Ośrodek Szkolenia Kierowców Salem

 338 opinii w tym 183 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Ośrodek Szkolenia Kierowców Salem
ul. A. Fredry 27/32 (obok Starostwa Powiatowego w Dębicy)
39-200 Dębica

Kontakt

Opis

Ośrodek Szkolenia Kierowców Salem istnieje od 1985 roku i jest jednym z najstarszych ośrodków szkolenia kierowców w Polsce. Przez cały ten czas z powodzeniem szkoliliśmy przyszłych kierowców przygotowując ich do egzaminu państwowego i przede wszystkim do samodzielnej, bezpiecznej jazdy. Gwarantowany sukces ośrodka przejawia się w naszych celach. Uważamy że „Nie ma ludzi nie do nauczenia”.

Organizujemy kursy prawa jazdy na samochody i motocykle. Szkolimy kursantów już od 14-tego roku życia (kat. AM – Skutery), a także 16-latków (kat. B1 - pojazd samochodowy, kat. A1 – motocykle). Wyznajemy zasadę odpowiedzialnej edukacji w zakresie ruchu drogowego. Naszymi kursantami są również osoby starsze. Przeprowadzamy szkolenia na kat. B (samochody osobowe), jak również A2 i A (motocykle). Jako jeden z nielicznych ośrodków na Podkarpaciu, prowadzimy szkolenia na kat. B również na automacie (B – Automat). W naszej ofercie znajdują się również szkolenia dla osób niepełnosprawnych (B – Niepełnosprawni) i niesłyszących. Posiadamy dwa pojazdy przystosowane do nauki osób niepełnosprawnych dzięki czemu jesteśmy w stanie szkolić kursantów z niemalże wszystkimi dysfunkcjami ruchowymi.

Dla wielu z naszych kursantów egzamin to tylko raz – pamiętaj o tym.

Stresu wywołanego egzaminem i samym szkoleniem nie da się uniknąć, można go jednak zmniejszyć do minimum dzięki:
-fachowemu przygotowaniu na każdym etapie szkolenia,
-wsparciu i wierze w naszych kursantów,
-użyczeniu pojazdów na czas egzaminu,
-jeździe po placu WORD przed egzaminem.
I to właśnie dajemy naszym kursantom zapewniając tym samym komfort i skuteczność w przejściu przez egzamin państwowy.

Z nas nie zadowolona jest tylko konkurencja.

Zapraszamy do zapoznania się z naszą pełną ofertą, oraz do wizyty w naszym oddziale:

39-200 Dębica ul. Aleksandra Fredry 27/32 (blisko Starostwa Powiatowego)
Poniedziałek, Środa, Piątek od godziny 8.30 do 16


Kontakt:
Tel. 146703206
Kom. 509321252
Kom. 692996349
Kom. 600776262

INFORMACJE O AKTUALNYCH CENACH POSZCZEGÓLNYCH KURSÓW, PROMOCJACH I RABATACH ZAWSZE DOSTĘPNE W BIURACH OSK LUB TELEFONICZNIE

Kieruj się profesjonalizmem a nie ceną, zdecydowanie taniej cię to wyjdzie!
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Inst. Urszula

Inst. Urszula

Inst. Łukasz

Inst. Łukasz

Inst. Zenon

Inst. Zenon

Inst. Joanna

Inst. Joanna

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1550 zł

ul. A. Fredry 27/32 (obok Starostwa Powiatowego w Dębicy)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
podstawienie pojazdu OSK na egzamin państwowy
wjazd na plac WORD przed egzaminem

kat. B1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Automat, Raty własne

1800 zł

ul. A. Fredry 27/32 (obok Starostwa Powiatowego w Dębicy)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Microcar)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów


Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
wjazd na plac WORD przed egzaminem
podstawienie pojazdu na czas egzaminu państwowego

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat, Raty własne

1900 zł

ul. A. Fredry 27/32 (obok Starostwa Powiatowego w Dębicy)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Picanto)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
podstawienie pojazdu OSK na egzamin państwowy

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
wjazd na plac WORD przed egzaminem

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat, Niepełnosprawni, Raty własne

1900 zł

ul. A. Fredry 27/32 (obok Starostwa Powiatowego w Dębicy)

WIĘCEJ Kurs dla osób niepełnosprawnych.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Picanto - pojazd dostosowany do osób niepełnosprawnych)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
podstawienie pojazdu OSK na egzamin państwowy
wjazd na plac WORD przed egzaminem

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1200 zł

ul. A. Fredry 27/32 (obok Starostwa Powiatowego w Dębicy)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Kawasaki ER6N)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
jazda w wybranym mieście wojewódzkim (Rzeszów lub Tarnów)

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
podstawienie pojazdu OSK na egzamin państwowy
wjazd na plac WORD przed egzaminem

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1200 zł

ul. A. Fredry 27/32 (obok Starostwa Powiatowego w Dębicy)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha YBR 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
jazda w wybranym mieście wojewódzkim (Rzeszów lub Tarnów)

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
podstawienie pojazdu OSK na egzamin państwowy
wjazd na plac WORD przed egzaminem

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1200 zł

ul. A. Fredry 27/32 (obok Starostwa Powiatowego w Dębicy)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki GS500)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
jazda w wybranym mieście wojewódzkim (Rzeszów lub Tarnów)

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
podstawienie pojazdu OSK na egzamin państwowy
wjazd na plac WORD przed egzaminem

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

800 zł

ul. A. Fredry 27/32 (obok Starostwa Powiatowego w Dębicy)

WIĘCEJ W cenie kursu:
10 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
10 godzin (po 60 min) jazd (Romet Motors H2)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
podstawienie pojazdu OSK na egzamin państwowy

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Maria Sobuś

Maria Sobuś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam OSK Salem, moim instruktorem był Pan Zenon. Teoria i praktyka zdana za pierwszym razem.

+ Zaletydobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Arleta N ...........a ip: 213.136.242.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła serdeczne polecam. Miałam przyjemność jeździć z Panią Ulą, bardzo dobry nauczyciel, dzięki temu,że super potrafi przekazać swoją wiedzę, prawo jazdy zdane za pierwszym razem.Atutem tej szkoły jest również możliwość zdawania na tym samy aucie na którym się uczysz...Polecam w 100%.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magdalena Kielar

Magdalena Kielar
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

To był mój drugi kurs na prawo jazdy, lecz tym razem uczyłam się na samochodzie z automatyczną skrzynią biegów. Moją instruktorką była pani Ula, którą gorąco polecam każdemu. Jest instruktorką z powołania, posiada ogrom cierpliwości, wiedzy teoretycznej i praktycznej, zawsze wesoła, radosna, ze świetnym poczuciem humoru :) Bardzo dokładnie tłumaczy i w prosty sposób. Na każdej jeździe była świetna atmosfera, nie było żadnego problemu żeby dostosować jazdy do moich godzin pracy. Dzięki niej uwierzyłam w swoje możliwości i umiejętności i nawet łuk nie taki straszny. Polecam każdemu!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marika Augustyn

Marika Augustyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam instruktorkę Joannę☺️

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kinga Kos

Kinga Kos
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.06.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam!! Jest to najlepszy ośrodek szkolenia kierowców!! Doskonale przekazana wiedza teoretyczna. Wspaniali instruktorzy, a w szczególności Pani Asia pełen profesjonalizm, cierpliwa, wyrozumiała dla swoich kursantów. Swobodna atmosfera podczas jazd. Pełne wsparcie podczas każdego egzaminu!!! Lepiej nie mogłam trafić!!! Jeszcze raz dziękuję za wszystko. Polecam z całego serca.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Laura S ......k ip: 91.228.8.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam OKS Salem, a szczególnie Panią Ulę! Spokojna i cierpliwa, zawsze w dobrym nastroju i uśmiechnięta. Jeszcze raz dziękuję i naprawdę polecam!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Max Such

Max Such
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy, motor taki sam jak w MORD-ie.Dobrzy instruktorzy,szczególnie Pan Łukasz.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Jacek L .........i ip: 109.196.114.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ponad 10 lat temu robiłem kurs w innym dębickim ośrodku, więc jako jeden z nielicznych :) mam jakieś porównanie. W poprzednim ośrodku byłem dopuszczony do egzaminu zbyt wcześnie, bez należytych umiejętności, przez co straciłem masę czasu, nerwów i pieniędzy. Po kolejnym negatywnym egzaminie straciłem wiarę w siebie i odpuściłem. Czułem się zostawiony samemu sobie i nikomu nie zależało by ten stan zmienić, powtarzano że więcej nie są w stanie mnie nauczyć. W OSK Salem spotkałem się z całkiem innym podejściem - indywidualnym, elastycznym, gdzie kursant jest najważniejszy. Cały Zespół Salem-u tworzy bardzo przyjazną atmosferę i czuje się za Ciebie odpowiedzialny - jesteś traktowany jak członek "rodziny". Wykłady Pana Łukasza prowadzone są bardzo rzeczowo, bez "owijania w bawełnę", z poczuciem humoru i z praktycznymi przykładami sytuacji drogowych - dały mi bardzo dużo w początkowym etapie nauki praktycznej. Pan Zenon, z którym miałem jeden wyjazd do Rzeszowa przekazał mi dużo cennych uwag dotyczących techniki jazdy. Moja Instruktor, Pani Ula, to świetny instruktor, a do tego bardzo spokojna, życzliwa, zaangażowana, ciepła i cierpliwa ;-) osoba. Od początku we mnie wierzyła, motywowała i wspierała. Co rzadko spotykane, mogłem zdawać na "swoim" samochodzie szkoleniowym, który dobrze znałem. Pani Ula była ze mną na egzaminie i chyba przeżywała go w poczekalni nie mniej niż ja ;-) To, że zdałem za pierwszym podejściem, to głównie Jej zasługa. Jeżeli brak Ci wiary we własne możliwości, uważasz że jesteś już za stary na takie wyzwanie jak nauka jazdy lub masz negatywne doświadczenia - mogę Ci z czystym sumieniem polecić OSK Salem i jego instruktorów.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bożena Ciećka

Bożena Ciećka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.05.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Gorąco polecam instruktorów tej szkoły, szczególnie Panią Ulę, która w bardzo przyjazny sposób tłumaczy i dzieli się cennymi wskazówkami. Bożena

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Dawid J ...y ip: 31.6.191.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.03.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam, zdałem za 1 razem. Zdawanie w pojeździe na którym się uczyło to bardzo duże udogodnienie.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady
- Wadybrak

justyna b ..g ip: 89.231.195.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.03.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

szkola godna polecenia badzo polecam instruktorka pania ula badzo mila ciepla i wszystko wyjasni na spokojnie z profesjonalizmem

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Agnieszka Dz

Agnieszka Dz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.03.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam OSK SALEM. Szybka nauka, dogodne terminy jazdy. Pan Zenon posiada dużo cierpliwości dla swoich kursantów, raz jeszcze dziękuję. Pozdrawiam i POLECAM!!!

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Wiki Krężel

Wiki Krężel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.03.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia ! Solidna nauka oparta poprzez duże doświadczenie. Bardzo dopasowane podejście do kursanta.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kasia Kmiecik

Kasia Kmiecik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.02.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam OSK Salem, a w szczególności panią Ulę! Miła i przyjemna atmosfera podczas jazd, wszystko zostało dokładnie wytłumaczone :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Iwona Pyzińska-Nowak

Iwona Pyzińska-Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam OSK Salem w 100% Super atmosfera na jazdy szłam z uśmiechem na twarzy!! Pani Ula bardzo cierpliwa pełen profesjonalizm instruktorka z powołania i zawsze uśmiechnięta!! naprawdę serdecznie polecam!! Dziękuję Ula!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Wójcik

Natalia Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera podczas nauki jazdy :)Pani Ula najlepsza instruktorka :)oaza spokoju i opanowania :)Bardzo profesjonalnie podchodzi do każdego kursanta :)nie ma dla niej osoby której nie da sie nauczyć :) Egzamin zdany za 2 razem :) Polecam OSK SALEM :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Burek

Kacper Burek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie egzamin zdany za 1 razem.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Izabela Klis

Izabela Klis
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam OSK Salem a w szczególności instruktorkę Asię. Profesjonalnie podchodzi do kursanta, zawsze bardzo miła atmosfera na jeździe, spokojna i cierpliwie wszystko wytłumaczy. Dzięki Asiu!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marta P .......r ip: 213.136.243.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.01.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam ten ośrodek z całego serca a w szczególności Panią Ule z którą miałam przyjemność jeździć, jest to osoba pełna cierpliwości, zna się na swojej pracy i tylko dzięki niej uwierzyłam że mogę zdać. Odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku, dziękuje jeszcze raz i polecam szczerze!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Sylwia K Kut ip: 91.228.8.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam w szczególności instruktorkę Asię. Bardzo miła atmosfera w czasie jazdy jak i na wykładach. Pomagają łatwo zapamiętać i pomóc jak mogą w czasie jazd

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartosz Wilk

Bartosz Wilk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam OSK SALEM a w szczególności instruktorkę Urszulę. Bardzo miła atmosfera, przystępna cena oraz profesjonalne przygotowanie do egzaminu. Polecam :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Angelika Chabroszewska

Angelika Chabroszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Witam bardzo serdecznie polecam . Panią Urszule Matule . pewien profesionalizm i miła atmosfera, oraz super podejscie do kursata wszystko na spokojniie wytumaczy i ma bardzo duza cierpliwosc. z całego serca polecam Pania Urszule Matule oraz osrodek Salem

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak
Damian Winiarski

Damian Winiarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.01.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Chciałbym serdecznie pozdrowić Pana zenka bez niego nie zdał bym prawa jazdy kat. B-automat bardzo fajnie tłumaczy i wyjaśnia dziękuję bardzo Panie zenku

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Grażyna D .........a ip: 31.6.185.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo bardzo polecam tę szkołę jazdy i Pania Ulę.Jest najlepsza na świecie z ogromnymi pokladami cierpliwosci dla kursantów. Naprawdę wie czego uczy i jak nauczyć i nie zestresować.Żadnych ukrytych kosztów bardzo dobra atmosfera nie tylko w samochodzie ale na całym.Polecam kursie i w biurze ☺️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Amelia Sęk

Amelia Sęk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak najbardziej polecam. Sporo się dowiedziałam i nauczyłam co zaowocowało bezproblemowym zdaniem egzaminu. Bardzo lubiłam przychodzić na swoje jazdy i teraz trochę mi ich brakuje bo super atmosfera. Moją instruktor była pani Ula i z całą pewnością jest to instruktor z powołania. Cierpliwa, spokojna ale i wymagająca. Mówi szczerze jak coś nie wychodzi ale stara się znaleźć odpowiednie podejście do kursanta tak aby ten wszystko zrozumiał. Jak czegoś nie rozumiałam to wałkowaliśmy to w różnych wersjach i w nieskończoność aż w końcu zaskoczyło a dzięki możliwości zdawania na samochodzie osk czułam się bardzo komfortowo na egzaminie. Bardzo się cieszę że wybrałam Salem i że trafiłam do pani Uli. Pozdrowienia od Amelii dla całego SALEM-u :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Barbara M .....a ip: 84.210.44.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.12.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam osirodek Osk Salem , oraz panią instruktor Urszulę . Jest bardzo miła I professionalnie uczy prowadzić samochòd . Przygotowuje do egzaminu z wiarą w swoje umiejętności . Najlepszy osirodek na podkarpaciu . Pozdrawiam Osk Salem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Aneta Grab

Aneta Grab
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.12.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam OSK Salem i Panią Ule. Jest bardzo cierpliwa i wszystko bardzo dobrze tłumaczy. Bardzo dużym plusem tego ośrodka jest tez to ze można podstawic na egzamin samochód którym sie wcześniej jeździło na kursie co zdecydowanie zmniejsza stres na egzaminie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Maciej Para

Maciej Para
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Łukasz to świetny instruktor

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Bartosz Szczepanik

Bartosz Szczepanik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.11.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo przyjemni ludzie pomogli mi zdać po dwóch oblanych egzaminach. Podstawili mi samochód do zdawania dzięki czemu uniknąłem stresu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Bartosz Baczyński

Bartosz Baczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak