Rumcajs OSK

 247 opinii w tym 112 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 2 siedziby. Wybierz:

Rumcajs OSK
al. Wojska Polskiego 54
58-500 Jelenia Góra

Kontakt

69x xxx xxxPokaż numer
www.rum....Pokaż adres
@Rumcaj....Pokaż adres

Opis

https://zasobygwp.pl/redirect?sig=53d654aca156b5c5665565ae2c0d2063261603af95ad367c0686096266dba7a4&url=aHR0cHM6Ly93d3cub2ZlcnRlby5wbC9zemtvbGEtamF6ZHkvamVsZW5pYS1nb3JhI05hamxlcHNp&platform=app_android&brand=o2


Witamy w Ośrodku Szkolenia Kierowców ☆RUMCAJS☆Marcin Baranowski . W obecnych czasach przemieszczanie się bez samochodu często nie jest możliwe. Zdając egzamin na prawo jazdy,z pewnością nie jeden raz powiemy - prawo jazdy po prostu warto mieć!■■■■■■■■■■■■■■■Naszą szkoła jazdy zapewnia bezstresowe przebieg szkoleń, który ułatwia osiągnięcie sukcesu na egzaminie państwowym i późniejsze poruszanie się pojazdami po rogach polskich i nie tylko. Staramy się nie tylko jak najlepiej przygotować każdego kursanta do egzaminu państwowego, ale przede wszystkim pomagamy stać się kierowcą z prawdziwego zdarzenia,który czerpie przyjemność z prowadzenia auta będąc w pełni świadomym uczestnikiem ruchu drogowego.●■●■●■●■●■●■●■●■●■●■●■●■●■●■●■●■Nasza oferta obejmuje przygotowanie kursanta do zdania egzaminu na prawo jazdy. Z przyjemnością doradzamy i pomagamy naszym kursantów przez cały czas trwania nauki aż do zdobycia prawa jazdy. Zapraszamy na kursy prawa jazdy kat.Am,A2, A1, A,oraz B*Kursy podstawowe kat B 30godzin zegarowych praktycznych zakończenie egzaminem wew.30godzin lekcyjnych teoretycznych zakończenie egzaminem wew.*Kursy maxi kat B 40 godz praktycznych +40 godz teoretycznych zakończenie egzaminem wew.*Kursy na motocykle kat A1 -MOTOCYKL 120cm3 do 125cm3 do 11kW ,kat.Am motorower do 50cm3,kat A2 500cm3,kat A - poj powyżej 600 cm3 /40 kW*Kursy weekendowe *Kursy ekspresowe Zajęcia teoretyczne prowadzone są w profesjonalny sposób przez wykfalifikowanych,cierpliwych instruktorów. Podczas zajęć zostanie Państwu przekazana wiedza z zakresu prawa o ruchu drogowym .Podczas szkolenia praktycznego każdy kursant otoczony jest indywidualną opieką dydaktyczną w zależności od jego umiejętności i potrzeb. Po ukończeniu kursu kursant może być pewien ,że posiada kompletna wiedzę oraz umiejętności z zakresu:●przepisów ruchu drogowego,●bezpiecznej jazdy w ruchu miejskim,oraz terenie niezabudowanym.●poprawnej techniki kierowania pojazdem,●zasad udzielania pierwszej pomocy przedmedycznej,●podstawowych zagadnień z zakresu obsługi pojazdu.■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□Po ukończeniu szkolenia teoretycznego i zdaniu egzaminu wewnętrznego,można przystąpić do szkolenia praktycznego trwającego 30 godzin i kończącego się egzaminem wewnętrznym zgodnie z zasadami przeprowadzania egzaminu wewnętrznego na kursie dla kandydatów na kierowców. ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆STARAMY SIĘ PRZEŁOŻYĆ ZDOBYTĄ WIEDZĘ I DOŚWIADCZENIE NA SKUTECZNE, NOWOCZESNE SZKOLENIE.PROWADZIMY TAK ŻE:Doszkolenia do egzaminu państwowegoDoskonalenie techniki jazdy -dla osób posiadających uprawnienia (prawo jazdy) ☆☆☆ Uwaga NOWOŚĆ ☆☆☆ Wynajmujemy nasze motocykle na egzamin państwowy!!! dotyczy wszystkich kategorii motocykli !!!● Uczysz się na tym samym motocyklu co zdajesz egzamin ● ZAPRASZAMY !!! •••••••••••••••https://www.oferteo.pl/rumcajs-osrodek-szkolenia-kierowcow-m-baranowski/dodaj-opinie/3747659.•••••••••••••••○○○○○○○○○○○○○○○○Szkolimy osoby głuchonieme!!!○○○○○○○○○○○○○○○○ Możliwośc płatności ratalnej za kursy /system Wewnętrzny ---bez zaświadczeń.(raty w trakcie trwania kursu)••••••••••••••••••••••••••••••••Zapraszamy wszystkich zainteresowanych do kontaktu telefonicznego lub osobistego!!! Zapraszamy na kursy ,w celu zapisania się na kurs pobierz nr PROFIL ze swojego starostwa!! Pomagamy w założeniu nr Profil.Współpracujemy z lekarzami pomagamy w badaniach lekarskich .ZAPRASZAMY NA KURSY ORAZ DOSZKOLENIA JAK I KSZTAŁCENIE TECHNIKI JAZDY. ZAPRASZAMY

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Mieczysław Baranowski

Mieczysław Baranowski

Sebastian Baranowski

Sebastian Baranowski

Marcin Baranowski

Marcin Baranowski

Marcin Baranowski

Marcin Baranowski

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1900 zł

al. Wojska Polskiego 54

WIĘCEJ PROMOCJA -Zapisując się na kurs w Dwie osoby Rabat 100zł przy płatności gotówkowej jednorazowej .

W cenie kursu:

20 godzin (po 60 min) (Suzuki SV 650)(Yamaha MT07)
egzamin wewnętrzny praktyka
materiały dla kursantów




* Kurs eksternistyczny - Bez wykładów !


* Kurs przyśpieszony (kurs 7dni) - 4 godziny teorii + 20 godzin praktyki - cena 2500
* Kurs weekendowy (soboty, niedziele) - 2800 PLN

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1750 zł

al. Wojska Polskiego 54

WIĘCEJ * Kurs podstawowy
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy) + 20 h praktyki - 1800zł
* Kurs eksternistyczny bez teorii !!! 20 godzin (po 60 min) jazdy (Romet 125)+ 4 I Pomocy
- cena kursu 1750zł
egzamin wewnętrzny praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2600 zł

codziennie

al. Wojska Polskiego 91/2, Zapraszamy na kurs kat.B ????691 873 599

WIĘCEJ W cenie kursu:
(4h kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazdy- cena kursu 2600zł gotówkowo , lub 2700zł ratalnie. (Nissan Micra, Mitsubischi Colt, Toyota Yaris 2020)
egzamin wewnętrzny praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

* Kurs Hybrydowy - 30 godzin praktyki połączone z teorią w trakcie jazdy . - 2500 zł
(przy płatności jednorazowej)

* Kurs podstawowy - 30 godzin teorii i 30 godzin praktyki - 2700 zł
( przy płatności jednorazowej)

* Kurs eksternistyczny - 30 godzin praktyki - 2500 zł (przy płatności jednorazowej)

* Kurs przyspieszony(kurs w 21 dni)/eksternistyczny + szybka praktyka - 3300 zł
(Płatność tylko jednorazowa )

☆☆☆☆Promocja !!!☆☆☆☆
Przyjdź na kurs z kolegą i zgarnij stówkę za niego !!!
Promocja przy zapisaniu się dwóch osób jednocześnie i płatności gotówkowej. ZAPRASZAMY!

kat. A2, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

1900 zł

al. Wojska Polskiego 54

WIĘCEJ 4h Pierwszej Pomocy oraz 20h praktyki - kurs eksternistyczny - Cena kursu 1900zł


egzamin wewnętrzny praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

*Kurs expresowy 7dni cena 2400zł
*Kurs weekendowy 2700zł

*Promocja zapisując się w 2 osoby na kurs RABAT 100zł .

kat. AM, Tylko praktyka

Automat

750 zł

al. Wojska Polskiego 54

WIĘCEJ : kurs podstawowy
6 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy) -cena kursu 850zł
* Kurs eksternistyczny
5 godzin (po 60 min) jazd (Skuter)- cena kursu 750zł
egzamin wewnętrzny / praktyka
materiały dla kursantów
* Kurs MAXI 10 godzin jazdy (60min) plus Pierwsza Pomoc 4 lekcje cena 1000zł.

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
Wypożyczenie motocykla na egzamin

kat. A po A2, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

1150 zł

al. Wojska Polskiego 54

WIĘCEJ W cenie kursu:
10 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki SV 650)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
Wypożyczenie motocykla na egzamin.

kat. A po A1, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

1299 zł

al. Wojska Polskiego 54

WIĘCEJ W cenie kursu:
10 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki SV 650)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
Wypożyczenie motocykla na egzamin

kat. A+B, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

4000 zł

al. Wojska Polskiego 54

WIĘCEJ W cenie kursu:
(4h kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Nissan Micra, Mitsubischi Colt, Toyota Yaris) + 20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki SV 650)
egzamin wewnętrzny praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Tylko praktyka

Wieczorowy, Raty własne

2850 zł

al. Wojska Polskiego 54

WIĘCEJ Kurs prawa jazdy z zajęciami praktycznymi po godzinie 17 :00

kat. B, Tylko praktyka

Ekspresowy

3300 zł

al. Wojska Polskiego 54

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria A

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe od Poniedziałku do Piątku
Jazdy weekendowe i świąteczne 120zł/h

cena za pakiet: 200 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

kategoria B

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe od Poniedziałku do Piątku w godzinach 8-17
Jazdy w weekend i po godzinie 17 (120zł/1h)

cena za pakiet: 180 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

kategoria A2

WIĘCEJ Jazdy od Poniedziałku do piątku w godz 8-17

cena za pakiet: 190 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

kategoria A1

WIĘCEJ Jazdy od Poniedziałku do Piątku w godz.8-17
Weekendy i po godz.17 1h/100zł

cena za pakiet: 160 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Oskar Sokołowski

Oskar Sokołowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkółka mega atmosfera zero stresu polecam z calego serca!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Katarzyna Zakliczyńska

Katarzyna Zakliczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam najserdeczniej wszystkim, szczególnie zestresowanym - super przygotowanie do egzaminu i uspokojenie. Gdyby nie pan Marcin to nie wiem co by było!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Hanna Wierzba

Hanna Wierzba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepszy OSK :) Polecam ze względu na jakość obsługi, przystępną cenę oraz profesjonalne przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Małgorzata Nowakowska - Wiśniewska

Małgorzata Nowakowska - Wiśniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła! Doświadczeni przesympatyczni instruktorzy. Z dużą dozą cierpliwości do kursantów. Nie uczą tylko jak zdać egzamin, ale uczą prawidłowej bezpiecznej jazdy. Egzamin zdany perfekcyjnie !!!! (gdyby nie pech z pewnością byłby zdany za pierwszym podejściem) polecam wszystkim!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Julia Witczak

Julia Witczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła i przyjazna atmosfera. Brak stresów i nerwów. Uczą nie pod egzamin a pod prawdziwe życie na drodze

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Pirat Heterek

Pirat Heterek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super atmosfera i pełny profesjonalizm. Instruktor Marcin z powołania i profesjonalista.Polecam szkołę RUMCAJS jest najlepsza.3,5 godzinki jazdy i egzamin zdany,po 8 latach nie jeżdżenia. Marcin jeszcze raz bardzo dziękuję i pozdrawiam. Marcin jesteś the best!!!! Robert.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wioletta Janowska

Wioletta Janowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście do kursanta, wiedzą jak obniżyć stres u początkującego kierowcy i w pozytywny sposób przekazać mu najważniejszą wiedzę.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Łukasz Ćwikowski

Łukasz Ćwikowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w mieście, profesjonalne podejscie do kursanta. Egzamin zdany za pierwszym podejsciem. Polecam!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Wiktor Romanowski

Wiktor Romanowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Do lepszej szkoły nie mogłem trafić instruktor najlepszy na świecie tylko polecać

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Adam Skowronski

Adam Skowronski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Brawa i podziękowania za profesjonalne przygotowanie mnie do egzaminu na prawo jazdy kategorii A. Egzamin zdany za 1 podejściem! Doświadczenie i zaangażowanie naszych Panów instruktorów M & M jest nieocenione! Szczerze polecam OSK RUMCAJS dla przyszłych kursantów. Pozdrawiam Adam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Emilia Karczmiarz

Emilia Karczmiarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni, cierpliwi instruktorzy. Genialnie przekazują wiedzę. Zrobiłam prawo jazdy w wieku 30 lat, ponieważ wcześniej myślałam, ze się do tego kompletnie nie nadaje. Ale instruktorzy z Rumcajsa szybo wyprowadzili mnie z błędu :) na lekcjach panuje przyjemna atmosfera, dużo poczucia humoru :) teoria zdana za pierwszym razem, praktyka za drugim.

Odpowiedź:

Ślicznie dziękujemy Emilka za zaufanie i piękną opinię , pozdrawiam Serdecznie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Moni Ka

Moni Ka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serducha. Egzamin na kat. A zdany za pierwszym razem w miłej atmosferze, z najlepszą kadrą szkoleniową. Dziękuję bardzo panu Mietkowi i Marcinowi za zaangażowanie.

Odpowiedź:

Moniko dziękujemy za dobrą i rzeczową opinie,na pewno pomoże to w decyzji przyszłych MOTO kursantów . Życzymy dobrej pogody do latania i przyczepności oponki. osk RUMCAJS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kasia Nowicka

Kasia Nowicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam OSK Rumcajs. Instruktor z powołania. Ogromna Wiedza przekazana w jasny i zrozumiały sposób. Nauka odbywała się w przyjaznej atmosferze. Stres szybko minął i jazdy szybko zaczęły sprawiać przyjemność:) Bardzo serdecznie dziękuję Panu Marcinowi za Jego cierpliwość, humor i wsparcie. Z całego serca każdemu polecam naukę w OSK Rumcajs:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna N .....a ip: 78.88.145.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam OSK Rumcajs. Instruktor z powołania. Ogromna Wiedza przekazana w jasny i zrozumiały sposób. Nauka odbywała się w przyjaznej atmosferze. Stres szybko minął i jazdy szybko zaczęły sprawiać przyjemność:) Bardzo serdecznie dziękuję Panu Marcinowi za Jego cierpliwość, humor i wsparcie. Z całego serca każdemu polecam naukę w OSK Rumcajs:)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Więckowska

Julia Więckowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne podejście, bardzo szybko i przyjemnie. Jak najbardziej polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Karolina Jackowska

Karolina Jackowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

POLECAM, wszystko mega wytłumaczone po 10letniej przerwie w jeździe zdecydowałam się pójść do Marcina na doszkolenie, 12 godzin jazdy wystarczyło, egzamin zdany za 1szym razem :) !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kacper Pilch

Kacper Pilch
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie, Marcin wszystko zrozumiałe tłumaczy, to najlepsza szkola jazdy w Jeleniej Górze:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Joasia Rudnicka

Joasia Rudnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy! Serdecznie polecam :) Marcin to najlepszy instruktor pod słońcem :)

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo Asiu za opinię, pozdrawiam Marcin
www.rumcajs.iosk.pl 691873599

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Teresa M .....k ip: 89.64.108.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak się uczyć to tylko tutaj! Super podejście do nauki, gdzie bez problemu opanowałam w pełni poruszanie się samochodem po mieście i nie tylko.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Antoni Polikowski

Antoni Polikowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jakub Rapalski

Jakub Rapalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam osk dla każdego !!!!

Odpowiedź:

Kuba szerokości i dziękujemy za wybór naszej szkoły OSK RUMCAJS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Jan Lewicki

Jan Lewicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła rewelacyjna,instruktorzy mili i cierpliwi,nauczyli mnie wszystkiego co powinien umieć kierowca,szkoła godna polecenia zdałem za pierwszym podejściem bo byłem odpowiednio przygotowany.

Odpowiedź:

Dziękujemy Jan i życzymy szerokości.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Wiktoria Buraś

Wiktoria Buraś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak dla mnie świetnie. Cierpliwość jaka posiada instruktor pomogła mi w tym że na kazde spotkanie chodziłam wyluzowana. Zostalam nauczona wszystkiego w 100% do egzaminu w bardzo dokładny sposób. Dziekuje raz jeszcze.

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie i miłą współpracę. Pozdrawiam serdecznie Marcin OSK RUMCAJS

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Marzena L .....k ip: 89.64.108.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam tę szkołę jazdy. Było to moje trzecie podejście do egzaminu po wielu latach przerwy i po kilkunastu h jazd doszkalających zakończyło się sukcesem. Jazda z instruktorem była naprawdę bezstresowa, a jestem na prawdę nerwową osobą, profesjonalne i rzeczowe podejście do kursanta. Do tego wszystkiego niska cena za jazdy. Także jak najbardziej wszystko na plus.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daniel Habasiński

Daniel Habasiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy niezwykle cierpliwi i sympatyczni, dzięki takiej atmosferze bardzo przyjemnie się uczyło jazdy. Jeżeli ktoś szuka instruktorów z poczuciem humoru i niezwykle dobrym podejściem do kursantów polecam gorąco.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Alina Palii

Alina Palii
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko było super!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Zakrzewska

Paulina Zakrzewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Miałam duże problemy z jazda autem mimo to udało się mi pomóc i zdałam bardzo szybko! Gorąco polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartek Rudy

Bartek Rudy
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkoła jazdy :))

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie , szerokości Bartku . I mała poprawka to był cały kuts A nie jazdy doszkalające ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Dawid Błoński

Dawid Błoński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mało takich,moim zdaniem instruktor z powołania,dobrze tłumaczy,przyjemna atmosfera,stan pojazdu także świetny,z wielką przyjemnością polecam wszystkim !!!

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za miłą współpracę.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Malek Shibli

Malek Shibli
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła naprawdę warta uwagi! Rewelacyjny kontakt z instruktorem,bardzo dobre podejście do kursanta. Wieczny spokój i opanowanie. Naprawdę polecam!! Jeśli bym miał możliwość kontynuowania kursów chciał bym przystąpić do nich ponownie. Pozdrawiam#Malek

Odpowiedź:

Dziękujemy Malek zapraszamy na kursy Motocyklowe pozdrawiam Marcin osk RUMCAJS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak