Ośrodek Szkolenia Kierowców Motos

 341 opinii w tym 259 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Ośrodek Szkolenia Kierowców Motos
ul. Drzewieckiego 9/6
39-300 Mielec

  • Godziny:
  • Zamknięte
  • • Otwarcie: Pon 08:00

Kontakt

Opis

Ośrodek Szkolenia Kierowców MOTOS mieści się przy ul. Drzewieckiego 9/6. Oferujemy Państwu kursy kategorii AM, A1, A2, A, B, BE, C, CE, D, T. Nasze pojazdy to m.in. samochody ciężarowe MAN TGA 18 i Renault PREMIUM + Tandem, samochody osobowe Toyota Yaris, Hyundai i20, Peugeot 208, motocykle Kawasaki ER6 i Honda CB500FA oraz ciągnik i autobus. 

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą oraz do kontaktu telefonicznego, mailowego lub osobiście. 

Szkoła nauki jazdy MOTOS oferuje liczne promocje, a także korzystną płatność za kurs, którą można rozłożyć na dogodne dla siebie raty. Stworzyliśmy szkołę nauki jazdy, której głównym zadaniem i celem jest właściwe przygotowanie kursantów do bezpiecznego i sprawnego poruszania się po drogach. Jako jedna z niewielu szkół nauki jazdy w Mielcu oferujemy kompleksowe i profesjonalne szkolenie oparte na idei ukierunkowanej na naszych kursantów, a nie na samych siebie. Staramy się ciągle rozwijać i budować ośrodek szkolenia kierowców będący wykładnikiem Waszych oczekiwań. Chcemy aby każdy z kursantów kończąc u nas szkolenie miał poczucie, że zrobiliśmy wspólnie wszystko aby osiągnąć swój cel w sposób nie przysparzający większych problemów. 

Zdajemy sobie sprawę z tego, że egzamin na prawo jazdy jest przeżyciem stresującym i pod wpływem emocji można popełnić błąd. Dlatego też dokładamy wszelkich starań, aby jazda stała się czymś jak najbardziej naturalnym i czymś, z czego można czerpać przyjemność. Przekonacie się, że nawet jazda podczas egzaminu będzie mniej stresująca, a co za tym idzie, bardziej pewna. Jazda samochodem to wielka przyjemność pozwalająca na pokonywanie samodzielnie odległości i poznawaniu rzeczy dotychczas niepoznanych. 

Zdobędziecie u nas wiedzę teoretyczną, która będzie przekazywana w doskonale wyposażonej sali, gdzie wykładowcy wprowadzą Państwa w świat skrzyżowań. Umiejętności praktyczne zdobędziecie jeżdżąc samochodami identycznymi z tymi, na których odbywają się egzaminy. Dysponujemy profesjonalnym placem manewrowym, gdzie stawiać będziecie „pierwsze kroki” w sztuce prowadzenia pojazdu samochodowego. Oferujemy kompleksowe kursy prawa jazdy, a także jazdy doszkalające w każdej z powyższych kategorii. Zajęcia teoretyczne i praktyczne zgodnie z wymogami prawnymi, materiały szkoleniowe, zestawy testów i szkolenia medyczne. A to, co nas wyróżnia od 30 lat działalności to profesjonalizm, rzetelność, najwyższe standardy i skuteczność. W celu uzyskania większej ilości informacji zapraszamy do biura OSK MOTOS.

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

codziennie

ul. Drzewieckiego 9/6

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Kawasaki Z650)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

codziennie

ul. Drzewieckiego 9/6

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha YZF 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

codziennie

ul. Drzewieckiego 9/6

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Honda CB500F, Kawasaki)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

codziennie

ul. Drzewieckiego 9/6

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
10 godzin (po 60 min) jazd (Junak 901)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

codziennie

ul. Drzewieckiego 9/6

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20, Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
możliwość zdawania egzaminu na pojeździe OSK, na którym odbywa się nauka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

-

codziennie

ul. Drzewieckiego 9/6

WIĘCEJ W cenie kursu:
15 godzin (po 60 min) jazd (Renault Traffic + Przyczepa)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

codziennie

ul. Drzewieckiego 9/6

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. C+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

-

codziennie

ul. Drzewieckiego 9/6

WIĘCEJ W cenie kursu:
25 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240 + Przyczepa)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. D po C, Wykłady i praktyka

-

codziennie

ul. Drzewieckiego 9/6

WIĘCEJ Cena kursu przy posiadaniu kategorii C.

W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
40 godzin (po 60 min) jazd (Temsa Safari RD)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. D po B, Wykłady i praktyka

-

codziennie

ul. Drzewieckiego 9/6

WIĘCEJ Cena kursu przy posiadaniu kategorii B.

W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
60 godzin (po 60 min) jazd (Temsa Safari RD)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Kinia Nowak

Kinia Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.11.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm, świetna atmosfera, serdecznie polecam naukę w tej szkole a w szczególności Pana Józefa. Ma cudowne podejście do kursanta, które gwarantuje bezstresową naukę jazdy i przygotowanie do egzaminu na najwyższym poziomie. Gorąco polecam i bardzo dziękuję <3

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jakub Blicharz

Jakub Blicharz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, egzamin praktyczny zdany za 1 razem, dzięki Panu Józkowi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Grad

Wiktoria Grad
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy, jestem naprawdę bardzo zadowolona. Zdany egzamin zawdzięczam Panu Robertowi, który ma niesamowitą cierpliwość.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Bartek Bajor

Bartek Bajor
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście do kursanta, świetne nauczanie. Bardzo polecam panią Kasię oraz Pana Józefa

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Filip K .......i ip: 5.60.130.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam. Najlepsza szkoła w Mielcu!! W szczególności polecam Pana Roberta który bardzo dobrze uczy przez co egzaminy są zdane za pierwszym podejściem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wika Kokoszka

Wika Kokoszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

teoria i praktyka zdana za 1!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Krzysztof Pazdro

Krzysztof Pazdro
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam super szkoła, a pan Robert to najlepszy instruktor!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktor Podraza

Wiktor Podraza
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem polecam Pana Józefa !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Faustyna Gromada

Faustyna Gromada
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam wszystkim tę szkołę jazdy z czystym sumieniem. Egzamin teoretyczny zdany za pierwszym razem na 73pkt , praktyczny zdany za drugim razem. !!! Przede wszystkim dziękuję bardzo, Panu Robertowi za takie przygotowanie do egzaminu , dzięki niemu wyszłam z pozytywnym wynikiem!!!! Jestem pod wrażeniem jaką Pan ma cierpliwość i jak super wszystko tłumaczy! !!! Gdybym miała wybrać kolejny raz instruktora z którym chciałabym jeździć, z czystym sumieniem wybrała bym pana Roberta po raz drugi. ????Polecam wszystkim ☺️

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Grzesiek Czerwiński

Grzesiek Czerwiński
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 16.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

SUPER, ŚWIETNIE, FANTASTYCZNIE

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kasia Hasek

Kasia Hasek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem polecam instruktora Pana Józefa. Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem. Wszystko zostało wytłumaczone w jasny sposób. Nauka oraz jazda z Panem Józefem to czysta przyjemność, panowała miła oraz zabawna atmosfera, a przy tym profesjonalne przygotowanie do egzaminu❤️.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Bajor

Mateusz Bajor
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Mielcu, Pani Kasia i Pan Robert najlepsi instruktorzy <3. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
David Gąsiorek

David Gąsiorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.08.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko za pierwszym razem zdane! Najlepsza szkoła jazdy w całym Mielcu, jak nie w Polsce! A Pan instruktor Józef to prawdziwa legenda tego zakładu! Wszystko wytłumaczy tyle ile razy potrzeba bez nerwów. Jak nauka jazdy to tylko w Motosie i u Pana Józefa!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Iwona Kagan

Iwona Kagan
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo profesjonalne podejście do kursanta .Wspaniała atmosfera . Pani Kasia i Pan Robert najlepsi instruktorzy pod słońcem .

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Gabriela Błach

Gabriela Błach
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Mielcu! Przyjazna atmosfera, wspaniali ludzie, w szczególności: Eliza z biura- przemiła i pomocna dziewczyna, w skrócie właściwa osoba na właściwym miejscu oraz najlepszy, niezawodny, niesamowicie cierpliwy instruktor Pan Józek- nie ma sobie równych! Profesjonalne przygotowanie do egzaminu tylko z Nim! Obdarza kursanta olbrzymią wiedzą i doświadczeniem, a także niezastąpionym wsparciem <3 Jego pozytywne nastawienie i poczucie humoru eliminuje niepotrzebny stres u kursanta. Nauczyciel z powołania! Z całego serca polecam <3

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Cybulska

Klaudia Cybulska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera Egzamin zdany za pierwszym razem . Polecam pana Roberta cierpliwy , miły i wszystko dokładnie tlumaczy .

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Magdalena Piechota

Magdalena Piechota
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera zdane za pierwszym razem serdecznie polecam instruktora Pana Roberta bardzo cierpliwy i pomocny wszystko dokładnie tłumaczy tyle razy ile trzeba.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów
- Wadybrak
Beata Sadecka

Beata Sadecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam jeszcze raz polecam , wyklady zrozumiałe dla przyszłych kierowców , jak się czegos nie zrozumiało to wykladowca tłumaczył bez nerwów dobra organizacja , elastycznosc godzin. Zdalam za pierwszym razem . Polecam .

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Jakub Weryński

Jakub Weryński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.06.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła obsługa. Instruktorzy bardzo mili polecam Pana Roberta i Pana Leona potrafią wytłumaczyć wszystko perfekcyjnie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maciej W .....k ip: 77.255.59.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.06.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam tą szkołę jazdy.Pan Józef to wysokiej klasy fachowiec który poprowadzi każdego do wymarzonego prawka.Serdecznie polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marcin Madej

Marcin Madej
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kinga Machnik

Kinga Machnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy, cudowna atmosfera. Wspaniały instruktor Pan Józek z super podejściem do kursanta i anielską cierpliwością. Polecam serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dawid Dźwięga

Dawid Dźwięga
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę jazdy!!!! A w szczególności instruktora Pana Roberta, Instruktor z powołania, bardzo pomocne wskazówki, świetne przygotowanie do egzaminu oraz bardzo miła atmosfera panująca w elce. Bardzo Polecam

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oliwia Machnik

Oliwia Machnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy MOTOS w Mielcu ???? Polecam, instruktora Pana Roberta, świetnie tłumaczy, jego wskazówki trafiają w punkt na egzaminie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jakub Kłoda

Jakub Kłoda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo Polecam

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Weronika Gaj

Weronika Gaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam! A w szczególności Panią Kasię i Pana Józka! Wszystkie egzaminy zdane za pierwszym razem.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Daria Pietras

Daria Pietras
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła obsługa, przyjazna atmosfera. Tylko Pan Józek!!!!!!! <3 serdecznie polecam <3

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Amelia M ....k ip: 77.253.101.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam pana Józka, najlepszy instruktor!!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamil Wiącek

Kamil Wiącek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie! Super spędzony czas oraz mili instruktorzy. W szczególności polecam Pana Józefa super przygotowanie pod egzamin jak i dalszą jazdę.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Marek Skiba

Marek Skiba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! Bardzo mili instruktorzy i profesjonalne podejście do kursanta.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak