SIKES Łukasz Sikora

 801 opinii w tym 626 zaufanych

Odznaki Szkoły

3 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

SIKES Łukasz Sikora
al. Wojska Polskiego 33 s. 119
65-001 Zielona Góra

Kontakt

Opis

POSIADAMY 3 NOWE KIA RIO :)

PRAWKO W 1 MIESIĄC :)

PRAWO JAZDY KAT. B;

JAZDY DODATKOWE;

SPOKOJNIE BEZSTRESOWO I SKUTECZNIE;

MOŻLIWOŚĆ JAZDY NA PLACU WORD;

PROMOCJE DLA UCZNIÓW, STUDENTÓW I BEZROBOTNYCH;

STRONA WWW.SIKES.PL TELEFON 793-570-086

Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

ul. Głogowska 10, 67-124 Nowe Miasteczko

tel: 793570086

Nowe Miasteczko

Instruktorzy

Łukasz Sikora

Łukasz Sikora

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2200 zł

2400 zł

30.05.2022

al. Wojska Polskiego 33 s. 119, 17.00

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 90 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Aleksandra T ..a ip: 188.33.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

super instruktorzy, bardzo dobre i profesjonalne przygotowanie do egzaminu, cudowna atmosfera, same plusy, żadnego minusa

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna B ........z ip: 89.64.0.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam wszystkim OSK SIKES! Wszyscy instruktorzy są bardzo wyrozumiali i cierpliwie tłumaczą wszelkie zawiłości poruszania się na jezdni, kierowania pojazdem czy zasad ruchu drogowego. Nauka przebiega bezstresowo, sprawnie i z humorem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Nikol K .......... ip: 80.187.82.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Podejście instruktorów, jak i sama nauka w tej szkole to czyta przyjemność. Polecam z całego serca!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Wiktoria N .....t ip: 62.182.209.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera, wszyscy instruktorzy są bardzo cierpliwi i naprawdę dobrze uczą. Nie mam kompletnie nic złego do powiedzenia i strasznie się cieszę, że wybrałam tą szkołę!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Rozalia K ............ ip: 37.30.21.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Naprawdę super szkoła warta uwagi!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dominika Z ....... ip: 31.60.120.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła! Instruktorzy świetnie przygotowują do egzaminu. Wszystkie jazdy odbywają się w miłej, bezstresowej atmosferze. BARDZO POLECAM!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Malgorzata K ........ ip: 37.248.154.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kamila ........... ip: 83.21.180.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam z całego serca!! Bardzo dobrzy instruktorzy, przyjemne i bezstresowe jazdy, po wielu niezdanych egzaminach zrezygnowana w końcu trafiłam na najlepszą szkołę i udało się, co uważałam za niemożliwe z mojej strony. Dziękuję za motywację! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Martyna N ...k ip: 89.74.156.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przyjazna i miła atmosfera, najlepsi instruktorzy oraz bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Polecam serdecznie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak

Zofia M .....s ip: 31.60.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szybka i skuteczna nauka w miłej atmosferze. Serdecznie polecam. Najlepsza szkoła jazdy w Zielonej Górze.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Krzysztof N .....c ip: 83.25.99.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Same superlatywy, atmosfera wspaniała, profesjonalizm, Pan Łukasz i Pan Andrzej wspaniali instruktorzy. W ciągu kilku godzin nauczyłem się więcej niż w poprzedniej szkole przez pełen kurs. Zdałem za 3 razem i wierzcie mi ,że jak na moje 71 lat to sukces(2 spaliły mnie nerwy). Polecam każdemu. Z pełną odpowiedzialnością polecam każdemu. Bardzo Panom dziękuję . Z wyrazami szacunku Krzysztof Niemiec

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Magda M ..t ip: 46.76.154.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Miła atmosfera i profesjonalne przygotowanie do egzaminu praktycznego. Pan Łukasz to świetny instruktor! Polecam każdemu! :))

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktoria M .......... ip: 77.254.222.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym razem! Super podejście wszystkich instruktorów, każdy wnosił coś innego do głowy. Cały kurs przebiegł szybko i elastycznie. Polecam Sikes każdemu z całego serca ta szkoła pozwoliła mi spełnić moje marzenie!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Klaudia .....k ip: 46.76.182.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, miła atmosfera I pełen profesjonalizm!!!!! niesamowita ekipa, nauka z nimi to czysta przyjemność !!!!! szczerze polecam każdemu !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Martyna S .......a ip: 46.205.193.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera i profesjonalne przygotowanie do egzaminu. Polecam każdemu :D

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

ip: 188.33.225.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne przygotowanie, świetne podejście instruktorów, bezstresowe jazdy i super kontakt. Polecam!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Stanisław W ....r ip: 89.64.85.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo mocno polecam sikes. Nauczyli mnie na 101% na test praktyczny, instruktorzy bardzo fajni jak i do pogadania zarównie do nauki jazdy, atmosfera bardzo miła. więc jeszcze raz polecam mocno tą szkołę nauki jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Krzysztof K ..........k ip: 89.64.84.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktorzy, dobra atmosfera podczas jazd i wysoki poziom przekazywania wiedzy.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia O ........... ip: 89.64.82.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko super! Świetni instruktorzy i przyjemna atmosfera. Naprawdę polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, punktualność
- Wadybrak

Wiktoria N .....a ip: 31.60.98.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

najlepsza szkoła!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Oskar G ......i ip: 77.254.202.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak najbardziej polecam szkołę, instruktor Czarek bardzo wnikliwy i gorliwy. Jazdy załatwione w jeden miesiąc, na plus duża elastyczność i częstotliwość lekcji, oczywiście w zależności od dyspozycyjności kursanta. Osobiście nie wybrałbym żadnego innego miejsca na naukę.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia P ..s ip: 5.173.250.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy z powołania, bardzo miła atmosfera i bardzo dobra organizacja . Polecam z całego serduszka

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kinga C ......... ip: 31.60.118.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam każdemu tą szkołe, super instruktorzy, cierpliwi, zgrany zespół, mega atmosfera ❤️❤️ Nie przygotowują tylko do egzaminu ale i do jazdy po nim !!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Zofia M ......a ip: 37.128.29.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajne podejście do kursanta, miła atmosfera na jazdach. Brak problemów z umawianiem się na jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Adrian C .....z ip: 31.0.91.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajna atmosfera i dobra nauka jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Ewaryst K ........ ip: 83.25.193.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo profesjonalnie w porównaniu do innych szkół

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów
- Wadybrak

Kinga M .......a ip: 77.254.207.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni instruktorzy dzięki którym jazdy mijają w super atmosferze i możemy bezstresowo podejść do każdego egzaminu! Serdecznie polecam Sikes!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Błażej O ..t ip: 31.60.99.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy. Świetne przygotowanie, a instruktorzy pierwsza klasa !!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał I ....k ip: 89.64.71.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm, wyrozumiałość i spokój ze strony instruktorów. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Nikola K ....a ip: 83.20.228.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w mieście, bezstresowo, instruktorzy przyjaźnie nastawieni, ciekawe wykłady, przystępna cena, szybki kurs i doskonałe przygotowanie. Na egzaminie nie było żadnych niespodzianek- cała trasa przejechana kilkukrotnie w trakcie kursu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak