Liczba odwiedzin: 5952 Jesteś właścicielem tej szkoły?

PODWALE BIELSKO Dariusz Wizner

  85 opinii w tym 48 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.07.2020

Karolina Olkowska

Karolina Olkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam! Pełen profesjonalizm, świetne podejście do kursanta, bardzo miła atmosfera, ogromne pokłady cierpliwości Pana Krzysia, elastyczne godziny. Polecam szczególnie tym niezdecydowanym,zniesmaczonym, którzy mają przykre doświadczenia z innych szkół lub też cieżko się im przełamać z innych przyczyn. Wybierając tą szkołę trafiacie w dobre ręce i z pewnością będziecie doskonale przygotowani do egzaminu państwowego. Pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.07.2020

Adam Galus

Adam Galus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam. Wszystko bardzo dobrze wytłumaczone. Jestem zadowolony z kursu. Polecam!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 07.07.2020

Anna Kosek

Anna Kosek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jasny sposób przekazywania wiedzy, przyjemna atmosfera podczas nauki jazdy. Serdecznie polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.07.2020

Edyta Pisarska

Edyta Pisarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim kurs na prawo jazdy :) Kurs odbył się już kilka lat temu, ale do dziś wspominam bardzo ciepło zajęcia, grupę oraz jazdy z Panem Dariuszem :) zajęcia byly przyjemnością, jazdy nauczyły mnie naprawdę każdej możliwej reakcji oraz sytuacji na drodze co praktycznie się nie zdarza w innych szkołach. Do dziś zero kolizji, mandatów ani punktów karnych :) polecam:) profesjonalnie i konkretnie :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.06.2020

Kamila Krupa

Kamila Krupa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkółkę Pana Dariusza. Miła atmosfera, świetnie wszystko wytłumaczone, co najważniejsze na spokojnie. Bardzo profesjonalne podejście do kursanta! Wszystkie egzaminy zdane za pierwszym razem! Z całego serca polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.05.2020

Monika Młynarczyk

Monika Młynarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z kursu. Super atmosfera, fajnie wszystko tłumaczone cierpliwość do kursanta. Zdałam za pierwszym razem. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.05.2020

Grzegorz Maga

Grzegorz Maga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejście. Sympatyczny, pomocny i wyrozumiały instruktor. Egzaminy wewnętrzny dobrze przygotowany i pomocne w późniejszym zadaniu egzaminów państwowych gorąco polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.05.2020

Natalia Duda

Natalia Duda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy w Bielsku-Białej ❤️ Pozytywni instruktoży, zawsze uśmiechnięci. Wspaniałe podejście do kursanta. Dzięki nauce w tej szkole zdałam prawo jazdy z pewnością siebie i najwyższym wynikiem. Z całego serca polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.05.2020

Tomek Nowak

Tomek Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs poprowadzony przez Pana Darka z dbałością o szczegóły. Wszystko bardzo dobrze wytłumaczone. Jazdy bez stresu. Dlatego też do egzaminu podszedłem na spokojnie i wszystko zdane bez problemu. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.05.2020

Angelika Bucka

Angelika Bucka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Robiłam prawko jakieś 9 lat temu ale do tej pory wspominam kursy bardzo pozytywnie . Pokazanie każdego szczegółu każdej rzeczy która jest bardzo istotna do egzaminu. Super naprawdę godni polecenia.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.05.2020

Paulina Kubaszek

Paulina Kubaszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie i szczerze polecam. Solidne przygotowanie zarówno teoretyczne jak i praktyczne. Profesjonalni i cierpliwi instruktorzy, egzamin zdałam za pierwszym razem :) Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.05.2020

Kasia Maria Wilk

Kasia Maria Wilk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie ciekawe wykłady A jazda z Panem Krzyśkiem naprawde spokojna i miłej atmosferze.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.05.2020

Agata Honkisz

Agata Honkisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam. Ciekawe wykłady, bardzo kompetentni szkoleniowcy. Cena korzystna

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.05.2020

Mirek Jastrzebowski

Mirek Jastrzebowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor z którym odbywałem jazdy bardzo cierpliwy i pozytywnie nastawiony . Podstawowa sprawa to fajna atmosfera , która pozwoliła na zmniejszenie stresu związanego z jazdami . Egzamin zdany za drugim razem z mojego powodu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.05.2020

Samuel Bartosik

Samuel Bartosik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne, a zarazem wyrozumiałe i miłe podejście do kursanta. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.04.2020

Danuta Wandor

Danuta Wandor
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam zwłaszcza paniom, które same już nie wierzą w to, że mogą zdać egzamin, jeździć poprawnie i czerpać przyjemność z prowadzenia samochodu. To nie tylko nauka jazdy ale też duże wsparcie psychologiczne. Bardzo miło wspominam kurs i jeszcze raz dziękuję za cierpliwość, wyrozumiałość i miłą atmosferę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.04.2020

Artur Królczyk

Artur Królczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybór tej szkoły to strzał w dziesiątkę! Słowem wstępu- cała nasze grupa zdała egzamin za pierwszym razem. Instruktorzy posiadają ogromną wiedzę, podchodzą bardzo profesjonalnie do nauki kursantów, co przekłada się na zdawalność. Mówi się, że człowiek dopiero po zdaniu prawa jazdy uczy się jeździć, jednak w przypadku tej szkoły ta reguła się nie sprawdza. P. Dariusz faktycznie uczy jak należy prowadzić samochód, pokazuje nawyki i błędy których trzeba się ustrzegać. Grafik jazd ustalany bezproblemowo i w krótkim odstepie między poszczególnymi jazdami, co pozwala szybko i płynnie zamknąć temat. Jeżeli szkoła jazdy to tylko Podwale. Serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.04.2020

Agnieszka Borowska

Agnieszka Borowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobrze wspominam instruktora i sposób przekazywania wiedzy. Instruktor był bardzo spokojny podczas jazd, potrafił w bardzo obrazowy sposób wyjaśnić, jak wykonywać manewry.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.04.2020

Wojciech Szymborski

Wojciech Szymborski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gdybym miał jeszcze raz robić kurs na prawo jazdy, oby tak się nie stało :D, to na pewno wybrałbym ośrodek Podwale Pana Dariusza Wiznera. Jego profesjonalizm, łatwość nawiązywania kontaktów, stoicki spokój, poczucie humoru powoduje całkowicie zerowy...zero stresu, i wszystko staje się łatwiejsze. Dlatego poleciłem Ośrodek Podwale swojemu synowi, oraz córce zdali bez większych problemów córka za pierwszym razem. Gorąco polecam, oby więcej takich szkoleniowców.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za miłe słowo! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.04.2020

Wojciech Stebnicki

Wojciech Stebnicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Dariusz szkolił mnie a następnie przygotowywał do egzaminu na prawo jazdy kat. B. Doskonale wspominam współpracę. Pełen profesjonalizm i świetna organizacja. Gorąco polecam.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.04.2020

Aneta W-k

Aneta W-k
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bez stresowa nauka jazdy dziękuję za poświęcony czas Panu Dariuszowi i stoicki spokój.Polecam ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.04.2020

Beata Tlałka

Beata Tlałka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Prawo jazdy robiłam parę lat temu, ale do tej pory miło wspominam kurs. Atmosfera spokojna, instruktorzy opanowani.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.04.2020

Marek Fajfer

Marek Fajfer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy! Pan Darek prowadzi zajęcia bardzo profesjonalnie i rzetelnie. Uczy jeździć, a nie zdać tylko prawo jazdy. Świetna atmosfera podczas zajęć. Po kilku latach jazdy nawyki i technika, które zdobyłem podczas kursu zaprocentowały: zero kolizji i wypadków pomimo dynamicznej jazdy. Polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! I oby tak dalej bez kolizji i wypadków! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.03.2020

Dominik Janusz

Dominik Janusz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam instruktora Pana Krzysztofa który umie naprawdę nauczyć jeździć a nie tylko odbębnić kursanta i wydrzeć japę skoleji Pan Dariusz świetnie przekazuje wiedzę dotyczącą teorii ogólnie to 5+ pozdrawiam zdane wszystko za 1 razem!!! jedynie co to mogło by być trochę taniej Panie Dariuszu !!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

wysoka cena

Odpowiedź:

Dziękujemy! :) Taniej.... już naprawdę się nie da... jakby nie kalkulować :(

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.12.2019

Marina Lashko

Marina Lashko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem moge polecic szkole jazdy Pana Darka.Dzieki umiejetnoscia Pana Darka I Krzysztofa I indywidualnemu podejsciu do kursanta udalo mi sie zdac .za pierwszym razem .Polecam ta szkole jazdy Pana Dariusza Wiznera.!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! I GRATULACJE !!! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.10.2019

Daniel Senecki

Daniel Senecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miły i pomocny instruktor, przyjemna atmosfera wykładów. Doradzają o nieprzyjemnych sytuacjach na drodze i wyjaśniają niezrozumiałe części przepisów i zasad ruchu drogowego.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.09.2019

Jakub Telok

Jakub Telok
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam każdemu. Mówię to jako człowiek który w życiu nie miał styczności z samochodem, a zdał bez problemu za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! Gratulacje! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.07.2019

Natalia Krupa

Natalia Krupa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę szkołę jazdy, egzamin zdany za pierwszym razem!! Bardzo dobra, mila i przyjazna atmosfera, profesjonalne podejście do nauki i niewygórowane ceny :)) Najlepsze OSK !! Dziękuję !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i gratulujemy! ;)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 31.05.2019

Anna Kurowska

Anna Kurowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

BARDZO MIŁA ATM0SFERA PROFESJONALNE WYKŁADY BARDZO POLECAM P. KRZYSZTOF INSTRUKTOR CZŁOWIEK BARDZO SPOKOJNY WSZYSTKO WYTŁUMACZY JAK RÓWNIEŻ POTRAFI ZNAKOMICIE PRZEŁAMAĆ STRACH EGZAMIN ZDAŁAM ZA DRUGI PODEJŚCIEM GORĄCO POLECAM

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.01.2019

Piotr Matuszyński

Piotr Matuszyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mialem przyjemnosc uczenia sie w tej szkole polecam kazdemu mila atmosfera i skutecnosc nauki po przez zdanie egzaminu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)