PODWALE BIELSKO Dariusz Wizner

 209 opinii w tym 155 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

PODWALE BIELSKO Dariusz Wizner
ul. Mickiewicza 43
43-300 Bielsko-Biała

Kontakt

Opis

Za główny cel stawiamy sobie solidne przygotowanie każdego kursanta tak, by przekazana wiedza, zarówno teoretyczna jak i praktyczna pozwoliła na zdanie egzaminu za pierwszym podejściem. Ogromnie ważne jest również dla nas, aby przyszli kierowcy zdobytą u nas wiedzę i doświadczenie, mogli w jak największym stopniu wykorzystać będąc już samodzielnymi uczestnikami ruchu drogowego.

Posiadamy fachową kadrę instruktorów o wysokich kwalifikacjach, co daje dodatkową gwarancję zdobycia profesjonalnych umiejętności, niezbędnych do bycia dobrym kierowcą.

Dlatego też działając od roku 1998 zdobyliśmy zaufanie wielu kursantów, ceniących sobie nasz profesjonalizm i zaangażowanie.
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Dariusz Wizner

Krzysztof Wróbel

Adam Tarasewicz

Józef Wieczorkowski

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2900 zł

22.08.2022

ul. Mickiewicza 43, 17:00 (pierwszy wykład)

+1 inny termin
WIĘCEJ *****KURS PODSTAWOWY*****

Kurs obejmuje:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy) - 8 spotkań dwa razy w tygodniu,
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris) - czas trwania to około 4 tygodnie
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Cena za godzinę jazdy szkoleniowej dla naszych kursantów 100 zł

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Specjalny

2800 zł

22.08.2022

ul. Mickiewicza 43, 17:00 (pierwszy wykład)

+1 inny termin
WIĘCEJ *****KURS PODSTAWOWY DLA UCZNIÓW I STUDENTÓW*****

Kurs obejmuje:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy) - 8 spotkań dwa razy w tygodniu,
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris) - czas trwania to około 4 tygodnie
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Cena za godzinę jazdy szkoleniowej dla naszych kursantów 100 zł

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Indywidualny

3800 zł

22.08.2022

ul. Mickiewicza 43, 17:00 (pierwszy wykład)

+1 inny termin
WIĘCEJ *****KURS PODSTAWOWY INDYWIDUALNY LUB EKSPRESOWY*****

Kurs obejmuje:
Czas trwania kursu to około 4 tygodnie. Płatność za kurs jest realizowana z góry.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy) - 8 spotkań pięć razy w tygodniu,
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris) - czas trwania to około 2 tygodnie
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Cena za godzinę jazdy szkoleniowej dla naszych kursantów 100 zł

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Rozszerzony, Raty własne

3600 zł

22.08.2022

ul. Mickiewicza 43, 17:00 (pierwszy wykład)

+1 inny termin
WIĘCEJ *****KURS PODSTAWOWY ROZSZERZONY*****

Kurs obejmuje:
34 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy) - 9 spotkań dwa razy w tygodniu,
40 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris) - czas trwania to około 6 tygodnie
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Cena za godzinę jazdy szkoleniowej dla naszych kursantów 100 zł

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 1000 zł

ilość godzin w pakiecie: 10h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Daniel Adamus

Daniel Adamus
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Szkołę jazdy polecam każdemu w ciemno. Za dwie godziny jazdy nauczyłem się więcej niż za dziesięć godzin u konkurencji.

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zosia Kołodziejczyk

Zosia Kołodziejczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam! Sympatyczni i profesjonalni instruktorzy i co ważne bardzo cierpliwi :). Nauka jazdy przebywała w miłej atmosferze. Dzięki tej szkole mój stres podczas egzaminu był o wile mniejszy.

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ksawery Buffi

Ksawery Buffi
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie, egzamin w wordzie zdany za pierwszym razem, we wszystkich miejscach z egzaminu byłem wcześniej z instruktorem.

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Mateusz Chmiel

Mateusz Chmiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni instruktorzy i przyjazna atmosfera

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Svitlana Malyshevska

Svitlana Malyshevska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam. Miła atmosfera, indywidualne podejście. Instruktorzy przyjaźni i cierpliwi.

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Jakub Stekla

Jakub Stekla
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo ciekawe wykłady oraz super atmosfera. Na egzaminie państwowym nie było takiego miejsca gdzie bym nie był wcześniej na jazdach. Polecam!

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Krzysztof Michałowski

Krzysztof Michałowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy, bardzo profesjonalne podejście instruktorów, wszystko utrzymane w miłej atmosferze. Bardzo dużo nauczyłem się przez cały okres przygotowawczy. Egzamin zdany za pierwszym razem :) Gorąco wszystkim polecam!

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Svitlana Borodukha

Svitlana Borodukha
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Estem bardzo wdzięczna wszystkim ludziom, którzy tam pracują. Z całą pewnością mogę powiedzieć że są to profesjonaliści w swojej dziedzinie, którzy we wszystkim pomogą... POLECAM WSZYSTKIM NA!!!!!!%

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Łukasz Uchański

Łukasz Uchański
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam wszystkim zdającym! Począwszy od organizacji a na instruktorach skończywszy wszystko jest świetnie przygotowane i w miłej atmosferze. Łatwo jest skontaktować się z biurem, zaplanować jazdy i znaleźć wcześniejsze terminy w razie potrzeby. Jeździłem z kilkoma instruktorami i na każdej lekcji uczyłem sie czegoś nowego, poprawiałem wcześniejsze błędy. Najwiecej jazd miałem z Panem Krzysztofem i Adamem, którzy pokazali mi najczęstsze trasy egzaminacyjne i nauczyli mnie jak radzić sobie w różnych sytuacjach na drodze. Na końcu Pan Darek sprawdził moje umiejętności, które ocenił na bardzo dobre. Dzięki cierpliwości i podejściu do kursanta te jazdy to była przyjemność.

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Agnieszka Dutka

Agnieszka Dutka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam serdecznie. Instruktorzy przygotowali mnie na egzamin bardzo profesjonalnie i dzięki nim udało mi się zdać egzamin po dłuższej przerwie.

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Krystyna Habdas

Krystyna Habdas
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Goraco polecam ten ośrodek Za rowno pan Dariusz jak i Adam są bardzo skutecznymi instruktorami ;) zasadniczy ale przy tym bardzo mili . Dzięki nim doszlam do celu :) Polecam

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Konstanty Buffi

Konstanty Buffi
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo mili instruktorzy, dobre podejście do kursanta. Szkoła świetnie przygotowuje do egzaminu, który został zdany za pierwszym razem.

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Gosia Langanc

Gosia Langanc
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera, bardzo dobre indywidualne podejście do kursanta, przydatne wskazówki, świetnie przygotowane wykłady z teorii:)

Odpowiedź:

dziękujemy:)

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Antoni Sawicki

Antoni Sawicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mili, rzetelni instruktorzy, którym rzeczywiście zależy żeby kursant nie tylko zdał, ale też umiał jeździć, a cały kurs można ukończyć naprawdę sprawnie (u mnie niecałe 3 miesiące).

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kamil Jóźwik

Kamil Jóźwik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy z "powołania" świetnie przygotowują do egzaminu, zapewniaąc przy tym miłą atmosfere.

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maksymilian Gram

Maksymilian Gram
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, egzaminy za pierwszym razem.

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marcin Krzempek

Marcin Krzempek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy, mili instruktorzy którzy przekazują dużo solidnej wiedzy

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktoria T ......a ip: 82.177.100.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam!

Odpowiedź:

Dziękujemy

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Wiktor Wilczewski

Wiktor Wilczewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy. Do egzaminu przygotowała mnie bardzo dobrze. Zdałem za pierwszym razem. Instruktorzy jak i wykładowca są bardzo cierpliwi i umiejętnie, z pasją przekazują wiedzę. Gorąco polecam!

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktor Jaroszowicz

Wiktor Jaroszowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dziękuje, za naukę. Bardzo dobre podejście do kursantów, elastyczność w umawianiu terminów jazdy, dobra i przyjazna atmosfera. Polecam

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Alex Sz

Alex Sz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem zadowolony z nauki w tej szkole. Nie miałem uwag jak do teoretycznej tak i praktycznej części kursu.

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Wandor

Wiktoria Wandor
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo cierpliwi instruktorzy, uprzejmi, ze świetnym, indywidualnym podejściem. Cenne wskazówki na przyszłość. Polecam :)

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Janek Ciuchta

Janek Ciuchta
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera podczas Trwania kursu teoretycznego oraz indywidualne podejście do klienta podczas jazd co skutkowało zdaniem egzaminów za pierwszym razem. Polecam!!

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartek Łata

Bartek Łata
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalni instruktorzy miła atmosfera fajne wykłady nie klepanie formułek

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Maria Nowicka

Maria Nowicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalizm, cierpliwość, zaangażowanie i kursy szyte na miarę. Zarówno teoria jak i praktyka wyłożona w sposób szczególnie przyjazny i łatwy do przyswojenia. Czuć zaangażowanie w naukę młodych kierowców! Do tego metody nauki - ciekawy wykład, wspólna analiza testów, systematyczne powtarzanie manewrów na placu i na drodze niezwykle pomocne przy egzaminie. Atmosfera świetna - polecam bardzo mocno!

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Natalia Piasecka

Natalia Piasecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy z indywidualnym podejściem do każdego,wykłady prowadzone z pasją.Miło wspominam :)

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Szewczyk

Michał Szewczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście, bardzo miła atmosfera bardzo dobre i staranne przygotowanie do egzaminu, bardzo polecam :D

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zofia Baszkiewicz

Zofia Baszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Profesjonalni instruktorzy, dobrze przygotowali do egzaminu w krótkim czasie, samochody w dobrym stanie.

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julka Sroka

Julka Sroka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam, najlepsze przygotowanie do egzaminu, zdane od razu. :)

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kinga Pawlus

Kinga Pawlus
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam, bardzo wyrozumiali instruktorzy i wspaniała atmosfera!

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak