Ośrodek Szkolenia Kierowców Jurek Ptaszkowski

 381 opinii w tym 221 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 2 siedziby. Wybierz:

Ośrodek Szkolenia Kierowców Jurek Ptaszkowski
ul. Długosza 51
33-300 Nowy Sącz

Kontakt

Opis

Najlepszy Ośrodek w powiecie nowosądeckim Ranking ogłoszony przez MORD Nowy Sącz
Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

Królowa Górna 67, 33-334 Kamionka Wielka

tel: 509458035

Kamionka Wielka

ul. Rynek 14, 33-330 Grybów

tel: 573223025

Grybów

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

ul. Długosza 51

WIĘCEJ

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Baleno)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha YBR 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
5 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
10 godzin (po 60 min) jazd (Junak RS 901)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Renault Premium)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. B+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

-

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
15 godzin (po 60 min) jazd (Ford Transit)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Wiktoria Sroka

Wiktoria Sroka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie <3 Tak ciekawych wykładów jakie przeprowadzi legendarny Pan Jurek nigdzie indziej nie znajdziecie. Pomimo tego że to były wykłady wiem że zapamiętam je do końca życia poprzez charyzmę i podejście do świata Pana Jurka :) Najserdeczniej polecam jazdy z Panem Michałem, który posiada w sobie wiele cierpliwości, bardzo dobrze i efektownie przekuje wiedzę. Te 30 godzin jazd dużo mnie nauczyło. Jestem bardzo szczęśliwa że akurat wybrałam tą szkołę :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karolina P .......a ip: 83.27.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, miła atmosfera i ciekawe wykłady. Z całego serca polecam Pana Michała, najlepszy instruktor, każda jazda to sama przyjemność i zero stresu. Świetne przygotowanie do egzaminu, polecam gorąco wszystkim!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agata Lichoń

Agata Lichoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam tą szkołę jazdy! Mili instruktorzy, cierpilwi i potrafią wiele nauczyć! A w szczególności polecam Pana Ryśka ponieważ umie podejść do każdego z wyrozumieniem! ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktoria B ..l ip: 83.10.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę. Wykłady bardzo ciekawe i naprawdę uczą. Mili i wyrozumiali instruktorzy. Zero stresu. Szczególnie polecam pana Michała bo super przygotował mnie do egzaminu i jazda z nim to sama przyjemność!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Beata Mikołajczyk

Beata Mikołajczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam tą szkołę. Wykłady są prowadzone w bardzo ciekawy sposób przez Pana Jurka. W szczególności polecam Pana Michala, ktory bardzo dobrze tłumaczy to, co  niezrozumiałe. Jazda z nim to czysta przyjemność i jest bezstresowa. Instruktor z powołania.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ala Durlak

Ala Durlak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy, ciekawie przeprowadzane wykłady przez Pana Jurka, super instruktorzy w szczególności Pan Michał wszystko wytłumaczy, cierpliwy, świetnie przygotuje do egzaminu. Polecam!!!!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Beata Lichoń

Beata Lichoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, ciekawe wykłady, mili, cierpliwi i profesjonalni instruktorzy, każdy świetnie uczy jazdy od podstaw

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Michał Polański

Michał Polański
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam pana Ryśka bardzo miła atmosfera podczas jazd oraz profesjonalizm. Na wykłady chodziłem z zaciekawieniem pan Jurek bardzo fajnie przeprowadzał wykłady.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Radek Gruca

Radek Gruca
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecania, bardzo dobrzy instruktorzy w szczególności dziękuje panu Jackowi za wyszkolenie, super atmosferę i cierpliwość. Polecam!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aneta Gryboś

Aneta Gryboś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia a szczególnie instruktor Pan Rysiek, jego cierpliwość nie zna granic zawsze wytłumaczy wszystko spokojnie i umie stworzyć sympatyczną atmosferę przy której nie ma rzeczy nie możliwych przy jeździe

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Justyna Gurba

Justyna Gurba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę Pana Jurka. Świetna atmosfera na wykładach, jak i na jazdach! Doskonałe przygotowanie do egzaminu, za które dziękuje panu Jackowi i Michałowi. Byli przemili i bardzo cierpliwi ????

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Janek Szczepanik

Janek Szczepanik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykłady z Panem Jurkiem to przyswojenie wiadomości w sposób, w który nie da się ich zapomnieć. Jazdy z Panem Michałem to bardzo miłe, śmieszne a co najważniejsze profesjonalne 28 godzin, podczas których nauczył mnie podstaw jazdy samochodem. Bardzo polecam wszystkim!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Ola Święs

Ola Święs
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę Pana Jurka Ptaszkowskiego. Szczególne podziękowania dla Pana Ryszarda, który wszystko dokładnie tłumaczy i bardzo pozytywnie podchodzi do każdego kursanta. Zdecydowanie polecam!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra Sekuła

Aleksandra Sekuła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Gabriela Główczyk

Gabriela Główczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z panem Michałem jazda to przyjemność. Zna się na swojej pracy, świetnie tłumaczy i z cierpliwością podchodzi do każdego kursanta.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Tymoteusz Jarzębak

Tymoteusz Jarzębak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Chciałbym zdecydowanie polecić Szkołę Jazdy Pana Jurka Ptaszkowskiego. Szczególne podziękowania za naukę dla Pana Ryszarda. Nie miałem wcześniejszego kontaktu, jeśli chodzi o jazdę samochodem, a już od pierwszych jazd miałem dobre nastawienie. Pan Ryszard jest naprawdę instruktorem z powołania, ze świetnym podejściem i wspaniałymi cechami osobowości. Dostałem wiele wskazówek co do jazdy, a każdy popełniony przeze mnie błąd był na spokojnie omawiany, dzięki czemu panowała rewelacyjna atmosfera i nie ciążyła na mnie żadna presja. Myślę, że nikt lepiej by mnie nie przygotował do egzaminu, czego dowodem jest to, że udało mi się zdać za pierwszym razem :) Panu Michałowi również serdecznie dziękuję za ostatnie jazdy, dzień przed egzaminem :) Serdecznie pozdrawiam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz M ...r ip: 37.47.80.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Я мав задоволення кататися з двома інструкторами, обидва вони фантастичні. Рекомендую всім. Miałem przyjemność jeździć z dwoma instruktorami, oboje fantastyczni. Każdemu polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Damian Główczyk

Damian Główczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nie róbmy jaj XD

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magda Bil

Magda Bil
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę pana Jurka, a w szczególności instruktora pana Michała! Wszystko dokładnie tłumaczy i ma sporo cierpliwości.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Kacper M .... ip: 37.47.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkołe jazdy Jurka Ptaszkowskiego moge polecić z czystym sumieniem. Kadra profesjonalnych instruktorów z przyjemnym nastawieniem do kursantów z pewnoscią przygotuje nawet tych mniej utalentowanych kandydatów. Serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Gabi Romanek

Gabi Romanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam tą szkołę jazdy!!! Szczególne podziękowania dla Pana Ryszarda, dzięki któremu udało się zdać egzamin za pierwszym razem. Instruktor z powołania. Gorąco polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dorota Filip

Dorota Filip
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem mogę polecić szkołę Pana Jurka Ptaszkowskiego. Panuje tam bardzo dobra atmosfera, zarówno na wykładach, jak i na jazdach. W drodze na egzamin czułam się w pełni przygotowana i gotowa do jazdy, a to wszystko dzięki Panu Ryśkowi. Jego spokój, cierpliwość i przede wszystkim bardzo konkretne podejście do kursanta pozwoliło mi zdać za pierwszym razem. Warto również wspomnieć o Pani Gosi z biura, która zawsze z uśmiechem na ustach, szybko i łatwo pomoże załatwić wszystkie formalności.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Gabriela B ....z ip: 176.111.20.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dzięki zaledwie dwóm godzinom jazd doszkalajacych z Panem Ryśkiem w szkole jazdy u Pana Jurka Ptaszkowskiego, czułam się w pełni usatysfakcjonowana i przygotowana na podejście do egzaminu, co z kolei wpłynęło na jego pozytywny wynik. Zdecydowanie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Szambelan

Klaudia Szambelan
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy Pana Jurka Ptaszkowstkiego w szczególności Pana Michała, który jest bardzo cierpliwy i tłumaczy wszystko krok po kroku. Świetnie przygotował mnie do egzaminu i dzięki niemu zdałam za pierwszym razem!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Wojciech Szewczyk

Wojciech Szewczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkołe jazdy Jurka Ptaszkowskie moge polecić z czystym sumieniem. Kadra profesjonalnych instruktorów z przyjemnym nastawieniem do kursantów z pewnoscią przygotuje nawet tych mniej utalentowanych kandydatów.Sedecznje polecam!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Mateusz Pociecha

Mateusz Pociecha
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Zuzia Tarasek

Zuzia Tarasek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście, miła atmosfera, dobre przygotowanie do egzaminu jak i do późniejszej przygody z prowadzeniem pojazdu. Pan Ryszard przygotował mnie bardzo dobrze do egzaminu dzięki dobremu podejściu i bardzo dobrym tłumaczeniu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Bartek Bodziony

Bartek Bodziony
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam tę szkołę jazdy, a w szczególności Pana Ryśka. Egzamin zdany za pierwszym razem bez najmniejszego problemu!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patrycja D ... ip: 46.204.23.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Podejście bardzo dobre, pan Ryszard bardzo miły, polecam go dzięki niemu zdałam. Panuje bardzo dobra atmosfera. Polecam bardzo z całego serca ❤️!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kamila Litzenberger

Kamila Litzenberger
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

W Szkole Nauki Jazdy panuje miła atmosfera. Pan Michał wymiata ! Zajęcia prowadzi w sposób bezstresowy, dzięki niemu jazda staje się łatwa, prosta i przyjemna. Zawsze służy pomoc i chętnie tłumaczy rzeczy niezrozumiałe. Przy takim instruktorze oczywiście egzamin zdany za pierwszym razem !

+ Zaletybrak
- Wadybrak