Liczba odwiedzin: 14523 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Ośrodek Szkolenia Kierowców Puchta

  411 opinii w tym 300 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.10.2020

Zuzia Rosińska

Zuzia Rosińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mogę tylko polecić! Atmosfera, podejście, żadnych minusów:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo za miłe słowa.
Jest nam niezmiernie miło, że mogliśmy spełnić oczekiwania w zakresie szkolenia kierowców.
Jeszcze raz gratulacje! Do zobaczenia na drogach!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 03.10.2020

Katarzyna Bulik

Katarzyna Bulik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam ! Zajęcia teoretyczne zostały przeprowadzone profesjonalnie. Pan Jerzy Puchta potrafi przekazać wiedzę oraz cenne wskazówki dotyczące egzaminu ( w tym na co należy zwrócić szczególną uwagę, jakie pytania częstą się pojawiają ) dzięki czemu egzamin teoretyczny zaliczyłam za 1 razem z maksymalną ilością punktów możliwych do zdobycia. Co do nauki praktyki potrzebowałam więcej czasu....ale instruktorzy w tym również wykazali się profesjonalizmem, cierpliwością, opanowaniem więc nauka przebiegała w bezstresowej atmosferze :) Każdemu kto wątpi w swoje umiejętności i boi się prowadzić auto polecam naukę w tej szkole jazdy ! :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za. miłe słowa. Jest nam bardzo miło, że mogliśmy spełnić Pani oczekiwania w zakresie szkolenia kierowców. Gratulacje jeszcze raz i do zobaczenia na drogach. Pozdrawiam serdecznie. Jerzy Puchta

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.09.2020

Paulina Żabicka

Paulina Żabicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miłe zaskoczenie Panami instruktorami. Pełen profesjonalizm i podejście do każdego kursanta indywidualne a przede wszystkim spokojne i opanowane. Każdemu z osobna kto będzie miał zamiar iść na prawo jazdy to tylko właśnie tam. Polecam z całego serca szkołę u Pana Jerzego Puchty. !!!♥️

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za miłe słowa.
Jest nam naprawdę bardzo miło, że jest Pani zadowolona z procesu szkolenia. To jest dla nas wielka satysfakcja. Jeszcze raz gratulacje I do zobaczenia na drogach!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.08.2020

Magdalena Piórkowska

Magdalena Piórkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam tę szkołę. Instruktorzy podchodzą do każdego indywidualnie i dodają wiary w siebie. Jest bardzo miła i luźna atmosfera, zero stresu. Wyjazdy do Ostrołęki to czysta przyjemność. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za profesjonalne przygotowanie do egzaminu :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za miłe słowa. Jest nam bardzo miło, że mogliśmy spełnić Pani oczekiwania w zakresie szkolenia kierowców. Jeszcze raz gratulacje!
Do zobaczenia na drogach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.08.2020

Karolina Zwolińska

Karolina Zwolińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam!!!!Bardzo miła atmosfera i profesjonalne podejście do kursantów. Na uwagę zasługuje cierpliwość i spokój instruktorów. W szczególności dziękuję panu Jerzemu Puchcie za świetne przygotowanie do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo za miłe słowa. Jeszcze raz gratulacje. Jest nam niezmiernie miło, że mogliśmy spełnić oczekiwania w zakresie szkolenia kierowców. Do zobaczenia na drogach!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.08.2020

Anita Kołodziejczyk

Anita Kołodziejczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jaką można sobie wymarzyć. Instruktorzy wspaniali. Gorąco polecam !

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.05.2020

Klara Fedorczyk

Klara Fedorczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła naprawdę godna polecenia! Życzliwi ludzie, profesjonalizm i świetna atmosfera sprawiają, że nie ma czegoś takiego jak stres. Indywidualne podejście i cierpliwość do każdego kursanta. Jestem bardzo wdzięczna za tak dobre przygotowanie do egzaminu i słowa wsparcia. Jeszcze raz dziękuję, że miałam okazję poznać tak sympatycznych i oddanych swojej pracy ludzi. Polecam z całego serca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo za miłe słowa. Jest nam niezmiernie miło że mogliśmy spełnić oczekiwania w zakresie szkolenia kierowców. Jeszcze raz gratulujemy. Do zobaczenia na drogach!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.02.2020

Julia Fedorczyk

Julia Fedorczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniała szkoła i wspaniali ludzie! Jestem bardzo wdzięczna za poświęcony dla mnie czas, cierpliwość, zaangażowanie, indywidualne i profesjonalne podejście do każdego kursanta. Polecam z całego serca :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za miłe słowa.
Jest nam niezmiernie miło że mogliśmy spełnić oczekiwania w zakresie szkolenia kierowców.
Jeszcze raz Gratulacje! Do zobaczenia na drogach!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.01.2020

Sylwia Czyż

Sylwia Czyż
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w mieście, miła atmosfera, bezstresowa nauka. Instruktorzy godni polecenia. Polecam Sylwia Czyż

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo za opinię. Jest mi bardzo miło, że jest Pani zadowolona ze świadczonych usług przez Naszą Szkołę. Jeszcze raz gratuluję i do zobaczenia na drogach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.11.2019

Olga Bulikowska

Olga Bulikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, wszystko zdane za pierwszym razem bezbłędnie!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo za miłe słowa. Jest nam niezmiernie miło że mogliśmy spełnić oczekiwania w zakresie szkolenia kierowców. Jeszcze raz gratulujemy i Do zobaczenia na drogach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.11.2019

Marta Kowalczyk

Marta Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy wspaniali doświadczeni instruktorzy serdecznie polecam egzamin zdany za pierwszym razem.☘️❤️!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo za miłe słowa. Jeszcze raz gratuluję. Dziękuję bardzo za miłą współpracę. Do zobaczenia na drogach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.10.2019

Paulina Szewczyk

Paulina Szewczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsze przygotowanie do egzaminu zarówno teoretycznego jak i praktycznego. Kurs przygotowawczy w miłej atmosferze, przepełnionej uśmiechem. Pan Jerzy Puchta nie tylko przekazywał nam wiedzę książkową, lecz swoimi historiami z życia wziętymi sprawiał, że słuchałam za każdym razem z pełnym zainteresowaniem i skupieniem. Nie opuściłam nawet jednego spotkania! Miło wspominam nawet moment, gdy wypełniając próbne testy nie radziłam sobie ze skrzyżowaniami :) Pan Jerzy z pełnym spokojem tłumaczył moje błędy i zachęcał do nauki. Dzięki czemu egzamin teoretyczny zdałam maksymalnie za pierwszym razem!! Instruktor- Pan Mariusz również pełen pasji do wypełnianego zawodu. Perfekcjonista, który genialnie przygotował mnie do egzaminu praktycznego również zdanego za pierwszym razem. Jestem bardzo wdzięczna za wsparcie, wiarę we mnie oraz szczere gratulacje jakie otrzymałam po zdanych egzaminach.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za miłe słowa.
Jest nam niezmiernie miło że mogliśmy spełnić oczekiwania w zakresie szkolenia kierowców.
Jeszcze raz gratuluję i do zobaczenia na drogach.
Pozdrawiamy serdecznie

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.09.2019

Sandra Korytkowska

Sandra Korytkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, atrakcyjna cena, bez stresowo. Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo za miłe słowa. Jeszcze raz gratuluję. Do zobaczenia na drogach

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.09.2019

Ada Stokarska

Ada Stokarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W firmie pana Puchty wszystko jest dopięte na ostatni guzik, nie mogłam lepiej trafić !!!! można rzec, że do każdego kursanta ma indywidualne podejście. Instruktorzy, a szczególnie pan Siejak, są świetni! Gorąco polecam, nikt tak nie nauczy jeździć !!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo za miłe słowa. Jeszcze raz gratuluję. Do zobaczenia na drogach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.09.2019

Piotrek Kijas

Piotrek Kijas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim chcącym posiadać prawo jazdy bo warto właśnie tam się szkolić a efekty widać po zadowoleniu kursantów i wynikach egzaminów

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo za miłe słowa. Jeszcze raz gratuluję. Do zobaczenia na drogach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.09.2019

Natalia Kuchta

Natalia Kuchta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzięki solidnie, a także ciekawie prowadzonym wykładom nie miałam żadnego problemu ze zdaniem egzaminu wewnętrznego, a także państwowego. W razie jakichkolwiek pytań, mogłam zawsze liczyć na pomoc instruktora. Miła atmosfera sprawiała, ze z chęci jeździłam, a profesjonalizm instruktorów motywował do coraz lepszej jazdy, także możliwość sprawdzania swoich dotychczasowych umiejętności na innych samochodach sprawiło, ze wizja egzaminu nie była zbytnio przerażająca. Polecam serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo za miłe słowa. Jeszcze raz gratuluję. Do zobaczenia na drogach. Pozdrawiam serdecznie

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.09.2019

Wiktoria Rogalska

Wiktoria Rogalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jedną z lepszych decyzji w moim życiu było pójście na kurs do ośrodka pana Puchty. Nie mam absolutnie żadnych powodów do narzekań – wykłady prowadzone w sposób przejrzysty i jasny (jak najlepiej trafiający do kursanta), instruktorzy wyrozumiali i z dobrym podejściem. Nauka bezstresowa oraz zwyczajnie przyjemna.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo za miłe słowa.
Jeszcze raz gratuluję. Do zobaczenia na drogach.
Pozdrawiam serdecznie.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.08.2019

Natalka Parczyńska

Natalka Parczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców Puchta, od samego początku-interesujące wykłady, dokładnie i ciekawie objaśnione zagadnienia na zajęciach. Na jazdach panuje świetna atmosfera. Stan pojazdów jest bez zarzutów, jazda to czysta przyjemność! Pan Jerzy Puchta-prawdziwy instruktor z powołania.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo za miłe słowa.
Jeszcze raz gratuluję i do zobaczenia na drogach.
Pozdrawiam serdecznie

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.08.2019

Ola Nożykowska

Ola Nożykowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła , polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo za miłe słowa.
Jeszcze raz gratuluję.
Do zobaczenia na drogach.
Pozdrawiam serdecznie.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.07.2019

Wiola Stopka

Wiola Stopka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców Puchta - świetna atmosfera, zarówno na wykładach jak i podczas jazd, profesjonalne przygotowanie do egzaminów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.07.2019

Aleksandra Turek

Aleksandra Turek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne przygotowanie, super atmosfera, wykłady prowadzone w sposób dynamiczny i ciekawy, godziny jazd dobierane do dyspozycyjności klienta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za miłe słowa. Jest nam niezmiernie miło że mogliśmy spełnić oczekiwania w zakresie szkolenia kierowców. Jeszcze raz gratuluję. Do zobaczenia na drogach.
Pozdrawiam

Jerzy Puchta

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.07.2019

Marcin Markowski

Marcin Markowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, świetne podejście do kursanta, bardzo polecam!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo za miłe słowa.
Jest mi niezmiernie miło, że mogliśmy spełnić oczekiwania w zakresie szkolenia kierowców.
Jeszcze raz gratuluję. Do zobaczenia na drogach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.07.2019

Kalina Kur

Kalina Kur
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca! Kurs przebiegł szybko i bezstresowo. Wspaniała atmosfera, organizacja i profesjonalne podejście. P. Jerzy to wspaniały instruktor :) Dziękuję Panu za wsparcie i wiarę we mnie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo za miłe słowa.
Jest nam niezmiernie miło że mogliśmy spełnić oczekiwania w zakresie szkolenia kierowców.
Jeszcze raz gratuluję. Do zobaczenia na drogach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.07.2019

Hubert Bański

Hubert Bański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę jazdy, super podejscie do kursanta a przedewszystkim bezstresowa nauka jazdy :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo za miłe słowa.
Jeszcze raz gratuluję! Do zobaczenia na drogach.
Pozdrawiam.
Jerzy Puchta

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.06.2019

Wiktoria Kozon

Wiktoria Kozon
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła pod słoneczkiem! Mili, profesjonalni i pozytywnie nastawieni instruktorzy. Jestem bardzo wdzięczna a zarazem podziwiam za cierpliwość i indywidualne podejście do każdego z kursantów. Dzięki Państwu nie miałam żadnych problemów w zdaniu egzaminów państwowych. Bardzo dziękuję za współpracę!! a szczególnie mojemu instruktorowi Panu J. Puchta. Jest Pan najlepszy! Bez Pana bym sobie nie poradziła!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za miłe słowa. Jest nam niezmiernie miło że mogliśmy spełnić oczekiwania w zakresie szkolenia kierowców. Jeszcze raz GRATULACJE! Do zobaczenia na drogach!
Pozdrawiam serdecznie.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.05.2019

Hubert Rojek

Hubert Rojek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjazna atmosfera, świetne podejście do kursanta, wszystko zrealizowane profesjonalnie. Polecam bardzo serdecznie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za miłe słowa. Jest nam niezmiernie miło że mogliśmy spełnić oczekiwania w zakresie szkolenia kierowców. Jeszcze raz GRATULACJE. Do zobaczenia na drogach!
Pozdrawiamy serdecznie

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.05.2019

Julia Borzymek

Julia Borzymek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam! Jestem bardzo zadowolona z przebiegu szkolenia, wdzięczna za indywidualne podejście do kursanta i przyjazną atmosferę : ) Naprawdę świetna współpraca z profesjonalnymi instruktorami!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za miłe słowa. Jest nam niezmiernie miło że mogliśmy spełnić oczekiwania w zakresie szkolenia kierowców. Jeszcze raz GRATULACJE. Do zobaczenia na drogach!.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.05.2019

Karolina Kamińska

Karolina Kamińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła! Przyjazna atmosfera i bezstresowe podejście do kursanta. Wszytsko na najwyższym poziomie. SERDECZNIE POLECAM!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za miłe słowa. Jest nam niezmiernie miło , że mogliśmy spełnić oczekiwania w zakresie szkolenia kierowców. Jeszcze raz GRATULACJE! Do zobaczenia na drogach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.05.2019

Ola Linka

Ola Linka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mimo, że miałam tylko kilka jazd doszkalających do egzaminu praktycznego, z czystym sumieniem mogę polecić tą szkołę jazdy. Bardzo dobre podejście do kursanta, pełen profesjonalizm oraz wsparcie. Atmosfera podczas jazdy nigdy nie była sztywna lub napięta dzięki świetnym instruktorom.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za miłe słowa. Jest nam niezmiernie miło że mogliśmy spełnić oczekiwania w zakresie szkolenia kierowców. Jeszcze raz GRATULACJE! Do zobaczenia na drogach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.05.2019

Marta Szulecka

Marta Szulecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cały kurs przebiegał w przyjaznej atmosferze, znakomite podejście do kursanta. Serdecznie polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za miłe słowa. Jest nam niezmiernie miło że mogliśmy spełnić oczekiwania w zakresie szkolenia kierowców. Jeszcze raz GRATULACJE. Do zobaczenia na drogach!