Ośrodek Szkolenia Kierwców Samochodzik

 1398 opinii w tym 1138 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Ośrodek Szkolenia Kierwców Samochodzik
ul. 3 Maja 33
42-400 Zawiercie

  • Godziny:
  • Zamknięte
  • • Otwarcie: Pon 12:00

Opis

!!!!!!!!!!!!!!!!uwaga!!!!!!!!!!!!!!!uwaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!uwaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Od niedawna na naszych drogach możecie zobaczyć nie tylko ,, Samochodziki" marki Suzuki ... ale i również ,,Samochodziki" marki Toyota ... Dla zdających w Zawierciu to bardzo ważna wiadomość, bo obie marki Suzuki i Toyota są pojazdami egzaminacyjnymi w nowym Wordzie w Zawierciu.


Tych, którzy chcą jeździć wcześniej czyli od 16 roku życia zapraszamy na kat B1. Coraz więcej młodych ludzi wybiera pojazdy w automacie. Jeśli chcecie i u nas możecie nabyć umiejętności kierowania takim pojazdem. Zapraszamy na prawo jazdy kat B1 oraz jazdę w ,,Samochodziku" z automatyczną skrzynią biegów.


Nowy Samochodzik ;-) nowe możliwości ;-) szkolimy na placach egzaminacyjnych w Wojewódzkich Ośrodkach Egzaminacyjnych w Zawierciu, Częstochowie, Dąbrowie Górniczej ;-) 

!!!!!!!!!!!!!!!!! uwaga !!!!!!!!!!!!!! uwaga !!!!!!!!!!!!!!!!!!! uwaga !!!!!!!!!!!!!!!!!! 

uwaga !!!!!!!!!!!!!!!! uwaga !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uwaga !!!!!!!!!!!!! 

 W związku z wprowadzonymi zmianami w szkoleniu od 1 stycznia 2015 roku wszyscy nasi instruktorzy przeszli szkolenie i uzyskali certyfikaty ECO drivingu czyli EKO-nomicznej i EKO-logicznej techniki jazdy samochodem, a zarazem nowoczesnej, inteligentnej taktyki poruszania się na drodze, korzystnej dla portfela i środowiska naturalnego - jesteśmy przygotowani w 100% żeby was wyszkolić z dodatkowych wymagań na egzaminie państwowym ;-) przyjdź i przekonaj się sam ;-) Chciałbym tutaj nadmienić również,że OSK SAMOCHODZIK DOSTAŁ dyplom PARTNERSTWA PROJEKTU „Wdrożenie polityki ECO drivingu - PODPISANEGO przez takie osobowości jak    dr hab. inż. Marcin Ślęzak Dyrektor ITS , Witold Wiśniewski Prezes Grupy IMAGE. dr Marek Łepkowski Koordynator.

WAŻNA INFORMACJA !!!!!!! Kolejny Samochodzik :-) w OSK :-) !!! Nowa siedziba Ośrodka Szkolenia Kierowców: ul. 3-go MAJA 33 ( Nad Rossmannem ) Zawiercie 42-400

Jesteś gotowy rozpocząć przygodę swojego życia i zostać mistrzem kierownicy? Jeśli Twoja odpowiedź brzmi tak to zadzwoń i zapisz się na kurs prawa jazdy już dziś! Nie wahaj się! Będziesz miał okazję współpracować z najlepszymi instruktorami i wykładowcami! Będą służyć radą i wsparciem, a przyjazna atmosfera będzie towarzyszyć Ci do ostatnich dni nauki. Pan Samochodzik na pewno Cię polubi i jazda autem stanie się dla Ciebie przyjemnością. Zdobędziesz niezbędną wiedzę oraz sprawność i zręczność w prowadzeniu pojazdu.OSK „Samochodzik” dostosuje się do Ciebie!Zapraszamy wszystkich, niezależnie od płci i wieku!Nawet jeśli się uczysz albo pracujesz... my znajdziemy dla Ciebie dogodny termin wykładów i jazd - ;-) ZNAJDZIEMY DLA CIEBIE CZAS ;-)SKUTECZNIE, SOLIDNIE, BEZSTRESOWO! ;-)

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy

3200 zł

codziennie

ul. 3 Maja 33

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Swift, Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Mateusz Paciej

Mateusz Paciej
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.12.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne i dokładne szkolenie, dbałość o szczegóły w temacie stylu jazdy oraz dobra atmosfera podczas jazd:D. Bardzo jestem zadowolny i serdecznie polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Krystian Brych

Krystian Brych
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.12.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

wszystko super, jestem mega zadowolony ! Serdecznie polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Bodzioch

Natalia Bodzioch
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.12.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miło spędzony czas, bezstresowa nauka a co najważniejsze skuteczna.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Michał Urbańczyk

Michał Urbańczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.12.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetny wykładowca i instruktorzy z bardzo dobrym podejściem do ludzi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Dominika S .... ip: 5.184.250.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.12.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miałam jazdy z kilkoma instruktorami i wszyscy z super podejściem! Nie krzyczą ani nie wymuszają żadnej presji na uczniu. Skończyłam właśnie kurs i jestem bardzo zadowolona. Polecam!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Maja Bugajska

Maja Bugajska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła i swobodna atmosfera i dobre przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność
- Wadybrak
Justyna Wieczorek

Justyna Wieczorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkole jazdy Samochdzik ,instruktor Pawel badzo cierpliwy i dobrze tlumaczy i pomagal mi zrozumiec bledy ktore robilam jeżdżąc. Wiec z reka na sercu polecam ta szkole jazdy .

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kuba Mazur

Kuba Mazur
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z czystym sumieniem, super atmosfera oraz przygotowanie do egzaminów :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartosz Wieczorek

Bartosz Wieczorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karol Ostrowski

Karol Ostrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Panek

Julia Panek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Bartek Stępień

Bartek Stępień
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nauka bardzo szczegółowa, miła atmosfera pracy , polecam

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadywysoka cena
Oliwier Dawiec

Oliwier Dawiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła bardzo fajna bardzo polecam, podejście instruktorów rewelacyjne są bardzo cierpliwi a terminy jazd bardzo dogodne i wszystko sprawnie idzie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Wiktor W ... ip: 46.134.76.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Bartosz Fabjański

Bartosz Fabjański
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Kacper Gajewski

Kacper Gajewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

wszystko super

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Dawid M .......i ip: 188.146.112.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Piotr Machowiec

Piotr Machowiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Same superlatywy dla szefa i jego ekipy ;))

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Daniel S .....c ip: 31.0.56.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super zajęcia miła atmosfera serdecznie polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudiusz Hetmańczyk

Klaudiusz Hetmańczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła w której są mega fajni instruktorzy. Profesjonalnie i przyjacielskie podejście do zdającego. Polecam cieplutko

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Oliwia Cesarz

Oliwia Cesarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetnie miejsce do nauki jazdy! wykłady są ciekawie prowadzone i teoria jest objaśniona w szczegółowy sposób Instruktorzy podchodzą z profesjonalnym i indywidualnym podejściem do kursanta co przynosi szybkie efekty, a w razie problemów bezproblemowo uzyska się pomoc naprawdę polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ania Fiutak

Ania Fiutak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nie wiesz jaką szkołę nauki wybrać? Właśnie tą! Polecam każdemu Bardzo przyjazna atmosfera, profesjonalna, ale nie spięta i nie stresująca, na wykładach jak i na jazdach.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maksymilian Fit

Maksymilian Fit
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajna szkoła! Dobrze przygotuje cię do egzaminu teoretycznie jak i praktycznego! Instruktorzy są cierpliwi i zawsze dadzą z siebie 100%! Bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Tymoteusz Podlejski

Tymoteusz Podlejski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

W porządku lekcje z teorii i dobra nauka praktyczna

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Julia Mędrek

Julia Mędrek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście. Bardzo miła atmosfera. Świetne przygotowanie. Serdecznie polecam! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Martyna Sobczyk

Martyna Sobczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykłady oraz jazdy przeprowadzone na wysokim poziomie, bardzo serdecznie polecam

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak
Michał Gola

Michał Gola
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła aż mi przykro że już jazdy skończyłem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Monika Kita

Monika Kita
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, profesjonalne i indywidualne podejście do każdego z osobna. Wykłady i sama teoria szczegółowo i dokładnie wyjaśnione. Jazdy w miłej atmosferze dokładnie tłumaczone wszystkie manewry na drodze. Jazda bez stresu. Elastyczne ustalanie godzin. W potrzebie bez problemowo zostaje uzyskana pomoc. SUPER;)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Julka Witczyk

Julka Witczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktorzy, wyrozumiali, indywidualne podejście

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Mateusz Skowronek

Mateusz Skowronek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre podejście szkoły do kursantów. Instruktorzy w teorii i na jazdach świetnie wszystko tłumaczyli, więc nie odczuwało się stresu. Z góry polecam

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak