Ośrodek Szkolenia Kierowców MARCIN

 362 opinie w tym 247 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 3 siedziby. Wybierz:

Ośrodek Szkolenia Kierowców MARCIN
ul. Długa 31/22
08-400 Garwolin

Kontakt

50x xxx xxxPokaż numer
50x xxx xxxPokaż numer
50x xxx xxxPokaż numer
www.osk....Pokaż adres
@oskmar....Pokaż adres

Opis

OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW MARCIN kształci z sukcesami przyszłych kierowców od 2004 roku w zakresie kategorii B. W 2006 roku poszerzyliśmy swoją ofertę o kolejną kategorie szkolenia, tj. kat. A. Dziś OSK Marcin oferuje kursy kategorii AM,A1,A2, A, B, B+E, C, C+E,D oraz szkolenia okresowe, kwalifikacje wstępną pełną, kwalifikację wtępną przyspieszoną, BADANIA PSYCHOLOGICZNE, kursy na ADR oraz kursy na Operatorów Wózków Widłowych.

Nasze zaangażowanie w naukę jazdy pozwala na doszlifowanie techniki prowadzenia pojazdu na naszym placu manewrowym, jak i ulicach miast.
Naszych kursantów uczymy jazdy w każdych warunkach, wyjazdy do Warszawy pozwalają na przećwiczenie umiejętności na najbardziej ruchliwych ulicach.
Zespół instruktorów gwarantuje prócz nauki miłą atmosferę.
Jesteśmy dyspozycyjni, dlatego możesz umawiać się z nami na jazdę w dogodnych dla Ciebie godzinach.


OSK Marcin posiada trzy biura w Garwolinie (w tym dwa z salami wykłądowymi), własny, oświetlony plac manewrowy w Niecieplinie .

Do dyspozycji kursantów posiadamy samochody osobowe marki Opel Corsa D , Opel Corsa E, 2 samochody Hyundai i20, Fiat Panda z automatyczną skrzynia biegów, motocykle Yamaha XJ6 , Yamaha YBR 250, Honda CB500, Yamaha YBR 125, MAN TGL 12.240 (identyczny jak na egzaminie) Man + Przyczepa tandem, Opel Vivaro + przyczepa Niewiadow (B+E), AUTOSAN LIDER MIDI (D) a także innowacyjny pojazd treningowy do ćwiczenia manewrów.

Biura Ośrodka Szkolenia Kierowców Marcin zlokalizowane są w Garwolinie przy ulicy Długiej 31/22 (wejście od ulicy Gimnazjalnej, naprzeciwko LO), przy ul. Kościuszki 52/1 (obok Kebab-Alibaba)oraz przy ul. Staszica 7.
Biura czynne są od poniedziałku do piątku w godzinach 9-17, w soboty w godzinach 9-13 jesteśmy do dyspozycji klientów w biurze przy ul. Kościuszki.

W godzinach otwarcia biura zapewniamy bezpłatne korzystanie z komputerowego programu egzaminacyjnego opracowanego przez Instytut Transportu samochodowego (program identyczny z programem używanych podczas egzaminu państwowego).

Zapewniamy fachową i miłą obsługę.

Zapraszamy!
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2000 zł

10.12.2021

ul. Duży Rynek 36 Sobienie Jeziory, 19:00 (pierwszy wykład)

+1 inny termin
WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha XJ6 lub Yamaha MT-07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2300 zł

10.12.2021

ul. Duży Rynek 36 Sobienie Jeziory, 19:00 (pierwszy wykład)

+1 inny termin
WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Opel Corsa D, Opel Corsa E lub Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3100 zł

10.12.2021

ul. Duży Rynek 36 Sobienie Jeziory, 19:00 (pierwszy wykład)

+1 inny termin
WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
30 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1400 zł

10.12.2021

ul. Duży Rynek 36 Sobienie Jeziory, 19:00 (pierwszy wykład)

+1 inny termin
WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha CB125F lub Yamaha YBR 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1700 zł

10.12.2021

ul. Duży Rynek 36 Sobienie Jeziory, 19:00 (pierwszy wykład)

+1 inny termin
WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha XJ6 lub Honda CB500)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. AM, Wykłady i praktyka

Raty własne, Automat

500 zł

10.12.2021

ul. Duży Rynek 36 Sobienie Jeziory, 19:00 (pierwszy wykład)

WIĘCEJ W cenie kursu:
5 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
5 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha NEOS, Yamaha SA094 lub Rieju Tango)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1400 zł

ul. Długa 31/22

WIĘCEJ W cenie kursu:
15 godzin (po 60 min) jazd (Renault Traffic + przyczepa Niewiadow)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3000 zł

codziennie

ul. Długa 31/22

WIĘCEJ W cenie kursu:
25 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240 + Przyczepa Bunge)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. D, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

4500 zł

10.12.2021

ul. Duży Rynek 36 Sobienie Jeziory, 19:00 (pierwszy wykład)

+1 inny termin
WIĘCEJ Cena kursu przy posiadaniu kategorii B.

W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
60 godzin (po 60 min) jazd (Autobus Autosan Lider Midi A1010T)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. D, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3600 zł

10.12.2021

ul. Duży Rynek 36 Sobienie Jeziory, 19:00 (pierwszy wykład)

+1 inny termin
WIĘCEJ Cena kursu przy posiadaniu kategorii C.

W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
40 godzin (po 60 min) jazd (Autobus Autosan Lider Midi A1010T)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1400 zł

ul. Długa 31/22

WIĘCEJ W cenie kursu:
15 godzin (po 60 min) jazd (Renault Traffic + przyczepa Niewiadow)
egzamin wewnętrzny praktyka.

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

550 zł

14.12.2021

ul. Długa 31/22, 15:00 pierwsze spotkanie

WIĘCEJ W cenie kursu:
5 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
5 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha NEOS, Yamaha SA094 lub Rieju Tango)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 80 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria AM

cena za pakiet: 80 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A1

cena za pakiet: 80 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A2

cena za pakiet: 80 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A

cena za pakiet: 80 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria C

cena za pakiet: 120 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria B+E

cena za pakiet: 80 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria C+E

cena za pakiet: 120 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria D

cena za pakiet: 120 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A po A2

cena za pakiet: 80 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A po A1

cena za pakiet: 80 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A+B

cena za pakiet: 80 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A2 po A1

cena za pakiet: 80 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A2+B

cena za pakiet: 80 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria B po B1

cena za pakiet: 80 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Mateusz Lusawa

Mateusz Lusawa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalna ekipa, doświadczony instruktor - podczas jazd było widać że się zna na rzeczy, umiał odpowiedzieć na różne moje pytania typu "co by było gdyby..." "dlaczego tak a nie inaczej...?" Które pojawiały się spontanicznie podczas jazdy. Kilka lekcji teoretycznych przed jazdami też bardzo pomogły- dowiedziałem się kilku ciekawych rzeczy o których wcześniej nie miałem pojęcia w wyniku czego wykorzystanie tych istotnych informacji przyczyniły się do zdania egzaminów. Uważam też że egzamin praktyczny wewnętrzny jest świetną sprawą (z tego co się orientuję od innych to nie wszystkie szkoły go robią) a pozwoliło mi na analizie pewnych błędów oraz na doświadczeniu tego jak będzie wyglądał. W skrócie mówiąc bardzo pomógł psychicznie i praktycznie ???? Podsumowując to wszystko bez żadnego zastanawiania gorąco polecam tę szkołę. Ekipa zorganizowana, widać że chcą nas naprawdę nauczyć i naprawdę naprawdę polecam. Dzięki nim i teoria i praktyka zdana za pierwszym razem. Szkole życzę też jak najwięcej klientów i oby tak dalej ????????????.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia g ....a ip: 188.146.103.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko fajnie, tylko kurs z pierwszej pomocy który miał sie odbyć sie nie odbył, a miałam dostać esemesa z terminem. Ale pozatym bardzo dobrze wszystko wytłumaczone dzięki temu wszystko zdane za pierwszym razem.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadywysoka cena,
Julia Kościanek

Julia Kościanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletydobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Jarosław Zając

Jarosław Zając
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko super, polecam ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Piotr O ...a ip: 31.61.163.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Bogusz

Mateusz Bogusz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra obsługa

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Michał Tolak

Michał Tolak
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 18.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszyscy pracownicy podchodzą profesjonalne i inwidualnie do kursanta

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Damian Cyrta

Damian Cyrta
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm przy załatwianiu formalności w biurze jak i samego kursu. W OSK Marcin robiłem uprawnienia na maszyny budowlane jak i prawo jazdy kat. C i bardzo polecam tą szkołę. Dziewczyny z biura i Instruktorzy znają się na rzeczy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Agnieszka Piętka

Agnieszka Piętka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła .Instruktorzy z ktorymi jeździłam fachowi i cierpliwi.W szczególności polecam Pawła Krzywde- spokojny,opanowany,kulturalny,również teorie pełna profeska .Pomogły mi tez na przypomnienie filmy na YUTUBE,z obsługi na których fajnie tłumaczy sam właściciel szkoły p.Marcin.Panie w biurze,b.miłe i pomocne.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Rafał Grobelniak

Rafał Grobelniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktorzy od motocykli. Warto umawiać się do obu na jazdy. Zbyszek - siła spokoju, wszystko cierpliwie tłumaczy i przerabia zadania egzaminacyjne aż do skutku. Rafał - pasjonat motocykli który daje mnóstwo cennych porad i uczy rzeczy które przydadzą się nie tylko przy egzaminie ale również podczas późniejszych, samodzielnych jazd. Obaj Panowie się super uzupełniają i oby w każdej szkole jazdy byli tacy instruktorzy. Bardzo polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agata Błażejczyk

Agata Błażejczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Garwolinie! Świetne przygotowanie, dobry kontakt ze szkołą i instruktorem, super organizacja.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Sebastian Górski

Sebastian Górski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam wszystkim tą szkołę nauki jazdy.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ola P ...s ip: 5.60.111.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy! Wszystkie egzaminy zdane za pierwszym razem bez żadnych trudności. Jest to zasługa najlepszego instruktora - Pana Mariusza Z. Bardzo konkretny, znający się na rzeczy, a zarazem sympatyczny i dbający o swoich kursantów. Instruktor z powołania. Polecam z całego serca! :))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Remigiusz Z .....a ip: 188.146.99.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor z bardzo fachowym podejściem, kolejna kategoria prawa jazdy zdana za pierwszym razem. Szkoła z wieloletnim doświadczeniem, bezproblemowe załatwianie wszystkich spraw w biurach. Polecam

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Konopacka

Karolina Konopacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, dobrze przygotowany plac do jazdy praz duzo nauki praktycznej jazdy po miescie. Polecam ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Wojtek Owczarczyk

Wojtek Owczarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkolenie, nauka na wysokim poziomie !!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Aleksandra Paziewska

Aleksandra Paziewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy. Dziękuję za naukę Panu Krzysztofowi Z i Panu Mariuszowi Z. Polecam jak najbardziej.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Piotrek Jałocha

Piotrek Jałocha
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy! Profesjonalne podejście instruktorów i Pań z biura. Egzaminy zdane za pierwszym razem :) Polecam serdecznie!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał B ....n ip: 5.173.141.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam pełen profesjonalizm i idealne przygotowanie do egzaminu ... Zdałem za pierwszym razem

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patrycja M .....k ip: 188.146.99.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera, profesjonalnie podejście do kursanta. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak
Patrycja Staros

Patrycja Staros
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy! Pełen profesjonalizm i ze strony instruktora i Pań w biurach. Fajnie, że jazda nie jest tylko po Garwolinie ale i okolicznych miejscowościach + Warszawie. Przygotowanie do egzaminu w jak najlepszym stopniu, oba egzaminy zdane za pierwszym!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marcin P ........i ip: 37.248.161.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Robiłem w OSK Marcin kat. A, C +E i jestem w trakcie D. Profesjonalna ekipa począwszy od dziewczyn z biura które potrafią odpowiedzieć na każde pytanie związane z nauką jazdy i innymi szkoleniami, po super instruktorów. W każdej sprawie można się dogadać, są bardzo elastyczni i pomocni. Polecam wszystkim! Będziecie zadowoleni.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Magdalena M ......a ip: 31.41.82.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera, profesjonalnie podejście do kursanta. Polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Remigiusz Z ......a ip: 188.146.66.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam gorąco. Zrobiłem w OSK Marcin już kategorie B i C jestem w trakcie C+E. Pełen profesjonalizm, wieloletnie doświadczenie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Julia U .....k ip: 5.173.11.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pełen profesjonalizm!!!Zdecydowanie polecam:) Egzamin zdany:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Diana Bt

Diana Bt
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Mialam jazdy z Panem Marcinem tuż przed samym egzaminem. Zdalam za pierwszym razem. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Mateusz K ..... ip: 188.146.100.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście, na egzamin pojechałem w pełni świadomy na co zwracają uwagę egzaminatorzy, klarowne przekazywanie wiedzy i świetna atmosfera. Szczególne podziękowania i ukłony dla Grzesia Miszkurki. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Weronika Cichecka

Weronika Cichecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Paweł Krzywda najlepszy instruktor, profesjonalne podejście do kursanta, miła atmosfera. Polecam z całego serca

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Patrycja K ....... ip: 188.146.97.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolona, polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Lukasz Rogala

Lukasz Rogala
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super obsługa instruktor Grzegorz mistrz

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak