Ośrodek Szkolenia Kierowców COOL

 119 opinii w tym 47 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Ośrodek Szkolenia Kierowców COOL
ul. 3 Maja 1/4
43-300 Bielsko-Biała

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Ośrodek OSK COOL w Bielsku-Białej powstał przy współpracy dwóch instruktorów z kilkunastu letnim doświadczeniem w branży. W dotychczasowej pracy wyszkoliliśmy kilkuset kierowców, a nauka jazdy nie ma dla nas żadnych tajemnic. Posiadamy szerokie doświadczenie w szkoleniu osób w każdym przedziale wiekowym. Zdecydowana większość naszych kursantów przychodzi do nas z polecenia osób, które uczyły się u nas jeździć, co jest dla nas największą reklamą.
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3100 zł

25.07.2024

ul. 3 Maja 1/4, Kurs po zebraniu grupy. Prosimy o kontakt.

+11 innych terminów
WIĘCEJ -200 zł ATRAKCYJNY RABAT DLA UCZNIÓW I GRUP!

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów.
Jazdy doszkalające w cenie 100 zł, przy zakupie 10 godzin koszt jazd to 90 zł za godzinę.
Rabat na jazdy doszkalające dla Naszych kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Rozszerzony

3300 zł

codziennie

ul. 3 Maja 1/4

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
odbiór na jazdy spod domu kursanta i transport powrotny pod same drzwi

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3700 zł

codziennie

ul. 3 Maja 1/4

WIĘCEJ KURS EKSPRESOWY
Szkolenie podstawowe na kategorie B:
Część teoretyczna składająca się z 26 godzin lekcyjnych wykładów, oraz 4 godzin zajęć z pierwszej pomocy.
Część praktyczna składająca się z 30 godzin jazd.
W kursie ekspresowym zajęcia praktyczne ustalane są indywidualnie tak, aby w jak najszybszym czasie (2x szybciej od kursu tradycyjnego) ukończyć kurs.

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Cena jazd doszkalających dla naszych kursantów wynosi 100 zł, dla pozostałych osób 120 zł. Przy wykupieniu minimum 10 godzin cena wynosi 100 zł za godzinę.

cena za pakiet: 240 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Kacper P ..z ip: 46.205.199.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.05.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeździłem z Panem Bartkiem i gorąco polecam. Indywidualne podejście do kursanta, skrupulatne tłumaczenie błędów, cierpliwość i świetna atmosfera w samochodzie. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Inna S ......... ip: 31.0.42.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.05.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Moim instruktorem nauki jazdy był pan Bartek. Jego metody uczenia oraz wyjaśnienia bardzo mi odpowiadały. Do swojej pracy podchodził bardzo profesjonalnie, a zajęcia z nim nie były stresujące. Zapewniały maksimum potrzebnej wiedzy i umiejętności, aby być dobrym i pewnym siebie kierowcą.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marcin C .......a ip: 37.248.175.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.04.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

OSK COOL to bardzo dobra szkoła. Wykłady i jazdy są na wysokim poziomie, co pozwala dobrze przygotować się do obu egzaminów. Pan Radek to świetny instruktor, ale i człowiek, który w cierpliwy i profesjonalny sposób uczy wszystkich tajników jazdy. Zdecydowanie polecam wszystkim poszukującym!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Leon Chmielniak

Leon Chmielniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam szkołę jazdy OSK Cool i instruktora Radomiara! Profesjonalne podejście, cierpliwość i skuteczne metody nauczania sprawiają, że nauka jazdy jest przyjemna i efektywna. Świetna atmosfera i świety nauczyciel umijają godziny szkolenia spędzone za kółkiem ???? gorąco polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Bartek F ...a ip: 46.204.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

OSK cool bardzo dobra szkoła wykłady i jazdy były bardzo ciekawe i wykonane na bardzo wysokim poziomie a instruktor pan Radek bardzo spokojny i profesjonalny.zdałem egzamin za 1 podejściem bez większego problemu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Fijak

Kacper Fijak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jazdy z Panem Radomirem to czysta przyjemność! Jego cierpliwość i staranność sprawiają, że nawet trudne sytuacje stają się łatwe do opanowania. Dzięki indywidualnemu podejściu do kursantów, można czuć się pewnie za kierownicą.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aleksandra S .... ip: 46.151.23.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.03.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jazdy doszkalające z Panem Radomirem genialne! Przyjemna atmosfera i dużo cennych wskazówek.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Bartek Wysocki

Bartek Wysocki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.03.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko prowadzone idealnie. Atmosfera i nastawienie przyjazne dla kursanta. Jazdy z Panem Bartłomiejem sama przyjemność - aż żal było kończyć kurs. Podczas jazd wszystko na bieżąco tłumaczone i korygowane, w sposób przyjazny dla kursanta. Kurs oceniam bardzo pozytywnie i polecam każdemu kto się chce dobrze przygotować merytoryczni i praktycznie, a dodatkowo w świetnej atmosferze.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna P ...k ip: 164.127.245.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.03.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jestem bardzo zadowolona z jazd doszkalających z Panem Bartkiem. Polecam, gość zna się na rzeczy i świetnie tłumaczy!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Karolina K .....r ip: 46.204.98.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! Bardzo miła atmosfera i wszystko świetne wytłumaczone

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kinga S ..........z ip: 46.134.116.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.02.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Przeniosłam się tutaj z innej szkoły jazdy i nie żałuję. O wiele lepsza atmosfera i podejście. Zdane za drugim razem. Polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Nikita D .....v ip: 37.47.91.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

OSC COOL to szkoła która jest naprawdę bardzo dobrą szkołą . Wszystko robione na najwyższym poziomie w bardzo miłej atmosferze i bez stresu. Polecam od całego serca

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Marcin C .........i ip: 78.30.74.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.02.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po niezbyt udanym kursie w innej szkole nauki jazdy zgłosiłem się do Pana Radka. Dzięki jego świetnemu podejściu i wiedzy , którą mi przekazał udało się zdać egzamin praktyczny odrazu po kilku jazdzach doszkalających. Zdecydowanie polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maria H .....a ip: 82.177.100.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam. Bardzo dobrze zostałam przygotowana do egzaminu przez Pana Bartka, zdałam za pierwszym razem. Miła atmosfera rzetelne podejście. Gorąco polecam wszystkim, którzy poszukują solidnego miejsca do nauki jazdy;

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michalina W ....... ip: 91.215.237.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.02.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

OSC COOL to szkoła jazdy która jest naprawdę godna polecenia. Wszystko robione na najwyższym poziomie w bardzo miłej atmosferze i bez stresu. Jazdy z Panem Radkiem to najlepsze co było miła atmosfera, pełne zaangażowanie z jego strony, cierpliwość anielska człowiek naprawdę godny polecenia. Dzięki Panu Radkowi zdałam swój egzamin który przebiegał dokładnie takimi trasami jak jazdy. Nauka tam to była czysta przyjemność . Naprawdę z całego serducha polecam każdemu

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Angelika Kawiorska

Angelika Kawiorska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wybór tej szkoły jazdy był jedną z najlepszych decyzji! Świetne, wyrozumiałe oraz profesjonalne podejście zapewnił mi pan Radek. Jestem osobą bardzo emocjonalną i impulsywną, a dzięki spokoju oraz doskonałym radom instruktora udało mi się zdać egzamin państwowy za pierwszym razem. Od samego początku było czuć motywację oraz wiarę od pana Radka! Instruktor z pasji oraz powołania. Podczas jazd panowała przyjemna atmosfera, bez krzyku i stresu, aby przyjść na następne jazdy. Wykłady dopasowane czasowo do całej grupy, ciekawe oraz pełne przydatnej wiedzy. Bardzo dobra cena! ☺️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kamil K ...a ip: 185.135.194.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Fantastyczne podejście i skuteczne nauczanie. Pan Radek zapewnił świetną atmosferę podczas kursu i pomógł mi opanować potrzebne umiejętności, dzięki czemu poczułem się pewnie na drodze. Zdecydowanie polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak

Anna B ........ ip: 31.0.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.01.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam najlepsza szkole w Bielsku gdzie nauka stała się czysta przyjemnością. Świetne podejście do klienta i pełen profesjonalizm. Radek to najlepszy instruktor na jakiego mogłam trafić pełen spokoju i świetnego poczucia humoru gdzie jazda stała się nie tylko nauką ale dzięki której pozbyłam się stresu i nabrałam pewności siebie. Przygotowanie do egzaminu na najwyższym poziomie czego zabrakło w innej szkole. Egzamin zdany za pierwszym razem mówi sam za siebie. Polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Olga K ..........a ip: 5.184.202.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.01.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo serdecznie polecam tą szkołę jazdy, która ma bardzo solidne i rzetelne podejście do kursantów. Ja korzystałam z dodatkowych jazd doszkalających u Pana Radka, które dobrałam po odbyciu niezbyt udanego kursu w innej szkole jazdy. Dzięki temu, że zgłosiłam się do Pana Radka, zdałam swój egzamin praktyczny w bardzo krótkim czasie. Jego wskazówki, cierpliwość oraz ogromna wiedza pozwoliły mi bezproblemowo i bez stresu przystąpić do egzaminu. Trasa egzaminacyjna pokrywała się w 100% z tą którą ćwiczyłam dzień wcześniej na jazdach. Bardzo polecam!

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Edyta M ........a ip: 31.0.74.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.01.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Do OSK COOL trafiłam po niezbyt fajnych doświadczeniach z pierwszą szkołą nauki jazdy, po kursie w której nie czułam, że jestem dobrze przygotowana i że umiem jeździć. Dlatego zdecydowałam się na jazdy doszkalające w OSK COOL i była to najlepsza decyzja! Pod okiem instruktora Radka nauczyłam się jeździć, zyskałam pewność siebie na drodze, dobrze poczułam za kierownicą. Bardzo za to dziękuję ❤️ Instruktor Radek to człowiek sympatyczny, cierpliwy, potrafiący zbudować komfortową atmosferę jazd. Posiada bardzo dużą wiedzę potrzebną nie tylko do zadania egzaminu, ale też do faktycznego nauczenia się kierowania samochodem. Co ważne, potrafi ją świetnie przekazać. Jazdy, które wcześniej były dla mnie stresujące, w OSK COOL okazały się przyjemnością. Jazda egzaminacyjna na mieście zdana za pierwszym razem, trasa egzaminacyjna pokrywała się z trasami nauki jazdy, a wskazówki które otrzymałam od instruktora były celne i sprawiły że nie popełniłam błędów. Moje doświadczenia pokazały mi że wybranie odpowiedniego OSK jest kluczowe, jest gwarancją sukcesu i tego czy jazdy miną nam w pozytywnej atmosferze (a taka atmosfera, a nie stres sprzyja nauce), czy też nie. Podsumowując, OSK COOL zrobiło ze mnie kierowcę :) Dlatego szczerze polecam tę szkołę nauki jazdy, zwłaszcza instruktora Radka. Gdybym trafiła tu od początku, uniknęłabym niepotrzebnego stresu, no i straty pieniędzy. Jeśli więc szukasz rzetelnej szkoły nauki jazdy, w dodatku z fajną atmosferą - wybierz OSK COOL :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dessalew M ...a ip: 88.135.169.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.12.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Hello, Here is my comment about the school Dessalew here, sharing my positive experience with Cool Drive school in Bielsko Biala. Overcoming the language barrier, I found excellent English language drive training that alleviated my frustration. The preparation for the exam was top-notch, and the instructors, especially Mr. Bartek, demonstrated genuine care for students. His straightforward teaching style, logical explanations, and extensive knowledge made the learning process effective. I highly recommend Cool Drive school to anyone seeking comprehensive training in both Polish and English. My journey with them was invaluable, and I assure you that your investment won't be in vain.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Zuzanna B .......a ip: 91.192.199.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.12.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsze szkółka do jakiej chodziłam( zmieniałam pare szkółek) Zdanie prawka za pierwszym razem gwarantowane. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Instruktorzy bardzo dbają o kursantów. W szczególności Pan Radek, który zna się bardzo na rzeczy, nie ”owija w bawełnę” jeśli czegoś nie umiesz będzie cie uczył do końca, bardzo prosty i logiczny sposób wytłumaczy wszystko. Pan Radek ma tez dużo informacji na temat egzaminów. Pieniądze nie pójdą w błoto.<3

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Magda Krywult

Magda Krywult
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serducha! Wszystkie informacje przekazywane przez Pana Radka na wykładach w super atmosferze, tak samo jazdy z Panem Bartkiem TOP. Oprócz przygotowania do egzaminu, uczy jak faktycznie jeździć po drogach. Świetne, indywidualne podejście. Uważam, że najlepiej wykorzystane godziny jazd, pieniądze i czas na prawo jazdy jak to tylko możliwe.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Julia K ....... ip: 5.184.242.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym razem, a cena niższa niż w większości szkół w Bielsku. Pan Radek jest super instruktorem, na egzaminie jeździłam tam, gdzie na jazdach z nim, polecam każdemu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów
- Wadybrak
Amelia Kluka

Amelia Kluka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z ogromną przyjemnością polecam tę szkołę jazdy. Dzięki profesjonalnemu podejsciu oraz bardzo miłej atmosferze podczas jazd z Panem Bartkiem, wiem jak się zachować na drodze i czuję się bardzo dobrze za kierownicą. Już po pierwszych jazdach strach przed prowadzeniem samochodu znacznie się zmniejszył :) Bardzo podobały mi się również wykłady prowadzone przez Pana Radka, który wzbogacił mnie o niezbędną wiedzę, przekazując ją w bardzo klarowny i zrozumiały sposób.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daniel Tomaszek

Daniel Tomaszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dla mnie osobiście jedna z najlepszych szkół w Bielsku. Cena w porównaniu do innych bardzo dobra. Wykłady pan Radek prowadzi ciekawie oraz można dużo z nich wynieść. Pan Bartek w trakcie jazd zachowywał pełen profesjonalizm i prawidłowo przygotował do egzaminu który zdałem za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Zuzanna W .....n ip: 46.204.109.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jazdy z Panem Bartkiem bardzo profesjonalne w miłej atmosferze, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu jak i do jazdy na codzień. Polecam każdemu

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Igor Borkowski

Igor Borkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przyjemna atmosfera i świetni instruktorzy. Z czystym sumieniem mogę polecić .

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Sebastian ........k ip: 155.133.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, jazdy z Panem Radkiem były bardzo przyjemne, w przyjaznej atmosferze. Pan Radek potrafi przekazać wiedzę na temat kierowania pojazdem, czy też egzaminu państwowego. Dzięki cierpliwości i doświadczeniu instruktora pozbyłem się niepotrzebnego stresu prowadząc samochód i przygotowałem się odpowiednio do egzaminu by zdać za pierwszym podejściem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dawid M ....z ip: 91.215.34.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Pan Radek TOP!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak