Ośrodek szkolenia kierowców Jurek Ptaszkowski

 348 opinii w tym 194 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 2 siedziby. Wybierz:

Ośrodek szkolenia kierowców Jurek Ptaszkowski
ul. Długosza 51
33-300 Nowy Sącz

Kontakt

Opis

Najlepszy Ośrodek w powiecie nowosądeckim Ranking ogłoszony przez MORD Nowy Sącz
Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

Królowa Górna 67, 33-334 Kamionka Wielka

tel: 509458035

Kamionka Wielka

ul. Rynek 14, 33-330 Grybów

tel: 573223025

Grybów

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

ul. Długosza 51

WIĘCEJ

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Baleno)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha YBR 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
5 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
10 godzin (po 60 min) jazd (Junak RS 901)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Renault Premium)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. B+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

-

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
15 godzin (po 60 min) jazd (Ford Transit)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Szymon Marzec

Szymon Marzec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę jazdy! Profesjonalne podejście do kursanta oraz świetna atmosfera

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Tobiasz Wrona

Tobiasz Wrona
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołe nauki oraz Panią lucynę :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera
- Wadybrak
Krzysztof Gucwa

Krzysztof Gucwa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ciekawe wykłady. Instruktorzy świetnie tłumaczą.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Emilia W ......a ip: 5.173.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam Pana Michała!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dominika Michalewska

Dominika Michalewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam instruktora p. Michała! Wszystko dokładnie tłumaczy i ma masę cierpliwości ! :)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Katarzyna T .......... ip: 195.116.158.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera i profesjonalne przygotowanie. Bardzo polecam tą szkołę i instruktora Pana Michała .

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Krysia Janusz

Krysia Janusz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła. Instruktor p. Michał jest najlepszy - wszystko dobrze tłumaczy i ma bardzo dużą cierpliwość. Polecam serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Natalia Suflita

Natalia Suflita
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Wiktoria Pękala

Wiktoria Pękala
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!!!!!

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Michał Mróz

Michał Mróz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera, ciekawe, rzetelne wykłady na których nie da się nudzić, instrukotorzy z powołania. Profesjonalne, wyluzowane podejście do kursantów. Polecam Pana Michała oraz całe OSK Pana Jurka!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Ma Ciek

Ma Ciek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super i rzetelna nauka .Miła atmosfera i bardzo polecam pana Jacka instruktora.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Miłosz Przetacznik

Miłosz Przetacznik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam gorąco tą szkołę jazdy. Nauka prowadzone profesjonalnie. !!!!Dziękuję Panie Michale. !!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartek Dziedzic

Bartek Dziedzic
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Klaudia Nowak

Klaudia Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam ☺️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Tomasz Serafin

Tomasz Serafin
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Oliwka Machaczek

Oliwka Machaczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne przygotowanie do egzaminu! Nauka z podejściem "zrypa nie boli". Polecam!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Ala Pancerz

Ala Pancerz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Empatia ze strony instruktorów , potrafią dostosować się do języka młodzieży i fajnie się jeździ wszytko wytłumaczone tak jak być powinno. Ja w szczególności polecam Pana Michała !!!

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Natalia S ...a ip: 37.47.87.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w małopolskim nie widzę lepszej. Dobra nauka zdałam egzamin za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Karolina Gruca

Karolina Gruca
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam, instruktorzy bardzo dobrze uczą technicznie jazdy, doskonale przygotują do egzaminu na prawo jazdy. Instruktorzy, a także pani w biurze chętnie służą pomocą i informacją. Polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak
Karina Janus

Karina Janus
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo mili, wyrozumiali instruktorzy. Nauka w tej szkole to czysta przyjemność.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Adrian T ...... ip: 37.47.77.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zajebista szkoła jazdy i najlepszy instruktor Michał

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Matusik

Karolina Matusik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam, miła atmosfera, ciekawe wykłady i najlepsi instruktorzy !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Paulina Drąg

Paulina Drąg
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Patrycja Kaleta

Patrycja Kaleta
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy pana Jurka Ptaszkowskiego, zwłaszcza pana Ryszarda, który jest prawdziwym instruktorem z powołania, jazda z nim jest bardzo przyjemna, atmosfera miła, a ponadto świetne przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Emilka Słaby

Emilka Słaby
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Ciekawe wykłady, i najlepszy instruktor Pan Michał

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Jakub Skraba

Jakub Skraba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera, ciekawe wyklady oraz pełen profesjonalizm.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Wiktoria Kozera

Wiktoria Kozera
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Wykłady prowadzone ciekawie i skutecznie. Najlepszy instruktor pan Michał. Polecam serdecznie

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Beata Gruca

Beata Gruca
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Wykłady prowadzone w sposób bardzo ciekawy, świetnie przygotowują do zdania teorii. Najlepszy instruktor pan Jacek, bardzo cierpliwy, miły i świetnie przekazuje wiedzę. Pełen profesjonalizm i miła atmosfera!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Anna Pach

Anna Pach
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy godna polecenia! Bardzo miła atmosfera oraz świetne przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Ania Ząber

Ania Ząber
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne przygotowanie do egzaminu, bardzo miła atmosfera. NAJLEPSZY INSTRUKTOR PAN MICHAŁ. Polecam w 100%

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak