Prywatna Szkoła Jazdy Woś Wiesław

 636 opinii w tym 433 zaufane

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Prywatna Szkoła Jazdy Woś Wiesław
ul. Okrzei 8/3
57-300 Kłodzko

Kontakt

Opis

Opis szkoły nie został jeszcze uzupełniony przez właściciela
Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

ul. Nadbrzeżna 2ae, lok. 6, 57-550 Stronie Śląskie

tel: 748141145

Stronie Śląskie

ul. Henryka Sienkiewicza 8, 57-500 Bystrzyca Kłodzka

tel: 748676008;601953464

Bystrzyca Kłodzka

ul. Wojska Polskiego 4, 57-220 Ziębice

tel: 748676008;601953464

Ziębice

Instruktorzy

Maciej Woś

Wojciech Woś

Wiesław Woś

Józef Brach

Bogusław Rochewicz

Emilia Piotrowska

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2200 zł

ul. Okrzei 8/3

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT-07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2200 zł

ul. Okrzei 8/3

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha YBR 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2200 zł

ul. Okrzei 8/3

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Honda CR500)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1800 zł

ul. Okrzei 8/3

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Skoda Fabia)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2000 zł

codziennie

ul. Okrzei 8/3

WIĘCEJ W cenie kursu:
15 godzin (po 60 min) jazd (Ford Galaxy + przyczepa)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B96, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2000 zł

codziennie

ul. Okrzei 8/3

WIĘCEJ W cenie kursu:
15 godzin (po 60 min) jazd (Ford Galaxy + przyczepa)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3200 zł

ul. Okrzei 8/3

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
30 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.250)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2700 zł

codziennie

ul. Okrzei 8/3

WIĘCEJ W cenie kursu:
25 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.250 + Przyczepa)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. D, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

4000 zł

ul. Okrzei 8/3

WIĘCEJ Cena kursu przy posiadaniu kategorii C.

W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
40 godzin (po 60 min) jazd (Van-Holl 911)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1200 zł

ul. Okrzei 8/3

WIĘCEJ W cenie kursu:
5 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
10 godzin (po 60 min) jazd (Peugeot, Junak)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. D, Wykłady i praktyka

6000 zł

ul. Okrzei 8/3

WIĘCEJ Cena kursu przy posiadaniu kategorii B.

W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
60 godzin (po 60 min) jazd (Van-Holl 911)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Jan Borcz

Jan Borcz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super ludzie, fajna przygoda , dobra nauka. To powinno być logo tej szkółki jazdy. Dziękuje za wszystko i polecam !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Gośka Jurczyńska

Gośka Jurczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super szkoła .Uczą profesjonaliści . Szczególne podziękowania dla p. Grzegorza za podejście do kursanta i za profesjonalizm.. Dziękuję także p. EMILI za jej profesjonalizm. ZDAŁAM za pierwszym razem. DZIĘKUJĘ

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Weronika G ........y ip: 5.173.232.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście instruktora i ciekawe wykłady

+ Zaletyciekawe wykłady, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamil Midura

Kamil Midura
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam! Porządne przygotowanie do egzaminu, a przy tym miła atmosfera. W szczególności dziękuje panu Mateuszowi za wyrozumiałość, cierpliwość oraz w pełni profesjonalne podejście. Potrafi nauczyć jazdy od podstaw sprawiając jednocześnie przy tym, ze czas spędzony na nauce jest przyjemny. Dzięki jego zaangażowaniu i pomocnym radom udało się zdać za pierwszym razem :).

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Emilia Antoszczyszyn

Emilia Antoszczyszyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, rzetelne podejście do kursanta i jego indywidualnych potrzeb. Pełen profesjonalizm! Polecam!! Jeszcze raz dzękuję z całego serca za zaangażowanie i efektywna naukę Panu Mateuszowi. Jest Pan wielki!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kacper Kudlak

Kacper Kudlak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesojonalne o wyrozumiałe podejście do kursanta. Mika atmosfera kursu. Polecam serdecznie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wojciech S .......... ip: 31.1.172.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo profesjonalne podejście do kursu i indywidualne potraktowanie każdego z Kursantów zaimponowalo mi bardzo i będę polecał tą szkołę wszystkim zainteresowanym ????????????

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Natalia Zając

Natalia Zając
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca tą szkołę jazdy! Zaczynając od profesjonalnego i bardzo doświadczonego wykładowcy, przez super instruktorów i miłą atmosferę na każdej jeździe, aż po egzamin zdany za pierwszym razem. Ogólnie rzecz biorąc bardzo dobry wybór :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Olczyk

Michał Olczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście instruktorów Polecam !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Justyna W ..... ip: 5.173.234.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsi z najlepszych, teoria i egzamin praktyczny zdane za pierwszym razem BEZSTRESOWO i z uśmiechem

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Michał Rowszar

Michał Rowszar
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Nikola M ....l ip: 188.146.40.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.09.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Naprawdę z czystym sumieniem mogę polecić. Kurs robiłam gdzie indziej i nie zdalam 4 razy, doszkalalam się u jeszcze innego pana, z tym samym skutkiem. Tak się zrazilam, że 3 lata nie ruszałam dalej. W końcu usłyszałam o w. Woś. Tylko godzinka jazdy z panią Emilką i prawko zdane bez błędu.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Weronika Wdowiak

Weronika Wdowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy bardzo mili przez co jazda nie jest stresująca a przyjemna. Serdecznie polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Natalia Łuszczyńska

Natalia Łuszczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.09.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Swietna szkoła, polecam !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Natalia Ciemny

Natalia Ciemny
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.08.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

gorąco polecam ! przede wszystkim uczysz się dobrze, bezpiecznie i ekonomicznie jeździć, a nie jedynie zdać egzamin . co w ostateczności i tak powoduje , że egzamin nie sprawia żadnych problemów. wspaniali ludzie, świetne podejście do nawet najbardziej opornych kursantow ,efekt- zdane za pierwszym ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Justyna K ...j ip: 5.173.251.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalni instruktorzy, luźna atmosfera przez co wszystko odbywa się bezstresowo, polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Piątek

Paulina Piątek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w kotlinie klodzkiej ☺️!!!!!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Natalia O ....h ip: 188.146.172.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.08.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo, bardzo polecam - egzamin zdany za pierwszym razem! Jazdy odbywałam pod opieką Pana Mateusza w bardzo komfortowej atmosferze: instruktor jednocześnie był i wymagający, i wyrozumiały. Chyba najbardziej jestem wdzięczna za to, że pomógł mi opanować stres za kółkiem, który mnie wcześniej blokował. Do Pana Mateusza: DZIĘKUJĘ!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Adrian Pilny

Adrian Pilny
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.08.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Profesjonalne podejście instruktorów, Najlepsza nauka jazdy Kłodzko Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Katarzyna Kozak

Katarzyna Kozak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.07.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

super szkoła Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jakub Adam Żaba

Jakub Adam Żaba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.07.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo fajna atmosfera . Z dużym profesjonalizmem przygotowują do jazdy. Serdecznie polecem. Jakby dało rade dałbym milon gwiazdek.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra Bielawska

Aleksandra Bielawska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktorzy, mega atmosfera, zero stresu . W szczególności polecam Panią Emilię i dziękuję za cierpliwość i motywację... Wszystko zadane za pierwszym razem !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Vanessa Kirsza

Vanessa Kirsza
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam. Nauka bez zbędnego stresu i nieprzyjemnych sytuacji. Podziękowania dla Mateusza za wyrozumiałość !!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność
- Wadybrak
Aleksandra Marszałek - Cięszki

Aleksandra Marszałek - Cięszki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo pozywna atmosfera. Instruktorzy cierpliwi i wyrozumiali. Zdane za pierwszym razem. ;) pozdr. Dla instruktora Mateusza :)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Michał Stanisławek

Michał Stanisławek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Fajnie miło, konkretnie i bez problemu, polecam.!!!

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Klaudia Borduń

Klaudia Borduń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę . Super podejście. Polecam instruktora Bogusław Rochewicz najlepszy!!!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Zuza Podwalny

Zuza Podwalny
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! ☺️

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Mateusz Fijałka

Mateusz Fijałka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo sympatyczni i mili instruktorzy , wygodne do nauki samochody , w przystępnej cenie . POLECAM gdyż mile wspominam te 30 godzin podczas nauki jazdy samochodem jak i wykłady

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kacper Filipek

Kacper Filipek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła Jazdy Szczerze polecam instruktorzy wykładowcy jak i reszta osób z tej szkoły bardzo pozytywni ludzie dziękuje Panu Mateuszowi za bardzo dobre przygotowanie do egzaminu

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Barbara Korzeniewska

Barbara Korzeniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła i instruktorzy. Szczerze polecam !!! Szczególne podziękowania dla instruktora p. Mateusza. Barbara K.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak