Liczba odwiedzin: 26358 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Ośrodek Szkolenia Kierowców "Zbyszek"

  254 opinie w tym 196 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.11.2019

Katarzyna Kozak

Katarzyna Kozak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK,, Zbyszek''. Ludzie, którzy tam pracują wkładają w to całe serce a atmosfera tam panująca jest bardzo przyjemna. Przesympatyczne Panie w biurze, które zawsze wesprą dobrym słowem. Kurs teoretyczny jest prowadzony w profesjonalny sposób, dzięki czemu jesteś w stanie pojąć bardzo szybko najważniejsze przepisy i zasady ruchu drogowego co następnie bardzo ułatwia jazdy. Instruktorzy OSK,, Zbyszek'' to prawdziwi PROFESJONALIŚCI ❣️❣️❣️ Jazdy zawsze odbywały się w przesympatycznej atmosferze, każdy z instruktorów z którym miałam okazję się uczyć miał super podejście i metody nauki. Wszystko potrafią wytłumaczyć na spokojnie bez krzyków i nerwów nawet jak trzeba powtórzyć 100 razy ???? Jeszcze raz gorąco polecam każdemu OSK,, Zbyszek''-pełen profesjonalizm zarówno w teorii jak i w praktyce ❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.11.2019

Diana Łoniewska

Diana Łoniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam przyszłym kierowcom ten ośrodek szkolenia. Profesjonalna kadra instruktorów rewelacyjna atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.10.2019

Martyna Pyszczak

Martyna Pyszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wyrozumiali instruktorzy, przemiła atmosfera. Zdane za pierwszym razem! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.10.2019

Jakub Rubacha

Jakub Rubacha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, dobre przygotowanie do egzaminu, świetni instruktorzy dający przydatne wskazówki. Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.06.2019

Patrycja Rosińska

Patrycja Rosińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne przygotowanie do egzaminu! Wyrozumiali instruktorzy i miła obsługa. Zdane za 1 razem

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.05.2019

Bartek Jawoszek

Bartek Jawoszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy OSK w Łukowie :) Miła atmosfera, super podejście, godziny jazd elastyczne, dobre przygotowanie do egzaminu, bardzo sympatyczne panie za biurkiem. POLECAM!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.05.2019

Karolina Ochnik

Karolina Ochnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy, wyrozumiali na błędy. Miła atmosfera, zawsze można wpaść, wypić kawę i pogadać.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.05.2019

Mateusz Redzik

Mateusz Redzik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy, przede wszystkim wyrozumiali na błędy. Miła atmosfera, zawsze można wpaść, wypić kawę i pogadać. POLECAM!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.05.2019

Aleksandra Jankowska

Aleksandra Jankowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy bardzo wyrozumiali, spokojni, godziny jazd do ustalenia są bardzo elastyczne, miła atmosfera, polecam :)

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.03.2019

Karolina Dadas

Karolina Dadas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie najlepsze miejsce w którym można odbyć kurs, cudowna atmosfera w ośrodku jak i cierpliwi instruktorzy. Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.03.2019

Mariusz Celiński-Mysław

Mariusz Celiński-Mysław
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam! Instruktorzy bardzo mili, cierpliwi, Duża ilość pojazdów i instruktorów. Bardzo przyjemna atmosfera. Jak prawo jazdy to tylko u "Zbyszka".

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.03.2019

Kacper Grzywacz

Kacper Grzywacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy ośrodek w Łukowie. Zadane za pierwszym

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.03.2019

Maciek Tymosz

Maciek Tymosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy ośrodek w Łukowie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.03.2019

Julia Kruczek

Julia Kruczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy ośrodek w Łukowie! Przyjemna atmosfera. Elastyczne godziny jazdy. Świetni, motywujący instruktorzy. Pan Sebastian Plewka przygotował mnie do egzaminu perfekcyjnie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.03.2019

Lidia Durka-Kozłowska

Lidia Durka-Kozłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z czystym sumieniem Ośrodek Szkolenia Kierowców ,,Zbyszek". Zdałam za pierwszym razem egzamin teoretyczny i praktyczny. Atmosfera super. Instruktorzy naprawdę bardzo dobrze uczą i tłumaczą. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za wszystko ???? Lidia D-K

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.02.2019

Kamil Lasota

Kamil Lasota
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła warta polecenia, dobrzy instruktorzy, dobrze uczą zasad ruchu drogowego, miła atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.02.2019

Ada Pajdowska

Ada Pajdowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Panie za biurkiem przemiłe ???? a instruktorzy- pierwsza klasa ???? Szczególnie Pan "wysoki" Marcin!????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.01.2019

Daniel Milewski

Daniel Milewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ośrodek godny polecenia instruktorzy również. Na pewno będę odwiedzał te miłe Panie za biurkiem????????Pozdrawiam Dankoo

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.10.2018

Dominik Skomorowski

Dominik Skomorowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, cierpliwi instruktorzy,przyjaźni ludzie,pełen profesjonalizm Polecam Wszystkim!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.10.2018

Dagmara Bocian

Dagmara Bocian
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, super instruktorzy-szczególnie Pan Sebastian! Polecam!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.10.2018

Kuba Połeć

Kuba Połeć
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera w porządku instruktorzy i sympatyczne dziewczyny w biurze. Polecam.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.10.2018

Damian Goławski

Damian Goławski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ośrodek Godny polecenia! Polecam wszystkim! Auu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.10.2018

Czarek Szczygielski

Czarek Szczygielski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ogolnie szkolka bardzo fajna mila atmosfera otwarci instruktorzy da sie pogadac o wszystkim i odstresowac sie za kierownica. Dzieki milym instruktorom jazda jest przyjemna i mniej stresujaca dla początkujących. Naprawdę polecam ta szkole najlepszy osrodek w lukowie ❤❤❤

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.09.2018

Łukasz Daszczuk

Łukasz Daszczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy stawiają na luźne acz konsekwentne podejście do kursantów, co wspominam naprawdę dobrze. Miła atmosfera i przyjaźni ludzie. Polecam tę szkołę wszystkim!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.09.2018

Szymon Madry

Szymon Madry
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W skali od 1 do 10 daje 11. Super ośrodek, miła atmosfera, nawet w chłodne dni i nie pogodę można umówić się z instukturami w dowolnym miejscu żeby po nas przyjechali na jazdy. Bardzo dobrze wspominam jazdy z Marcinem i Robertem, przygotowali mnie perfekcyjnie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.09.2018

Weronika Rybak

Weronika Rybak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca OSK Zbyszek, super atmosfera, cierpliwi i mili instruktorzy, dziękuje za cierpliwość i wyrozumiałość w szczególności Robertowi i panu Michałowi!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.09.2018

Filip Tymiński

Filip Tymiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ten Ośrodek. Instruktorzy spokojni wyrozumiali, potrafią wytłumaczyć, przede wszystkim cierpliwi.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.09.2018

Patrycja Stępień

Patrycja Stępień
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystkim z całego serca polecam tą szkołę jazdy! Instruktorzy są cierpliwi na nasze błędy, potrafią nawet najbardziej opornym wytłumaczyć najtrudniejsze rzeczy. Są mili i uczą wyciągać błędy. Zdałam na 1 razem, dzięki nim! Atmosfera w ośrodku jest przemiła, zawsze wesoło, jeszcze raz polecam! Pełen profesjonalizm :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.09.2018

Dominik Maliszewski

Dominik Maliszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

super instruktorzy bardzo mili cierpliwie znoszą nasze błędy dziękuje instruktorowi który przygotował mnie przed samym egzaminem panu Marcinowi Kępie

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.08.2018

Kuba Izdebski

Kuba Izdebski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Zbyszek.Szczególnie instruktora Mateusza z którym wyjezdziłem najwięcej godzin,ma bardzo dobre podejście do kursantów. Jeszcze raz polecam instruktora.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak