Ośrodek Szkolenia Kierowców Jurek Ptaszkowski

 511 opinii w tym 302 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 2 siedziby. Wybierz:

Ośrodek Szkolenia Kierowców Jurek Ptaszkowski
ul. Długosza 51
33-300 Nowy Sącz

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

50x xxx xxxPokaż numer
www.osk....Pokaż adres
@O%C5%9....Pokaż adres

Opis

Najlepszy Ośrodek w powiecie nowosądeckim Ranking ogłoszony przez MORD Nowy Sącz
Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

Królowa Górna 67, 33-334 Kamionka Wielka

tel: 509458035

Kamionka Wielka

ul. Rynek 14, 33-330 Grybów

tel: 573223025

Grybów

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

codziennie

ul. Długosza 51

WIĘCEJ

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Baleno)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

codziennie

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

codziennie

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha YBR 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

codziennie

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

codziennie

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
5 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
10 godzin (po 60 min) jazd (Junak RS 901)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

codziennie

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Renault Premium)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. B+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

-

codziennie

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
15 godzin (po 60 min) jazd (Ford Transit)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Emilka Nowak

Emilka Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przygotowanie do egzaminu bez stresu i na spokojnie ;)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów
- Wadybrak
Jakub Święs

Jakub Święs
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym Polecam Pana Ryśka

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Martyna Hełmecka

Martyna Hełmecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalna nauka w szczególności bardzo polecam P.Michała

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Monika S ....... ip: 195.116.158.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykłady ciekawe, instruktorzy mili i profesjonalni. Szczególnie polecam Pana Ryszarda!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Wiktor W ..... ip: 37.47.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, instruktor potrafił z cierpliwością powtarzać wszystkie manewry, godziny jazd zawsze mogłem dostosować pod siebie.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Agnieszka Polek

Agnieszka Polek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!! Nauczyłam się wszystkich manewrów na placu, a także wiedziałam na co zwracać uwagę będąc na mieście dzięki czemu udało się zdać egzamin za pierwszym razem. W szczególności polecam Pana Łukasza!!✨

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Magda Motyka

Magda Motyka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie! Profesjonalna nauka i podejście do kursantów. Szczególnie polecam P.Jacka

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Karol G .......... ip: 185.175.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! Profesjonalne podejście instruktorów kursantów,miła atmosfera. Najbardziej polecam P.Łukasza ;)

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Emilia Wańczyk

Emilia Wańczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Nowym Sączu! Instruktorzy mają dużo cierpliwości, doświadczenia i wiedzy. Dowiedziałam się o tej szkole z polecenia znajomych i mogę śmiało powiedzieć że nie żałuję wyboru! Sama będę polecać tę szkołę. Szczególnie bardzo polecam Pana Michała u którego robiłam cały kurs i mogę powiedzieć że jest instruktorem z powołania i ma ogrom cierpliwości i spokoju. A przede wszystkim atmosfera była super. Z Panem Michałem egzamin zdany pozytywnie gwarantowany!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Bartłomiej M ........ ip: 37.248.209.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera, super instruktorzy. Polecam

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Klaudia Gruca

Klaudia Gruca
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym razem. Miła atmosfera i bardzo dobry instruktor. Polecam pana Jacka!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Gabriela Lichoń

Gabriela Lichoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, wszystko zdane za 1 razem. Polecam szczególnie jazdy z Panem Rysiem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Tomasz B ...k ip: 185.175.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera zarówno na wykładach jak i na jazdach. Po jazdach z Panem Michałem zdanie egzaminu za pierwszym gwarantowane.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Sylwester B ......k ip: 83.22.191.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Proszę państwa to jest chyba najlepsza szkoła jaka może być w nowym Sączu PANIE Ryszardzie jest Pan najlepszy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Otylia K ..... ip: 46.204.13.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera i bezstresowe podejście do kursantów. Z Panem Rysiem zdanie za pierwszym razem gwarantowane

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Magdalena Korzeń

Magdalena Korzeń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajna atmosfera na jazdach, oraz świetne podejście instruktora. Szczególnie polecam jazdy z Panem Michałem.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktoria G ........ ip: 185.175.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.06.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jazdy prowadzone w bardzo miłej i bezstresowej atmosferze. Po jazdach z Panem Rysiem prawo jazdy zdane bezproblemowo . Polecam serdecznie ????

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Aneta L ....a ip: 185.25.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera i przyjemna nauka jazdy. Szczegolnie polecam jazdy z panem Michalem????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aneta Litawa

Aneta Litawa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera i przyjemna nauka jazdy. Polecam jazdy z Panem Michalem????

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Patrycja Długosz

Patrycja Długosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera podczas jazd, instruktorzy bardzo przyjaźni i profesjonalni. W szczególności polecam jazdy z Panem Ryszardem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Tomek Gruca

Tomek Gruca
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Fajna atmosfera, mili oraz doświadczeni instruktorzy serdecznie polecam !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Sebastian Tarasek

Sebastian Tarasek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.04.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cały kurs Prawa jazdy rozminął mi bardzo dobrze bardzo dobry kontakt z instruktorami, nauka jazdy przeminęła bez żadnych komplikacji.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Mateusz Duda

Mateusz Duda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.04.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

No powiem tyle zdałem za pierwszym razem także elegancko ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz G .....i ip: 5.173.1.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.04.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

bardzo dobre przygotowanie do egzaminu państwowego, miła atmosfera, elastyczność jeśli chodzi o wybór instruktora oraz terminu jazd!!!! serdecznie polecam pana Michała!!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dominika Smoła

Dominika Smoła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.04.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

bardzo mili instruktorzy, miła atmosfera, profesjonalna nauka, polecam!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Julia Gruca

Julia Gruca
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.03.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super atmosfera, podejście instruktora ekstra. Jak zawsze niezawodni !

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Laura Iwańska

Laura Iwańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajna atmosfera na jazdach, oraz świetne podejście instruktora. Naprawdę bardzo polecam.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Adrian Kruczek

Adrian Kruczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy bardzo fajni podchodzą do każdego tak samo nie ważne czy ktoś coś umie czy nic, jazdy odbywają się w bardzo przyjemnej atmosferze. Miła i pomocna obsługa biura, super wykłady i gorąco polecam ten ośrodek

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Przemek Kukuła

Przemek Kukuła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.03.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Miła atmosfera I profesjonalna nauka ze strony instruktorów

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Aleksandra Jurek

Aleksandra Jurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

polecam, instruktorzy bardzo dobrze przygotowują do egzaminu, jazdy są bez stresu, w miłej atmosferze i bez problemu można zdać egzamin

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak