Liczba odwiedzin: 3145 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Ośrodek Szkolenia Kierowców "ŻABKA" Stanisław Żabiński

  105 opinii w tym 73 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.02.2020

Joanna Perdyjon

Joanna Perdyjon
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Stanisław bardzo miły i opanowany człowiek, wszystko wytłumaczy na spokojnie bez nerwów, bardzo fajna atmosfera podczas jazd, przede wszystkim bezstresowa i oczywiście punktualność ☺️ instruktor z bardzo dużą wiedzą i doświadczeniem serdecznie polecam!! ????

Plusy

instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.02.2020

Alicja Madejska

Alicja Madejska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Stasiu to najspokojniejszy człowiek na świecie, zawsze był cierpliwy, nawet wtedy, kiedy ja sama byłam na siebie zła. Ogromna wiedza i doświadczenie, które jest odpowiednio i bardzo dobrze przekazane. Zdecydowanie jest to instruktor z powołania! Cały kurs był w bardzo przyjaznej atmosferze, zarówno jazdy jak i wykłady. Jestem bardzo zadowolona, że wybrałam właśnie tą szkołę jazdy. Z czystym sumieniem i całym sercem polecam! ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.01.2020

Adrianna Omietańska

Adrianna Omietańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cudowna atmosfera, wyrozumiały instruktor, a efekty nauki zachwycające. Czuje się pewnie na drodze, a to chyba najważniejsze:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.01.2020

Ania Brzezicka

Ania Brzezicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie ma lepszego instruktora oraz wykładowcy.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.12.2019

Alicja Kowalska

Alicja Kowalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Podczas kursu nauczyłam się wielu ważnych rzeczy dotyczących bezpiecznej jazdy samochodem. Z każdą następną jazdą umiałam coraz więcej. Dostałam wiele cennych rad, które na pewno wykorzystam. Pan Żabiński to instruktor z powołania. Bardzo polecam tą szkołę jazdy! ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.12.2019

Oliwia Prusaczyk

Oliwia Prusaczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Stanisław jest dobrym i cierpliwym instruktorem . Nauczył mnie wszystkiego od podstaw , moja jazda samochodem na początku kursu nie była idealna , ale dzięki cierpliwości ,doświadczeniu i umiejętności przekazywania wiedzy Pana Stanisława zdałam kurs na prawo jazdy . Pan Stanisław jest miły, sympatyczny i najlepszy w tym co robi, mogę z czystym sercem polecić każdemu. OLIWIA P.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.12.2019

Angelika Kuc

Angelika Kuc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazda z Panem Stanisławem to prawdziwa przyjemność! Dzięki niemu przestałam stresować się za kierownicą, co doprowadziło mnie do zdania egzaminu. Bardzo dużo się nauczyłam, każda godzina była cenną lekcją. Jestem wdzięczna za wiedzę, którą mi przekazał! To świetny instruktor, polecam z całego serduszka☺️

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.12.2019

Jakub Tomaszewski

Jakub Tomaszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła zdałem za pierwszym razem Pan Stanisław to poprostu nauczyciel z powołania indywidualne podejście do każdego z kursantów jak i dobre przekazywnie wiedzy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.11.2019

Iza Kumińska

Iza Kumińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełny profesjonalizm skuteczność a przy tym rozbrajająca życzliwość ,łagodność cierpliwość . Świetna szkoła !

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.09.2019

Krzysztof Kubiak

Krzysztof Kubiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

nauka poszla szybko zdalam za pierwszym razem polecam Martyna

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.12.2018

Natalia Olejnik

Natalia Olejnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam !!!Zdane wszystko za pierwszym ,pan Stanisław jest najlepszym instruktorem????????

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.12.2018

Karol Bielski

Karol Bielski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam. Jak dla mnie 10/10. ;)

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Karol. Bezpiecznych jazd.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.11.2018

Karolina Smolińska

Karolina Smolińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cóż... Instruktor niezwykle cierpliwy, zawsze pojawia się w umówionym miejscu, stara się dopasować godziny jazdy pod kursanta :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.11.2018

Dorota Nadratowska

Dorota Nadratowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Staś jest świetnym i bardzo opanowanym instruktorem, podczas jazd panowała miła atmosfera, bez żadnego stresu. Pan Żabiński nigdy we mnie nie zwątpił i dzięki temu udało mi się zakończyć kurs z zadowalającym rezultatem. Z takim człowiekiem jak Pan Staś kurs prawa jazdy nie będzie nikomu straszny. Polecam serdecznie!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.10.2018

Maja Chojnacka

Maja Chojnacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kiedy szłam na pierwsze jazdy bardzo się stresowałam, ale już wtedy pan Stanisław wszystko dokładnie mi wytłumaczył. Każde jazdy przebiegały w miłej atmosferze, pan Stanisław był bardzo cierpliwy i zawsze odpowiadał na każde moje pytania. Dużym udogodnieniem było to, że pan zawsze po mnie przyjeżdżał i odwoził mnie do domu (mieszkam poza Ciechanowem). Jak najbardziej każdemu polecam, ponieważ pan Stanisław to najlepszy instruktor!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.10.2018

Monika Makowska

Monika Makowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Stanisław jest zdecydowanie godnym polecenia instruktorem. Każdy kto zdecyduje się na jego nauki, będzie miał do czynienia z ogromną cierpliwością, wyrozumiałością a także kulturą osobistą. Nauka jest przyjemna w miłej atmosferze.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.10.2018

Patrycja Chrzanowska

Patrycja Chrzanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Pana Żabińskiego, instruktor z powołania. Bardzo miły człowiek i super komfort jazdy. Cieszę się, że wybrałam go jako instruktora

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.09.2018

Łukasz Klimkowski

Łukasz Klimkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gdy szukałem instruktora, u którego mógłbym się uczyć, wielu znajomych polecało mi właśnie Pana Żabińskiego. Mówili, że jest bardzo spokojny, opanowany i bardzo dobrze tłumaczy. Sam do końca nie wierzyłem, że wszystko może być prawdą, ale dopiero gdy zacząłem jazdy okazało się, że tak jest na prawdę. Pan Stanisław jest wyjątkowo spokojny, pomocny, dokładnie tłumaczy wszystko, nie krzyczy i wspiera przed egzaminami, zawsze można było usłyszeć od niego w cięższych chwilach słowa motywacji. Nie było problemem umawiać się na jazdy oraz zaczynanie i kończenie ich tam, gdzie było mi wygodnie. Polecam Pana Żabińskiego każdemu, kto chce zacząć przygodę z samochodem, gdyż jest to prawdziwy instruktor z powołania.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.09.2018

Ania Cywińska

Ania Cywińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Stanisław to osoba najbardziej cierpliwa jaka znam. Jest świetnym instruktorem, który bardzo dużo tłumaczy. Nigdy się nie zdenerwował, lecz podnosił na duchu. Po jazdach u Pana Stanisława byłam wystarczająco przygotowana, żeby podejść do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego z opanowanymi nerwami. Nie ukrywam był stres na egzaminie praktycznym, ale słowa które mówił Pan Stanisław w czasie nauki jazdy dodawały wiary w siebie. A co do nauki jazdy to były one ustalane pod kursanta, Pan Stanisław nigdy się nie spóźnił ani nie przekladal wcześniej ustalonych godzin. Jazdy odbywały się w bardzo miłej atmosferze. Zawsze chętnie chodziłam na kolejne godziny, bo wiedziałam że będzie to miłe spędzony czas. ???? Po prostu czułam się swobodnie bo Pan Stanisław to człowiek który potrafi wysłuchać i rozwiązać każdy problem. Jeśli ktoś nie wiem jeszcze do kogo ma się wybrać na rozpoczęcie nauki jazdy to ma już odpowiedź .???? Z całego serduszka POLECAM !!! Jak szkoła jazdy to tylko u Pana Stanisława.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.09.2018

Natalia Dublińska

Natalia Dublińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po skończonym kursie, już jako kierowca mogę powiedzieć że, lepszego instruktora od Pana Stanisława nie można sobie wymarzyć. Atmosfera podczas jazd jest bardzo sympatyczna a cierpliwość instruktora jest ogromna. Ma też bardzo profesjonalne i indywidualne podejście do każdego z osobna. Oba egzaminy udało mi się zdać za pierwszym razem ale gdyby przyszło mi zdawać je kolejny raz bez zastanowienia wybrałbym tego samego instruktora. Jak najbardziej każdemu polecam! ????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.08.2018

Izabela Opata

Izabela Opata
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Doskonałe przygotowanie do egzaminów, obydwa udało mi się zdać obydwa za pierwszym razem z dobrymi wynikami pomimo początkowymi nerwami i niepewnością. Jazdy odbywają się w bardzo miłej atmosferze a instruktor jest wyjątkowo cierpliwy, bez wahania polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.08.2018

Iza Strefnel

Iza Strefnel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Stanisław to osoba stworzona do nauki jazdy, jest bardzo profesjonalny ale jednocześnie bardzo sympatyczny i opanowany. Podczas jazd panuje miła atmosfera i można porozmawiać na wiele tematów. Gdybym miała zdawać egzamin jeszcze raz, bez zastanowienia wybrałabym ponownie pana Żabińskiego. Wszystkim, którzy zastanawiają się jeszcze do kogo się zapisać, z czystym sumieniem mogę polecić pana Stanisława!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.07.2018

Maciek Zadworny

Maciek Zadworny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gdy szedłem pierwszy raz na wykłady stresowałem się, ale już od tamtego czasu Pan Stanisław to był mój przyjaciel. Atmosfera fantastyczna, z przyjemnością chodziłem na kolejne godziny jazd, ale mimo tego że można pogadać o wszystkim i o niczym, bardzo dużo się nauczyłem i przygotowałem do egzaminów, które pozdawałem za pierwszym razem. Nie miałem problemu żeby zdać mimo stresu, ponieważ wszystko to przerabialiśmy setki razy w trakcie kursu. Ciekawe jest to że Pana Stasia nie da się zdenerwować, zawsze na spokojnie wytłumaczy nawet jakąś niebezpieczną sytuację, polecam wszystkim rozpoczęcie kursu własnie tutaj.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.06.2018

Claudia Jaroszewska

Claudia Jaroszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ufff, od przedwczoraj jestem kierowcą, co prawda bez plastikowego dokumentu póki co, ale po egzaminie z pozytywnym wynikiem. Zajęcia teoretyczne dobrze przygotowane, prowadzący z ogromną wiedzą, ale i tak wiadomo, że trzeba się pouczyć samodzielnie. Na jazdach trafiłam chyba najlepiej, jak mogłam :) Pan Stanisław to bardzo dobry nauczyciel. Chyba nie znam drugiego, tak cierpliwego człowieka, a naprawdę w wielu sytuacjach można było przy mnie stracić cierpliwość ;) Pan Stanisław odpowiadał na wszystkie nawet najbardziej problematyczne pytania. Czułam się zmotywowana, a co najważniejsze przygotowana do egzaminu. Pan Stanisław to bardzo uprzejmy, kulturalny, cierpliwy i ciepły człowiek z którym jazdy przebiegają bez stresu, w bardzo przyjaznej atmosferze :) Serdecznie polecam wszystkim, jak szkoła jazdy to tylko u Pana Stasia! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.06.2018

Piotr Gawłowicz

Piotr Gawłowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miły, spokojny i profesjonalny instruktor. Jazdy odbywały się w miłej atmosferze, bez stresu. Obydwa egzaminy zdane za pierwszym razem. Najlepszy instruktor, Polecam każdemu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.06.2018

Paweł Purzycki

Paweł Purzycki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy w świetnej atmosferze, doskonale przygotowujące do egzaminów. Dzięki Panu Żabińskiemu bez problemów zdałem zarówno egzamin teoretyczny jak i praktyczny. Na jazdy zawsze przychodziłem z chęcią i nigdy nie było problemów by znaleźć dla mnie, pasujący mi termin. Świetnie dostrzega z czym masz największe trudności i zawsze próbuje je rozwiązać. Szczerze mogę polecić go każdemu kto zaczyna swą przygodę z nauką jazdy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.06.2018

Magdalena Karczewska

Magdalena Karczewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zarówno teoria jak i praktyka zdane za pierwszym podejściem. Pan Żabiński to spokojny i opanowany człowiek, który bezstresowo i indywidualnie podchodzi do każdej osoby. Gwarantuje, że jest w stanie przygotować do egzaminu praktycznego jak i jazdy codziennej najbardziej odporne na naukę osoby. Miła atmosfera podczas jazd, wszysyko bardzo dokładnie omawiane. Pan Stasiu wierzył we mnie bardziej niż ja sama i dzięki takiemu instruktorowi egzaminy naprawdę nie będą nikomu straszne. Byłam przygotowana i bez większych nerwów podeszłam do nich z zadowalającym rezultatem. Serdecznie polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.06.2018

Paulina Maliszewska

Paulina Maliszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ostoja spokoju! Serdecznie polecam, egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym podejściem. Instruktor niezwykle cierpliwy, nigdy się nie zdenerwował. Nauczy naprawdę każdego, miły, wyrozumiały, zabawny, można z nim porozmawiać czy pośmiać się, w samochodzie panuje miła (a nie napięta) atmosfera. Godziny jazd dostosowane do kursanta, żadnego spóźniania się, przekładania, wszystko na czas. Licząc z teorią prawko zrobione w 3 miesiące :). Pan Stanisław bardzo profesjonalny, zna się na rzeczy. Nic dodać, nic ująć, polecam z czystym sumieniem :).

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.06.2018

Weronika Czapka

Weronika Czapka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moje jazdy odbywały się z bardzo przyjemnym, cierpliwym i wyrozumiałym człowiekiem z Panem Stanisławem Żabińskim! Z całego serduszka polecam! Atmosfera jest przecudna i wesoła! Zostalam tak przygotowana do egzaminów, że zdałam za 1 razem! Jestem bardzo zadowolona, że trafiłam, w tak dobre ręce

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.05.2018

Joanna Pycel

Joanna Pycel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam Pana Stanisława ! Jest to najlepsza szkoła nauki jazdy. Doskonale przekazywana wiedza teoretyczna.cierpliwi, wyrozumiali z ogromną wiedzą i pasją. Grafik dostosowany do kursanta. Lepiej nie mogłam trafić! Jeszcze raz dziękuję za wszystko! Nauka to była czysta przyjemność ;)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak