Skręt

 1008 opinii w tym 885 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Skręt
al. Niepodległości 14
39-300 Mielec

Opis

Wszystkie aktualne i niezbędne informacje znajdziesz na naszej stronie internetowej:

www.skret.mielec.pl
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1800 zł

al. Niepodległości 14

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Kalina R ..... ip: 5.184.227.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor Karol uczy na najwyższym poziomie i w przyjaznej atmosferze, interesuje się losami wszystkich swoich kursantów. Bardzo polecam !!!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Jagoda B ........ ip: 31.0.75.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajnie się jeździło. Polecam mocno Karola Mleczko

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kinga K ...... ip: 31.0.81.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy pod słońcem! Szczególnie polecam instruktora Karola - świetna pomoc na każdej płaszczyźnie (techniczna, psychiczna). Więc jeśli jeszcze się wahasz którą szkołę jazdy wybrać - przestań! I wybierz Skręt!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patryk K .... ip: 46.134.84.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalna obsługa w biurze. Instruktor na bardzo wysokim poziomie - Pan Bogdan. Polecam serdecznie ta szkole jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Jarosław J .... ip: 5.173.32.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Mielcu, dobry kontakt z biurem, doskonale podejście do kursanta, oraz najlepszy instruktor Karol Mleczko

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patryk Skiba

Patryk Skiba
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 27.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Naprawdę dobra szkoła, polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Martyna Z ...h ip: 31.0.43.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

wszystko super

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kacper K ....a ip: 83.31.140.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście do kursantów i profesjonalne przygotowanie do egzaminu. Polecam instruktora Karola Mleczko.

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Tomasz K ......r ip: 5.173.51.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nic dodać, nic ująć. Jakbym miał zdawać jeszcze raz, dalej moim wyborem byłby skręt.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paweł ..z ip: 87.206.177.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.02.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo sprawnie działający ośrodek, mili instruktorzy i Pani obsługująca biuro, fajna atmosfera - z czystym sumieniem można przychodzić robić prawko!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kamil C .....r ip: 213.136.245.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.01.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pelna profeska

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Kinga F ..... ip: 89.64.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.01.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

super atmosfera, wykładów po prostu nie chciało się omijać, indywidualne podejście do każdego kursanta! Polecam serdecznie!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak

Anna N .......a ip: 5.173.56.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak najbardziej można się dużo nauczyć <3 Instruktor zawsze pomocny i ratujący w desperackich sytuacjach! Bardzo dobra komunikatywność z biurem :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mariusz K ......a ip: 31.6.161.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.05.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę nauki jazdy Skręt. Kurs i przygotowanie do egzaminu na najwyższym poziomie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patrycja K ...a ip: 31.6.174.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.05.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Podchodzą do tematu bardzo profesjonalnie. Pomagają i przede wszystkim mobilizują do szybkiego zdania egzaminu. Moim instruktorem był Karol Mleczko którego polecam, wszystko dokładnie tłumaczy że nawet kopertę zrobisz z zamkniętymi oczami :) Polecam, polecam i jeszcze raz polecam !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Urszula J ......o ip: 31.0.37.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.08.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dzięki nim zdalam za pierwszym razem, świetny kontakt z osoba ustalajaca jazdy i bardzo dobrzy instruktorzy.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aneta K ...a ip: 185.67.9.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.04.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam OSK Skręt za dobre podejście do kursantów, miłą atmosferę, sprawne pojazdy, punktualność oraz dobrą organizacje ????????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Łukasz P .....k ip: 94.254.131.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.03.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko na najwyższym poziomie: nauka, kontakt, autko. Do tego Karol chyba urodzony do nauczania. Żadnej nudy podczas jazdy zawsze było o czym pogadać, a to o "polityce ;)" a to o jeździe ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Magdalena P ...t ip: 83.24.70.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.01.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam !:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patrycja Z ....a ip: 89.72.181.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.10.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ciekawe wykłady. Luźna atmosfera podczas jazd. Przygotowanie do egzaminu zarówno teoretycznego jak i praktycznego. Instruktorzy git majonez. Polecam!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Filip Z ........i ip: 94.254.145.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.09.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

wszystko bardzo profesjonalne od poczatku do końca kursu

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał B .....k ip: 89.231.241.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.09.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolony. Naprawdę polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jakub S ..a ip: 159.205.246.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.09.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera i sympatyczni instruktorzy, serdecznie polecam! :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Paweł Z ......o ip: 213.136.245.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.08.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobrzy instruktorzy nauczą wszystko co powinniśmy umieć na egzamin i w codziennej jeździe samochodem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jamie C .......a ip: 94.254.146.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.07.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni ludzie, świetna atmosfera, nauka z nimi to przyjemność. Zdane za pierwszym podejściem, a to wszystko to ich zasługa :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patrycja Z ..... ip: 94.254.145.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.01.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia, z wykładów zapamiętuje się prawie wszystko, dostępne pomoce, a dodatkowo instruktor wspaniale tłumaczy, jeśli mamy w czymś problem i co najważniejsze dla mnie, instruktor bardzo wierzy w możliwości kursanta

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maciej K ...k ip: 87.206.100.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.07.2015
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pod każdym względem super. Instruktorzy, organizacja, zaangażowanie na piątkę.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktoria K ....a ip: 31.6.174.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.06.2015
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

przyjemna atmosfera nauki, dobra organizacja, mili instruktorzy, swoboda ustalania godzin jazd, bardzo polecam!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Arek M .......z ip: 81.162.213.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.05.2015
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z czystym sumieniem. Zdawałem na kat A, zdane za pierwszym razem po kursie właśnie tu. Fajni ludzie, można się ze wszystkim dogadać.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

B ..................z ip: 91.189.139.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.03.2015
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkolenie w ośrodku SKRĘT. Miła atmosfera, profesjonalne podeście. POLECAM!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak