Skręt

 1015 opinii w tym 892 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Skręt
al. Niepodległości 14
39-300 Mielec

Opis

Wszystkie aktualne i niezbędne informacje znajdziesz na naszej stronie internetowej:

www.skret.mielec.pl
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1800 zł

al. Niepodległości 14

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Gabriela Małodzińska

Gabriela Małodzińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor Piotrek bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu, omówił wszystko, co było potrzebne do zdania egzaminu. Atmosfera w czasie jazdy była przyjazna:)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktor Wojtaszek

Wiktor Wojtaszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy. Polecam jak najbardziej. Polecam także instruktora Piotra. Pełny profesjonalizm oraz bardzo miła atmosfera ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patrycja Leń

Patrycja Leń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, a instruktor Karol Mleczko super przygotowywuje:)

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Karolina Kubik

Karolina Kubik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam , super szkoła ,dobre przygotowanie do egzaminów oraz świetni instruktorzy

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paweł Leś

Paweł Leś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Znakomita szkoła jazdy !!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Agata Belcarz

Agata Belcarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, instruktor Bogdan ze świetnym podejściem i profesjonalizmem. Wszystko zdane za pierwszym razem.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Arek Kopacz

Arek Kopacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła i jeszcze lepszy nauczyciel! Polecam Karol Mleczko - godny zaufania, nauczy wszystkiego.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ola Maciejak

Ola Maciejak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera, szybki i bardzo dokładny kurs, najlepsi instruktorzy, POLECAM !!!!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartłomiej Kopera

Bartłomiej Kopera
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła. Polecam. Instruktor Karol Mleczko pełen profesjonalizmu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Tomasz Drąg

Tomasz Drąg
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę, w biurze miła atmosfera. Instruktor z bardzo dobrym podejściem, wszystko szybko i sprawnie zdane na pierwszym.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Dominik Jędrzejowski

Dominik Jędrzejowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykłady bardzo fajne.!!!! Instruktor miał dobre podejście i świetnie uczył. Cała szkoła na propsie !!!! Miła sekretarka !!!!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Krzysiek Pieróg

Krzysiek Pieróg
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam cieplutko

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Przemek Opyd

Przemek Opyd
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Aleksandra Kujawska

Aleksandra Kujawska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Świetni instruktorzy, super atmosfera na jazdach, bardzo pomocne wykłady, i cierpliwa Pamela w biurze????

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Gosia Strycharz

Gosia Strycharz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam! Bardzo przyjazna atmosfera w szkole oraz gwarantowane porządne przygotowanie do egzaminu, a ponadto uczą tam najlepsi instruktorzy!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ewa Surdel

Ewa Surdel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeździłam z instruktorem- Karolem, który spełnił swoje zadanie na 6+! Bardzo fajna atmosfera i kurs! Polecam całym serduszkiem

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Krempa

Kacper Krempa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia. Świetni, wyrozumiali instruktorzy oraz ciekawe wykłady.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wojtek Robak

Wojtek Robak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ciekawe wykłady, świetny instruktor Karol Mleczko, polecam

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Rządzki

Mateusz Rządzki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, super wykłady i świetny instruktor Karol Mleczko

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Monika Rzegocka

Monika Rzegocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, bardzo dobra szkoła, świetna atmosfera i najlepszy instruktor Karol Mleczko:)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów
- Wadybrak
Ala Wrażeń

Ala Wrażeń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera, super wykłady i dobry kontakt z instruktorem

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów
- Wadybrak
Weronika Stachura

Weronika Stachura
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, bardzo dobry kontakt z biurem i instruktorem. Super atmosfera i rewelacyjne podejście do kursanta i najlepszy instruktor Karol Mleczko. Polecam!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Daria Polak

Daria Polak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Uważam, że Skręt to świetna szkoła i jazdy. Mój instruktor miał świetne podejście i wytłumaczył mi wszystko, co powinnam była wiedzieć. Wszystko zawsze było zorganizowane. Naprawdę super szkoła, polecam :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agnieszka Trela

Agnieszka Trela
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, kontakt z biurem i instruktorem o każdej porze bez problemu. Zdecydowanie polecam, każdy z instruktorów godny polecenia.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paweł Szumny

Paweł Szumny
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne podejście, miła atmosfera

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Julia Krawiec

Julia Krawiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła i najlepszy instruktor Karol Mleczko

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Przemek Wyzga

Przemek Wyzga
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm połączony z dobrą atmosferą podczas jazdy. Elastyczność w ustalaniu godzin oraz bezproblemowy kontakt w razie jakiej kolwiek potrzeby.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jarek Jacek

Jarek Jacek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Mielcu, dobry kontakt z biurem, doskonale podejście do kursanta, oraz najlepszy instruktor Karol Mleczko

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jarosław J .... ip: 5.173.32.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Mielcu, dobry kontakt z biurem, doskonale podejście do kursanta, oraz najlepszy instruktor Karol Mleczko

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wioletta Furtak

Wioletta Furtak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.03.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera kontakt z biurem i instruktorem. Ciekawe wykłady, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, Polecam!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja
- Wadybrak