Liczba odwiedzin: 8952 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Ośrodek Szkolenia Kierowców "Starówka" Agnieszka Drabina

  113 opinii w tym 26 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.05.2020

Weronika Bajek

Weronika Bajek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjemna atmosfera na jazdach, instruktor ma bardzo dobre i indywidualne podejście.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.05.2020

Kacper Banach

Kacper Banach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kat. A,B,C,C+E zdane za pierwszym podejściem po kursie w Ośrodek Szkolenia Kierowców "Starówka" . Świetna atmosfera, zero jakichkolwiek problemów, polecam każdemu kto się zastanawia :) Nic tylko czekać na kategorie "D" ;) POLECAM !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.05.2020

Mariusz Łuczak

Mariusz Łuczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Atrakcyjne ceny bardzo miła obsługa. Instruktorzy super bardzo gorąco polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.05.2020

Sebastian Kozłowski

Sebastian Kozłowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera wszystko ładnie tłumaczone i zero nerwów polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.03.2020

Sławomir Drzewiecki

Sławomir Drzewiecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Koninie. Miła atmosfera, bez stresu, instruktorzy na spokojnie wszystko co potrzebne tłumaczą- bez krzyku I nerwów. Ceny normalne, auta ładnie utrzymane nie jakieś gruchoty. Szczerze polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.03.2020

Kacper Chojnacki

Kacper Chojnacki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam miła atmosfera super instruktor bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.02.2020

Wiktor Łukomski

Wiktor Łukomski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor miły i cierpliwy i potrafi wytłumaczyć serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.02.2020

Krzysztof Wawrzyniak

Krzysztof Wawrzyniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniałe spędzone 30 godzin jazdy instruktor jak i pani która obsługuje w biurze przesympatyczni najlepszy instruktor jaki może być jak najbardziej polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy zdania egzaminu za pierwszym razem oraz życzymy bezpiecznej jazdy.Pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.02.2020

Kacper Błaszczyk

Kacper Błaszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniale spędziłem 30 godzin kursu. Instruktor to profesjonalista w każdym calu, a jazda nie ma przede mną tajemnic i braku pewności. Jedyny minus to taki, że zbyt szybko mi zleciał kurs, aż zatęskniłem za jazdami. Zdane za pierwszym.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.01.2020

Gerard Maciejewski

Gerard Maciejewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia, przyjazna atmosfera, auta w pełni sprawne oraz bardzo zadbane. Instruktor to prawdziwy profesjonalista a wiedza którą mi przekazał pozwoliła bezstresowo podejść do egzaminu. 10/10

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.12.2019

Adam Wolski

Adam Wolski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście do kursanta. Miła atmosfera. Polecam z całego serca !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.12.2019

Michał Raczkowski

Michał Raczkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta ,robiłem kategorie A i C+E wszystkie zdałem za pierwszym razem. Z czystym sumieniem mogę polecić tą szkole.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.12.2019

Magdalena Ratajewska

Magdalena Ratajewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, bardzo dobre przygotowanie do egzaminów. Jak najbardziej polecam tą szkołę !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.10.2019

Agnieszka Robert Kanty

Agnieszka Robert Kanty
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy bardzo polecam ta szkoła wiecej nauczyła mnie przez 8 godzin niz inna w 30 godzin instruktor z powołania cierpliwy wszystko tłumaczy i cierpliwość w 100 procentach naprawdę polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.10.2019

Przemysław Kubiak

Przemysław Kubiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

A,B,C,C+E - zdane za pierwszym razem!!! Tylko I wyłącznie w Starówce ;) Polecam w 100%!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.09.2019

Adrian Górecki

Adrian Górecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przygotowanie kursanta na najwyższym poziomie, miła atmosfera podczas nauczania, serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.09.2019

Klaudia Kucal

Klaudia Kucal
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam, wszystko na wysokim poziomie, nie ma do czego się przyczepić:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.08.2019

Adrian Kucal

Adrian Kucal
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo OSK Starówka! :) Bardzo fajna atmosfera, super podejście do kursantów, wszystko wytłumaczą bardzo dokładnie i profesjonalnie co i jak :) Z czystym sumieniem polecam Starówkę :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.07.2019

Bartosz Walentynowicz

Bartosz Walentynowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, bardzo dobre przygotowanie do egzaminów. Jak najbardziej polecam tą szkołę

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.07.2019

Arek Jedras

Arek Jedras
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam. Odbyłem kurs C+E wraz z kwalifikacją zawodową. Wszystko w jednym miejscu. Bezstresowa fachowa nauka. Elastyczny grafik. Bardzo dobre podejscie do kursanta. Dużo przydatnych rad do egzaminu. Wszystko w baaardzo dobrej cenie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.07.2019

Wiktoria Krygier

Wiktoria Krygier
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo super atmosfera bardzo profesjonalnie przygotowują do egzaminu serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.07.2019

Damian Łysiak

Damian Łysiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Starówka najlepsza!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.06.2019

Adam Horzewski

Adam Horzewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie Polecam Wszystkim ! Kategoria B, A2 i A !!!!! wszystko zdane ! Polecam !!!!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.06.2019

Nina Jankowska

Nina Jankowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjemna atmosfera, pełna profesjonalnosc. Egzamin zdany za pierwszym razem. Polecam serdecznie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.06.2019

Norbert Skowroński

Norbert Skowroński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Lepiej trafić nie można jak gdzieś zdawać prawojazdy to tylko tutaj!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.06.2019

Damian Śledź

Damian Śledź
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo, Pan Mirek to najlepszy instruktor pod słońcem! Fajniutka atmosfera, porządne przygotowanie do egzaminu. Wszystko wytłumaczone bardzo dokładnie oraz z cierpliwością do kursanta. Jeszcze raz serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak