SIKES Łukasz Sikora

 710 opinii w tym 566 zaufanych

Odznaki Szkoły

3 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

SIKES Łukasz Sikora
al. Wojska Polskiego 33 s. 115
65-001 Zielona Góra

Kontakt

Opis

POSIADAMY 2 NOWE KIA RIO :)
PRAWKO W 1 MIESIĄC :)
PRAWO JAZDY KAT. B
- KURS PODSTAWOWY;
- JAZDY DODATKOWE
SPOKOJNIE BEZSTRESOWO I SKUTECZNIE
MOŻLIWOŚĆ JAZDY NA PLACU WORD
PROMOCJE DLA UCZNIÓW, STUDENTÓW I BEZROBOTNYCH
STRONA WWW.SIKES.PL
TELEFON 793-570-086
Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

ul. Głogowska 10, 67-124 Nowe Miasteczko

tel: 793570086

Nowe Miasteczko

Instruktorzy

Łukasz Sikora

Łukasz Sikora

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1900 zł

2100 zł

28.06.2021

al. Wojska Polskiego 33 s. 115, 17.00

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 80 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Agnieszka Kurczewska

Agnieszka Kurczewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetne, spokojne podejście instruktorów, sprawny kontakt i bardzo miła atmosfera. Wszystko było dokładnie tłumaczone , bardzo polecam ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzia Konik

Zuzia Konik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktorzy, zawsze punktualni i profesjonalni, miła atmosfera.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Weronika Stryjek

Weronika Stryjek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po 7 latach zdecydowałam się ponownie podejść do egzaminu.Wystarczyło 7,5 h by przypomnieć sobie wszystko i zdać egzamin!! Gorąco polecam chłopaków, bardzo dobrze i wyrozumiale uczą! !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Natalia Czupryk

Natalia Czupryk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam ! Najlepsi instruktorzy. Atmosfera super. !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Natalia Pasierska

Natalia Pasierska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam, fachowa pomoc, dobra atmosfera, podejście instruktorów jak najbardziej na plus

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Niedobecka

Natalia Niedobecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkola. Bardzo dobrzy instruktorzy i fachowa pomoc. Super podejście do kursantów. Polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patryk Kalbarczyk

Patryk Kalbarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo dobra szkoła dobrze uczą i dobra atmosfera

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Marcel Pszczola

Marcel Pszczola
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam zdane za pierwszym

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Bartek Sukiennik

Bartek Sukiennik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu praktycznego jak i teoretycznego. Osoby , które udzielają nauk są bardzo miłe :) Bardzo polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ilona Bąk

Ilona Bąk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super Instruktorzy miła atmosfera. Bardzo starają się o to, aby w samochodzie czuć się bezpiecznie i komfortowo. Dzięki szkółce zdałam egzamin praktyczny za 1 razem serdecznie polecam! ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ola Dudziak

Ola Dudziak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam, super instruktorzy, przyjemna atmosfera. Łatwa komunikacja i elastyczny grafik to również duży plus

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maks Wójcik

Maks Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, fenomenalni instruktorzy, gorąco polecam! Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem????!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Wągiel

Natalia Wągiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo gorąco polecam szkole nauki jazdy SIKES. Bardzo miła atmosfera , mili instruktorzy potrafiący nauczyć dobrej jazdy. Odpowiadają na wszystkie pytania oraz motywują do doskonalenia umiejętności.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Veronika Starovir

Veronika Starovir
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkole Sikes, miła przyjemna atmosfera, bardzo dobra nauka, bardzo mili i cierpliwi instruktory. Dziękuję całej ekipie za wsparcie i dobre przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Julianna Łozowska

Julianna Łozowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo gorąco polecam szkołę jazdy SIKES!! Bardzo miła atmosfera przy pełnym profesjonalizmie! Wszyscy instruktorzy bardzo cierpliwi i wyrozumiali, w zrozumiały sposób odpowiadają na wszystkie pytania dotyczące przepisów drogowych i obsługi pojazdu, a także motywują do doskonalenia swoich umiejętności! Jeżdżąc z tymi instruktorami z każdą wyjeżdżoną godziną nabiera się pewności siebie! Egzamin teoretyczny i praktyczny zdane za pierwszym razem!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daniela Bandosz

Daniela Bandosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo pozytywni ludzie, którzy sprawią że nawet najgorszy przypadek nauczy się poprawnie jeździć !!!! Podczas jazd nie ma się czym stresować, gdyż panuje bardzo miła atmosfera dzięki której możesz się rozluźnić i cieszyć jazdą. !!!!! Profesjonalne przygotowanie oraz spokojna postawa instruktora sprawia że szybciej przyswaja się wszystkie dobre nawyki za kierownicą. !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kasia Matysiak

Kasia Matysiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam!!! Przemiła atmosfera i rzetelne przygotowanie do egzaminu :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Karolina Sieradzan

Karolina Sieradzan
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Zielonej Górze. Profesjonalne podejście do kursanta, a jazdy z każdym instruktorem - czysta przyjemność. Polecam z całego serca, nie ma lepszego wyboru niż Sikes!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patrycja Brzezińska

Patrycja Brzezińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie szkołę jazdy!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Dawid Kita

Dawid Kita
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Artur Kudła

Artur Kudła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam !! Podejście bardzo dobre można powiedzieć, że idealne dla początkującego kierowcy. Zero stresu, elastyczny grafik i miła atmosfera. Nic więcej nie potrzeba :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dawid Łobaczewski

Dawid Łobaczewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła, instruktorzy cierpliwi, nie mają problemu z tłumaczeniem czegoś wielokrotnie. Jeśli ma się wątpliwości co do jakiegoś aspektu to zawsze ćwiczą z tobą do skutku, udzielają wskazówek aż nie czujesz się w całkowicie pewnie. Wszędzie gdzie jeździłem na egzaminie byłem wielokrotnie na jazdach więc nie byłem niczym zaskoczony. Łatwo dopasować godziny do siebie.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Weronika Łuczak

Weronika Łuczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo mocno polecam, super podejście do kursanta, bez żadnego stresu czy nerwów, cenne wskazówki i miła atmosfera. Wszystkiego egzaminy zdane za pierwszym razem. Warto się przekonać, że się da! Polecam! ❤️❤️❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak
Dagmara Wilamowitz

Dagmara Wilamowitz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego❤ miła atmosfera dobrzy instruktorzy mogła bym wiele pozytywnych wymienić ale najlepiej samemu się przekonać mogę powiedzieć że WARTO!!!!! nie będziesz żałować!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Paweł Kobza

Paweł Kobza
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła, zero stresu i presji ze strony instruktorów, super dla początkującego kierowcy. Elastyczne godziny dostosowane do Twojego grafiku, bardzo przyjazna atmosfera. Sam szeryf bardzo ugodowy człowiek ;), cóż więcej można dodać, po prostu polecam. Egzamin zdany za 1 razem :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność
- Wadybrak
Klaudia Kozakiewicz

Klaudia Kozakiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobre podejście do kursanta. Jestem bardzo zadowolona

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak
Angela Golonko

Angela Golonko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktorzy. Miła atmosfera. Wszystko dokładnie wyjaśnione. Bez nerwów, bez stresu. Tak powinny wyglądać wszystkie szkoły jazdy. Egzamin zdany za pierszwym razem :) Dziękuje za przekazaną wiedzę oraz za mile spędzony czas podczas jazd.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Dominika Getel

Dominika Getel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła super, instruktorzy bardzo dobre podejście, atmosfera znakomita, można się ze wszystkim dogadać. Polecam ;)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność
- Wadybrak
Kamil Mielnicki

Kamil Mielnicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajna szkoła, miła atmosfera, zaangażowanie i profesjonalizm. Polecam bardzo (szczególnie jazdy z Panem Piotrem :D )

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Iza Mucha

Iza Mucha
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzaminy zdane pozytywnie! Bardzo gorąco polecam, cenne wskazówki i wszystko dobrze wytłumaczone. Świetni instruktorzy podchodzący do kursanta ze spokojem i cierpliwością.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak