Liczba odwiedzin: 12587 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Ośrodek Szkolenia Kierowców EVEREST Marek Chudy

  133 opinie w tym 80 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.09.2014

Grzegorz Wojtkowiak

Grzegorz Wojtkowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

POLECAM GORĄCO!! Szybko uwierzycie w siebie i we własne umiejętności. Jeszcze 2 miesiące temu nie przyszłoby mi do głowy, że zdam za pierwszym razem... A jednak można, ale to tylko dzięki cierpliwości i profesjonalnemu podejściu pana Marka do kursantów. Wybierzcie takiego instruktora a egzamin nie będzie dla was problemem. :D Wystarczy zapanować nad stresem, bo umiejętności i wiedza po kursie są na najwyższym poziomie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.09.2014

Kuba Borowiec

Kuba Borowiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra atmosfera w aucie, instruktorzy mili, punktualni - Polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.09.2014

Marcin Nowak

Marcin Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko tak jak powinno być. Zdałem egzamin za pierwszym razem. Super szkoła jazdy. POLECAM.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.09.2014

Marta Grodzka

Marta Grodzka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nauka na najwyższym poziomie! Znakomita atmosfera podczas jazd,dobra muzyka i anielska cierpliwość instruktora!:) JESTEM NA TAK,POLECAM!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.08.2014

Aga Płoszajczak

Aga Płoszajczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Punktualność instruktora+solidny sposób nauczania+ świetna atmosfera = sukces! :) Już 4 lata minęły od kursu w Everest a pozytywne wspomnienia i wdzięczność zostały :) POLECAM!!!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo! Ja również miło wspominam nasze wspólne jazdy, chociaż minęło już trochę czasu :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.08.2014

Adam Wenzel

Adam Wenzel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ośrodek Szkolenia Kierowców " Everest " prowadzony przez Marka Chudego to fachowa obsługa i profesjonalne doradztwo . Instruktorzy mili , solidni w swoich obowiązkach . Polecam przyszłym kierowcą :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.05.2014

Kamil Matuszewski

Kamil Matuszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Idzie sie wiele nauczyc, polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

wysoka cena

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.05.2014

Norbert Bryszewski

Norbert Bryszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Świetna szkoła, świetni instruktorzy z podejściem i humorem ;) Cena atrakcyjna, wykłady na prawdę ciekawe i szczególnie wszystko wyjaśnione ;) Instruktorzy na miejscu po kursantów zawsze na czas, czego więcej wymagać ! Na prawdę super !;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.05.2014

Natalia Kulus

Natalia Kulus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie godne polecenia! ;)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.05.2014

Patrycja Lis

Patrycja Lis
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalizm. Polecam ;)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.03.2014

Filip Philavong

Filip Philavong
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ZDECYDOWANIE!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.03.2014

Kajetan Dymkiewicz

Kajetan Dymkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.02.2014

Ania Ratajska

Ania Ratajska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Perfekcyjne przygotowanie do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego. Rewelacyjna atmosfera podczas jazd i bardzooo wyrozumiały i cierpliwy instruktor ! Polecam !!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.02.2014

Grzegorz Jankowski

Grzegorz Jankowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.01.2014

Magdalena Walczak

Magdalena Walczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła EVEREST jest Super !!! Bardzo miły instruktor ale również wymagający. Dzięki temu nawet taka oporna kursantka jak ja nauczyłam sie jeździć i zdałam egzamin za pierwszym!!! Szczerze Polecam !!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.11.2013

Tobiasz Marcinkowski

Tobiasz Marcinkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

szkoła jest świetna miła atmosfera mili instruktorzy. Polecam

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.09.2013

Wiktoria Piotrowiak

Wiktoria Piotrowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy godna polecenia! Cierpliwość, wyrozumiałość i miła atmosfera:) Egzamin zdany za pierwszym razem.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.09.2013

Czarek Suchanecki

Czarek Suchanecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko ładnie pięknie sprawnie i zdane za pierwszym razem. Polecam!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.09.2013

Piotrek Marzęcki

Piotrek Marzęcki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, wyrozumiałość, zaangażowanie się i przede wszystkim wesoło :) Polecam każdemu, kto chce nauczyć się dobrze jeżdzić.Z pewnością nie będzie żałować !

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.09.2013

Alek Bartosz

Alek Bartosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super ośrodek !!! po przejechaniu wszystkich godzin człowiek ma pewność że pójdzie na egzamin i zda :D i co jeszcze zero stresu w czasie jazdy :D

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.08.2013

Martyna Poloch

Martyna Poloch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Marek jest bardzo dobrym instruktorem, ponieważ bardzo angażuje się w swoją pracą, potrafi nauczyć każdego i jest zawsze punktualny :). Dodatkowo atmosfera jest wyjątkwo przyjazna i wesoła. Polecam każdemu, kto chce nauczyć się dobrze jeżdzić.Z pewnością nie będzie żałować !

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.07.2013

Daria Żętkowska

Daria Żętkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cierpliwie i dokładnie wytłumaczony każdy manewr. Dużo podpowiedzi pod kątem egzaminu. Atmosfera przyjazna kursantowi. Egzamin zdany za 1 razem!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.07.2013

Dagmara Wojciech

Dagmara Wojciech
Opinia zweryfikowana przez Facebook

P.Marek jest bardzo dobrym instruktorem wszystkim polecam. Miła atmosfera, duzo cierpliwości i co najważniejsze nauka bez stresu. Jeszcze raz wszystkim polecam;)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.07.2013

Blanka Kończak

Blanka Kończak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

super! wyrozumiały, z poczuciem humoru ale mega profesjonalny instruktor! jazda u Marka to sama przyjemność a doświadczenia bezcenne :) polecam każdemu kto chce być kierowcą :D

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.07.2013

Paulina Jurga

Paulina Jurga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wyrozumiały, kompetentny instruktor , miła atmosfera podczas jazdy, nauka bez stresu co jest ważne dla początkującego kierowcy :) Polecam wszystkim !

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.06.2013

Aleksandra Jagielska

Aleksandra Jagielska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdałam za 1 razem. W "L" panuje świetna atmosfera, jest wesoło. Pan Marek jest bardzo cierpliwy i wyrozumiały i strasznie lubi ronda :P POLECAM !!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.06.2013

Szymon Hipner

Szymon Hipner
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy pierwsza klasa! Polecam każdemu !

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.06.2013

Majka Żurczak

Majka Żurczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzięki Panu Markowi udało mi się zdać za pierwszym razem egzamin teoretyczny i praktyczny. z góry bardzo dziękuję!!!:-)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.06.2013

Martyna Śmierzchała

Martyna Śmierzchała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do nauki oraz miła atmosfera podczas jazd. Polecam

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.04.2013

Jakub Adamski

Jakub Adamski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Również polecam!

Plusy

brak

Minusy

brak