Rumcajs OSK

 296 opinii w tym 152 zaufane

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 2 siedziby. Wybierz:

Rumcajs OSK
al. Wojska Polskiego 54
58-500 Jelenia Góra

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

69x xxx xxxPokaż numer
www.rum....Pokaż adres
@Rumcaj....Pokaż adres

Opis

https://zasobygwp.pl/redirect?sig=53d654aca156b5c5665565ae2c0d2063261603af95ad367c0686096266dba7a4&url=aHR0cHM6Ly93d3cub2ZlcnRlby5wbC9zemtvbGEtamF6ZHkvamVsZW5pYS1nb3JhI05hamxlcHNp&platform=app_android&brand=o2


Witamy w Ośrodku Szkolenia Kierowców ☆RUMCAJS☆Marcin Baranowski . W obecnych czasach przemieszczanie się bez samochodu czy motocykla często nie jest możliwe. Zdając egzamin na prawo jazdy,z pewnością nie jeden raz powiemy - prawo jazdy po prostu warto mieć!■■■■■■■■■■■■■■■ Nasza szkoła jazdy zapewnia bezstresowe przebieg szkoleń, który ułatwia osiągnięcie sukcesu na egzaminie państwowym i w późniejszym poruszanie się pojazdami po dogach polskich i nie tylko. Staramy się nie tylko jak najlepiej przygotować każdego kursanta do egzaminu państwowego, ale przede wszystkim pomagamy stać się kierowcą z prawdziwego zdarzenia,który czerpie przyjemność z prowadzenia auta będąc w pełni świadomym uczestnikiem ruchu drogowego. Szkoła założona została w 1992r i jest prowadzona rodzinnie ,czyli syn i ojciec .

Lata praktyki pozwoliły  nam , na stworzenie dobrej szkoły z nienaganną opinią w Jeleniej Górze jak i innych miastach ! Wybierając naszą szkołę SUKCES GWARANTOWANY !!! Posiadamy 4 różne pojazdy do szkolenia kat.B oraz dużą flotę motocykli tj.Yamaha Suzuki Honda Romet Barton Kawasaki  o zróżnicowanych pojemnościach silnika i masie własnej . Szkolimy indywidualne a nie masowo !  

●■●■●■●■●■●■●■●■●■●■●■●■●■●■●■●■

Nasza oferta obejmuje przygotowanie kursanta do zdania egzaminu na prawo jazdy,oraz mądrego i bezpiecznego poruszania się motocyklem oraz samochodem  po naszych drogach.

 Z przyjemnością doradzamy i pomagamy naszym kursantom przez cały czas trwania nauki aż do zdobycia prawa jazdy jak i po zakończonym szkoleniu. Zapraszamy na kursy prawa jazdy kat.Am,A2, A1, A,oraz B 

Kursy podstawowe kat B 30godzin zegarowych praktycznych zakończenie egzaminem wew.30godzin lekcyjnych teoretycznych zakończenie egzaminem wew.

*Kursy ekspresowe 

* Kursy eksternistyczne 

*Kursy na motocyklowe 

 kat. A1 -MOTOCYKL 120cm3 do 125cm3 do 11kW (16lat) - Romet k125

kat.Am -motorower do 50cm3, (14lat) Barton 50 manual , Skuter 50 automat

kat .A2 -poj.500cm3 (18lat) Honda CB500 ,Kawasaki Er5

kat .A - poj powyżej 600 cm3 /40 kW (25lata lub 20lat posiadając kat.A2) Yamaha MT07, Suzuki SV650

*Kursy weekendowe

 Zajęcia teoretyczne prowadzone są w profesjonalny sposób przez wykfalifikowanych ,cierpliwych instruktorów. Podczas zajęć zostanie Państwu przekazana wiedza z zakresu prawa o ruchu drogowym .Podczas szkolenia praktycznego każdy kursant otoczony jest indywidualną opieką dydaktyczną w zależności od jego umiejętności i potrzeb. Po ukończeniu kursu kursant może być pewien ,że posiada kompletna wiedzę oraz umiejętności z zakresu:●przepisów ruchu drogowego,●bezpiecznej jazdy w ruchu miejskim,oraz terenie niezabudowanym.●poprawnej techniki kierowania pojazdem,●zasad udzielania pierwszej pomocy przedmedycznej,●podstawowych zagadnień z zakresu obsługi pojazdu.■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□

Po ukończeniu szkolenia teoretycznego i zdaniu egzaminu wewnętrznego,można przystąpić do szkolenia praktycznego trwającego 30 godzin i kończącego się egzaminem wewnętrznym zgodnie z zasadami przeprowadzania egzaminu wewnętrznego na kursie dla kandydatów na kierowców. ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

STARAMY SIĘ PRZEŁOŻYĆ ZDOBYTĄ WIEDZĘ I DOŚWIADCZENIE NA SKUTECZNE, NOWOCZESNE SZKOLENIE.

PROWADZIMY -- Doszkolenia do egzaminu po innych szkołach. Doskonalenie techniki jazdy -dla osób posiadających uprawnienia (prawo jazdy) ☆☆☆ Uwaga NOWOŚĆ ☆☆☆ Wynajmujemy nasze motocykle na egzamin państwowy!!! dotyczy wszystkich kategorii motocykli !!!● Uczysz się na tym samym motocyklu co zdajesz egzamin ● ZAPRASZAMY !!! •••••••••••••••https://www.oferteo.pl/rumcajs-osrodek-szkolenia-kierowcow-m-baranowski/dodaj-opinie/3747659.•••••••••••••••○○○○○○○○○○○○○○○○Szkolimy osoby głuchonieme!!!○○○○○○○○○○○○○○○○ Możliwośc płatności ratalnej za kursy /system Wewnętrzny ---bez zaświadczeń.(raty w trakcie trwania kursu)••••••••••••••••••••••••••••••••Zapraszamy wszystkich zainteresowanych do kontaktu telefonicznego lub osobistego!!! Zapraszamy na kursy motocyklowe oraz samochodowe ! W celu zapisania się na kurs pobierz nr PKK PROFIL ze swojego starostwa!! Pomagamy w założeniu nr PKK . Współpracujemy z lekarzami pomagamy w badaniach lekarskich .ZAPRASZAMY NA KURSY ORAZ DOSZKOLENIA JAK I KSZTAŁCENIE TECHNIKI JAZDY. ZAPRASZAMY

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Mieczysław Baranowski

Mieczysław Baranowski

Sebastian Baranowski

Sebastian Baranowski

Marcin Baranowski

Marcin Baranowski

Marcin Baranowski

Marcin Baranowski

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2200 zł

2300 zł

codziennie

al. Wojska Polskiego 54

WIĘCEJ PROMOCJA -Zapisując się na kurs w Dwie osoby Rabat 100zł przy płatności gotówkowej jednorazowej .

W cenie kursu:

20 godzin (po 60 min) (Suzuki SV 650)(Yamaha MT07)
Gratis --> egzamin wewnętrzny oraz
materiały dla kursantów




* Kurs eksternistyczny - Bez wykładów !


* Kurs przyśpieszony (kurs 8dni) - + 20 godzin praktyki - cena 3000
* Kurs weekendowy (soboty, niedziele) - 3000 PLN

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

codziennie

al. Wojska Polskiego 54

WIĘCEJ * Kurs podstawowy
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy) + 20 h praktyki - 2100zł
_______________
* Kurs eksternistyczny bez teorii !!! 20 godzin (po 60 min) jazdy (Romet 125)+ 4 I Pomocy
- cena kursu 2000zł
egzamin wewnętrzny praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

3000 zł

codziennie

al. Wojska Polskiego 91/2, Zapraszamy na kurs kat.B ????691 873 599

WIĘCEJ Dostępne pojazdy : (Nissan Micra, Mitsubishi Colt, Toyota Yaris 2020)
egzamin wewnętrzny ,
materiały dla kursanta Gratis

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

* Kurs Hybrydowy - 30 godzin praktyki - 3000 zł
(przy płatności jednorazowej)

* Kurs podstawowy - 30 godzin teorii i 30 godzin praktyki - 3300 zł
( przy płatności jednorazowej)

* Kurs eksternistyczny - 30 godzin praktyki - 3000 zł (przy płatności jednorazowej)

* Kurs przyspieszony(kurs w 21 dni)/eksternistyczny + szybka praktyka - 4000 zł
(Płatność tylko jednorazowa )
Kurs weekendowy do godz 12 cena 3900 zł Kurs wieczorowy po godz.17 4000zł

☆☆☆☆Promocja !!!☆☆☆☆
Przyjdź na kurs z kolegą i zgarnij stówkę za niego !!!
Promocja przy zapisaniu się dwóch osób jednocześnie i płatności gotówkowej. ZAPRASZAMY!

kat. A2, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

2200 zł

codziennie

al. Wojska Polskiego 54

WIĘCEJ 4h Pierwszej Pomocy oraz 20h praktyki - kurs eksternistyczny - Cena kursu 2100zł
KAWASAKI ER5 , HONDA CB500

GRATIS --> egzamin wewnętrzny
materiały dla kursantów Gratis!

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

*Kurs expresowy 7dni cena 3000zł
*Kurs weekendowy 3000zł

*Promocja zapisując się w 2 osoby na kurs -->RABAT 100zł .

kat. AM, Tylko praktyka

Automat, Manualna skrzynia

1000 zł

codziennie

al. Wojska Polskiego 54

WIĘCEJ : kurs podstawowy
6 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy) -cena kursu 1150zł
* Kurs eksternistyczny
5 godzin (po 60 min) jazd (Skuter-automat)- cena kursu 1000zł (Barton -manual )1200zł
GRATIS --> egzamin wewnętrzny oraz materiały dla kursantów
* Kurs MAXI 10 godzin jazdy (60min) plus Pierwsza Pomoc 4 lekcje cena 1400zł.

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
Wypożyczenie motocykla na egzamin

kat. A po A2, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

1400 zł

codziennie

al. Wojska Polskiego 54

WIĘCEJ W cenie kursu:
10 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki SV 650)MT 07
egzamin wewnętrzny praktyka
Kurs weekendowy 1800zł
Kurs expresowy 1800zl

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
Wypożyczenie motocykla na egzamin.

kat. A po A1, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

1500 zł

codziennie

al. Wojska Polskiego 54

WIĘCEJ W cenie kursu:
10 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki SV 650)MT 07
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
Kurs weekendowy
Kurs expresowy
badania lekarskie
Wypożyczenie motocykla na egzamin

kat. A+B, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

4900 zł

codziennie

al. Wojska Polskiego 54

WIĘCEJ W cenie kursu:
(4h kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Nissan Micra, Mitsubischi Colt, Toyota Yaris) + 20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki SV 650)MT07
egzamin wewnętrzny praktyka
materiały dla kursantów Gratis

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Tylko praktyka

Wieczorowy, Raty własne

4000 zł

codziennie

al. Wojska Polskiego 54

WIĘCEJ Kurs prawa jazdy z zajęciami praktycznymi po godzinie 17 :00

kat. B, Tylko praktyka

Ekspresowy

4000 zł

codziennie

al. Wojska Polskiego 54

kat. A2+B, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

4900 zł

codziennie

al. Wojska Polskiego 54

WIĘCEJ A2+B

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria A

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe od Poniedziałku do Piątku 120zl(plac) 140zł(miasto) do godz 17:00 ,
po 17:00 -140zł plac, 150zl miasto
Jazdy weekendowe i świąteczne 140zł/h (plac)160zł (miasto)

cena za pakiet: 240 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

kategoria B

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe od Poniedziałku do Piątku w godzinach 8-17
Jazdy w weekend i po godzinie 17 (140zł/1h)

cena za pakiet: 240 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

kategoria A2

WIĘCEJ Jazdy od Poniedziałku do piątku w godz 8-17/ 120zł plac ,miasto 140zł

cena za pakiet: 240 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

kategoria A1

WIĘCEJ Jazdy od Poniedziałku do Piątku w godz.8-17 120zl/plac ,130zl/miasto
Weekendy i po godz.17 1h/140zł plac , 150zł miasto

cena za pakiet: 240 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

kategoria AM

cena za pakiet: 180 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Jakub Pietrzak

Jakub Pietrzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła nauki jazdy godna polecenia, podejście do kursanta na wysokim poziomie. Instruktorzy są przede wszystkim cierpliwi, posiadają bogatą wiedzę i doświadczenie z którymi chętnie dzielą się z kursantami, jak również okazują wsparcie i tłumaczą wszystko z nienaganną starannością.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Madzia Sadurai

Madzia Sadurai
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.10.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Rzadko spotyka się tak dobrych nauczycieli. Cierpliwość, poczucie humoru, przyjacielska atmosfera i dużo serca dla początkujących! Polecam serdecznie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paweł Zając

Paweł Zając
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin zdany za pierwszym razem. Dzięki profesjonalnemu podejściu nawet kursant, który wcześniej nie miał styczności z motocyklami zdał za pierwszym razem. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamil Kubicz

Kamil Kubicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam OSK Rumcjas. Profeslajne i przede wszystkim indywidualne podejście do kursanta a to wszystko w super atmosferze. Zawsze dużo miejsca na placu do swobodnej nauki. Kat.A dzięki temu zdana za pierwszym razem :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jon Rehab

Jon Rehab
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

W pełni profesjonalne i bardzo indywidualne podejście do kursanta, dobre wyposażenie, rzetelna wiedza poparta wieloletnią praktyką... ale najważniejsze, że to fajni ludzie z sercem do własnej pracy. Szczerze polecam każdemu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Angelika Kucharczyk

Angelika Kucharczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.08.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z całego serducha polecam OSK Rumcajs! Genialna atmosfera, pełen profesjonalizm, brak jakichkolwiek opóźnień czy komplikacji. Rzeczowo, konkretnie, przystępnie- Marcin to w pełni zaangażowany i troskliwy instruktor :) Przyznam, że miałam pewne trudności ze zdaniem egzaminu, jednak zmieniłam szkołę jazdy na RUMCAJS i dzięki indywidualnemu podejściu Marcina nareszcie udało mi się zdać! Dziękuję! ♡ :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Angelika K ........k ip: 188.33.232.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.08.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z całego serducha polecam OSK Rumcajs! Genialna atmosfera, pełen profesjonalizm, brak jakichkolwiek opóźnień czy komplikacji. Rzeczowo, konkretnie, przystępnie- Marcin to w pełni zaangażowany i troskliwy instruktor :) Przyznam, że miałam pewne trudności ze zdaniem egzaminu, jednak zmieniłam szkołę jazdy na RUMCAJS i dzięki indywidualnemu podejściu Marcina nareszcie udało mi się zdać! Dziękuję! ♡ :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dawid Filip

Dawid Filip
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.08.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
A1

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców Rumcajs Pana Marcina Baranowskiego. Profesjonalna, rzetelna i rzeczowa pomoc w przygotowaniu do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patryk Michalak

Patryk Michalak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne podejście. Polecam

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Damian ...... ip: 188.33.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dziękuję Marcinowi i Mietkowi za fachowe przygotowanie mnie do egzaminu. Chyba najlepsza szkoła na kat. A. Mietek indywidualnie podchodzi do danej osoby dzięki czemu zauważa ewentualne błędy i tłumaczy co należy poprawić. Dzięki temu zdałem za pierwszym razem. Pozdrawiam

Odpowiedź:

Dziękujemy Damian za opinie ,i miłą współpracę , pozdrawiamy serdecznie Marcin,Mietek Baranowscy osk RUMCAJS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Mirosław Smaga

Mirosław Smaga
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dziękuję za świetne przygotowanie i miłą atmosferę.

Odpowiedź:

Dziękujemy Miro i gratulujemy zdania egzaminu kat.A za pierwszym razem . Cała ekipa osk Rumcajs

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paweł Kosiński

Paweł Kosiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście do kursanta a zarazem bezstresowe szczerze polecam tę szkołę

Odpowiedź:

Gratulujemy Paweł zdania egzaminu za pierwszym razem zapraszamy na kolejne kategorie prawa jazdy .

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Paweł Pluciński

Paweł Pluciński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam wszystkim super atmosfera i podejście do kursantów pełen profesjonalizm dzięki panowie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Wisiecki

Kacper Wisiecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super auto szkoła, jestem mega zadowolony. Fakt że to były jazdy doszkalające przed egzaminem, i po dwóch godzinach jazd doszkalających mogę z czystym sumieniem polecić :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kacper W ....... ip: 5.173.225.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jestem bardzo zadowolony, super podejście do kursanta . Ozywiście wynik pozytywny.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Tomasz Kanik

Tomasz Kanik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Jeleniej Górze, prawo jazdy na motor zdane za 1-szym razem :) Podejście do kursanta na najwyższym poziomie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magdalena Jankowska

Magdalena Jankowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tą szkołę, bardzo dobre nastawienie do kursantów oraz bardzo dobrze szkolą

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Łukasz Graczykowski

Łukasz Graczykowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam tą szkołę.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Anna Darek

Anna Darek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam!!! Pełen profesjonalizm!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Karolina Konias

Karolina Konias
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Genialne podejście do kursanta, instruktorzy mają dużo cierpliwości, super atmosfera, perfekcyjne przygotowanie do egzaminu. Egzamin zdany za pierwszym razem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Jakub Kulej

Jakub Kulej
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem. Indywidualne oraz profesjonalne podejście do kursanta. Super atmosfera podczas kursu. Serdecznie polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maciej Maciek

Maciej Maciek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin zdany za pierwszym bez problemu. Super podejście do kursanta, polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Tomasz Rogiński

Tomasz Rogiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Mój przypadek polegał na tym że po kursie w innej szkole nie czułem się na zdanie egzaminu na prawko kat. A poszedłem do szkoły Rumcajs wykupiłem trochę godzin i tak mnie przygotowali że zdałem za pierwszym razem jak w 1976 roku także jest to najlepsza rekomendacja jak Panowie merytorycznie i praktycznie podchodzą do szkoleń. Z czystym sumieniem polecam

Odpowiedź:

Dziękujemy Tomasz za zaufanie ;) a wiadomość niech się niesie w świat Pozdrawiam serdecznie Marcin osk RUMCAJS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Martyna S ...... ip: 154.128.57.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin zdany za pierwszym razem, Gorąco polecam, super atmosfera i warunki do nauki. Indywidualne podejście do każdego z kursantów. Polecam polecam i jeszcze raz polecam.

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak miłą ocenę pozdrawiamy osk RUMCAJS Marcin Baranowski

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Ewa M ....j ip: 31.60.112.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z pewnością polecam!!! Atmosfera rewelacyjna, obaj Panowie przesympatyczni, podejście do kursanta indywidualne i zawsze profesjonalne!!! Bardzo dziękuję!!!!!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy Ewa i do zobaczenia na trasie ;)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Justyna Wolska

Justyna Wolska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetne przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Tomasz Fabiś

Tomasz Fabiś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkolenie do egzaminu wszystkie potrzebne informacje nauczone i zdane za pierwszym razem. Super atmosfera

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Iza Dumin

Iza Dumin
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Witam serdecznie chciałam podziękować za przygotowanie Marcinowi I Mieciowi, przemiła atmosfera, dostosowanie się czasowo do mnie, poczucia humoru również nie brakowalo????wyporzyczenie moto w dniu egzaminu, wszystko co do ostatniego guzika perfekcyjnie dopięte, czułam się na kursie jakbyśmy znali się od zawsze, bardzo polecam ta szkole lepszej nie znajdziecie na całym Dolnyslasku, pozdrawiam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Dawid Dumin

Dawid Dumin
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 28.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A2+B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dziekuje za przygotowanie mnie na kat a2 oraz kat. B serdecznie pozdrawiam Mietka I Marcina oraz polecam wszystkim zainteresowanych zrobieniem i uzyskaniem prawa jazdy dzieki wspaniałym instruktorom w tym właśnie ośrodku szkoleniowym. Kursant Dawid Dumin.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marcin C Cel ip: 5.173.248.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Po drugim nieudanym egzaminie umówiłem się na jazdę dodatkową, na spokojnie przećwiczyliśmy to, na czym poległem - oczywiście, jako osobno opłacona jazda dodatkowa. Podczas kursów swobodna atmosfera, w aucie czułem się raczej jakbym jeździł z dobrymi znajomymi. Nie wszystkim może to odpowiadać, bo jak młody kierowca się rozprasza rozmowa, muzyką w radiu to trudniej jest się skupić na jeździe, ale mnie to specjalnie nie przeszkadzało. Polecam serdecznie!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak