Ośrodek Szkolenia Kierowców Jurek Ptaszkowski

 505 opinii w tym 300 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 2 siedziby. Wybierz:

Ośrodek Szkolenia Kierowców Jurek Ptaszkowski
ul. Długosza 51
33-300 Nowy Sącz

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

50x xxx xxxPokaż numer
www.osk....Pokaż adres
@O%C5%9....Pokaż adres

Opis

Najlepszy Ośrodek w powiecie nowosądeckim Ranking ogłoszony przez MORD Nowy Sącz
Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

Królowa Górna 67, 33-334 Kamionka Wielka

tel: 509458035

Kamionka Wielka

ul. Rynek 14, 33-330 Grybów

tel: 573223025

Grybów

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

codziennie

ul. Długosza 51

WIĘCEJ

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Baleno)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

codziennie

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

codziennie

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha YBR 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

codziennie

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

codziennie

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
5 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
10 godzin (po 60 min) jazd (Junak RS 901)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

codziennie

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Renault Premium)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. B+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

-

codziennie

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
15 godzin (po 60 min) jazd (Ford Transit)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Oliwia Gryboś

Oliwia Gryboś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.05.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jak i najlepszego instruktora, pana Ryszarda! Wspaniały człowiek ze świetnym podejściem do kursanta i z pasją do pracy. Jazdy zawsze odbywały się w luźnej, przyjemnej atmosferze.Pan Rysiek umie profesjonalnie i efektywnie uczyć, dostosowuje się do możliwości i tempa nauki kursanta. Będę bardzo miło wspominać jazdy z nim, polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kinga Gruca

Kinga Gruca
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.05.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę jazdy! Pan Michał instruktor na medal! Doskonałe podejście do kursanta, pomoc i doradcze słowo. Wszystko dokładnie wytłumaczone i przerobione. Jazdy odbywają się w świetnej atmosferze, a z każdej z nich czerpie się jeszcze więcej. Bardzo dobre przygotowanie i udzielenie wielu wskazówek, które miały swoje odzwierciedlenie na egzaminie! Dziękuję i polecam z całego serduszka!

+ Zaletydobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak
Wiktoria Obrzut

Wiktoria Obrzut
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.05.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ta szkoła prawa jazdy oferuje doskonałą jakość usług oraz profesjonalne podejście do nauki prowadzenia samochodu. Instruktorzy są cierpliwi, wykwalifikowani i potrafią przekazywać wiedzę w sposób zrozumiały dla uczniów.Pan Michał to absolutnie fantastyczny instruktor prawa jazdy! Jego cierpliwość, profesjonalizm i umiejętność przekazywania wiedzy sprawiają, że nauka jazdy staje się przyjemnością.Jego spokojne podejście do nauki sprawia, że uczniowie czują się komfortowo i pewnie za kierownicą. Pan Michał potrafi dostosować tempo nauki do indywidualnych potrzeb każdego ucznia, co sprawia, że proces zdobywania umiejętności jazdy jest skuteczny i efektywny. Dodatkowo, zawsze znajduje pozytywne strony w postępach uczniów, co motywuje do dalszego doskonalenia się. Jego zaangażowanie i pasja do nauczania sprawiają, że jest to instruktor, na którego można liczyć.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Weronika .....s ip: 46.112.80.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.05.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę, świetna atmosfera i miłe podejście do kursanta. Szczególnie polecam pana Michała który bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Wero Gruca

Wero Gruca
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.05.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam OSK Jurka. Dobre przygotowanie do egzaminu i interesujące zajęcia. Materiały dodatkowe do nauki otrzymałam, które świetnie przygotowują do egzaminu. Polecam jazdy z Panem Michałem, który dobrze wyjaśni i wytłumaczy każde pytanie. Najlepszy instruktor jazdy, który ma ogromną wiedzę i mnóstwo cierpliwości. Naprawdę polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak
Oliwia Gruca

Oliwia Gruca
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera i wsparcie Bardzo dobre podejście do kursanta Pan Michał najlpeszy instruktor Bardzo polecam wszystkim!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Aga Filip

Aga Filip
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście, brak nerwowej atmosfery i odpowiedź na każde pytanie. Bardzo polecam ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maciej Rak

Maciej Rak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Pana Ryszarda, najlepszy instruktor, wszystko dobrze i jasno tłumaczy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Małgorzata P ......k ip: 195.116.237.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Pana Ryśka najlepszy instruktor pod słońcem, wszystko wytłumaczy, cierpliwy.Najlepsza szkoła jazdy!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Robert Mirek

Robert Mirek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Pana Ryszarda

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ula Piszczek

Ula Piszczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, pan Michał najlepszy instruktor

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kacper Kożuch

Kacper Kożuch
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Pana Ryszarda bardzo dobrze przygotowuje do jazdy, potrafi wszystko wytłumaczyć, miła atmosfera, najlepszy instruktor pod słońcem. Polecam ze szczerego serca.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Rafał O ....y ip: 83.26.29.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, Pan Łukasz odpowiednio przygotował mnie do egzaminu.

+ Zaletydobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Kotas

Wiktoria Kotas
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Pana Ryszarda, wspaniały instruktor, zdane przy nim za pierwszym razem!

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Jakub Gruca

Jakub Gruca
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam pana Ryszarda bardzo miły instruktor jazdy i bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

D ...........s ip: 5.173.13.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Pana Ryszarda potrafi wytłumaczyć , zdałam za pierwszym razem bez problemu !

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Konrad Fabis

Konrad Fabis
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam zdałem za pierwszym razem

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Mateusz Bielatowicz

Mateusz Bielatowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Łukasz Sułkowski świetny i wyrozumiały instruktor. Gorąco polecam!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Klaudia J .. ip: 185.203.252.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Super szkoła jazdy ✨ Najlepszy instruktor pod słońcem Pan Michał

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Mariola J ........ ip: 83.29.123.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła i najlepszy na świecie instruktor Pan Ryszard :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Julia P ......... ip: 83.4.99.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca! Bardzo miła i przyjemna atmosfera. Profesjonalne przygotowanie do egzaminu. Świetne podejście, Pan Michał trafnie przekazuje swoją wiedzę. Zdałam egzamin bez problemu. Szczerze polecam

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Karolina P .........a ip: 185.25.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie! Profesjonalna nauka i podejście do kursantów. Szczególnie polecam Pana Michała ????

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magda Gawlak

Magda Gawlak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze bardzo polecam! Uczęszczanie na jazdy było przyjemnością. Lepszego instruktora niż Pan Ryszard nie mogłam sobie wymarzyć.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dominika Luksa

Dominika Luksa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!! Profesjonalne podejście, bardzo dobra organizacja zajęć praktycznych, szybka komunikacja i pomoc w sprawach związanych z kursem. W szczególności polecam Pana Michała!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kamil U .......i ip: 104.28.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy tak samo najlepszy instruktor Pan Ryszard polecam!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Marlena Legutko

Marlena Legutko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam! Idealne przygotowanie do egzaminu, bez stresu i fajna atmosfera zarówno na jazdach, jak i na wykładach. Wszystkie manewry do perfekcji przećwiczone na placu oraz na mieście. Szczególnie polecam pana Michała.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Łukasz C ...a ip: 83.29.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam OSK Jurek. Mili instruktorzy, świetna nauka, wszystko na najwyższym poziomie. Szczególnie polecam pana Ryszarda.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magdalena Gruca

Magdalena Gruca
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam OSK Jurek. Mili instruktorzy, świetna nauka, wszystko na najwyższym poziomie. Szczególnie polecam pana Michała.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak

Jakub G ........k ip: 195.117.212.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam tę szkołę jazdy

+ Zaletyelastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Bartosz Z ....k ip: 37.47.112.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak