Liczba odwiedzin: 15490 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Ośrodek Szkolenia Kierowców Euforia

  118 opinii w tym 85 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.11.2019

Weronika Gawełczyk

Weronika Gawełczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy dla dosłownie każdego! Pan IREK ma bardzo,bardzo dużo cierpliwości, doskonale wie co robi,na co zwracać uwage, jest w dodatku miły i sympatyczny. Razem nam się współpracowalo bardzo dobrze. Dzięki jego szkole zdałam za 1 razem !!! Pani w biurze również służyła pomocną dłonią cały czas. Polecam każdemu i będę miło wspominać Mój Kurs.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 03.10.2019

Bernadetta Panek

Bernadetta Panek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni ludzie, wykłady tak poprowadzone, że właściwie nie było konieczności nauki w domu :) nauka jazdy - pełen profesjonalizm!!! Pan Wiesław Olszówka (instruktor i wykładowca) - człowiek, który robi to co kocha i lepiej się już chyba nie da :) Polecam każdemu szkołę i Pana Wiesia !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.07.2019

Karolina Sztorc

Karolina Sztorc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Pan Irek świetny instruktor, profesjonalny, bardzo dobrze tłumaczy i udziela wielu praktycznych porad.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.07.2019

Bartek Burzec

Bartek Burzec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kursy teoretyczne z panem Wiesławen O. były przyjemne do słuchania, pracownicy ośrodka mili i wyrozumiali, jeździło się jak marzenie! Pan instruktor Rafał M. wspaniale tłumaczy oraz udziela porad dzieki którym zdałem za 1 razem! Polecam cieplutko wszystkim ten ośrodek!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy również, życzymy szerokości!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.07.2019

Patrycja Kula

Patrycja Kula
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Tarnowie, Pan Wiesław Olszówka najlepszy instruktor pod słońcem. Cała ekipa Euforii najlepsza. Polecam z całego serca, egzaminy zdane za pierwszym razem????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pięknie dziękujemy za wybór, życzymy szerokości!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.05.2019

Izabella Stanska

Izabella Stanska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

SUPER SUPER SUPER. NIE BĘDĘ PISAĆ CO BO WSZYSTKO BYŁO SUPER. OJ NSTRUKTOR PAN IREK I WIESIU... PIERWSZA KLASA. POLECAM WSZYSTKIM CHCĄCYM SIE NAUCZYĆ I ZDAĆ. BYAM ZACHWYCONA

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pięknie dziękujemy, życzymy szerokości!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.02.2019

Zuzanna Snopkowska

Zuzanna Snopkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Instruktorzy super, szczególnie Pan Irek w Tuchowie oraz Pan Krzysztof w Tarnowie! :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie i miłe słowa, życzymy powodzenia i "szerokości" - ekipa Euforii :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.01.2019

Elżbieta Zachara

Elżbieta Zachara
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!! W biurze nie ma żadnych problemów z załatwieniem jakiejkolwiek sprawy, wykłady prowadzone w ciekawy i przystępny sposób- omawiane realne sytuacje, wszystkie wątpliwości rozwiane. Jako instruktora polecam pana W.Olszówka - cierpliwy (jak trzeba to wielokrotnie wytłumaczy co i jak:) ) ale wymagający i egzamin później to drobiazg!! Gorąco polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie i miłe słowa, życzymy powodzenia i "szerokości" - ekipa Euforii :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.12.2018

Natalia Cebula

Natalia Cebula
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Pana Irka bardzo profesjonalny instruktor, indywidulane podejście do kursanta.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie i miłe słowa, życzymy powodzenia i "szerokości" - ekipa Euforii :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.12.2018

Szymon Stefanski

Szymon Stefanski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera. Instruktorzy profesjonalni. Brak dodatkowych kosztów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie i miłe słowa, życzymy powodzenia i "szerokości" - ekipa Euforii :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.12.2018

Karolina Kloch

Karolina Kloch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs bardzo interesujący kurs, przekazujący niemalże pełnię informacji zawartych w materiałach edukacyjnych. Indywidualne podejście do kursanta, świetna atmosfera. Podczas jazd można było się skupić na nauce, a instruktor zawsze potrafił wszystko bardzo dobrze wytłumaczyć. Gdybym miała jeszcze raz robić kurs napewno wybrałabym OSK Euforia Tuchów!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie i miłe słowa, życzymy powodzenia i "szerokości" - ekipa Euforii :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.11.2018

Justyna Kaprawy

Justyna Kaprawy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, świetni instruktorzy, indywidualne podejście do kursanta. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie i miłe słowa, życzymy powodzenia i "szerokości" - ekipa Euforii :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 08.11.2018

Agnieszka Drozd

Agnieszka Drozd
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! Jazdy z panem Olszówką będę bardzo dobrze wspominać - świetny człowiek i świetny instruktor - cierpliwy, wyrozumiały, solidny i punktualny. Mając jakiekolwiek wątpliwości można pytać nawet sto razy o najbardziej banalne sprawy. Lekcje odbywały się w fantastycznej atmosferze, bez żadnej presji czy stresu. Co tu dużo mówić: pan Wiesław szkoli kierowców, a nie "posiadaczy prawa jazdy". Będę tęsknić! :-) PS panie w biurze również bardzo miłe, pozdrawiam!

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie i miłe słowa, życzymy powodzenia i "szerokości" - ekipa Euforii :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.05.2018

Magdalena Sorokiewicz

Magdalena Sorokiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jest radosc, ale to tez Wasza zasluga. Solidna szkoła, miła atmosfera- godziny jazdy dostosowane do potrzeb kursanta, wspaniali instruktorzy- polecam pana Wiesia Olszowke- super podejscie, wyrozumiały i cierpliwy czlowiek. Az zal konczyc:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie i miłe słowa, życzymy powodzenia i "szerokości" - ekipa Euforii :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.05.2018

Katarzyna Lech

Katarzyna Lech
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wyjątkowe miejsce tworzone przez ludzi z pasją i powołaniem! Świetna organizacja - wszystko chodzi jak w zegarku. Znakomita atmosfera, indywidualne podejście do kursanta i pełen profesjonalizm. Marek - rewelacyjny instruktor i człowiek! :) SZCZERZE POLECAM!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie i miłe słowa, życzymy powodzenia i "szerokości" - ekipa Euforii :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.03.2018

Agnieszka Wierciak

Agnieszka Wierciak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam!!!:) Pełen profesjonalizm, miła atmosfera, ciekawe wykłady z Panem Rafałem, instruktorzy cierpliwi, wyrozumiali i z dobrym podejściem do kursanta (Pan Wiesław) :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie i miłe słowa, życzymy powodzenia i "szerokości" - ekipa Euforii :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.03.2018

Monika Kwiek

Monika Kwiek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100%. Dzięki teorii z Panem Rafałem Migdałem oraz praktyce z Panem Markiem Hlebowiczem zdałam egzamin teoretyczny i praktyczny za 1 razem

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie i miłe słowa, życzymy powodzenia i "szerokości" - ekipa Euforii :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.02.2018

Mariola Wietecha

Mariola Wietecha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam !!! :) Miła atosfera na zajęciach jak i podczas jazd :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie i miłe słowa, życzymy powodzenia i "szerokości" - ekipa Euforii :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.02.2018

Robert Płachno

Robert Płachno
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam...polecam osk Euforia bardzo mila atmosfera,swietny instruktor,cierpiliwy bardzo dobrze tlumaczy i ma bardzo dobre podejscie do kursnta...mowa tu o Panu Wieslawie O.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie i miłe słowa, życzymy powodzenia i "szerokości" - ekipa Euforii :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.02.2018

Weronika Koczwara

Weronika Koczwara
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Bardzo miłe panie w biurze oraz instruktorzy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie i miłe słowa, życzymy powodzenia i "szerokości" - ekipa Euforii :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.01.2018

Natalia Kuboń

Natalia Kuboń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! Miłe Panie w biurze, bardzo przyjemna atmosfera podczas wykładów, a szczególnie polecam świetnego instruktora Pana Wojciecha!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie i miłe słowa, życzymy powodzenia i "szerokości" - ekipa Euforii :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.01.2018

Bartosz Galas

Bartosz Galas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim, którzy zastanawiają się jaką szkołę jazdy wybrać! Pozdrawiam także Pana Jacka :D

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie i miłe słowa, życzymy powodzenia i "szerokości" - ekipa Euforii :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.01.2018

Krzysztof Zieliński

Krzysztof Zieliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie i miłe słowa, życzymy powodzenia i "szerokości" - ekipa Euforii :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.12.2017

Iga Wereszczyńska

Iga Wereszczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, zajęcia przeprowadzane bardzo profesjonalnie, polecam ;)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie i miłe słowa, życzymy powodzenia i "szerokości" - ekipa Euforii :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.10.2017

Ania Pytko

Ania Pytko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni pracownicy. Instruktorzy bardzo cierpliwi i potrafiący przekazać wiedzę. Ciekawe wykłady ???? polecam pana Marka całym serduszkiem jeden z lepszych instruktorów!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie i miłe słowa, życzymy powodzenia i "szerokości" - ekipa Euforii :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 27.10.2017

Gosia Dusza

Gosia Dusza
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo. Lekcje z teorii i praktyki poprowadzone bardzo profesjonalnie. Instruktorzy znają i przekazują kursantom wszelkie potrzebne na egzaminie informacje. Pozdrawiam i polecam Pana Zdziska.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie i miłe słowa, życzymy powodzenia i "szerokości" - ekipa Euforii :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.09.2017

Dariusz Grzegórzek

Dariusz Grzegórzek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam ten Osrodek Szkolenia Kierowcow. Mila atmosfera jesli chodzi o wybor osrodka wszelkie watpliwosci mozna rozwiac poprzez mile panie ktore tam pracuja udziela wszelkich informacji i rozwieja watpliwosci w wyborze. Szczegolnie polecam instruktora pana Marka Hlebowicza mily wyrozumialy a zarazem cierpliwy czlowiek u ktorego nie ma cos takiego jak nerwy czy jakas zla atmosfera. Dzieki wlasnie tej milej atmosferze jazdy przebiegaly pomyslnie bez stresowo gdy czegos nie wiedzialem pan wszystko wytlumaczyl a jak mialem problem to powtarzalismy go do tej pory az to ogarnolem. Bardzo dobre podejscie do kursanta ciekawe wyklady prowadzone przez pana z duza wiedza oraz podejsciem naprawde bardzo goraco polecam ten osk jesli chcesz zrobic prawo jazdy kat b i zdac za pierwszym ten osrodek jest dla Ciebie. Dziekuje bardzo i polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie i miłe słowa, życzymy powodzenia i "szerokości" - ekipa Euforii :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.07.2017

Natalia Wrona

Natalia Wrona
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Euforię! Właśnie ukończyłam egzaminy wew. (wszystko za pierwszym razem) i jestem bardzo zadowolona z instruktora i wykładowy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd, skracanie czasu trwania jazd

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie i miłe słowa, życzymy powodzenia i "szerokości" - ekipa Euforii :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.06.2017

Paweł Rosa

Paweł Rosa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim tym, którzy nie wiedzą do jakiej szkoły się wybrać. Bardzo przyjemna atmosfera grupa wykwalifikowanych instruktorów. Zdawalność egzaminów wewnętrznych za pierwszym razem. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie i miłe słowa, życzymy powodzenia i "szerokości" - ekipa Euforii :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.05.2017

Marcin Słowik

Marcin Słowik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam :) Szczególnie Pana Jacka za profesjonalne podejście do kursanta, wszystko dokładnie wytłumaczy i zero nerwów :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie i miłe słowa, życzymy powodzenia i "szerokości" - ekipa Euforii :)