardzo profesjonalna nauka miłe podejście cierpliwość do kursantów. Panowie instruktorzy bardzo dokładnie wszystko wytłumaczą bez nerwów ze spokojem podchodzą do każdego swojego ucznia i zawsze z uśmiechem i miłym słowem służą. Pani która przyjmuje w szkole również zawsze wspiera uśmiechem i swoim bardzo miłym podejściem. Z własnego doświadczenia mówię nigdzie bym się tyle nie nauczyła co u Pana Andrzeja z wielką radością chodziłam na jazdy zarówno jak i na wykłady zawsze sprawiało to uśmiech i przyjemnie słuchało się wykładów. Jeszcze raz serdecznie polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Łukasz M ..z ip: 83.26.227.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy. Profesjonalne podejście do nauki zarówno teoretycznej jak i praktycznej. Elastyczne godziny jazdy oraz wyrozumiałość i cierpliwość dla kursanta. Nauka jazdy z dbałością o najmniejsze szczegóły. Na egzaminie bez niespodzianek, nie było miejsc ani manewrów, których nie ćwiczyliśmy na drodze. Instruktor "z powołania". Serdecznie polecam. Najlepsza szkoła jazdy w Gorlicach.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Grzegorz S ... ip: 213.238.116.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.02.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu mili i spokojni instruktorzy z wieloletnim doświadczeniem. Polecam i pozdrawiam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Weronika T ...... ip: 195.150.11.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście do każdego kursanta, bardzo polecam!

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność
- Wadybrak

Sławomir W ...r ip: 87.205.3.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.11.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Fantastyczna, rzetelna, cierpliwa kadra instruktorska. Przygotowanie teoretyczne jak i praktyczne kursanta na najwyższym poziomie. Pan Andrzej jest mega cierpliwym instruktorem, pełen szacunek i oczywiście wdzięczność dla Niego. Egzamin zdany za pierwszym podejściem. Wybierając szkołę nauki jazdy nie mogłem trafić lepiej. Z czystym sumieniem gorąco polecam. Więc jeśli jeszcze się zastanawiacie - wybór jest bardzo prosty. SZKOŁA JAZDY ANDRZEJ LISZKA - GWARANCJĄ SUKCESU. Panie Andrzeju jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam Sławomir Wiatr

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marzena Marzena

Marzena Marzena
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 19.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Grazyna M ......k ip: 79.91.113.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.09.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jeśli jesteś osobą, która po raz pierwszy zamierza zdobyć uprwanienia jako kierowca samochodu osobowego lub też, tak jak ja, jesteś kimś, kto już kiedyś gdzieś tam próbował ale się nie powiodło i zaniechałes, bo brakło Ci wiary, że się uda, bo stwierdziłeś, że nigdy nie będziesz dobrym kierowcą, to polecam Ci ekipę Pana Liszki. Ta drużyna udowodni Ci, że możesz! Szybko, fachowo i na temat, a do tego, wszystko w miłej atmosferze. I prwo jazdy masz w kieszeni. Wiem co mówię, bo całkiem niedawno zakończyłam egzamin z wynikiem pozytywnym i własnie czekam na odbiór mojego świeżutko laminowanego prawka! Bardzo dziękuję! Zdecydowanie najlepsza szkoła na rynku! Nie mogłam trafić lepiej! Zostaje tylko powiedzieć: "La vie est belle!" Serdecznie pozdrawiam Pana Andrzeja i życzę szerokej drogi, tym którzy własnie podjęli decyzję, że przygodę, z tą ekipą, czas zacząć! Grażyna Michalik

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Łukasz T ..... ip: 37.47.66.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.08.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kursy prowadzone są profesjonalnie, Pan Andrzej wszystko na spokojnie tłumaczy. Podczas kursu panuje miła przyjemna atmosfera.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Adam Wojtas

Adam Wojtas
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 23.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła Jazdy Andrzej Liszka cechuje się profesjonalnym podejściem do kursanta oraz bardzo dobrym przygotowaniem do egzaminu teoretycznego i praktycznego. Zajęcia prowadzone są ciekawie,a podczas jazd panuje miła i przyjemna atmosfera. Pan Andrzej Liszka spokojnie reaguje na wszelkie błędy popełniane przez kursanta i cierpliwie tłumaczy, jak powinno zachować się w danej sytuacji. Jest to szkoła jazdy godna polecenia.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Monika L ........a ip: 95.91.250.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.07.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam tę szkołę jazdy! Dzięki profesjonalnej opiece pod okiem Pana Andrzeja Liszki dzisiaj należę do grona szczęśliwców- kierowców kat.B. Kurs prawa jazdy zawsze kojarzył mi się z trudną walką, oraz przywoływał przykre wspomnienia, ponieważ już raz to przerabiałam. Długo miałam wątpliwości,czy spróbować ponownie,myślałam- ' może to nie dla mnie, sorko już tyle razy mi się nie udało...' ale tak, po 10 latach rozpoczęłam drugi raz kurs na prawo jazdy, wszystko od początku, tym razem we współpracy z innym ośrodkiem jazdym( Pan Andrzej Liszka) Bardzo dziękuję za cierpliwość i najlepsze rady! Pozdrawiam serdecznie, Monika Limanowska”

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Konrad W ......k ip: 83.27.14.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.05.2019
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam! Świetna szkoła jazdy, profesjonalni instruktorzy i przyjemna atmosfera

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Teresa B ...h ip: 37.47.114.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.05.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkole p. Liszki. Pan Andrzej to instruktor z powołania z ogromną cierpliwością i indywidualnym podejściem do każdego. Potrafi poprowadzić tak "jazde" , że nawet osoba która się bardzo stresuje zaczyna czuć się dobrze za kierownicą i zdaje egzamin za pierwszym razem. Tylko SZKOŁA JAZDY ANDRZEJ LISZKA

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marta C ......k ip: 37.47.114.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.05.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam każdemu tą szkołę jazdy! p. Andrzej to instruktor z powołania , pełen cierpliwości i zrozumienia, prawo jazdy zdane za pierwszym razem bez problemu:) do tego elastyczne godziny kursu , więc nie ma problemu łączenia ze szkołą czy pracą :) super!

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Justyna Z ........ ip: 188.146.172.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.02.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam,najlepsza szkoła jazdy w Gorlicach ????!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Miłosz L .......i ip: 5.173.88.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.10.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, bardzo mili, uprzejmi i cierpliwi instruktorzy, egzaminy zdane za 1 razem. Gorąco polecam!!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Halina S ...a ip: 185.25.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy Pana Andrzeja Liszki. Doskonałe przygotowanie do egzaminów. Świetne podejście do każdego kursanta. Wszystko zdane za pierwszym podejściem. Polecam

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak

Konrad G ....n ip: 185.203.252.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.05.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera i bardzo dobre przygotowanie do egzaminów

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Antonina M .......z ip: 185.25.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.05.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam! Niesamowici ludzie, przyjazna atmosfera, Pan Anrzej robi wszystko co w jego mocy by dopasować się do każdego kursanta, by czuł się jak najbardziej komfortowo, odpowie na wszystkie pytania odnośnie jazd, kusu, egzaminu itd, nie jest nastawiony na zysk ale na efekt, a co za tym idzie kurs u niego to czysta przyjemność i przy sumiennej pracy- gwarancja zdania egzaminu teoretycznego i praktycznego za 1 podejściem. Jako uczennica II klasy liceum bardzo nie chciałam opuszczac lekcji na rzecz jazd- nie było problemu bym jeżdziła o 6.00 rano i o 9.00 była odstawiana w Sączu na autobus do szkoły. Z całego serca i z czystym sumieniem polecam tą szkołę osobom, które chcą się dobrze przygotować do państwowych egzaminów i są gotowi do pracy nad swoimi umiejętnościami. :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paulina P .......o ip: 5.172.255.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.11.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wybór Szkoły Pana Andrzeja Liszki to najlepsza decyzja jaką można podjąć:). Pełen profesjonalizm na każdym etapie kursu. Świetni instruktorzy z powołania z ogromną wiedzą i genialnym podejściem do kursanta. Nie ma mowy o rutynie w pracy, widać zaangażowanie i POŚWIĘCENIE maksimum uwagi. Egzamin teoretyczny zdany za 1 razem, praktyczny za 2 drugim - roztargnienie własne:D. Czy jest druga taka Szkoła.. - raczej ze świecą szukać. Serdecznie polecam i zachęcam wszystkich przyszłych kierowców. Jeszcze raz bardzo dziękuje Panu Andrzejowi i Panu Zbyszkowi i pozdrawiam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Iwona T Tuz ip: 94.254.145.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.10.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła godna polecenia. Instruktorzy super, wymagajacy ale zarazem cierpliwi. Wsparcie i pomoc od początku do samego końca. Serdecznie polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Arek J ......i ip: 83.22.226.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.06.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalna nauka, miła atmosfera, wysoka skuteczność zdawalności za pierwszym razem co potwierdza każdy członek mojej rodziny, bo wszyscy zdali za pierwszym razem u Pana Liszki :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dariusz P ....o ip: 37.47.110.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.06.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne przygotowanie do egzaminu, przyjemne lekcje i wykłady. Instruktorzy profesjonalni, posiadający ogromną wiedzę. Egzaminy zdane za 1 razem, polecam każdemu!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Damian B ..... ip: 83.26.234.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.05.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

profesjonalni instruktorzy,miła atmosfera,mocne przygotowanie do egzaminów.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ewelina S ......a ip: 83.22.16.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.05.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę Pana Andrzeja Liszki

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patrycja g ......k ip: 83.29.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.12.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maria D ...c ip: 83.22.216.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.11.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm, interesująco prowadzone wykłady, świetne przygotowanie zarówno do egzaminu teoretycznego, jak i praktycznego.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Monika D .. ip: 77.254.141.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.07.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo pozytywni instruktorzy, miła atmosfera i profesjonalne przygotowanie do egzaminów. Serdecznie polecam.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak