Liczba odwiedzin: 28154 Jesteś właścicielem tej szkoły?

SIKES Łukasz Sikora

  643 opinie w tym 512 zaufanych
Rezerwuj kurs
KUPON RABATOWY
-200

  • Zielona Góra
  • Kurs kat. B
-200PLN
1900 1700PLN
Kupon nie łączy się z innymi promocjami . Kupon musi być pobrany przed rozpoczęciem kursu.
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.10.2020

Weronika Ryś

Weronika Ryś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie! Przemiła atmosfera, świetni instruktorzy. Zdane za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.10.2020

Kuba Smereczniak

Kuba Smereczniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 14.10.2020

Paula Marek

Paula Marek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy pozytywnie nastawieni i bardzo mili dla kursantów, polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.10.2020

Mateusz Wagner

Mateusz Wagner
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 09.10.2020

Mateusz Brzozkowski

Mateusz Brzozkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.10.2020

Hubert Stolarz

Hubert Stolarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.09.2020

Rafał Głodecki

Rafał Głodecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

wszystko super, dogodne godziny jazd. Instruktor Czarek świetnie uczy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.09.2020

Anna Kimstacz

Anna Kimstacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta, miła atmosfera jazdy, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu ????.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 17.09.2020

Wiktoria Słonecka

Wiktoria Słonecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście i super miła atmosfera ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.09.2020

Ola Wąsik

Ola Wąsik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.09.2020

Karolina Smaruj

Karolina Smaruj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super spędzone wakacje!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.08.2020

Kasia Drozda

Kasia Drozda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta, Przemyka atmosfera, super instruktorzy czego wynikiem jest pozytywny wynik egzaminu ZA PIERWSZYM RAZEM. Polecam każdemu

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.08.2020

Maja Kautz

Maja Kautz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne przygotowanie do egzaminu, świetni instruktorzy, rewelacyjna atmosfera. Polecam z całego serducha!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.08.2020

Adrian Ptak

Adrian Ptak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

profesjonalni instruktorzy, miła atmosfera podczas jazd co przekłada się na bardzo dobre przygotowanie kursanta do egzaminu.Wyklady również ciekawe i fajnie poprowadzone.Jestem bardzo zadowolony z tej szkoły jazdy polecm!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.08.2020

Agnieszka Woźniak

Agnieszka Woźniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła SIKES na złoty medal. Zabawni i profesjonalni instruktorzy, nigdy nie podnosili głosu, bardzo dobrze przygotowali mnie na egzamin (zdany za I razem), samochody zadbane, przyjemnie się nimi prowadzi Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 24.08.2020

Arek Mikołajek

Arek Mikołajek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam. Szkoła super przygotowała mnie do jazdy. Stan samochodów super. Miła atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.08.2020

Julia Gwóźdź

Julia Gwóźdź
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra atmosfera podczas jazdy, instruktorzy tłumaczą wszystko w zrozumiały sposób, mają cierpliwość do kursantów i odpowiednio przygotowują do egzaminu.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 19.08.2020

Kacper Wółkiewicz

Kacper Wółkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w całej Zielonej Górze. Nie było ani razu żadnego problemu z umówieniem się na jazdy. Instruktorzy profesjonalni, pomocni i bardzo mili. Na pewno polecę każdemu znajomemu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.08.2020

Wiktoria Chojnacka

Wiktoria Chojnacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła!!!! Świetna atmosfera, profesjonalne przygotowanie do egzaminu oraz instruktorzy z poczuciem humoru. Oczywiście zdane za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.08.2020

Kinga Świdkiewicz

Kinga Świdkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie! Świetna atmosfera - zero stresu podczas jazd. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu! :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 12.08.2020

Wiktoria Muńko

Wiktoria Muńko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła !! miła atmosfera ,życiowe porady i bardzo dobre przygotowanie do egzaminów ...Polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.08.2020

Krystian Bereś

Krystian Bereś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie !

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.08.2020

Martyna Świerczyńska

Martyna Świerczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, genialni instruktorzy. Profesjonalne przygotowanie do kursu. Zdałam za pierwszym razem, bardzo miło będę wspominać kurs. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.08.2020

Włodek Cyptor

Włodek Cyptor
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemna atmosfera i profesjonalne podejście do kursanta! Polecam! ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.08.2020

Agnieszka Owczarz

Agnieszka Owczarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko na lajcie!!!!Super szkoła,polecam!!!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 29.07.2020

Wiktor Stankiewicz

Wiktor Stankiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście do kursanta. Bardzo miła atmosfera i świetni instruktorzy. Serdecznie polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.07.2020

Karol Mazur

Karol Mazur
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Praktyka za pierwszym, polecam bardzo. Atmosfera robi swoje na jazdach.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.07.2020

Gilbert Kozanowski

Gilbert Kozanowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście do kursanta, przyjaźnii rzetelni instruktorzy, dobre przygotowanie do egzaminu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.07.2020

Wiktor Koteras

Wiktor Koteras
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie najlepsza w Zielonej Górze i okolicy. Wszystko na spokojnie z kulturą. Profesjonalne podejście i dobry sposób nauczania

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.07.2020

Krystian Szewczyk

Krystian Szewczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy z profesjonalnym podejściem do kursanta, pozytywna atmosfera i kursy na wysokim poziomie. Pozdrawiam ekipę!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak