Liczba odwiedzin: 26224 Jesteś właścicielem tej szkoły?

SIKES Łukasz Sikora

  584 opinie w tym 464 zaufane
Rezerwuj kurs
KUPON RABATOWY
-200

  • Zielona Góra
  • Kurs kat. B
-200PLN
1900 1700PLN
Kupon nie łączy się z innymi promocjami . Kupon musi być pobrany przed rozpoczęciem kursu.
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.03.2020

Clau Dia

Clau Dia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę jazdy Sikes rzetelne przygotowanie do egzaminu zdane za pierwszym razem profesjonalni instruktorzy z poczuciem humoru !!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 09.03.2020

Jakub Wiśniewski

Jakub Wiśniewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy instruktor pan Łukasz !!!!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.03.2020

Basia Grabowa

Basia Grabowa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z Całego Serca!! Ekipa wspaniała, super atmosfera, cudowne podejście do kursanta:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.03.2020

Wiktoria Przywarta

Wiktoria Przywarta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła dobrze zorganizowana, można elastycznie dopasowywać godziny jazd, wykłady ciekawe, plusem jest zmienianie instruktorów, co przygotowuje nas pod egzamin i pozwala doświadczyć różnego podejścia do jazdy. Minusem jest to, że nie wszyscy instruktorzy wykazują zrozumienie w stosunku do kursanta i czasami bywają aroganccy

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, elastyczność, punktualność

Minusy

nerwowa atmosfera

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.03.2020

Weronika Król

Weronika Król
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkole jazdy ze względu na indywidualne podejście do kursanta, cenne wskazówki i przede wszystkim super instruktorów!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.03.2020

Olejniczak Filip

Olejniczak Filip
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam instruktorzy jak i szkoła na wysokim poziomie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 02.03.2020

Daniel Budz

Daniel Budz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam, miła atmosfera i sympatyczni instruktorzy

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.02.2020

Marcin Pepke

Marcin Pepke
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, z instruktorami można porozmawiać na każdy temat i nie jest nudno. Wykłady bardzo ciekawe i nie da się na nich nudzić. Polecam !

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 25.02.2020

Patrycja Figurska

Patrycja Figurska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście do kursanta, spokój i opanowanie. Bardzo miła atmosfera, a przede wszystkim pełen profesjonalizm.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.02.2020

Agata Świta

Agata Świta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera i świetni instruktorzy. Polecam z całego serca!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 11.02.2020

Kamila Spychała

Kamila Spychała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przemili i z poczuciem humoru instruktorzy ;) Szkoła godna polecenia ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.02.2020

Weronika Proch

Weronika Proch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przemiła atmosfera , zero stresu , do podejście do kursanta . Polecam w 100%

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.02.2020

Dawid Skoneczny

Dawid Skoneczny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy którzy znają się na swoim fachu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 31.01.2020

Patryk Wiśniewski

Patryk Wiśniewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra atmosfera przyjaźni instruktorzy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.01.2020

Szymon Habura

Szymon Habura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła! Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.01.2020

Robert Szlachetko

Robert Szlachetko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam! Zdane za pierwszym razem! Bardzo miła atmosfera i bezstresowa jazda????

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 21.01.2020

Krzysztof Figurski

Krzysztof Figurski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, profesjonalni instruktorzy. Polecam bardzo!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 21.01.2020

Kinga Rymarowicz

Kinga Rymarowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serduszka polecam tę szkołę! Poważne podejście do kursanta przy jednoczesnym utrzymaniu dobrego poczucia humoru, spokojnej i miłej atmosfery podczas całej nauki. Słowo uznania należy się przede wszystkim Łukaszowi, Joli oraz Panu Andrzejowi. :) Egzamin zdany za 9-tym razem, lecz z powodu silnego stresu i zdenerwowania na egzaminach.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 16.01.2020

Wojtek Jastrzębski

Wojtek Jastrzębski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjazna atmosfera, bardzo dobrzy instruktorzy. Serdecznie polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.01.2020

Łukasz Szaliński

Łukasz Szaliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, rzetelne podejście do kursanta, egzaminatorzy są otwarci na rozmowę, potrafią pożartować i pośmiać się z Bolidów Młodzieży Wiejskiej :D . Pomocne wskazówki i pewność, że nauczysz się jeździć nawet w kiepskich warunkach pogodowych. Egzamin zdany za pierwszym ;D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.01.2020

Norbert Elandt

Norbert Elandt
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Super instruktorzy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 10.01.2020

Andżelika Leśniewska

Andżelika Leśniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, świetni i profesjonalni instruktorzy, szybko ukończony kurs. Polecam bardzo !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 08.01.2020

Jakub Kurek

Jakub Kurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.01.2020

Adrian Pawelec

Adrian Pawelec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza nauka jazdy jaka może być w okolicy . Każdy tu zda . Nic dodać nic ująć . Pozdrawiam wszystkich instruktorów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.01.2020

Oliwia Deka

Oliwia Deka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko w jak najlepszym porządku! Pełna profeska i super atmosfera! Pozdrawiam Łukasz!!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.12.2019

Dominik Dudek

Dominik Dudek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, jeśli chcesz zrobić kurs w miłej atmosferze i z profesjonalnym podejściem to tylko tutaj. ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.12.2019

Hubert Lotka

Hubert Lotka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesionalne podejście do kursanta, dobra atmosfera, niezastąpieni instruktorzy oraz świetna organizacja Serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.12.2019

Grzegorz Gajda

Grzegorz Gajda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera zdane za pierwszym, serdecznie polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.12.2019

Karina Kominiak

Karina Kominiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalna szkoła , świetna atmosfera i nieząstapieni instruktorzy. Polecam gorąco każdemu !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.12.2019

Patrycja Szczerbala

Patrycja Szczerbala
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo mili instruktorzy,dobra nauka i przyjazna jazda. Polecam jak najbardziej SIKES

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak