SIKES Łukasz Sikora

 710 opinii w tym 566 zaufanych

Odznaki Szkoły

3 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

SIKES Łukasz Sikora
al. Wojska Polskiego 33 s. 115
65-001 Zielona Góra

Kontakt

Opis

POSIADAMY 2 NOWE KIA RIO :)
PRAWKO W 1 MIESIĄC :)
PRAWO JAZDY KAT. B
- KURS PODSTAWOWY;
- JAZDY DODATKOWE
SPOKOJNIE BEZSTRESOWO I SKUTECZNIE
MOŻLIWOŚĆ JAZDY NA PLACU WORD
PROMOCJE DLA UCZNIÓW, STUDENTÓW I BEZROBOTNYCH
STRONA WWW.SIKES.PL
TELEFON 793-570-086
Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

ul. Głogowska 10, 67-124 Nowe Miasteczko

tel: 793570086

Nowe Miasteczko

Instruktorzy

Łukasz Sikora

Łukasz Sikora

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1900 zł

2100 zł

28.06.2021

al. Wojska Polskiego 33 s. 115, 17.00

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 80 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Daria B ....r ip: 31.0.75.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

7 lat przerwy , kilka dodatkowych godzin i zdane za pierwszym razem :) Najlepsza szkoła,super podejście do Kursanta. Pani Jola cudowna !!!! polecam !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

maja c .........a ip: 188.146.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super przygotowanie do egzaminu !

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Paula L ......... ip: 31.0.76.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Angelika D ........a ip: 79.163.188.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy SIKES. Bardzo miła i bezstresowa atmosfera. Wyrozumiali i profesjonalni instruktorzy. Nie ma problemu z ustalaniem terminów jazd. Egzamin teoretyczny i praktyczny udało mi się zdać za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marek M .....z ip: 83.25.103.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie Polecam szkołę nauki jazdy SIKES. Miła atmosfera, cierpliwi instruktorzy. Łatwy i miły kontakt. Zero stresu, elastyczny grafik

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Joanna P .......a ip: 37.248.250.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dokupilam jazdy doszkalające w Sukcesie i to była najlepsza decyzja! - zawsze na czas (nigdy nie przełożona jazda) - świetna atmosfera - profesjonalizm Dzięki instruktorom z tej szkoły zdałam za 2 razem:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Martyna N ......a ip: 188.146.160.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Nikola D ........ ip: 89.64.19.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super Instruktorzy, miła atmosfera. Elastyczne godziny, które są wielkim plusem. Wszystkie trasy egzaminowe wielokrotnie przejeżdżone, więc bez niespodzianek. Brak stresu, nerwów i profesjonalne podejście. Serdecznie polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aleksandra B ....k ip: 188.146.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, bez stresu, dobrzy instruktorzy. Nie ma problemu z umawianiem się na jazdy. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Sylwia W ........a ip: 89.72.153.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bałam się jak diabli ,ale instruktorzy bardzo mi pomogli,podnieśli na duchu ,nauczyli wszystkiego w miłej spokojnej atmosferze ,aż chciało się chodzić na kurs.Dziekuje całej szkole

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Oskar K .....n ip: 89.72.56.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gwarancja jakości. Z perspektywy czasu bardzo polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jakub N .....i ip: 46.77.163.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni instruktorzy. Polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Patrycja S ....k ip: 89.64.20.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, mili instruktorzy. Serdecznie polecam :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak

Maja M .......a ip: 178.37.66.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Instruktorzy są bardzo mili i bardzo dobrze potrafią przygotować do egzaminów (i późniejszej jazdy) od podstaw. Każdy z instruktorów daje cenne uwagi, co do szczegółów, które trzeba dopracować, żeby lepiej jeździć i dzięki temu mniej stresować się na egzaminie :) Jazdy są bardzo często - nawet kilka razy w tygodniu, jeśli ktoś ma dużo czasu i dogadywane są z dnia na dzień tak, żeby pasowało i instruktorowi i kursantowi. Plusem też jest to, że jazdy nie są prowadzone tylko przez jednego instruktora przez cały kurs, dzięki czemu nie jest się przyzwyczajonym do jednej osoby, z którą się jeździ i łatwiej jest wsiąść do samochodu z egzaminatorem podczas egzaminu, nie stresować się tak bardzo i po prostu zdać :D

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz K .......i ip: 5.173.248.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera skuteczna nauka , polecam z całego serduszka

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Natalia .......a ip: 5.173.235.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam. Profesjonalność i wyrozumiałość do kursanta. Profesjonalni i zawsze uśmiechnięci instruktorzy, którzy super przygotowują do bycia wśród kierowców.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Malwina K ....r ip: 5.173.244.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła i przyjemna atmosfera, możliwość dopasowania godzin jazd, zero stresu.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karol M .....o ip: 5.173.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy! Faktycznie uczą jeździć, a nie tylko zdać egzamin. Z przyjemnością uczęśczałem na jazdy i świetnie się na nich bawiłem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Iga ....j ip: 5.172.234.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super organizacja jazd, instruktorzy mega kontaktowi i pomocni, przez co jazdy mijają w sympatycznej atmosferze! Szkoła nie tylko uczy jak jeździć pod egzamin, lecz także jak zostać dobrym kierowcą a to jest w tym wszystkim najważniejsze.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Kosma D ......h ip: 188.147.36.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeździłem z czterema instruktorami, każdy o trochę innym podejściu. Kurs w zasadzie bezstresowy. Cena kursu powyżej przeciętnej, w praktyce okazuje się uczciwa i uzasadniona. Indywidualne podejście do kursanta. Bez zastrzeżeń, polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Przemysław S ....... ip: 5.173.248.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Witam, Szczerze polecam kurs w tej szkole. Atmosfera jest na luzie oraz dbają o wiedzę osoby podchodzącej do egzaminu. Bez problemów egzamin na prawo jazdy to czysta przyjemność i dzięki instruktorom nabyłem dużej pewności swoim umiejętności podczas zdawania już egzaminu praktycznego. Pozdrawiam cały zespół ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Weronika P ..... ip: 31.60.97.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.05.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy, super instrutorzy. Indywidualne podejście do kursanta, atmosfera super. Polecam z czystym sumieniem ☺️

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, punktualność
- Wadybrak

Kalina M .....z ip: 89.72.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.05.2020
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy sympatyczni i kompetentni, na jazdy chodzi się z przyjemnością:) Duży plus również za elastyczny grafik i stały kontakt telefoniczny

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Julia M ........r ip: 188.146.184.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.05.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam szkołę jazdy Sikes

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Zofia Z ........a ip: 37.248.211.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.03.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy, na jazdach instruktorzy są wyrozumiali. Ceny sa naprawdę w porządku. Nikt nie utrudnia kierowcom w przystąpieniu do egzaminu. Na jazdach jest naprawdę świetna atmosfera. Instruktor nie siedzi tam za karę tylko dla kierowców. Wspominać będę zdecydowanie dlugo i jak najbardziej na plus + :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ewelina S ......a ip: 5.173.248.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.03.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z całego serca polecam tą szkołę! Świetna amtosfera, która jest niezbędna by nauka była skuteczna, profesjonalne podejście instruktorów. Po kilku latach przerwy zdałam za pierwszym razem, a więc to mówi samo za siebie. Jeśli traficie pod skrzydła instruktorów tej szkoły to sukces bardziej niż pewny! :)

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Michalina P .........a ip: 89.74.60.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.02.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy bardzo mili i lubiący swój zawód, co wpływa na miła atmosferę i brak nerwów. Jak najbardziej polecam !

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ewelina Z .......n ip: 31.186.217.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.02.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Instruktorzy przemili, bez stresu wszystko wytłumaczą. Dzięki nim zdałam za pierwszym razem. Serdecznie polecam :)

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Olaf G .......i ip: 89.64.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.01.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Egzamin zdany za 1 razem, świetne przygotowanie! Polecam serdecznie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paweł J ......k ip: 5.173.248.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.01.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetna atmosfera! Polecam szkołę

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak