QUATTRO NAUKA JAZDY

 50 opinii w tym 32 zaufane

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

QUATTRO NAUKA JAZDY
ul. Kleczewska 25
62-510 Konin

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

"Szkoła Jazdy z certyfikatem Akademii Auto Świat"

Akademia Auto Świat jest pierwszą w Polsce siecią nowoczesnych Szkół Jazdy. Wszystkie ośrodki, które ją tworzą, działają według tej samej, autorskiej metody nauki – Tracking Progress Methodology. Tworząc program nauki, korzystaliśmy z narzędzi, jakie dają psychologia i metodyka nauczania. Dzięki temu zapewniamy kursantom maksymalny komfort i redukujemy stres towarzyszący pierwszym chwilom za kierownicą. Statystyki zdawalności potwierdzają wysoką skuteczność szkolenia w ośrodkach Akademii Auto Świat.

Wprowadzamy nowe standardy szkolenia kierowców w Polsce
Akademia Auto Świat to inicjatywa wydawcy magazynu „Auto Świat”, najpoczytniejszego tygodnika motoryzacyjnego w Polsce. Nasz program szkolenia oparty o Metodologię Śledzinia Postępów (Tracking Progress Methodology) pozwala na szybsze i efektywniejsze pozyskiwanie wiedzy i doświadczenia za kierownicą. Szczególny nacisk kładziemy na bezpieczeństwo i pewność zachowań na drodze. Kurs nauki jazdy w naszej sieci ma przygotować przyszłego kierowcę do samodzielnego poruszania się podrodze. Egzamin nie jest celem szkolenia, a jedynie naturalnym zakończeniem jednego etapu.
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

codziennie

ul. Kleczewska 25

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio - pojazd identyczny, jak na egzaminie państwowym)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

Dodatkowo płatne:
materiały dla kursantów
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Agnieszka M M ip: 37.247.59.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.06.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktor Godny polecenia. Zwraca uwagę na ważne rzeczy. Samochód w bardzo dobrym stanie. Polecam w 100%!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Jakub P ........i ip: 89.230.54.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.01.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin zdany za pierwszym podejściem. Bardzo elastyczne terminy, dobra atmosfera.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Weronika W ...........a ip: 83.23.254.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.12.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Igor J ..........z ip: 83.20.213.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.10.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Radek K ........i ip: 37.47.175.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.10.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patryk Knycpel

Patryk Knycpel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.07.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Klasa sama w sobie :) Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktotia N ...k ip: 83.242.113.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.07.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzaminy zdane za 1. razem Pan Darek- mistrz w swoim fachu Cierpliwy, dokładny i świetny rozmówca na każdy temat Polecam pod każdym względem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marlena Michalak

Marlena Michalak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.06.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Mega podejście do kursanta, szczegółowo tłumaczone trasy, uczulanie na trudniejsze miejsca na mieście. Spokój i opanowanie ze strony instruktora. 100% zadowolenia bo Pan Darek to człowiek stworzony do nauki prawa jazdy! Nauczył mnie w kilka godzin tego czego inni nie potrafili zrobić w 30h Polecam przez duże P!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Louis Defunes

Louis Defunes
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.05.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mega instruktor. Darek zna sie na swojej robocie, jest spokojny i rozmowny, na jezdzie zapewnia mila spokojna atmosferę. Polecam wszystkim!!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Agnieszka Bryś

Agnieszka Bryś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdalam egzamin teoretyczny i praktyczny za pierwszym razem. Gorąco polecam. Bardzo mila atmosfera, instruktor zawsze pomoże, wytłumaczy, bardzo punktualny, cierpliwy. Na pewno polecę tą szkołę jazdy innym.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jowita Pochylska

Jowita Pochylska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.02.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam naukę w tej szkolę, żałuje że nie wykupiłam w niej całego kursu. Bardzo profesjonalne podejście instruktora, dokładne tłumaczenie, cierpliwość i zwracanie uwagi na ważne rzeczy, które nie były poruszane w innych miejscach. Sprawdziłam kilka miejsc i dopiero po wykupieniu jazd w tej szkole udało się zdać egzamin. Instruktor bardzo punktualny, co też nie zawsze się zdarza. Zdecydowanie miejsce godne polecenia! Pozdrawiam, Jowita

Odpowiedź:

Bardzo dziękuje za opinie :-) Pozdrawiam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marta K ..........k ip: 94.254.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.10.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bezstresowa, przyjemna i dokładna nauka jazdy. Polecam każdemu! :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Beata Depińska

Beata Depińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.10.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam wszystkim! Beata

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność
- Wadybrak
Daria Kowalska

Daria Kowalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.10.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super Szkoła Jazdy. Super instruktorzy, szybkie terminy jazd. Jeżeli chcesz nauczyć się jeździć to to jest szkoła dla Ciebie. Daria

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Oliwia N .....a ip: 83.20.207.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.09.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy QUATTRO - nie ma lepszej. Profesjonalni instruktorzy , ogromna cierpliwość, duża wiedza, chęć współpracy z kursantem. Po prostu super ! Bardzo dziękuje i pozdrawiam OLIWIA NOWICKA

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dorota W ..k ip: 94.254.245.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.09.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Instruktorzy z powołania. Polecam każdemu. Zawsze wszystko wytłumaczone, nawet kilka razy z ogromną cierpliwością. Szkoła na prawdę super!!! Jestem mega zadowolona. Dorota

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

a ..l ip: 83.21.105.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.05.2014
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy Quattro. Na jeździe zawsze panuje miła atmosfera, instruktor nie denerwuje się gdy popełnimy jakiś błąd, tylko tłumaczy jak wykonać manewr poprawnie następnym razem. Bez problemu można zdać za pierwszym razem, czego jestem przykładem, wystarczy tylko wprowadzać w czyn rady instruktora. :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

ip: 95.41.95.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.12.2012
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin na prawo jazdy zdany za 1 razem. Jolka

+ Zaletybrak
- Wadybrak

ip: 77.65.108.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.10.2012
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mogę Wam polecić bezstresowa nauka jazdy samochodem, mili uczący, egzamin zdałam za 2-gim razem !

+ Zaletybrak
- Wadybrak

ip: 83.242.114.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.10.2012
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę Quattro. Profesjonalne podejście do kursanta.

+ Zaletybrak
- Wadybrak