Quattro Nauka Jazdy

 386 opinii w tym 325 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Quattro Nauka Jazdy
al. Wolności 6 - Promocja: kurs za 1799 zł
33-300 Nowy Sącz

Kontakt

79x xxx xxxPokaż numer
18x xxx xxxPokaż numer
www.qua....Pokaż adres
@quattr....Pokaż adres
@quattr....Pokaż adres

Opis

Kurs Klasyczny w PROMOCJI dla uczniów i studentów za 1799zł.


NASZA ZDAWALNOŚĆ - od lat w ścisłej czołówce w Krakowie i Nowym Sączu. 


Teoria - 57,0% - o 2,7% wyższa od ośrodka egzaminacyjnego 

Praktyka - 51,3% - o 10,5% wyższa od ośrodka egzaminacyjnego


Wyniki za 4 kwartał 2020. Pełną historię zdawalności znajdziesz na naszej stronie: https://quattro.szkola.pl/zdawalnosc


SZCZEGÓLNIE DOCENIENI za: 

1. Przyjazne i bardzo partnerskie podejście.

2. Bardzo cierpliwych i świetnie przygotowanych instruktorów.

3. Rewelacyjne przygotowanie do samodzielnego radzenia sobie z autem i na egzaminie państwowym. 

Dane na podst. Ankiet Satysfakcji Klienta.


SZKOLIMY na: SUZUKI BALENO - taki jak na egzaminie.

.

KIEDY ROZPOCZYNAMY KURSY? Średnio co 2 tygodnie - zadzwoń i sprawdź najbliższy termin: 793 95 68 68


WYBIERAJA NAS BO MAMY:

1. Wysoką zdawalność 

2. Opinie o wysokim poziomie instruktorów 

3. Sprawną organizację kursów oraz miłą obsługę w biurze 

4. Atrakcyjne promocje oraz wygodny system płatności ratalnych 

5. Bardzo dobre pojazdy szkoleniowe 

6. Skuteczny i nowoczesny system szkolenia oraz e-learning na korzystnych warunkach


Nasze oddziały: Nowy Sącz i Kraków. Dostępne są w łatwy sposób ze względu na lokalizację biur w centrum miasta. Zadzwoń do nas 793 95 68 68 lub odwiedź w biurze na al. Wolności 6 w Nowym Sączu, czynnym w godzinach 9-17


Jesteśmy również bardzo aktywni w mediach społecznościowych: Facebook - Instagram - YouTube


Mamy nadzieję, że już wkrótce zobaczymy się na kursie. Do zobaczenia w Quattro :)

Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

ul. Karmelicka 39/3 (własne, niezależne biuro i sala wykładowa), 31-128 Kraków

tel: 123414868;882822121

Kraków

Instruktorzy

Andrzej Sarota

Andrzej Sarota

Dawid Pawlik

Dawid Pawlik

Piotr Śpiewak

Piotr Śpiewak

Andrzej Smyda

Andrzej Smyda

Andrzej Miśkowicz

Andrzej Miśkowicz

Krzysztof Mółka (ratownik med.)

Krzysztof Mółka (ratownik med.)

Przemek Adamek

Przemek Adamek

Jacek Habela

Jacek Habela

Grzegorz Durałek

Grzegorz Durałek

Marcin Dudzik (wykładowca)

Marcin Dudzik (wykładowca)

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Raty własne

1799 zł

1899 zł

codziennie

al. Wolności 6 - Promocja: kurs za 1799 zł

WIĘCEJ KURS KLASYCZNY w PROMOCJI dla uczniów i studentów za 1799zł (cena dla pozostałych osób - 1899zł). Pospiesz się i zarezerwuj swój kurs już teraz.

Tempo kursu: jazdy szkoleniowe w ok. 7 tygodni
Wykłady: w trybie ekspresowym w 10 dni

Nasze pojazdy: SUZUKI BALENO - takie jak na egzaminie

Co zwiera kurs?

- 30 godzin wykładów (godz. lekcyjne) - przeprowadzane są w naszej sali wykładowej w oddziale Quattro na al. Wolności 6 w Nowym Sączu.

- Materiały szkoleniowe - gratis. Dostęp do materiałów szkoleniowych w formie aplikacji (urządzenia mobilne + komputer stacjonarny) wraz z aktualnymi testami egzaminacyjnymi (2021)

- Kurs pierwszej pomocy > prowadzony przez Krzysztofa Mółkę - doświadczonego Ratownictwa Medycznego z Sądeckiego Pogotowia Ratunkowego

- 30 godzin jazd szkoleniowych

- Egzamin wewnętrzny > z teorii i praktyki

- Szkolenie:
* w cyklu miejskim oraz w terenie niezabudowanym
* na placu manewrowym
* w warunkach obniżonej widoczności
* w dogodnych dla kursant terminach

- Kompleksowa obsługa kursu prowadzona przez konsultantkę Biura Obsługi Klienta > 793 95 68 68

- Płatność w ratach > bez dodatkowych opłat

kat. B, Wykłady i praktyka

Ekspresowy, Raty własne

2399 zł

codziennie

al. Wolności 6 - Promocja: kurs za 1799 zł

WIĘCEJ KURS EXPRESS. Dwa razy szybszy kurs za 2399zł

- Jazdy szkoleniowe w 4 tygodnie
- Gwarancja min. 4 jazd w tyg.
- Teoria: w 10 dni - wykłady odbywają się w trybie ekspresowym.

Pojazdy: SUZUKI BALENO - o tych samych parametrach co pojazdy egzaminacyjne

Co zwiera kurs?

- 30 godzin wykładów (godz. lekcyjne) - przeprowadzane są w naszej sali wykładowej w oddziale Quattro na al. Wolności 6 w Nowym Sączu

- Materiały szkoleniowe - gratis. Dostęp do materiałów szkoleniowych w formie aplikacji (urządzenia mobilne + komputer stacjonarny) wraz z aktualnymi testami egzaminacyjnymi (2021)

- Kurs pierwszej pomocy > prowadzony przez Krzysztofa Mółkę - doświadczonego Ratownictwa Medycznego z Sądeckiego Pogotowia Ratunkowego

- 30 godzin jazd szkoleniowych

- Egzamin wewnętrzny > z teorii i praktyki

- Szkolenie:
* w cyklu miejskim oraz w terenie niezabudowanym
* na placu manewrowym
* w warunkach obniżonej widoczności
* w dogodnych dla kursant terminach

- Kompleksowa obsługa kursu prowadzona przez konsultantkę Biura Obsługi Klienta > 793 95 68 68

- Płatność w ratach > bez dodatkowych opłat

kat. B, E-learning i praktyka

Raty własne

1799 zł

1899 zł

codziennie

al. Wolności 6 - Promocja: kurs za 1799 zł

WIĘCEJ KURS E-LEARNING. Nie musisz chodzić na wykłady.
Obecnie za 1799zł w PROMOCJI dla uczniów i studentów (cena dla pozostałych osób - 1899zł). Pospiesz się i zarezerwuj swój kurs już teraz.


- Teoria w formie e-learningu.
- Jazdy szkoleniowe w ok. 7 tygodni

Nasze pojazdy: Suzuki Baleno w wersji egzaminacyjnej

Co zawiera kurs?

- 4 godzin (godz. lekcyjne) - kurs pierwszej pomocy. Przeprowadzany jest w naszej sali wykładowej w oddziale Quattro na al. Wolności 6 w Nowym Sączu. Prowadzony przez Krzysztofa Mółkę - doświadczonego Ratownictwa Medycznego z Sądeckiego Pogotowia Ratunkowego

- Materiały szkoleniowe - w ramach promocji, każdy kursant otrzymuje zestaw materiałów szkoleniowych rozszerzony o dostęp do kursu online w formie platformy szkoleniowej e-learning > (normalna cena 49 zł). Jest to:
+ podręcznik
+ aktualne testy egzaminacyjne (2021)
+ platforma szkoleniowa online | Nowość

- 30 godzin jazd szkoleniowych

- Egzamin wewnętrzny > tylko z praktyki - przejście przez taki egzamin jest kluczowe dla późniejszego sukcesu na egzaminie państwowym.

- Szkolenie:
* w cyklu miejskim oraz w terenie niezabudowanym
* na placu manewrowym
* w warunkach obniżonej widoczności
* w dogodnych dla kursant terminach

- Kompleksowa obsługa kursu prowadzona przez konsultantkę Biura Obsługi Klienta > 793 95 68 68

- Płatność w ratach > bez dodatkowych opłat

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ JAZDY DOSZKALAJĄCE
- pakiet 6 godz. w PROMOCJI - 300zł.
- pakiet 10 godz. w PROMOCJI - 500zł.
55zł / godz.

Szkolimy na Suzuki Baleno - auto egzaminacyjne.

Sprawdź dostępne terminy- zadzwoń: 793 95 68 68. Jazdy szkoleniowe od poniedziałku do soboty w godz: 7-19.

Jazdy doszkalające obejmują:
- Szkolenie intensywne w ruchu miejskim i na placu manewrowym
- Szkolenie na trasach egzaminacyjnych + wskazanie newralgicznych miejsc
- Szkolenie z obsługi pojazdu krok po kroku - jak na egzaminie
- Nauka złożonych manewrów z naciskiem na eco driving pod kątem egzaminu
- Praktyczne wskazówki odnośnie przebiegu egzaminu - jak zachować pewność siebie i pokonać stres
- Eliminacja złych nawyków i błędów poprzednich szkoleń
- Ocena umiejętności kursanta koniecznych do zdania egzaminu i samodzielnej jazdy
- Darmowy udział w wykładach realizowanych na kursach podstawowych w naszej szkole.

Jazdy dodatkowe wykonywane tuż przed egzaminem państwowym dotyczą w całości przygotowania do bezproblemowego poradzenia sobie z nim.

Interesuje Cię inna ilość godzin? Zadzwoń, a nasza Konsultantką przekaże szczegółowy cennik.
-> tel. 793 95 68 68

cena za pakiet: 500 zł

ilość godzin w pakiecie: 10h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Amadeusz Kuziel

Amadeusz Kuziel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

polecam serdzecznie

Odpowiedź:

Amadeusz, dzięki za polecenie! Powodzenia na egzaminach i do zobaczenia na drodze :) Pozdrawiamy - Zespół Quattro NS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamil Szczygieł

Kamil Szczygieł
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Szkołę Jazdy Quattro. Wykłady ciekawe i przeprowadzone w bardzo miłej atmosferze. Panie w biurze bardzo miłe. W szczególności polecam instruktora Pana Andrzeja Sarotę.

Odpowiedź:

Kamil, wielkie dzięki za miłe słowa i docenienie naszej pracy :) Życzymy Ci sukcesów na egzaminach i do zobaczenia na drodze! Pozdrawiamy, Zespół Quattro NS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Natalia Gruca

Natalia Gruca
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Krakowskie szkoły nauki jazdy powinny się uczyć od nowosądeckiego Quattro! Dobre wrażenie rozpoczęło się od profesjonalizmu Pani Gosi z biura. Robila wszystko, by ustalić mi zajęcia w terminie wybranym przeze mnie (dodam,że moja dyspozycyjność była mocno okrojona), przy tym nie zmieniając instruktora. Moim prowadzącym instruktorem był Pan Andrzej Miśkowicz. Zajęcia prowadził bezstresowo, w fajny, luźny sposób przekazywał ogrom wiedzy. Wskazuje newralgiczne miejsca, dzięki czemu egzaminator nie jest w stanie niczym nas zaskoczyć:-) mialam okazję jeździć również z Panem Jackiem Habelą. Złoty czlowiek, opanowany, z ogromną dozą cierpliwości i wielkim zaangażowaniem w wykonywaną pracę. Polecam z całego serca szkołę jazdy Quattro! I jeszcze raz dziękuję całemu zespołowi ❤

Odpowiedź:

Pani Natalio, serdecznie dziękujemy za tak wspaniałe, ciepłe słowa :) oraz za docenienie naszych instruktorów. Gratulujemy zdanego egzaminu i życzymy szerokiej drogi! :) Pozdrawiamy, Zespół Quattro Nowy Sącz

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Magdalena Szlag

Magdalena Szlag
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca mogę polecić szkołę Quattro każdemu,kto chciałby rozpocząć swoją przygodę z nauką jazdy. Nie mając bladego pojęcia od czego zacząć zadzwoniłam do biura obsługi gdzie Pani Gosia z miłą chęcią opowiedziała mi krok po kroku gdzie powinnam się udać w celu uzyskania wszystkich potrzebnych dokumentów. Dzień po dostarczeniu odpowiednich papierów mogłam już rozpocząć wykłady, które były znakomite pod każdym względem. Prowadzili je Pan Marcin oraz Pan Łukasz. Przekazali mi wtedy dużo potrzebnej wiedzy. Po odbyciu wykładów od razu rozpoczęłam kurs jazdy. Moim prowadzącym instruktorem był Pan Jacek. Jest to człowiek niesamowicie cierpliwy i opanowany. Nauczył mnie jak bezpiecznie poruszać się po drodze. Przekazał mi wiele cennej wiedzy na temat przepisów drogowych i kultury jazdy. Pan Jacek jest zdecydowanie instruktorem z powołania. Jazdy z nim odbywały się w świetnej atmosferze bez zbędnego stresu. Poza Panem Jackiem jeździłam także z Panem Andrzejem M. z którym jazdy minęły mi tak samo przyjemnie jak z instruktorem prowadzącym. Podsumowując-pod każdym względem Quattro Szkoła Jazdy numer 1 !????????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Martyna Faron

Martyna Faron
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wybierając szkółkę do nauki jazdy nie zastanawiając się długo, wybrałam Quattro w Nowym Sączu. !!!! Był to jeden z lepszych wyborów, ponieważ trafiłam na niesamowitych ludzi.☺️!!!! Wykłady były interesujące i bardzo ciekawie przedstawione a czas spędzony za kierownicą wręcz niesamowity w bardzo miłej atmosferze Pana Andrzeja!☺️ Podczas jazd dowiedziałam się wielu bardzo przydatnych na przyszłość rzeczy, oraz nauczyłam się panować nad stresem i emocjami, których podczas jazdy jest wiele. ????☺️ Godziny były dopasowane do kursanta co było ogromnym plusem, ponieważ osoba nie musiała z niczego rezygnować tylko znajdowała na wszystko czas ????. Jeśli miałabym po raz kolejny wybrać szkółkę jazdy, albo ją polecić zdecydowanie byłoby to Quattro.

Odpowiedź:

Martyna, bardzo się cieszymy, ze wybrałaś właśnie nas :) dziękujemy za miłe słowa, docenienie swojego instruktora oraz polecenie :) Pozdrawiamy Cię serdecznie i życzymy powodzenia na egzaminach! Zespół Quattro NS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magda Mordarska

Magda Mordarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Quattro poleciła mi koleżanka, a kurs trwał tyle, co zakładałam. Pani Gosia i pani Kasia w biurze zawsze służyły pomocą. Przed rozpoczęciem kursu pani Gosia wytłumaczyła mi dokładnie, jakie dokumenty muszę przynieść, i jak uzyskać numer PKK. Terminy jazd były ustalane w dogodnych terminach. Wykłady przebiegły szybko, a jednocześnie było pokazanych wiele przydatnych przykładów z życia codziennego. Kurs pierwszej pomocy został przeprowadzony profesjonalnie, w ciekawej formie. Moim instruktorem prowadzącym był pan Piotr Śpiewak i od pierwszych chwil za kierownicą pomagał on pokonać stres i nerwy towarzyszące w czasie prowadzenia samochodu. W czasie trwania jazd panowała świetna atmosfera, dzięki której łatwo było zapomnieć o stresie. Poza tym pan Piotrek przekazywał wiedzę w bardzo jasny sposób, z dużą cierpliwością i spokojem. Jazdy miałam także z panem Andrzejem Miśkowiczem, który również bardzo profesjonalnie przekazywał ważne wskazówki. Polecam Quattro wszystkim, którzy zastanawiają się nad wyborem szkoły jazdy. Osoby, takie jak pan Piotrek pokazują, że jazda samochodem to czysta przyjemność, do której niepotrzebny jest stres.

Odpowiedź:

Magda, dziękujemy za szczegółowy opis każdego elementu kursu oraz docenienie całego Zespołu, a przede wszystkim swojego instruktora prowadzącego :) dziękujemy za wspaniałe słowa! Pozdrawiamy, szerokiej drogi ;)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agnieszka K .......k ip: 83.29.147.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Szczególne uznania i podziękowania dla Pana Jacka, który odznacza się wielką cierpliwością, który ćwiczy manewr dopóki nie uzna za adekwatny oraz za ten spokój i wyrozumiałość. W biurze zawsze ciepła i miła atmosfera. Bardzo polecam!!

Odpowiedź:

Pani Agnieszko, serdecznie dziękujemy za miłe słowa i polecenie. Jeszcze raz gratulujemy zdanego egzaminu praktycznego i życzymy szerokiej drogi :) Zespół Quattro NS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Juliusz Szeliga

Juliusz Szeliga
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła obsługa w biurze. Jazdy z panem Jackiem w bardzo miłej atmosferze.

Odpowiedź:

Juliusz, dziękujemy za opinie i docenienie swojego instruktora :) Powodzenia na egzaminach i do zobaczenia na drodze!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Faustyna Mężyk

Faustyna Mężyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna obsługa klienta, pełen profesjonalizm, miła rodzinna atmosfera, wykwalifikowany personel, nie ma żadnych problemów z kosztami lub terminami, instruktorzy mają super podejście. Wiele znajomych, którzy zdali za 1 razem polecali i ja również polecam !!!

Odpowiedź:

Faustyna, dziękujemy za opinie i docenienie nas, za to że wyszczególniłaś wiele aspektów kursu. Dzięki za polecenie. My życzymy zdanych egzaminów państwowych za pierwszym podejściem i do zobaczenia na drodze :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
James James

James James
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolony z całego kursu , polecam p. Andrzeja Sarote za dużą cierpliwość i dobrą naukę podczas jazd. Cały kurs odbył się bardzo szybko i profesjonalnie.

Odpowiedź:

Johann, dzięki za opinie i polecenie swojego instruktora :) powodzenia na egzaminach!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Piotr P ....k ip: 46.204.3.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie super szkoła, doskonale uczy,instruktorzy na najwyższym poziomie

Odpowiedź:

Piotr, dzięki za polecenie i docenienie instruktorów ;) Powodzenia na egzaminie i szerokiej drogi :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Magdalena C .........a ip: 178.43.83.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy Quattro. W tej szkole panuje bardzo miła atmosfera, wykłady prowadzone są w sposób bardzo ciekawy. Dziękuję P. Łukaszowi oraz P. Andrzejowi za cierpliwość, dobre rady, wyrozumiałość i spokój podczas wszystkich jazd, dziękuję także P. Gosi z biura za pomoc oraz indywidualne podejście do każdego kursanta.

Odpowiedź:

Magdaleno, dziękujemy za opinie, bardzo miło nam czytać Twoje słowa, dzięki że wspomniałaś o atmosferze na zajęciach, bo przecież jest ona tak ważna w toku uczenia się, nie tylko nauki jazdy ;) Do zobaczenia na drodze. Pozdrawiamy, Zespół Quattro NS

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Joanna Brzezińska

Joanna Brzezińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła i szybka obsługa biura, świetne podejście do klienta, jestem bardzo zadowolona i z pewnością będę polecać dalej ! Kurs przebiegł bardzo szybko i efektywnie w przyjaznej atmosferze, na egzaminie nic mnie nie zaskoczyło.

Odpowiedź:

Asia, dziękujemy za miłe słowa i polecenie :) gratulujemy pięknie zdanych egzaminów! Do zobaczenia na drodze. Pozdrawiamy, Zespół Quattro NS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sabina Rumian

Sabina Rumian
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam. Bardzo profesjonalne i miłe podejście do kursanta. Miałam cudownego instruktora , który wierzył we mnie kiedy ja nie byłam pewna jazdy. Nie mogę wyrazić słowami jak bardzo wdzięczna jestem. Zachęcam i dziękuję Panu Andrzejowi Sarocie za wszystko.

Odpowiedź:

Sabina, dziękujemy za wspaniałą opinie i docenienie Andrzeja :) jest nam bardzo miło. Gratulujemy Ci pięknie zdanego egzaminy za pierwszym podejściem :) Pozdrawiamy i do zobaczenia na drodze! Zespół Quattro NS

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Piotrek Pachut

Piotrek Pachut
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo mocno polecam !!!

Odpowiedź:

Piotr, dzięki za polecenie! Gratulujemy zdania za pierwszym ;) Do zobaczenia na drodze! Zespół Quattro NS

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Karolina Zielińska

Karolina Zielińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam :) super szkoła jazdy :)

Odpowiedź:

Karolina, dziękujemy za polecenie :) powodzenia na egzaminach! Pozdrawiamy, Zespół Quattro NS

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Ala Semla

Ala Semla
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Moja przygoda z Quattro dobiegła końca. Jestem bardzo zadowolona, że trafiłam na tę szkołę jazdy i z całego ♥️ POLECAM! Przemiła atmosfera, bardzo duża dawka przydatnej wiedzy oraz anielska cierpliwość instruktorów. Dziękuje całej załodze z którą miałam przyjemność...a w szczególności Panu Dawidowi! Pozdrawiam ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dmytro Kostiukevych

Dmytro Kostiukevych
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam szkołę jazdy Quattro. Bardzo miła obsługa w biurze. W czasie jazd wszystko na bieżąco tłumaczone. Chciałem podziękować Panu Andrzejowi za profesjonalizm, indywidualne podejście do kursanta oraz ogromną cierpliwość !!!! Polecam!

Odpowiedź:

Dima, dziękujemy Ci bardzo za opinie, za docenienie naszego BOK oraz Andrzeja. Pozdrawiamy i do zobaczenia na drodze :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kuba Miłkowski

Kuba Miłkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo profesjonalne podejście instruktorów, miła atmosfera podczas jazd, szybkie ukończenie kursu. Pani Gosia z biura również jest bardzo miła. Bardzo polecam

Odpowiedź:

Kuba, dzięki za podzielenie się swoją opinią, docenienie Instruktorów i naszej Gosi :) bardzo nam miło. Pozdrawiamy i życzymy powodzenia na egzaminach ! Zespół Quattro NS

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Piotrek Sroka

Piotrek Sroka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkola jazdy quattro jest bardzo dobra, kurs oraz wyklady byly bardzo przyjemne, Polecam.

Odpowiedź:

Piotr, dzięki za polecenie. Życzymy powodzenia na egzaminach ! Pozdrawiamy - Zespół Quattro NS

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak

Michał D ...... ip: 185.192.243.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, super szkoła :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadynudne wykłady,
Konrad Walasik

Konrad Walasik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkole jazdy Quattro, bardzo szybkie ukończenie kursu ,łatwe porozumiewanie się z panią Gosia z biura i ustalanie jazd ,instruktorzy profesjonalni i bardzo mili , szczególnie pan Jacek.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Dominika Król

Dominika Król
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy Quattro. Bardzo miła obsługa w biurze zarówno Pani Gosia jak i Pani Kasia zawsze służyły pomocą. Wykłady ciekawe, pełne profesjonalizmu. Jazdy przebiegały bez stresu w super atmosferze. W czasie jazd wszystko na bieżąco tłumaczone za co chciałam podziękować Panu Jackowi oraz Panu Andrzejowi za profesjonalizm, indywidualne podejście do kursanta oraz ogromną cierpliwość !!!!

Odpowiedź:

Dominiko, dziękujemy za Twoją opinie, docenienie naszego BOK, zajęć teoretycznych i najważniejsze - swoich instruktorów :) pozostaje nam życzyć Ci sukcesów na egzaminach i do zobaczenia ! Zespół Quattro NS

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Jarek Kulig

Jarek Kulig
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła nauki jazdy w Nowym Sączu. Pełen profesjonalizm, kultura i przyjazna atmosfera. Wiedza na wykładach jest przekazywana w sposób łatwy do przyswojenia, a w czasie jazd instruktorzy dają ważne wskazówki i porady, przy czym dbają o nauczenie odpowiedniej kultury jazdy. Polecam z całego serca!

Odpowiedź:

Jarek, bardzo nam miło czytać taką opinie :) dziękujemy za docenienie każdego etapu szkolenia. Życzymy powodzenia na egzaminach, pozdrawiamy. Zespół Quattro NS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Grzesiek Oraczek

Grzesiek Oraczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

dobra szkoła jazdy, fajna atmosfera w ciekawym stylu przeprowadzone kursy. Polecam tą szkołe wszystkim którzy chcą robic prawko w Sączu.

Odpowiedź:

Grzegorz, dzięki za opinie i polecenie ! Życzymy zdania egzaminów za pierwszym i do zobaczenia na drodze :) Zespół Quattro NS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jasiek Krzyszycha

Jasiek Krzyszycha
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Quattro. Bardzo miła atmosfera w biurze obsługi, profesjonalne wykłady, jazdy skończyłem szybciej niż koledzy w innych szkołach jazdy. Ponadto bardzo dziękuję panu Andrzejowi M. za dobre rady i cierpliwość, ponieważ czasami sam do siebie już nie miałem cierpliwości !!!!

Odpowiedź:

Janek, dziękujemy za polecenie i miłe słowa :) A cierpliwość to jedna z kluczowych cech dobrego Instruktora. Pozdrawiamy i życzymy sukcesów na egzaminach !

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Paweł Żywczak

Paweł Żywczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera, profesjonalizm i indywidualne podejście.

Odpowiedź:

Paweł, dziękujemy za opinie :) pozdrawiamy i życzymy powodzenia na egzaminach - Zespół Quattro NS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Monika Magiera

Monika Magiera
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy Quattro. Ciekawe i profesjonalne wykłady oraz ogromna cierpliwość instruktorów. Dziękuje szczególnie Panu Grzegorzowi za jego spokój i wyrozuzumiałość:). Miła obsługa w biurze(Pani Gosia). Szczerze polecam!!!

Odpowiedź:

Monika, bardzo dziękujemy za polecenie i miłe słowa o nas :) a także docenienie swojego instruktora prowadzącego. Życzymy Ci powodzenia na egzaminach i do zobaczenia na drodze ! Zespół Quattro NS

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Weronika Tokarczyk

Weronika Tokarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła obsługa w biurze, Pani Gosia zawsze pomocna, nigdy nie było żadnych problemów z ustalaniem wygodnych terminów jazd. Wykłady ciekawe, pełne profesjonalizmu, wykładowcy oraz instruktorzy potrafili dokładnie wytłumaczyć błędy na drodze. Jazdy przebiegły bez stresu, w super atmosferze, szczególnie polecam Pana Piotra. Nie można trafić na lepszą szkołę jazdy :)

Odpowiedź:

Weronika, dziękujemy za tak miłe słowa i docenienie całego zespołu :) Pozdrawiamy Cię serdecznie i życzymy powodzenia na egzaminach ! Zespół Quattro NS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marzena W ......k ip: 185.192.243.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko dobrze. Pan instruktor świetnie przygotował mnie do egzaminu. Bardzo podobała mi się atmosfera na zajęciach. Polecam!

Odpowiedź:

Marzeno, dziękujemy Ci za opinie, bardzo nam miło :) Pozdrawiamy i życzymy powodzenia na egzaminach ! Zespół Quattro NS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak