Liczba odwiedzin: 27004 Jesteś właścicielem tej szkoły?

SIKES Łukasz Sikora

  606 opinii w tym 481 zaufanych
Rezerwuj kurs
KUPON RABATOWY
-200

  • Zielona Góra
  • Kurs kat. B
-200PLN
1900 1700PLN
Kupon nie łączy się z innymi promocjami . Kupon musi być pobrany przed rozpoczęciem kursu.
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.07.2020

Elwira Pędziwiatr

Elwira Pędziwiatr
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła Nauki Jazdy, duża zdawalnosc i sympatyczni instruktorzy. Polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.06.2020

Martyna Górczewska

Martyna Górczewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta, miła atmosfera. To był najlepszy wybór! Polecam całym sercem! Zdane za pierwszym.❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.06.2020

Kasia Maria

Kasia Maria
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nauka Jazdy u SIKES na wysokim poziomie. Każdy instruktor bardzo dobrze podchodzi do kursanta . Dobra atmosfera, jasne polecenia. Polecam szczerze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.06.2020

Piotr Chomicz

Piotr Chomicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.06.2020

Andziaa Sutocka

Andziaa Sutocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jaką mogłam wybrać.! Świetna atmosfera, profesjonalne i równocześnie swobodne podejście. Instruktorzy zawsze uśmiechnięci, służący pomocą w razie jakichkolwiek pytań. Bardzo pomocni. Teoria jak i praktyka zdane za pierwszym razem. Gorąco polecam !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.06.2020

Błażej Szczepański

Błażej Szczepański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera i co najważniejsze dużo nauki, zdane za 1 bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.06.2020

Bartosz Sierant

Bartosz Sierant
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, instruktorzy tworzą luźną atmosferę i punktualnie przyjeżdżają na jazdy. Można na spokojnie je sobie ustawić pod siebie. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 06.06.2020

Natalia Włodarczyk

Natalia Włodarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy! Polecam całym sercem!!!!❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 06.06.2020

Kuba Ścibiorski

Kuba Ścibiorski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosferka bardzo dobrze przygotują do egzaminu. Polecam z seca ta szkole.!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.06.2020

Agnieszka Sowa

Agnieszka Sowa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacyjna szkoła polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 27.05.2020

Agata Szczepaniak

Agata Szczepaniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła, super instruktorzy i atmosfera oraz profesjonalne podejście do każdego z osobna!!! Polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.05.2020

Kacper Misztak

Kacper Misztak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

10/10

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.05.2020

Kasia Łopato

Kasia Łopato
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, żadnych problemów i dodatkowych kosztów i fajna atmosfera, z całego serca polecam!:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 22.05.2020

Mikołaj Krajewski

Mikołaj Krajewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo sympatyczni Instruktorzy, spokojna i bez nerwowa jazda.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 14.05.2020

Aleksandra Wiwacz

Aleksandra Wiwacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, super atmosfera oraz instruktorzy!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.05.2020

Karolina Krawczyk

Karolina Krawczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Zielonej Górze! Wynik egzaminu mówi sam za siebie !!!Szczerze polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 08.05.2020

Kamila Plichta

Kamila Plichta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

REWELACJA! Super atmosfera i instruktorzy. serdecznie polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.03.2020

Clau Dia

Clau Dia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę jazdy Sikes rzetelne przygotowanie do egzaminu zdane za pierwszym razem profesjonalni instruktorzy z poczuciem humoru !!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 09.03.2020

Jakub Wiśniewski

Jakub Wiśniewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy instruktor pan Łukasz !!!!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.03.2020

Basia Grabowa

Basia Grabowa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z Całego Serca!! Ekipa wspaniała, super atmosfera, cudowne podejście do kursanta:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.03.2020

Wiktoria Przywarta

Wiktoria Przywarta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła dobrze zorganizowana, można elastycznie dopasowywać godziny jazd, wykłady ciekawe, plusem jest zmienianie instruktorów, co przygotowuje nas pod egzamin i pozwala doświadczyć różnego podejścia do jazdy. Minusem jest to, że nie wszyscy instruktorzy wykazują zrozumienie w stosunku do kursanta i czasami bywają aroganccy

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, elastyczność, punktualność

Minusy

nerwowa atmosfera

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.03.2020

Weronika Król

Weronika Król
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkole jazdy ze względu na indywidualne podejście do kursanta, cenne wskazówki i przede wszystkim super instruktorów!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.03.2020

Olejniczak Filip

Olejniczak Filip
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam instruktorzy jak i szkoła na wysokim poziomie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 02.03.2020

Daniel Budz

Daniel Budz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam, miła atmosfera i sympatyczni instruktorzy

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.02.2020

Marcin Pepke

Marcin Pepke
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, z instruktorami można porozmawiać na każdy temat i nie jest nudno. Wykłady bardzo ciekawe i nie da się na nich nudzić. Polecam !

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 25.02.2020

Patrycja Figurska

Patrycja Figurska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście do kursanta, spokój i opanowanie. Bardzo miła atmosfera, a przede wszystkim pełen profesjonalizm.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.02.2020

Agata Świta

Agata Świta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera i świetni instruktorzy. Polecam z całego serca!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 11.02.2020

Kamila Spychała

Kamila Spychała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przemili i z poczuciem humoru instruktorzy ;) Szkoła godna polecenia ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.02.2020

Weronika Proch

Weronika Proch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przemiła atmosfera , zero stresu , do podejście do kursanta . Polecam w 100%

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.02.2020

Dawid Skoneczny

Dawid Skoneczny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy którzy znają się na swoim fachu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak